Találatok a következő kifejezésre: 6 napott a (14 db)

Hogy telik egy napotok a 6 honapos picitekkel? Milyen napirendetek van?

Legjobb válasz: Éjjel vagy megébred, vagy nem, ez változó. Reggel hat körül mindenképp kér tejet (sajnos nem szopik, üvegbõl kapja), aztán még visszaalszik. Kilenc körül kelünk, tej, játék játék játék... Most kezdtünk még csak kóstolgatni, délben pár kanál krumpli, aztán tej, majd hatalmas alvás kb 3-ig. Utána játék, játék, játék, idõjárás függvényében séta, uzsonnára tej. Este 6 körül megint szokott egy félórát aludni, utána játék apával. 7-fél 8 körül fürdés, vacsorára tej, lefektetés, legkésõbb 9-re már alszik is.

Éjjel vagy megébred, vagy nem, ez változó. Reggel hat körül mindenképp kér tejet (sajnos nem szopik, üvegbõl kapja), aztán még visszaalszik. Kilenc körül kelünk, tej, játék játék játék... Most kezdtünk még csak kóstolgatni, délben pár kanál krumpli, aztán tej, majd hatalmas alvás kb 3-ig. Utána játék, játék, játék, idõjárás függvényében séta, uzsonnára tej. Este 6 körül megint szokott egy félórát aludni, utána játék apával. 7-fél 8 körül fürdés, vacsorára tej, lefektetés, legkésõbb 9-re már alszik is.
Az én kislányom lassan hét hónapos. Reggel 6-7 között reggeli: 150ml tej (nem egy nagyétkû baba) Alvás 11-kor tej kb.180ml Játék (járókában, vagy a szõnyegen) 14-kor fõzelék, gyümibõl és/vagy zöldségbõl Ebéd elõtt, vagy ebéd után szoktunk sétálni. Van, hogy az ebédet nem itthon eszi meg. Délután 14-15 óra körül alszik kb. egy órát. 17-kor tej kb. 150ml. Játék apával is :D 19-kor fürcsi, utána valamikor vacsi kb.: 180ml tej. Fél nyolc, nyolc körül alvás. Éjszaka már nagyon régóta nem kel. Adnék neki már tízóraira is gyümit, de nagyon kevés tejcit eszik így is-pedig 7 kg-ezért egyenlõre nem merek újabb étkezést kiváltani. Nálatok? Van napirend? Fogacska?-a lányomnak még nincs. Éjszakák?
Az én lányom 6.5 hónapos. Reggel 6 körül felébred, picit szopizik, mert már egyébként sincs sok tejem. Aztán még alszik 8-ig. Akkor kap tápszert. Utána játék, 10-kor gyümi+tápszer, séta, bevásárlás...stb. 11 körül elalszik. Ez változó hogy fél órát vagy másfelet, mikor milyen napja van. 13h fõzelék, 3 körül megint alszik, 4-kor uzsi, utána lemegyünk sétálni, fél 7-kor fürdés, pici hancúr, fél nyolckor tápszer+cici utána alvás. Éjjel nem kel fel, reggel kezdõdik minden elölrõl.

Milyen 1 napotok a 6 hos babátokkal?

Legjobb válasz: Éjszaka alszunk. Tápszeresek vagyunk. Fél 8-kor reggeli, 9-fél 10 gyümölcs, alvás. Fél 1 ebéd, séta, fél 4 pici tápszer, ha muszáj, alvás, fél6-fél7 sinlac gyümivel, 8-fél 9 fürdés, vacsi, alvás. Napi 2-3 órát alszik jó esetben, akkor fõzök mosok vasalok takarítok, ha csak fél-1 órát alszik, akkor türelmetlen vagyok, mert nem tudom megcsinálni amit szeretnék. Ha városban kell ügyet intézni, vagy boltba menni, arra szerencsére meg tudom kérni a férjem. De a nap végére rendesen kipurcanok, pedig még nem is mászik... És Neked?

Éjszaka alszunk. Tápszeresek vagyunk. Fél 8-kor reggeli, 9-fél 10 gyümölcs, alvás. Fél 1 ebéd, séta, fél 4 pici tápszer, ha muszáj, alvás, fél6-fél7 sinlac gyümivel, 8-fél 9 fürdés, vacsi, alvás. Napi 2-3 órát alszik jó esetben, akkor fõzök mosok vasalok takarítok, ha csak fél-1 órát alszik, akkor türelmetlen vagyok, mert nem tudom megcsinálni amit szeretnék. Ha városban kell ügyet intézni, vagy boltba menni, arra szerencsére meg tudom kérni a férjem. De a nap végére rendesen kipurcanok, pedig még nem is mászik... És Neked?
reggel 7 kor ébred tápszer majd visszaalszik kb 8 ig.10kor gyümi majd séta (bolt posta stb) 1 kor ebéd fözelék. aztán szunya kb fél 4 ig négykor uzsi majd ha nincs nagyon rossz idö ujra egy ora séta utána játék 7 ig . 7kor fürdés majd 8 ig játék 8kor vacsi és alvás. egész éjjel alszik megint reggel 7 ig.délelötti séta közben még alszik egy kicsit a babakocsiban és néha még ha nagyon fáradt akkor délután is kb 20 percet.

6 napott késett a mensim, de ma megjött. Totál azt hittem hogy babás vagyok, a tünetek is vannak. Most már nincs remény?

Van már egy két és fél éves fiam, nála is ilyen tüneteim voltak, bár ott csak cseppekben véreztem.

Legjobb válasz: Tudod: A remény hal meg utoljára! Én is azt hittem, h. babás vok, de kedden megjött sajna! Még mindig van egy jó pár terhességi tünetem, és már nem nagyon vérzek, inkább csak barnázom. Ha már ez is elmúlik totál, én tuti, hogy csinálok azért egy tesztet, hogy biztos legyek. Van itthon éppen egy Gabriel. szerintem ha te sem vérzel már, csinálj egy tesztet, hátha.... Sok sikert, szorítok! :-))))))

Tudod: A remény hal meg utoljára! Én is azt hittem, h. babás vok, de kedden megjött sajna! Még mindig van egy jó pár terhességi tünetem, és már nem nagyon vérzek, inkább csak barnázom. Ha már ez is elmúlik totál, én tuti, hogy csinálok azért egy tesztet, hogy biztos legyek. Van itthon éppen egy Gabriel. szerintem ha te sem vérzel már, csinálj egy tesztet, hátha.... Sok sikert, szorítok! :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszike a tanácsot, azért még én is figyelem milyen is lesz ez a vérzés, és meddig tart. Neked drukkolok, ha nem is sikerült, legközelebb biztos fog. Csak ne görcsöljünk rajta igaz?

Anyukák, akik egyedül vagytok otthon és már kb.6 hónapos a babátok, hogy telik egy napotok?

Arra lennék kíváncsi,hogyan telik a délelőtt,hogy tudjátok megoldani a házimunkát és amellett ki mennyit és mit játszik/foglalkozik a 6 hónapos babájával? Azért érdekelne,mert kicsit furdal a lelkiismeret,hogy talán nem játszom eleget a babámmal,de hát a házimunkát is el kell végeznem(főzés,mosás,takarítás,stb.)és nincs időm csak a babával lenni.De gondolom más se egész nap csak a babáját babusgatja? Nálatok ez hogy megy?

Legjobb válasz: Házimunkára napi 1 órát szánok,ebben fõzés is benne van,ezt a délutáni alvás alatt csinálom. alszik egyszer délben (most),ilyenkor netezek,pihenek,és egyszer délután,ilyenkor fõzök,takaritok. Mostni a gép mos,3 perc berakni,elinditani,5 perc kiteregetni,addig elvan a játszószönyegen.

Házimunkára napi 1 órát szánok, ebben fõzés is benne van, ezt a délutáni alvás alatt csinálom. alszik egyszer délben (most), ilyenkor netezek, pihenek, és egyszer délután, ilyenkor fõzök, takaritok. Mostni a gép mos, 3 perc berakni, elinditani, 5 perc kiteregetni, addig elvan a játszószönyegen.
Jövõ héten lesz 7 hós a kislányunk. Eddig hozattuk az ebédet, de már nagyon unom azt a kaját, így fõzök. Sajnos külön épületben van a konyhánk, ezért döntöttünk anno a rendelés mellett. A jó idõ beköszöntével amíg én fõzök, addig a babóka el van a járókában (udvaron, rálátok) vagy ha úgy jön ki a lépés, akkor alvás idõben fõzök. (például most, Õ a babakocsiban alszik) Heti egyszer takarítok, Õ olyankor el van a földön, játszik, beszélgetünk, szóval ezzel nincs gond. Teregetést, vasalást "együtt" csináljuk, viszem magammal minden hová a házban. Ha eszek, akkor is ott van a pihenõszékében. Ha füvet nyírok, vagy kint van dolgom az udvaron akkor Õ a babakocsiból figyel. :) Játékra jut idõ, úgy érzem kafa minden! :) Már veszettül kúszik, így nyilván jobban oda kell rá figyelni, mint korábban, és ez egyre nehezebb lesz, de valahogy ezt is össze tudom majd hangolni a ház akörüli dolgokkal.
Reggel felébred akkor benne hagyom még az ágyában "ébredezni". Addig indítok egy mosást ha kell. (ez nem minden nap van). Aztán felöltözünk, reggelizik, amig Én eszek addig Õ is ott van a konyhában. Utána lerakom a földre, jön megy (7, 5 hós már mászik), eljátszik. Ha akkor fõzök amikor ébren van, akkor ott ül az etetõszékben és néz engem :) De van hogy megvárom amig alszik. Az egyéb felmosás, porszívózás, mosogatás stb. dolgokat akármikor megcsinálom , mert berakom a nappaliba a járókába és szépen elvan benne. Ha végeztem kiveszem és játszunk.
Unatkozom egész nap, szörnyû. A házimunka napi max. 1-1, 5 óra, a gyerekkel se vagyok 24 órában, hagyom egyedül is játszani, sokszor az is elég neki, ha mellette vagyok. Nekem nagyon unalmas és monoton, hogy minden egyes nap ugyanúgy telik.

Tudnátok tanácsot adni, most lesz 6 hónapos a kisfiam, és nem nagyon akarja enni a tápszert már, csak ami kanalas étel. Mit lehet ilyenkor tenni? Nektek hogy néz ki egy napotok?

Reggel 7 fele nagy nehezen iszik 180 tápszert,10 fele gyümölcs, dél körül 50 tápszer 1-2 fele fõzelék egy majdnem teljes üveg,4-5 fele megint kicsi tápszer ha nem iszik akkor tejpépet adok neki abból iszik 180 körül, aztán 6 után pár kanál fõzelék nemgint mert kéri és fürdés után nagy nehezen megint 150 tápszer.Próbáltam már hogy a tápszerbe rakok egy kis tejpépet így jobban csúszik neki de nem mindig. Nem kevés neki így az étel, félek tõle, elsõ baba. Ti hogy csináljátok az evést? Valószínû megunta a tápszert a sok kanalas után. Jó húsban van igazából meg látom rajta mikor kér enni de a tápszer nem nagyon megy neki, mennyi tejpépet ehet egy nap? Ez mennyire helyettesíti a tápszert? Köszi a tanácsotokat.

Legjobb válasz: van olyan baba,aki elviseli egy darabig a tápot, de nem eszi szívesen. Adj neki normális ételet, a tápon felnõtt tyúk sem lesz soha egészséges teljesen. Jó sok húst, zöldséget, gyümölcsöt adj neki, igazi kis vasgyúró lesz, meglátod. A tápok csak arra valók, hogy megkönnyítsék a fõzést, deha a gyerek úgy sem szereti, ne kínozd szegényt a gumikajával.

van olyan baba, aki elviseli egy darabig a tápot, de nem eszi szívesen. Adj neki normális ételet, a tápon felnõtt tyúk sem lesz soha egészséges teljesen. Jó sok húst, zöldséget, gyümölcsöt adj neki, igazi kis vasgyúró lesz, meglátod. A tápok csak arra valók, hogy megkönnyítsék a fõzést, deha a gyerek úgy sem szereti, ne kínozd szegényt a gumikajával.

Ha egyik gyereked 5-6 év közötti, a másik csecsemõ: hogyan telik egy napotok? A nagy mennyire örül (t) a tesónak?

Mennyire érti meg a nagy, ha pl. játszótérre akar menni, de a csecsemõt még éppen szoptatni, büfiztetni, pelenkázni kell. Segítséged nincs, egyedül vagy, amíg apuka dolgozik.

Legjobb válasz: Nekem 3 van. A nagy volt 5, a középsõ majdnem 3 amikor megszületett a pici. A nagyok oviban voltak, én meg otthon a picivel, kényelmes volt. Amúgy mentem játszóra egyedül hárommal is. A padon szoptattam, szép idõ volt, mert a pici májusi gyerek. Szerintem klassz. Az elsõ hónapban segítséggel jöttek-mentek az oviba, mert nem akartam a picit vinni, amikor a pici 4 hónapos lett, akkor már én is csináltam napi egyszer minimum. MIndketten nagyon szeretik a picit. Most hogy már másfél, vannak kisebb harcok, mert tönkre tesz ezt-azt, vagy beszínez, össze gyûr, stb, de nagyon aranyosak együtt.

Nekem 3 van. A nagy volt 5, a középsõ majdnem 3 amikor megszületett a pici. A nagyok oviban voltak, én meg otthon a picivel, kényelmes volt. Amúgy mentem játszóra egyedül hárommal is. A padon szoptattam, szép idõ volt, mert a pici májusi gyerek. Szerintem klassz. Az elsõ hónapban segítséggel jöttek-mentek az oviba, mert nem akartam a picit vinni, amikor a pici 4 hónapos lett, akkor már én is csináltam napi egyszer minimum. MIndketten nagyon szeretik a picit. Most hogy már másfél, vannak kisebb harcok, mert tönkre tesz ezt-azt, vagy beszínez, össze gyûr, stb, de nagyon aranyosak együtt.
5, 5 volt a "nagy" (fiú), amikor született a kicsi lány. Elsõ perctõl imádta, szerencsénk volt. Folyton dajkálta volna. Ringatta, késõbb õ etette (kiegészítõ tápszer). Minden érdekelte, ami a kicsivel kapcsolatos. Nem érezte úgy, hogy rá nincs idõ. Jött és "segített". :) Játszótérre hétköznap nem jártunk, mivel tél volt, sötét volt, mire vége lett az ovinak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez eddig elég biztató. :) Kicsit (nagyon) félek, nem tudom milyen lesz, nem akarom, hogy a "nagy" bármiben hiányt érezzen. Nagyon össze vagyunk nõve (fiú), imádjuk egymást és nem akarom Õt "elveszíteni", ha jön a pici... Nem akarom, hogy háttérbe kerüljön, szeretnék sokat vele lenni. Félek, hogy esetleg eltávolodik tõlem, mert azt érzi, hogy rá nincs idõ és majd esetleg "kettészakad" a család. Õ meg Apa mennek ide-oda (játszótér, vásárlás, séta) én meg a picivel maradok meg a hasfájással, kakis pelenkákkal...

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Legjobb válasz: ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol, este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni, 8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom, ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.
szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:) nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van idõm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:) 16/L
utolsó vagyok 5hós:)
SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül. Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.

6 hós babások, kérlek írjátok le a napotokat? Ki, mikor kel, mit mikor csinál? (gndolok sétára, etetésre)

Legjobb válasz: Szia! Az én picúrom 6 hónapos és este 7 körül már elalszik, utána 4-5 között felébred, de nem sír csak "beszél", ekkor adok neki 150 ml tápszert, és ezután visszaalszik fél 7-ig. Utána 8-9 között reggeli, ha nem esik akkor utána séta. Délben ebédel, az általam készített kaját. Utána fél 1 körül elaszik 1 óra hosszára. (Jah, délelõtt 30 percet alszik, mind1, hogy itthon vagy a babakocsiba, de 1 perccel sem többet.) 2 körül felébred, és játék következik. 3 körül kap enni tejpépet, utána játék és 4-kor 30 perc alvás:). 5-kor eszik gyümölcsöt, és utána játszunk, majd 6-fél7 körül fürdés, utána 150 ml tápszer és alvás 4-5-ig. És kezdõdik minden... :)

Szia! Az én picúrom 6 hónapos és este 7 körül már elalszik, utána 4-5 között felébred, de nem sír csak "beszél", ekkor adok neki 150 ml tápszert, és ezután visszaalszik fél 7-ig. Utána 8-9 között reggeli, ha nem esik akkor utána séta. Délben ebédel, az általam készített kaját. Utána fél 1 körül elaszik 1 óra hosszára. (Jah, délelõtt 30 percet alszik, mind1, hogy itthon vagy a babakocsiba, de 1 perccel sem többet.) 2 körül felébred, és játék következik. 3 körül kap enni tejpépet, utána játék és 4-kor 30 perc alvás:) . 5-kor eszik gyümölcsöt, és utána játszunk, majd 6-fél7 körül fürdés, utána 150 ml tápszer és alvás 4-5-ig. És kezdõdik minden... :)
Kisfiam 5 óra után kel, 180 ml tápszerrel kezd, majd visszaalszik.8:45-körül eszik gyümölcsöt vagy pépet, szintán 180 ml vízben elkeverve a pépet.Séta, majd ebéd 12:30 körül.Ma egy üveg husi és kekszes nasi fogyott, szintén egy üveggel, de a napi átlag délben másfél üveg.Kora délután egy pici szundi, majd 4 óra elõtt tejpép (180ml).Néha 5-6 óra körül is alszik egy picit és 8 óra után eszik egy utolsó tápszert (180ml).Aztán 9 óra elõtt alvás.19 órakor fürdik:o).
Hûûûû, nekünk nem is rendszeres de azért laírom. Este kb 9-10 fele alszik el, és legjobb esetben is 3szor kel szopizni.Reggel 7kor van a kelés, ez szinte minden napra igaz. Kelés után szopizunk, pelus, játék az ágyon, és 9ig ezzel megy az idõ, aztán összepakolok, rendberakok mindent addig a fiatal úr játszik a pihiszékben. Hogyha minden jól megy akkor 10kor szopi, utána játék a földön mindenféle megoldással és ANYÁVAL!!!11:30-kor alszik kb 1-1, 5 órát és 1kor megint szopi, és kóstoltatás más ízekkel. Ezután ha jó idõ van akkor elmegyünk sétálni, de néha 2-3 fele indulnuk útnak. Már nem alszik út közben és nem tudunk sokat sétálni mint régen, mert jön a foga és a vége fele már nagyon nyöszörög, így max 40 perc a séta, de inkább 20-30. Még alszik a következõ szopi elõtt 1 órát, aztán játszunk. Közben próbálok fõzni, rendrakás kizárólag reggel lehetséges, azt nem viseli el napközben :o) Este 7 fele fürcsi, ez mire ágyba kerûl már 8, aztán szopi és van, hogy 10 ig el sem alszik./mellettem alszik/
Az én kisfiam most lesz 14-én 6 hónapos. Reggel 7- 8 között kell fel. Átöltözünk, eszik kb 100 ml anyatejet és utánna míg én fejek addig játszik a szõnyegén. Majd közös játék ilyenkor olyan 2 óra hosszát van fennt, majd eszik kb.160 ml tejcsit és elalszik. Alszik 1, 5- 2 órát és utánna ha jó idõ van akkor megyünk sétálni. Majd egy órakkor evés, most kezdtük a hozzátáplálást répával, majd még utánna tejcsi és játék. 15, 30-16 körül alszik egy órácskát és utánna apával játék 18-kor fürdés, majd tejcsi evés és egy fél óra szundi. Utánna játék apával és anyával és olyan 21.30 körül alszik el. És átalussza az éjszakát már.
Kisfiam 8 körül szokott kelni, tisztába teszem, átöltözünk és eszünk. Utána egyedül szokott játszogatni egy picit (max fél óra), mert közben el is alszik. Amíg játszogat beágyazok, szellõztetek... Délelõtt az alvás kb 1 óra. Utána eszünk megint, ilyenkor kekszes gyümölcsöt, és jön a játék! :) Az ebéd Pindurkámnál du. fél 1 körül van, és ha szép az idõ lemegyünk sétálni kb.3-ig. Utána eszünk megint (szintén gyümölcs, keksz) és újra jön a játék. Elõfordul olyan, hogy közben elalszik, de akkor max fél órára. A fürdés nálunk fél6-6 körül szokott lenni, utána eszik (ilyenkor nem sok tápot) és alszik este 8-9-ig, majd kipattan a szeme és bizony este 10-11-ig megy a vihánc! :) Jah, közben eszik még1x utoljára. Az éjszakát 3.5 hónapos kora óta végigalussza, nem ébred fel egyáltalán.

Általában mikor indul a napotok reggel, 6-7 hónapos babával?

Vannak, akik korán kel? babák, vannak aluszékonyabbak?

Legjobb válasz: Mostanában 6kor mocorog, de vissza altatom, aztán 7kor kelünk föl. 8:30kor eszik, hamarabb nem hajlandó, és egybõl utána kicsit szundít. Most is alszik itt mellettem.:) Nagyon édibédi. 6 és fél hós kisfiú. Ma nagy nappunk lesz, mert este próbáljuk a kiságyba áttenni, eddig köztünk aludt. Kíváncsi leszek...de nem akarom erõltetni, hisz önzõ módon én imádom, hogy mellettem van éjjel is. Tudom, hogy nem helyes, és ezért erõt próbálok venni magamon.:)

Mostanában 6kor mocorog, de vissza altatom, aztán 7kor kelünk föl. 8:30kor eszik, hamarabb nem hajlandó, és egybõl utána kicsit szundít. Most is alszik itt mellettem.:) Nagyon édibédi. 6 és fél hós kisfiú. Ma nagy nappunk lesz, mert este próbáljuk a kiságyba áttenni, eddig köztünk aludt. Kíváncsi leszek...de nem akarom erõltetni, hisz önzõ módon én imádom, hogy mellettem van éjjel is. Tudom, hogy nem helyes, és ezért erõt próbálok venni magamon.:)
Változó, de 7-8 körül kel, és délelõtt alszik még egyszer. 7 hós kislány
Lányom általában fél 7-kor kel, 7-kor eszik aztán még visszaalszik egy órát.(7 hónapos)
Lányom 6hónapos kora óta pontban fél7kor kel, most egy éves.
7, 8 korul. De van ugy is hogy 6 korul megebred es visszaalszik kaja utan.
Hat hósak vagyunk, és 7-8 között általában, de van hogy negyed kilenc.Én is alszom addig vele.Délelõtt még alszik ébredés után két órával egy órácskát(most is:-) Este kilenc körül alszik, éjjel egyszer kel, majd hajnalban enni, de általában alszunk is vissza.
7-8 között kelünk.Este fél 8 körül alszik el, de volt olyan is, hogy csak 10-kor.Napközben 3x45-60 percet szunyál.
fél 6 körül ébred, éjszaka viszonylag jól alszik, 7 körül alszik vissza kb 1 órácskát

5-6 honapos babaval hogy telik a napotok? Hogy nez ki a napirendetek? Mennyit, mikor esztek, hanykor ebredtek, alusztok?

Legjobb válasz: Szia! Kisfiam 7 körül ébred, átöltözünk, beszélgetünk és szopizunk.9 körül alszik 40 percet, majd tízóraizunk valamilyen gyümölcs pépet, játszunk, énekelünk. esetleg ha jó az idõ 11 körül sétálunk egyet. 13 óra körül szopizunk újra, majd alszik (ha szerencsém van) max. 1,5 órát a szobájában, az ágyában. 4-5 körül uzsi. Tejpép, vagy fõzelék, esetleg maradék gyümölcspép, majd játék és fél7 körül pancsi. ami legalább fél óráig tart, mert imádja. Fürdés után 150ml Sinlac. majd hancúr Anyáék ágyában Anyával, Apával, Tesókkal. 8 körül altatós-szopi és szunya. Éjfél körül szopi, 4 körül újra szopi (ha szerencsm van visszaalszik rögtön), majd 7 körül ébredés é folyt. köv..... Egyébként harmadik gyermekem, 6 hónapos 1 hetes kisfiú. Jelenleg 8,1 kg és 73 cm. Csudapofa. Nálatok Kedves kérdezõ mi a helyzet,??

Szia! Kisfiam 7 körül ébred, átöltözünk, beszélgetünk és szopizunk.9 körül alszik 40 percet, majd tízóraizunk valamilyen gyümölcs pépet, játszunk, énekelünk. esetleg ha jó az idõ 11 körül sétálunk egyet. 13 óra körül szopizunk újra, majd alszik (ha szerencsém van) max. 1, 5 órát a szobájában, az ágyában. 4-5 körül uzsi. Tejpép, vagy fõzelék, esetleg maradék gyümölcspép, majd játék és fél7 körül pancsi. ami legalább fél óráig tart, mert imádja. Fürdés után 150ml Sinlac. majd hancúr Anyáék ágyában Anyával, Apával, Tesókkal. 8 körül altatós-szopi és szunya. Éjfél körül szopi, 4 körül újra szopi (ha szerencsm van visszaalszik rögtön), majd 7 körül ébredés é folyt. köv..... Egyébként harmadik gyermekem, 6 hónapos 1 hetes kisfiú. Jelenleg 8, 1 kg és 73 cm. Csudapofa. Nálatok Kedves kérdezõ mi a helyzet, ??
Kisfiam 5 hónapos.7-kor reggeli, majd fél 9-9-ig vissza alszik.EZ BAJ SZERINTETEK?Majd öltözés, játék, most már ilyenkor fogom vinni a védõnõkhöz is.Majd fél 11-kor evés, kb fél óra még mókázás, peluscsere, ilyesmi majd alvás 1 órát, felkel megint játék, majd 1-fél 2 körül evés, megint kicsi játék, alvás szintén 1 órát(vagy kimegyünk sétálni)(nagyon ritka amikor még vissza tud aludni, majd ha felkel hazaér apa, játék, móka kacagás 5-kor evés, peluscsere.alvás 1 órát.Majd ismét játék, mókázás, 7-körül fürdés utána is amit igényel 8-fél 9 közt evés és ha minden jól megy alvás reggelig.Általában egyszer még felébred, de csak annyi, hogy a cumit oda adom és vissza alszik.Tápszeres.kiegyensúlyozott, jó babóca!!!
A kérdező hozzászólása: 5 es fel honapos, fogzunk, mar kint az also 2.hetkor kel, azonnal hasra fordul, ugy jatszik, mig anya reggelizik, mosakodik. Majd atoltozunk, reggeli.nem iszik sokat, jobban szeret kanalazni. 9.30 gyumi, 10.00alszik fel orat.utana vagy ker tejet, vagy nem.seta fel ora, jatek, 12-13 kozt zoldseg fozelek.13 alszik egy-masfel orat, rosszabb napokon csak fel orat.15.00 tápszer keves, 17.00 tejpep, jon apa, bohockodas, jatek, 18.30 furdes, 19.00 alvás, ha nem fogzunk, azonnal, ha igen, akkor nyuglodes.ja tápszer alvás elott. 0.30 tápszer, 4.30tapszer.visszaalszik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!