Találatok a következő kifejezésre: 6-7 hetes Volt (32 db)

Van aki 5-6-7 hetesen volt először ultrahangon?

Mit láttatok, mekkora volt a baba vagy a petezsák? És az orvos mit mondott, mennyi id?s terhesek vagytok pontosan?

Legjobb válasz: Második vagyok,és mi volt 6,és 7 hetesen?Én holnap leszek 6+6,elsõ vizsgálat,és reménykedem,hogy lesz szívhang :)

Második vagyok, és mi volt 6, és 7 hetesen?Én holnap leszek 6+6, elsõ vizsgálat, és reménykedem, hogy lesz szívhang :)
Szia! Én 5 hetesen voltam és a petezsák volt 11mm. Te mennyi vagy most?
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Örülök, hogy minden rendben!!! :-))) Mikor mész legközelebb?
Szia! Én vagyok aki ma volt uh-n :) 4mm a babó, és gyönyörûen dobog a pici szíve.Mensi szerint 6+6, gyakorlatban viszont valamivel kevesebb.
Szia! Én voltam 4, 5 és 7 hetesen is. Legközelebb 10 hetesen megyek! 4 hetesen megvastagodott nyálkahártyát látott az orvos és petezsákgyanús foltot. 5 hetesen 11 mm-es petezsákot, 7 hetesen pedig 8, 9 mm-es babát szívmûködéssel.
Akkor 6+4-es leszek, mert nem félidõben, hanem a 16.napon volt a peteérésem.Tuti :) jaj, annyira izgulok, nehogy elájuljak :)
Szia, én 6+1 hetesen voltam, akkor már volt szívhang, 5 mm embrió volt.
A kérdező hozzászólása: 6 hét 1 naposan 5, 5mm-es baba, szívpulzálással. Ha félidõben volt peteérésed, akkor te is látni fogod! 7 hét 1 naposan 9, 5mm CRL.
én is kb 5-6 hetesen mentem, mert 2 pozi tesztem volt, és majd megbolondultam, h orvos is mondja ki! :) hát az ultrahangos képen egy kis maszatszerûség van :) elvileg a petezsák.azóta már bent alszik a 4 hós kisfiam :)
A kérdező hozzászólása: Én 7 hetes vagyok most. De mindhárom héten voltam ultrahangon. 5 hetesen 1 naposan 10mm petezsákom volt (ez egész pontos, mert tudom mikor fogant a baba). Majdnem akkora, mint az elsõ válaszolóé :-) Másodiknak: Mindenképp írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!
Én holnap megyek, majd megírom mi volt.
November3.-án.Addig védõnõ, meg a szükséges labor, belgyógy stb.

6-7 hetes terhes vagyok. Nem hallanak szívhangot de 1 hét alatt nőtt fél centit a kisbabám. Megnéztek hüvely uh-val is de úgy sem hallották. Nagyon ideges vagyok. Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha nõtt akkor ne idegeskedj de ha tetszik az orvosnak ha nem mindennap menj hozzá és nézesd!!!!Nekem amikor mentem 6 hetesen nem volt szívhang másik héten már volt!!!Ne idegeskedj az sem tesz jót sem neked sem a babónak.Remélem én is hogy nincs baj!!!Hétfõn írány a doki vagy egy ügyelet még ma vagy holnap!!Hidd el megéri hogy megnyugodj!!!

Ha nõtt akkor ne idegeskedj de ha tetszik az orvosnak ha nem mindennap menj hozzá és nézesd!!!!Nekem amikor mentem 6 hetesen nem volt szívhang másik héten már volt!!!Ne idegeskedj az sem tesz jót sem neked sem a babónak.Remélem én is hogy nincs baj!!!Hétfõn írány a doki vagy egy ügyelet még ma vagy holnap!!Hidd el megéri hogy megnyugodj!!!
Szia!!!Valóban ne idegeskedj-persze tudom könnyû mondani, én is mindenen idegeskedem-nekem a 2. terhességemnél 6 hetesen nem volt, visszarendeltek 2 hét múlva azaz 8.héten és akkor volt.Tehát nyugalom!!!!!! Jól van a kis Manód, és lez zivhang!!!Ird meg azért mi újság a doki után, érdekel nagyon.Ja és szoritok tiszta szivembõl, hogy minden renben menjen:-))) szeretettel üdvözöllek:10 hetes kismama(5.CSEMETÉVEL)
Szia! Szerintem ha nõtt a babád, akkor az arra enged következtetni hogy él a terhesség, szerintem a következõ UH-on már szívhang is lesz.Ez minden terhességnél más hogy mikortól hallható a szívhang, mert ugye a fogamzás pontos idejét nem tudhatjuk, így az utolsó menzitõl "mérik" a terhességi heteket, de lehet neked késõbb volt a peteérésed és a fogantatás, így elvileg még nem vagy annyi idõs mint amennyit megállapítottak, ezért lehet szerintem hogy még nincs szívhangja a drágának.Mikor mész legközelebb? sok jót! 11 hetes kismami
Szia épp tegnap volt itt egy kismami 1cm-es bébikével, akinek még nem volt szívhangja, de õt bíztatta az orvosa :o) Szerintem ha nõ, ne idegeskedj.Akkor kéne idegeskedj, ha üres lenne a petezsák, de ha nõ benne a babó, akkor okénak kell, hogy legyen :o) Én 8 hetes vagyok meg talán 4-5 napos, szívhang még nálunk sincs, csak látszik a pulzálás. Majd a 12. hetin mér biztosan halljuk is :o) Fel a fejjel, nem lesz gond :o) Boldog babavárást!
Nem elkeseríteni akarlak, de nekem 5 hetesen már pulzált a baba szívcsöve.A 6-7. héten pedig már szívverést kéne mutasson a gép. De szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Bocsi, de szívhangot késõbb szoktak hallgatni, olyan 20. hét környékén, ilyen kis terhességnél még csak pulzálás van, és látják, hogy dobog a kis szív! De lehet, hogy így értetted, csak elírtad! Drukkolok! Szerintem ha nõtt a petezsák, akkor van ott baba is! 10 hós kislány anyukája.
Én sajnos voltam így, 3 éve. Nekem sem volt szívhang, a petezsák nõtt csak üresen. A 8. héten missed ab. lett a vége. Nem akartalak megijeszteni, de sajnos lehet hogy nálad is ez lesz. Azért minden jót kívánok, és remélem nem lesz semmi baj. 2 gyerek anyukája:)
Lehet, hogy csak 6 hetes vagy, ahogy írtad. Ne aggódj! A petezsákban ezek szerint már látnak babót, szerintem is legközelebb már a pulzálás is látszani fog! Fel a fejjel!
Szia!Ne aggódj, nekem csak a 8-9.héten látták a baba szivverését, a 7.hétben nem.Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: 11 hetes kismami!:) Hétfõn kell mennem újra. remélem minden o.k. lesz:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást és a nyugtató szavakat de sajnos kedden elveszítettem a kisbabám. Már hétfõre csak elmosódott embrió és egy szabálytalan petezsák volt látható. Nem adjuk fel és próbálkozunk!!!! Csak elõször a lelkemet kell rendbe tenni.Remélem minél hamarabb újra itt lehetek.

Nálatok is volt ilyen 6-7 hetesen?

Kicsit fáj a pocim és a derekam. Olyan, mint mensi előtt. Egyébként minden koraterhességi tünet adott: néha pici szédülés, émelygés, cici érzékenység!!!

Legjobb válasz: Nekem néha szédülés, émelygés, a mellérzékenység is megvan, de már nem annyira intenzív, mint az elmúlt hetekben. Néha ilyen nyomó érzést érzek a nemi szervemnél (bocsánat nem tudtam kulturáltabban megfogalmazni), fõleg ha sokat ültem akkor. Jah meg eléggé fáradékony vagyok :) 7+6 hkm Boldog babavárást!

Nekem néha szédülés, émelygés, a mellérzékenység is megvan, de már nem annyira intenzív, mint az elmúlt hetekben. Néha ilyen nyomó érzést érzek a nemi szervemnél (bocsánat nem tudtam kulturáltabban megfogalmazni), fõleg ha sokat ültem akkor. Jah meg eléggé fáradékony vagyok :) 7+6 hkm Boldog babavárást!
Igen mindhárom gyerekemnél megvolt:) 39+5hkm.
Én is 7. hétben vagyok, nekem ilyen húzódó, feszülõ érzés van a hasamban, már 2 napja. Szerintem mindenkinek egyénileg változó tünetek vannak.
A kérdező hozzászólása: Hja, én is egyfolytában tudnék aludni. köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem még sokan írnak! :)
Nekem kisebb görcseim voltak 6-7 hetesen, aztán 8 héten egy csapásra elmúlt helyette pillanatokig tartó erõs nyilalások kezdõdtek el. Mindkettõ miatt ideges voltam, mert nem tudtam, hogy ez természetes velejárója a dolgoknak. Csak akkor nyugodtam meg, amikor orvoshoz mentem és mondta, hogy nõ a méhem, feszülnek a szalagok.
Igen volt az elsõnél is és most is. A 9. héten járok.
Igen, nálam ugyan ezek voltak. 26 hkm

Most 6-7 hetes mamik, hogy erzitek magatokat? Megvolt az elso ultrahang? Mekkora volt a pici?

Legjobb válasz: Én most vagyok 7 hetes. Múlt héten voltam ultrahangon, akkor még csak 3 mm-es petezsákot láttak. Nem nagyon van tünetem, csak néha fájdogál a derekem, meg a méhemnél szúrkál. Ja és a melleim nagyobbak mint eddig :)

Én most vagyok 7 hetes. Múlt héten voltam ultrahangon, akkor még csak 3 mm-es petezsákot láttak. Nem nagyon van tünetem, csak néha fájdogál a derekem, meg a méhemnél szúrkál. Ja és a melleim nagyobbak mint eddig :)
Köszi :) Utolsó vagyok:) Én hamar mentem elõször, és még alig látta az embriót, azt mondta menjek vissza két hét múlva. De egy hét múlva jött a vérzés, és rohantam a dokihoz, és hála istennek a legjobb dolog történt, kiadta a terhesgondozáshoz a papírokat, mert egy hét alatt tíz milliméteresre nõtt, és szépen látszott, meg azt mondta, egészségesnek néz ki :) csak a lányommal nem véreztem, meg semmi extra nem volt az elején, úgyhogy most kicsit berezeltem.....
A kérdező hozzászólása: Szia utolso! Udv a klubban! Ugy latszik sokan kinlodunk ezzel a verezgetessel. De remelem minden rendben lesz Veled is, es mindenkivel, aki igy van. Es az ultrahangon mi volt?
Én most leszek 8 hetes, és vérezgetek. Kaptam utrogestant, de járok melózni, az orvos azt mondta, nyugodtan. Úgy érzem, hogy a meló olyan szempontból jót tesz, hogy eltereli a gondolataimat, és azóta jobban is vagyok :) Remélem elmúlik ez a vérezgetés.....Bár nem akarok semmit elkiabálni....
A kérdező hozzászólása: Reménykedem. Köszönöm a válaszaidat! Kivánom, hogy hamar sikerüljön a pici!
2 és fél éves a kislányom, 4 és fél éves a kisfiam. Nem lehet mellettük pihenni. :) Sajnos nem nagyon tudtam feküdni, dolgoznom is kellett menni. Nálad biztosan minden rendben lesz! Feküdj, szedd a gyógyszereket, nem lesz semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Nekem az elso gyermek. Gondolom akkor ket pici mellett nem tudtal annyit fekudni. Vagy? En csak wc-re, furodni, enni kelek fel. Vegulis tegnap ota nem verzek (nekem rozsaszin folyas volt), az elmult 10 napban mar ketszer is azt hittem abbamaradt, aztan megsem, szoval nem akarom elkiabalni. Szedek utrot, rutascorbint es ha gorcsot erzek magneB6-ot...
Barnáztam már egy hete. Vérezni hajnalban kezdtem. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell egészségügyi kaparásra mennem, spontán kiürül a méhem. :( Próbálkozni így már akár azonnal lehet, de szerintem várunk vele. Nekem õ már a 3. gyermekem lenne.
A kérdező hozzászólása: Ma? Nagyon, nagyon sajnalom! :-( Korabban is vereztel, vagy csak ma hirtelen? Kivanom, hogy hamar osszejojjon ujra! Mikor lehet ujra probalkozni?
Feküdj sokat! Pihenj! Sajnos nekem ma elment a kisbabám, 6+ 3 naposan. Én is véreztem! Kívánom, hogy veled, veletek minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: En is 6 hetes vagyok, en is verzek, en is fekszem, mar 2. hete... Ez megvisel es sztem mar hiztam is e miatt kb 3-5kg. :-( Vasarnap voltam utoljara uh-n, az menzi szerint 6+0 volt, de meg nem volt szivhang, par nappal fiatalabb lehet. Legkozelebb jovo het kozepen lesz vizsgalat.
1-es vagyok. Március 19-én kell mennem újra. Remélem akkor már lehet hallani a szívhangját is. Te voltál már dokinál?
6 hetes vagyok, semmit nem tudok enni, minden kaja gondolatától rosszul vagyok. Holnap megyek dokihoz, hétfön UH, de enyhén vérzek ugyhogy feküdnöm kell. remélem nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Az en melleim is duzzadtak. A hasam pedig puffadt. Mikor kell ujra menned?
Sziasztok! Én 7hét+4 napos terhes vagyok. 6+5 naposan voltam az elsõ ultrahangon. 7, 1 mm-es volt a pici és volt szívhang. :) Több mint két hete émelygés van, napközben bármikor rám tör. Hányinger is van, de nem hánytam. Állandóan hullafáradtnak érzem magam, és este nagyon korán el tudok aludni. Ezen kívül a 6. hétig volt hasszurka, puffadás, cicifájdalom, de ezek elmúltam. Egyébként második gyerek, ugyanis már van egy nagylányom. Vigyázzatok magatokra és a babára! üdv. P.

6 héttel ezelött volt egy missed ab műtétem 7 hetes volt a babám)! Azóta szedek Elevitet+Pempős mézet és Méhpempőt! Van esetleg még valami amivel bebiztosíthatom a jövendőbeli babám egészségét? Aki tud valamit még +ban az kérem írjon!

Legjobb válasz: Szia!!Elõször is sajnálom,ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt,rögtön elkeztem az Elevitet én is,illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem,végig rendben volt a terhességem,most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem,meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Szia!!Elõször is sajnálom, ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt, rögtön elkeztem az Elevitet én is, illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem, végig rendben volt a terhességem, most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem, meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

6-7 hetesen észre vettem hogy nől a pocim. Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra.2-3 hete nemveszek észre változást. Más is volt így? Remélem nincs semmi baj!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj,ne aggódj!Valószinü puffadtál,azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km

Nincs semmi baj, ne aggódj!Valószinü puffadtál, azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km
Semmi gond. Mert nem a babától nõtt a hasad, õ 7 hetesen 1-1, 5 cm... Hanem a puffadástól nõtt. Nekem is a 13. hét körül kezdett el nõni, - akkor már a babától. 16 hetes kismama

Kismamik, nektek 6-7 hetesen mekkora volt a petezsák?

Azért érdekelne mert nekem a kisfiammal 5 hetesen volt 7X7 mm petezsák,most pedig elvileg betöltött 6 hetes kismami vagyok 8X11mm es petezsák,benne embrió!

Legjobb válasz: Nekem 4 hetesen volt 7mm, 5h-en 11mm, 6h-en pedig 20mm. Nekem nem mért keresztbe-hosszába csak ennyit írt a papírra. De szerintem a te méreteid is teljesen jók. Ha pedig embrió is látszik, akkor pláne jó. :) Jó egészséget nektek.

Nekem 4 hetesen volt 7mm, 5h-en 11mm, 6h-en pedig 20mm. Nekem nem mért keresztbe-hosszába csak ennyit írt a papírra. De szerintem a te méreteid is teljesen jók. Ha pedig embrió is látszik, akkor pláne jó. :) Jó egészséget nektek.
Elõzõ vagyok. A te adataidat nézve, remélem nekem nem ikreim lesznek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi gyors válaszod, és most hány hetes kismama vagy?
A nyolcadik hétben vagyok. De a 6 hetes óta még nem kellett mennem. Majd 2 hét múlva megnézzük megint. :)
A kérdező hozzászólása: Boldog babavárást!Jó egézséget nektek is!
5 hetesen volt 7, 6mm-es a petezsák, 6 hetesen már az embrió volt 6mm pulzáló szívvel. :) Ma már 22 hónapos nagylány. :)

Terhes vagyok kb.6-7 hetes. Valószínű, hogy romlott volt a tojás amiből nemrég ettem. Lehet baja a babámnak?

Nekem er?s hasmenésem van bár most már jobb!A picinek lehet baja.Meg volt sütve és nem volt büdös,de valami mégsem volt rendben vele.

Legjobb válasz: Én is voltam így sõt beteg is voltam 2 hétig fulladtam 8 hetes terhesen .De semmi baja nem lett a babának ö már ott védve van .Igyál sok folyadékot a hasmenés miatt és ne tartsd vissza ne szedj semmilyen has fogót had ürüljön ki.

Én is voltam így sõt beteg is voltam 2 hétig fulladtam 8 hetes terhesen .De semmi baja nem lett a babának ö már ott védve van .Igyál sok folyadékot a hasmenés miatt és ne tartsd vissza ne szedj semmilyen has fogót had ürüljön ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Igen azt tudom, hogy ki kell ürülnie.Csak a pici miatt aggódom.De reméljük tényleg nem lesz baja!!!

Szeretnék egy kutyát, de még sosem volt nekem. Ha 6-7 hetes akkor nagyon nehéz lenne nekem vagy nyugodtan elhozhatom?

Már tanítottam kutyát pár dologra, és egy hölgy kutyáját is én sétáltattam egy ideig.

Legjobb válasz: egészséges kutyát csak min 8 hetesen hozzd el na meg hogy ne legyen harapos,idegbeteg,nevelhetetlen kutya.sok sikert

egészséges kutyát csak min 8 hetesen hozzd el na meg hogy ne legyen harapos, idegbeteg, nevelhetetlen kutya.sok sikert
Egy kölyökkel nehezebb mint egy 1-2 éves növendék kutyával. Nem árt ha van hozzá türelmed és kellõ humorérzéked, és persze idõd. Ha könnyíteni szeretnél a saját helyzeteden, inkább hozz el egy olyan árva már felnõtt kutyust, aki már eddig ideiglenes befogadó családban élt - vagyis tudják mik a hibái, gyengeségei és ezekre felhívják a figyelmedet és aszerint ajánlanak neked kutyát. Tévhit, h egy kutya csak akkor fog hozzád ragaszkodni és csak akkor lehet mindenre megtanítani ha egész pici korától van nálad. Nekem az elsõ két kutyám felnõtt volt már amikor hozzám került, mégis olyan a kapcsolatom velük mint sok embernek sosem lesz, pedig az õ kutyájuk kölyökként került hozzájuk. Vagy a legjobb példa a segítõ kutyák esete: õk a végleges gazdáikhoz 2-3 évesen kerülnek, mégis olyan kapcsolat jön létre köztük, ami mesébe illik. Én a helyedben elõször biztos egy 1-2 éves kutyut hoznék el. De a te döntésed, a te életed, te tudod mit tudsz vállalni felelõsséggel!

6-7 hetesen mekkora volt a babátok?

Saját tapasztalatra lennék kíváncsi, a táblázatokat ismerem.

Legjobb válasz: 6 hét 4 nap: 72mm

6 hét 4 nap: 72mm
Elsõ UH: 6 hét 2 naposan volt 4, 6 mm. Utána a 7. héten is voltam (7 hét 3 nap) akkor már 11, 8 mm volt a babám.
Szia nekem 7+3 hetesen 12 mm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem 6+1 hetesen 5, 4mm, 7+1 hetesen 8, 9mm. Két különbözõ helyen mérték, és szerintem az egyik méret nem jó, mert többet kellett volna nõnie egy hét alatt, nem?
nekem 7+2-n volt 12, 9mm. Most már 65mm:) )
6 hét 1 nap: 4mm 7 hét 1 nap: 10 mm Most 8+3 vagyok, most is mentem volna de ilyen sûrûn nm lehet, pedig nagyon izgulok, hogy minden rendben van e.
8 hetesen volt 13 mm
Az elsõ szerintem elírta. Ott nem inkább 7, 2 mm lenne? Nekem 5 hét 6 naposan 3, 5 mm.
én most vagyok 6 hetes.ma nézte a dokim hogy 0, 62cm a babám.
8 hetesen 16 mm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!