Találatok a következő kifejezésre: 6 nappal mensi előtt érezhetem (2 db)

6 nappal a mensi előtt érezhetem már a tüneteket?

3-án nem kellene megjönnie. Vasárnap és hétf?n petefészek szurka, tegnaptól mindjárt megjön érzés. Lehet, hogy hétf?n ágyazódott be? Mert akkor holnaptól kezd el termel?dni a HCG és szombaton esetleg már kimutatja egy teszt?

Legjobb válasz: A teszteléssel várjál a nem várt menziig,mert csalódás lehet a vége.Nem mindenkinek van még elég HCG-je ilyenkor!Nekem a menzi elõtt 1 nappal még negatív lett.Viszont még nem jött meg.Tünetek már lehetnek pl.mellfeszülés,tompa hasfájás!

A teszteléssel várjál a nem várt menziig, mert csalódás lehet a vége.Nem mindenkinek van még elég HCG-je ilyenkor!Nekem a menzi elõtt 1 nappal még negatív lett.Viszont még nem jött meg.Tünetek már lehetnek pl.mellfeszülés, tompa hasfájás!
Nekem is elötte egy héttel voltak ezek az érzések. 3-at teszteltem pozitivat. Lehetséges hogy babás vagy. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A három pozitív tesztet a mensi elõtt vagy után csináltad?
menzi elött 4 nappal
Aki 4 nappal elobb tesztelt: neked milyen tuneteid voltak? Honnan tudtad, hogy esetleg mar tesztelhetsz? En epp tukon ulok...
A kérdező hozzászólása: Melyik teszt mutatta ki 4 nappal elõtte?
A clearblue tesztre az van írva, hogy kimutatja menzi elõtt 4 nappal is.De szerintem ez csak reklámfogás.Nekem pl. nem mutatta ki! Érdemesebb várni a nem várt menstruáció elsõ napjáig.Megkímélitek magatokat a fölösleges csalódástól!
Szia! Nekem is hétfön kéne nem megjönnie! Nekem volt barnás folyásom és a petefészkem olyan furán érzem! Én tesztelni nem merek majd ha esteleg nem jön meg de addig nem:D! Ma is észre vettem hogy iyen barnás pecsételö valami volt a bugyimon! Szerinted ez normális?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nekem nincs barnázás, csak folyás.

Mit jelent az, ha a beágyazódás majdnem minden tünete érezhető volt és a mensi előtt 6 nappal elkezdtem vérezgetni?

Nem nagy mennyiség a vér, sötétebb bordó, barnás szín?. Baj vagy nem baj? Vagy csak egyszer?en nem estem teherbe?

Legjobb válasz: Nem baj, a beágyazódást kísérheti vérzés!!! Drukk ezerrel!!!

Nem baj, a beágyazódást kísérheti vérzés!!! Drukk ezerrel!!!
nem akarlak elkeseriteni, de nalam is ugyanez volt...azthittem hogy beagyazodas.... de nem ez csak menszi kozeledtet jelentette... most mar nem hiszek semminek csak a +__+ pozitivat latok :) De azert majd irdd meg legyszi mi lett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek!!!! Nagyon kedvesek vagytok!! Mindenképpen megírom, hogy mi lett a vége!! :)
Es? Happy End???? :) )) Irj
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bár nem csináltam tesztet, de szerintem nem vagyok terhes. 3. napja vérzek, de 1 betét elég 1 nap szóval a mennyiség nem nagy, csak szerintem a beágyazódáshoz meg sok. Tehát inkább megjött.... Sajnos.... Remélem majd a következõ hónapban sikerül... Köszönöm nektek a válaszokat és a biztatást :)
:(( Akkor sok sikert NEKÜNK a következö hónapban :) ugyanis én is a csodára várok :) Pusziiiii
Sajnálom...én is valami hasonlóra számítok hét végén...már görcsölget a pocakom:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat!! Sok sikert és hatékony beágyazódást, megtapadást kívánok a következõ hónapra!!!!! :) Nem szabad elkeseredni!!! Bár nehéz (nekem is), de pozitívan és boldogan kell várni a babát! Nekem is "erõszakot" kell venni magamon, hogy ne zuhanjak magamba, de próbálom tartani magam!!! Fel a fejjel!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!