Találatok a következő kifejezésre: 6-7. hetes vagyok (75 db)

6-7 hetes vagyok, de folyton félek, pedig semmi okom rá, ti hogy űzitek el a rossz gondolatokat?

Nem fáj semmim, ami rosszra utalna, volt szívhang, a babánk növekszik, mindent rendben talált az orvos. Mégis attól félek, hogy nehogy baj legyen. Miért van ez? Más is érzett így? Mikor múlt el? Csak jó dolgokkal foglalkozom, babafelszerelést, babaszobát nézegetek, itt is babás dolgokkal foglalkozom, soha nem is volt vetélésem vagy bármi vérzésem, mégis félek. Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: én is így vagyok vele, 11 hetes vagyok, semmi barna nem volt, vér se, nem görcsölök, megvannak a kis tünetkéim, mégis néha megszállnak a sötét gondolatok:) nekem kettõt mondtak 8 hetesen, fõleg aggódok, ott lesznek-e? de aztán rájövök, én mindent megteszek, tényleg, innentõl a természeten múlik, és nem tudok mit tenni, akkor miért aggódjak is mellé? szóval sok relaxálással, pozitív gondolatokkal próbálom elterelni magam!

én is így vagyok vele, 11 hetes vagyok, semmi barna nem volt, vér se, nem görcsölök, megvannak a kis tünetkéim, mégis néha megszállnak a sötét gondolatok:) nekem kettõt mondtak 8 hetesen, fõleg aggódok, ott lesznek-e? de aztán rájövök, én mindent megteszek, tényleg, innentõl a természeten múlik, és nem tudok mit tenni, akkor miért aggódjak is mellé? szóval sok relaxálással, pozitív gondolatokkal próbálom elterelni magam!
Teljesen természetes, hogy félsz. Nekem volt már vetélésem, úgyhogy én nagyon paráztam. A 7. héten volt szívhang, de akkor sem nyugodtam meg. Napjában többször járt ezen az agyam, hiába tettem-vettem otthon. Azt hiszem, hogy a 12. heti uh után nyugodtam meg, mert láttam, mondták, hogy minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek is! :) Kettõt? Jajj, de szép! :) Mi is nagyon örülnénk kettõnek. Most 6 hetesen csak egyrõl beszéltünk :) neki is nagyon örülünk. Biztos jobb lesz késõbb... csak olyan lassan telik az idõ, és olyan sok idõm lett hirtelen gondolkodni. Igyekszem elfoglalni magam, köszönöm a válaszaitokat! :) Boldog babavárást nektek is! :)

November végén születő kisbabát 6-7 hetesen, vagy is január közepén elvihetünk külföldre az egyenlítő környékére tengeri levegőt szívni?

5 hétre mennénk. A szüleim már megvették a repül?jegyeket és a szállás is le van foglalva, csak aggódunk, hogy esetleg túl pici még egy ötórás repül?úthoz. Az oltással nem lenne baj, mert szüleim orvosok, ?k be tudják adni a picinek az injekciót. Csak a repül?úttól tartunk egy kicsit. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ez nagyon korai. Túl hosszú a repülõút egy ilyen picinek, te éppen hogy átvészeled a 6 hetes gyermekágyi idõszakot, még nem is szoktok össze ennyi idõ alatt. A fiam 2 éves volt, amikor 2 órás repülõútra indultunk vele, és így is voltak fennakadások. Nem, nem vinném semmi pénzért.

Ez nagyon korai. Túl hosszú a repülõút egy ilyen picinek, te éppen hogy átvészeled a 6 hetes gyermekágyi idõszakot, még nem is szoktok össze ennyi idõ alatt. A fiam 2 éves volt, amikor 2 órás repülõútra indultunk vele, és így is voltak fennakadások. Nem, nem vinném semmi pénzért.
Nagyon korai. Szerintem az egyetlen kívánságod az lesz, hogy aludhass egybe 3 órát:)
100 km sem mertem ekkora babával megtenni, nemhogy repülõzni. 1.fáradt vagy, pihenni akarsz majd, hátad közepére sem fogod kívánni az utazást. 2.a babát teljesen kizökkented majd az amúgy megszokó félben levõ helyzetétõl, alig szokja meg a biztonságos nyugodt otthont és már megint valami máshoz kell majd hozzászokjon. A picibabák csak kívülrõl néznek ki egy alvó-evõ, aranyos babucinak, belülrõl Õk is a nyugalmat keresik.
Hát az én gyerekembõl kiindulva, simán végigaludt 6 hetesen 5 óra hosszát, fõleg evés után. Indulás elõtt megszoptatod, és bedobja a szunyát. Nem lesz fent 5 óra hosszát, abban biztos lehetsz.:) Én mennék, már csak azért is, mert 5 hétrõl van szó. Ha csak egy pár napról, vagy 1 hétrõl lenne szó, akkor nem indulnék el.
Szia! Én elmennék, fõleg az 5 hét miatt. Mi már 1 hetes kora óta utazgatunk, igaz, "csak" 100-120 km-ereket, de simán bedobja a szunyát egész útra, fel sem kel enni. Ugyhogy én elmennék, de csak magamból indulok ki, mert én már szülés után 3 órával "szaladgáltam", nagyon fitt voltam (a mai napig érdekes) és azóta is tartom magam, már 2.nap áltam a konyhában fõzni és nem ugy, h nehezemre esett vna (mert akkor nem csinálom). De gondolom már te is jól érzed magad, ha betudnád vállalni ezt az utat. Arról nem beszélve, h sztem simán végig tudsz aludni az 5 órás útból legalább 3-at. Sztem nem fogod megbánni és szuper 5 hetetek lenne! Szoptatni tudsz a repülõn is, de cumisüvegbõl is ehet, evés után pedig úgyis újra benyomja a szunyát szerintem.
Menj nyugodtan ha nem lesz semmi baj a picinek. Nekünk a nagyobbik gyerek 3 éves koráig utazva nõtt, meló miatt mentünk állandóan, 5 hetesen 300 km-t kellett vele levezetni, 7 hetesen repültünk Madridba konferenciára, (repülõn egyszer volt fenn 20 percet, többit átaludta, elõtte megszoptattam).Utána is legalább havi 1 út volt a fix.Az idõeltolódást jobban birta mint mi ha messzebb kellett menni. A kicsivel már nem csináltam ezt, cég tönkrement, itthon voltunk. Õ nem is alszik el akárhol, nehezebb is vele. A nagyobbnak mind1 volt, reptéren várva képes volt a csomagok tetejére mászva elaludni.
Az elsõ pillanattól jöttünk mentünk mindegyik gyerekkel, még egy hetes se volt már 300 kilométert autóztunk. Autóban nõtt fel a kisebbik, munka miatt hetente németországba járunk, én meg utálok itthon ülni úgyhogy mentünk együtt....a repülõ is simán megy csak hozzáállás kérdése, a sógornõmék meg 200 km-re lakunk egymástól a 8 hónapos gyerekkel nem tudnak eljönni mert az csak a saját ágyában becsukott ajtónál alszik el. Szerintem ez a legnagyobb hülyeség, alkalmazkodni kell megtanulni az elsõ perctõl, felnõtt korában megköszöni ezt majd. Menjetek, ne hallgassatok senkire! 16hkm
Én elmennék. Lejár a szülés utáni 6 hét, elmész még gyorsan a kontrollra. Az utazást valahogy kibírjátok, szoptatni lehet a repülõn is, meg akár fejen állva is, ha úgy van. Utána viszont ott lesztek 5 hétig. Ez megéri simán. Teljesen mindegy, hogy otthon ülsz tél közepén a 6-7 hetes babáddal, vagy elmész egy klassz helyre a családoddal, és ott pihensz. Szóval mennék.
Attól függ hová. Ha normális higiénés körülmények között lennétek, akkor igen. Fõleg orvos nagyszülõkkel, és perzse ha meg tudjátok magatokat értetni valamilyen nyelven, ha gond van. Jó pihenést!
Én hazajöttem szülni, de Párizsban élünk, hazarepültünk hat hetesen, nem volt gond. Az ottlét nem tudom milyen lesz, ha ennyire más a klíma, de a repüléssel nekünk nem volt gond.
Kedves kérdezõ, elutaztatok végül? Nagyon érdekelne a tapasztalatod!

6-7 hetes vagyok úgy görcsöl a hasam mintha megakarna jönni kicsit fáj a derekam és hányingerem van ez normális?

Ez már tart 3 órája.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen! Akkor kezdtem el szedni a MagneB6-ot és azóta elmúlt! 9+2 hetes kismami

Nekem is volt ilyen! Akkor kezdtem el szedni a MagneB6-ot és azóta elmúlt! 9+2 hetes kismami
doki
A kérdező hozzászólása: Doki holnap reggel + tanácsadás.
a holnapi doki ok, de ha valami vérzés, vagy barnázás lenne még este-éjjel ügyelet! feküdj le pihenj hátha elmúlik, és az kifejezetten segít ha melléd ül a baba apukája és simogat... drukkolunk :)
mit mondott a doki?

6-7 hetes vagyok. Volt pecsételő vérzésem, amire Utrogestan hüvelygolyót szedtem. A vérzés elmúlt, de a hasam még fáj. Meg fog maradni a kisbabám?

6-7 hetes terhes vagyok, és nekem is volt pecsétel? vérzésem, amire a n?gyógyászom írt fel Utrogestan hüvelygolyót.A vérzés elmúlt, de a hasam még fájdogál.Jöv? héten megyek vissza ultrahangra és már most félek, hogy valami baj lesz a babával, hogy nem fog megmaradni.

Legjobb válasz: Ne aggódj, azzal csak mindkettõtöknek árthatsz...! A pocakod a növekvõ méhedtõl is fájhat, van, akinek ez a tünet végigkíséri a terhességét. Vigyázz magatokra!

Ne aggódj, azzal csak mindkettõtöknek árthatsz...! A pocakod a növekvõ méhedtõl is fájhat, van, akinek ez a tünet végigkíséri a terhességét. Vigyázz magatokra!
Kérlek ne gondolj a rossz dolgokra, nagyon kihat a valóságra sajnos. A vérzés az elsõ trimeszterben nem feltétlenül ideális, de azt sem jelenti, hogy valami nagy baj lenne. Nagyon sok nõnek van vérzése, mert a nyálkahártya egy kicsit meg van hülyülve a hormonális hatások miatt, nem tudja még eldönteni, hogy lelökõdjön vagy sem, mivel a hCG már jelzi neki és a magas progeszteron, hogy nem kellene. A vérzés nem jelent egyértelmûen vetélést, néha ez tök természetes az elején!!!!!az elején, aztán már nem!!Én is véreztem az elején, aztán elmúlt, megértette a méhem, hogy nem szabad véreznie. A lényeg, hogy pihenj sokat, semmi esetre sem szabad most azért emelni, cipekedni hajlongani, meleg vízben fürödni (csak zuhanyozz), óvakodj az influenzától, egy magas láz sem tenne azért most jót. És a lényeg, hogy próbál meg nem mindig erre gondolni, ha akarod azt a babát nagyon erõsen, akkor a tiéd is lesz, nem lesz semmi baj meglátod, csak nagyon kíméld most magad. Nagyon drukkolok neked, vigyázz magadra! Egy 15 hetes kismama!
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval!!! Ne aggódj ez a legfontosabb! Én is véreztem az elején nem is egyszer és egyszer még ömlött is a vér, és görcsöltem is nagyon és azt hittük vetlek, mert kiesett belõlem valami. De hidd el aminek meg kell maradnia megmarad!!! És õ is megfog, gondolj bele nem görcsölsz! Ha van egy kis vérömleny a petezsákon attól szokott lenni ez a vérezgetés, és annak ki kell tisztulnia, nekem hetekig tartott, a végén már nem is tulajdonítottam neki jelentõséget. Ha van hányingered az a legjobb, mert az miondig az élõ terhesség jele, persze nem mindenkinek van, de ha van akkor errõl is tudhatod!!! Szóval nyugi!! Mindkettõtök érdekében! nagyon szorítunk neked, és tudd, hogy nem vagy egyedül és õszintén megértünk!!! Boldog felhõtlen babvárást! :) 20 hetes kismama
Szia. Ne aggódj, nekem is volt vérezgetésem. A dokim azt mondta, hogy megmarad a ciklusosság és amiatt is lehet. Én utánaszámoltam és pont akkor menstruáltam volna. A hasfájás nekem a 10. hétig intenzíven megmaradt, aludni sem tudtam. Az orvos javasolta az Algopirynt, görcsre pedig a Nospát, de én nem vettem be. Kitartás, szerintem nincs baj. 28hetes kismama
Nyugodj meg, nincs semmi baj.Én is véreztem az elején, nemrég hagyhattam el a gyógyszert, és minden ok, hidd el nálad is rendben van.Próbálj meg pihenni, nekem sokat segített a magnézium is a fájdalmakon, görcsökön.Sokan vagyunk így az elején, aztán utána szépen minden helyreáll.Nyugalom!

Hány hetes vagyok, ha a 7. hetet vasárnap töltöm be (akkor is 7 hetes vagyok, vagy csak 6 hetes)?

Legjobb válasz: Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD

Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD
Mindig azt kell figyelembe venni amit betöltöttél.Én pl tegnap töltöttem be a 30dik hetet .Igaz, hogy a 31dikben vagyunk, de betöltve csak 30ak vagyunk.Tehát te betöltött 6hetes vagy.Jövõ hétfõn már betöltött 7leszel.Ne akard siettetni..annak a babónak fejlõdni kell, ha meg már ki akar jönni, úgy is kifog jönni.

Egy tüszőérést vagy egy 6-7 hetes terhességet könnyebb látni egy hasi ultrahangkészülékkel?

Legjobb válasz: A 6-7 hetes terhességet már lehet látni hasi uh-n is én 7+5 hetesen mentem dokihoz és szépen látszott mind a két babám sima hasi uh-n :)) .A tüszõrepedést az nem tudom,hogy lehet -e látni mert olyat nálam még nem néztek. 12hkm

A 6-7 hetes terhességet már lehet látni hasi uh-n is én 7+5 hetesen mentem dokihoz és szépen látszott mind a két babám sima hasi uh-n :) ) .A tüszõrepedést az nem tudom, hogy lehet -e látni mert olyat nálam még nem néztek. 12hkm
Nekem néztek már hülvelyi uh-val 5 hetest, múltkor meg csak hasaival.

6-7 hetes terhes vagyok. Nem hallanak szívhangot de 1 hét alatt nőtt fél centit a kisbabám. Megnéztek hüvely uh-val is de úgy sem hallották. Nagyon ideges vagyok. Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha nõtt akkor ne idegeskedj de ha tetszik az orvosnak ha nem mindennap menj hozzá és nézesd!!!!Nekem amikor mentem 6 hetesen nem volt szívhang másik héten már volt!!!Ne idegeskedj az sem tesz jót sem neked sem a babónak.Remélem én is hogy nincs baj!!!Hétfõn írány a doki vagy egy ügyelet még ma vagy holnap!!Hidd el megéri hogy megnyugodj!!!

Ha nõtt akkor ne idegeskedj de ha tetszik az orvosnak ha nem mindennap menj hozzá és nézesd!!!!Nekem amikor mentem 6 hetesen nem volt szívhang másik héten már volt!!!Ne idegeskedj az sem tesz jót sem neked sem a babónak.Remélem én is hogy nincs baj!!!Hétfõn írány a doki vagy egy ügyelet még ma vagy holnap!!Hidd el megéri hogy megnyugodj!!!
Szia!!!Valóban ne idegeskedj-persze tudom könnyû mondani, én is mindenen idegeskedem-nekem a 2. terhességemnél 6 hetesen nem volt, visszarendeltek 2 hét múlva azaz 8.héten és akkor volt.Tehát nyugalom!!!!!! Jól van a kis Manód, és lez zivhang!!!Ird meg azért mi újság a doki után, érdekel nagyon.Ja és szoritok tiszta szivembõl, hogy minden renben menjen:-))) szeretettel üdvözöllek:10 hetes kismama(5.CSEMETÉVEL)
Szia! Szerintem ha nõtt a babád, akkor az arra enged következtetni hogy él a terhesség, szerintem a következõ UH-on már szívhang is lesz.Ez minden terhességnél más hogy mikortól hallható a szívhang, mert ugye a fogamzás pontos idejét nem tudhatjuk, így az utolsó menzitõl "mérik" a terhességi heteket, de lehet neked késõbb volt a peteérésed és a fogantatás, így elvileg még nem vagy annyi idõs mint amennyit megállapítottak, ezért lehet szerintem hogy még nincs szívhangja a drágának.Mikor mész legközelebb? sok jót! 11 hetes kismami
Szia épp tegnap volt itt egy kismami 1cm-es bébikével, akinek még nem volt szívhangja, de õt bíztatta az orvosa :o) Szerintem ha nõ, ne idegeskedj.Akkor kéne idegeskedj, ha üres lenne a petezsák, de ha nõ benne a babó, akkor okénak kell, hogy legyen :o) Én 8 hetes vagyok meg talán 4-5 napos, szívhang még nálunk sincs, csak látszik a pulzálás. Majd a 12. hetin mér biztosan halljuk is :o) Fel a fejjel, nem lesz gond :o) Boldog babavárást!
Nem elkeseríteni akarlak, de nekem 5 hetesen már pulzált a baba szívcsöve.A 6-7. héten pedig már szívverést kéne mutasson a gép. De szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Bocsi, de szívhangot késõbb szoktak hallgatni, olyan 20. hét környékén, ilyen kis terhességnél még csak pulzálás van, és látják, hogy dobog a kis szív! De lehet, hogy így értetted, csak elírtad! Drukkolok! Szerintem ha nõtt a petezsák, akkor van ott baba is! 10 hós kislány anyukája.
Én sajnos voltam így, 3 éve. Nekem sem volt szívhang, a petezsák nõtt csak üresen. A 8. héten missed ab. lett a vége. Nem akartalak megijeszteni, de sajnos lehet hogy nálad is ez lesz. Azért minden jót kívánok, és remélem nem lesz semmi baj. 2 gyerek anyukája:)
Lehet, hogy csak 6 hetes vagy, ahogy írtad. Ne aggódj! A petezsákban ezek szerint már látnak babót, szerintem is legközelebb már a pulzálás is látszani fog! Fel a fejjel!
Szia!Ne aggódj, nekem csak a 8-9.héten látták a baba szivverését, a 7.hétben nem.Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes kismami!:) Hétfõn kell mennem újra. remélem minden o.k. lesz:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást és a nyugtató szavakat de sajnos kedden elveszítettem a kisbabám. Már hétfõre csak elmosódott embrió és egy szabálytalan petezsák volt látható. Nem adjuk fel és próbálkozunk!!!! Csak elõször a lelkemet kell rendbe tenni.Remélem minél hamarabb újra itt lehetek.

6-7 hetes terhes vagyok, ma sajnos elestem egy kicsit. Megpróbáltam tompítani az esést és térdre estem. Ettől lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Szia! Én négy hetesen estem el ráadásul pont a hasamra! Szerencsére nem lett semmi ba :) Ne izgulj ha baj lenne már akkor lett volna mikor elestél..! Szóval ne félj minden rendben van:) Sok sikert a babádhoz:) Egy 12 hetes kismama:)

Szia! Én négy hetesen estem el ráadásul pont a hasamra! Szerencsére nem lett semmi ba :) Ne izgulj ha baj lenne már akkor lett volna mikor elestél..! Szóval ne félj minden rendben van:) Sok sikert a babádhoz:) Egy 12 hetes kismama:)
SZERINTEM IS BIZTOS VÉREZTÉL VOLNA VAGY VALAMI JELE LETT VOLNA HA BAJ VAN
Nem valószínû! A babát jól védi a magzatburok. Fõleg amíg ilyen pici!
A kisbaba nagyszerû védelmet kap Tõled az anyaméh ölelésében, az esést számára tompította a magzatvíz. Tehát ne aggódj, ettõl biztosan nem lehetett semmi baja (maximum a térdednek). Azért vigyázz magatokra

Tegnap voltam vizsgalaton es 7 hetes vagyok de a baba 6 hetesnek nez ki 4, 6mm. Masnak is volt hasonlo es aztan szep egeszseges babaja szuletett?

Legjobb válasz: Ne aggódj már most a méretei miatt. Ha ver a szíve, akkor mindegy mekkora, talán késõbb fogant, vagy lassabban fejlõdik, ez nem számít. Nekem a második volt egy picit mindig is kisebb (mint kellett volna), pedig tudtam mikor készült, valahogy õ lassabb volt, de ettõl még egészséges gyerek. Lehet, hogy majd a 30.heti uh-n meg 1-2 héttel nagyobbnak mondják majd a babádat. Jó babavárást.

Ne aggódj már most a méretei miatt. Ha ver a szíve, akkor mindegy mekkora, talán késõbb fogant, vagy lassabban fejlõdik, ez nem számít. Nekem a második volt egy picit mindig is kisebb (mint kellett volna), pedig tudtam mikor készült, valahogy õ lassabb volt, de ettõl még egészséges gyerek. Lehet, hogy majd a 30.heti uh-n meg 1-2 héttel nagyobbnak mondják majd a babádat. Jó babavárást.
Igen:) Valószínû késõbb fogant. A pontos idõt a 12.heti uh alapján szokták belõni, ha bizonytalan a fogantatás idõpontja.
Szívhangot találtatok? Lehet, hogy csak fiatalabb, mint számolták. Bár nem annyira az elején, de nekem a 20. héttõl volt jóval, kb. 3 héttel kisebb a fiam mindig. Mennem kellett többször uh-ra, hogy nézzék, fejlõdik-e rendesen, de minden rendben volt vele, csak ilyen pöttömnek született. :) 2800 gr és 49 centi volt (pontosan 40 hétre született), de teljesen egészséges.
Ilyenkor még nem számít 1 hét eltérés. A 12. heti uh-n majd pontosítják a korát a babának. Amúgy 6 hetesen az én lányomnak tök más mérete volt, mégsem mondták, hogy hú de nagy, meg eltérés van, meg ajaj... Amúgy már megszületett, tök normális méretekkel, és nincs semmi baja. Tudom most izgulsz, de próbálj megnyugodni. Mikorra hívtak vissza uh-ra? Doki mit mondott?
A kérdező hozzászólása: szivverese van neki(egyebkent olyan hihetetlen h egy kis koromnyi izeke nol bennem es dobog a szivecskeje es mar van formaja is)az utolso menzim januar 8an volt, remelem EGESZSEGES ES KISLANY LESZ:) ))
Szia! Az én picurkám is picurkább volt, mint talán kellett volna és, mint az elsõ babám.A nagyobbik 4 kilóval született a picurkám csak 3-al.Teljesen egészséges kisbaba és nagyon könnyen megszületett.:) Kissebb volt jobban átfért.
Igen, én is így voltam. Aztán amikor a 12hetes UHra mentem (elõzõ UH-k alapján) már 12, hanem 13 hetes voltam. Biztos minden rendben lesz. Ne idegeskedj, pihenj sokat. Boldog babavárást!
A doki mit mondott?Pontos, rendszeres a ciklusod?Nekem 10.4 mm volt, most 10 hetes vagyok, és 34 mm.

Minden reggel megy a hasam, már vagy 2 hete, most vagyok 6-7 hetes kismama. Lehet ezzel valami gond?

Legjobb válasz: Szia Én is így voltam a 12. hétig mindkét terhességemnél,emellett állandóan fel voltam puffadva,úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne.A hormonok miatt megváltozik minden,az emésztés is. üdv 29 hetes kismama

Szia Én is így voltam a 12. hétig mindkét terhességemnél, emellett állandóan fel voltam puffadva, úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne.A hormonok miatt megváltozik minden, az emésztés is. üdv 29 hetes kismama
Szia!Én 5-6 hetes vagyok és pár napja nekem is így van, szerintem nem gond, de én holnap megyek dokihoz és megkérdezem és írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Várom. :)
Szerintem ha csak naponta max.1x2x van akkor nem gond, gondolom én.Nekem pont ellenkezõleg van, szorulásom van, 2-3 naponta jön össze és baromira megszenvedek vele.Ráadásul vérzek is olyankor onnan, ma én is megkérdem ezt, a családba riogattak, h biztos aranyerem van:(, sztem nem! Próbálj meg olyanokat enni ami kicsit fogja a pocit, a rizses dolgok jók szoktak lenni. 10 hetes km
nem gond, ha elég a folyadék utánpótlás. én is így voltam, jobb, mint az ellenkezõje.
Én is kb a 12. hétig voltam így és még most is elõfordul néha, sajna nekem az ellenkezõje is elõfordul gondolom attól függõen hogy mit eszek.És a mai napig gyötörnek a szelek, felfújódok.Szerintem nincs baj, de ha mész dokihoz említsd meg neki. Könnyü babavárást 19+6hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!