Találatok a következő kifejezésre: 6-7 hetes vagyok. természetes (2 db)

6-7 hetes terhes vagyok. természetes dolog, ha én nem vagyok kívánós? Sőt, nem nagyon van étvágyam sem.

Legjobb válasz: Igen, természetes. Van, aki kivánós, és van, aki rá sem bír nézni a kajára. Nyugi, ez még változni fog! :-)

Igen, természetes. Van, aki kivánós, és van, aki rá sem bír nézni a kajára. Nyugi, ez még változni fog! :-)
Nem törvényszerû hogy kívánós legyél.Én sem vagyok kívánós.Majd megjön az étvágyad hidd el!Boldog babavárást 30hetes kismama
6-7 hetesen en sem voltam kivanos es nekem sem volt egy csepp etvagyam sem.most toltottem a 12 hetet egy hete jott meg az etvagyam, es kivnos is kezdtem lenni..neked is van meg idod..

6-7 hetes terhes vagyok. Hétvégén wellneselni megyünk, fürödhetek azért? Kicsit még mindig érzem a mindjárt megjön érzést. Ez természetes?

Legjobb válasz: én inkább nem fürdenék, mert az elsõ 12 hét a legkritikusabb, ne adja isten, hogy elkapsz valami fertõzést, ilyenkor amúgy is könnyebb. de persze én parásabb vagyok,mert volt egy elvetélésem.

én inkább nem fürdenék, mert az elsõ 12 hét a legkritikusabb, ne adja isten, hogy elkapsz valami fertõzést, ilyenkor amúgy is könnyebb. de persze én parásabb vagyok, mert volt egy elvetélésem.
Én egész terhességem alatt nem mentem melegvíz, termálvíz közelébe (30 fok felett). Az üdülési csekket se wellnes szállodában költöttük el tavaly legnagyobb bánatomra, hanem inkább a szállásról hosszabb autós kirándulásokat tettünk rövid sétákkal megszakítva. A megjön érzés nem hiszem, hogy olyan nagy gáz, de esetleg pont ezért vigyázz magadra, lehet, hogy le kéne passzolnod ezt a wellnest...
A meleg (akár víz akár szauna) vérböséget okoz és az vetélést vagy koraszülést okozhat. A másik meg könnyen elkapható fertözés, és azt csak antibiotikummal tudják kezelni, ami nem a legjobb terheség alatt. Èn nem mennék föleg nem 6-7 hetesen, a 12-ik hét után lehet egy kicsit.
elsõ vagyok. ja azt tényleg elfelejtettem mondani, hogy a termálvíz kizárt. amit írtam az a hideg ill langyosabb vízre vonatkozott.
A mindjárt megjön-érzés még hetekig természetes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!