Találatok a következő kifejezésre: 6 zebradánióm 6 neonhalam van. Hány (2 db)

Hány kisméretű rajhal tartható egy 20 literes akváriumban? Most 6 zebradánió és 6 neonhal van benne.

Páncélosharcsát szeretnék hozzájuk tenni, de nem tudom, hogy elbírja-e az akvárium.

Legjobb válasz: Ha tudsz 20-nál több hal ne legyen egy akváriumba,és ha halat raksz bele akkor aki adja neked kérdezd meg hogy nem vadász hal e mert ha 2 vadászhal(kicsi vadászha) egy akváriumba kerünl akkor a halakat is szédszedik és egymást is!Nekem már 15 hallam van ebbõl semelyik nem vadászhal!

Ha tudsz 20-nál több hal ne legyen egy akváriumba, és ha halat raksz bele akkor aki adja neked kérdezd meg hogy nem vadász hal e mert ha 2 vadászhal(kicsi vadászha) egy akváriumba kerünl akkor a halakat is szédszedik és egymást is!Nekem már 15 hallam van ebbõl semelyik nem vadászhal!

6 zebradánióm és 6 neonhalam van. Hány fokos víz nekik az ideális? Most 24 fokon van.

A szakkönyvek ilyeszt?en tág határokat javasolnak, van amelyik szerint 18 fokos is jó, van olyan könyv ami 20-25 között tartja.

Legjobb válasz: A 25 körüli jó.

A 25 körüli jó.
24 fok is jó. Ha esetleg valami betegség tör ki, akkor emeld fel pár fokkal.
A mostani teljesen jó, hiszen mindkettõ olyan vidékrõl származik, ahol olyan sûrû a szárazföldi növényzet, hogy nem sok fényt enged a vízbe jutni, így nincs is olyan meleg nekik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!