Találatok a következő kifejezésre: 6 napot hihetek a tesztnek (2 db)

6 napot késik, hihetek a tesztnek?

Reggel nagyon halvány pozítiv lett, szokott tévedni? A hasszurka meddig érezhet?, és a poci mikkor kezd el n?ni?

Legjobb válasz: gratulálok! hihetsz a tesztnek, a halvány csík is csík, mert az csak a hcg-t jelzi,lehet még kicsit alacsony, de ha két nap múlva ismételsz akkor már erõsebb lesz! Jelentkezz be dokihoz!

gratulálok! hihetsz a tesztnek, a halvány csík is csík, mert az csak a hcg-t jelzi, lehet még kicsit alacsony, de ha két nap múlva ismételsz akkor már erõsebb lesz! Jelentkezz be dokihoz!
Gratulálok! Ha két csik van akkor pozitiv még ha csak halványan látszódik is. Nekem 6 hetesen már akkora hasam volt mintha három hónapos lettem volna. De ez csak a felfuvodástól volt.
Gratulálok!!! Teljesen egyén függõ, hogy mikor kezd el látszani a pocakod. Ha most vagy kb.5 hetes terhes, hát nem tudom... Nekem a 12.héten már átadták a helyet a villamoson. Ne tudd meg, hogy virult a fejem!!! :) )))
tesztelj egy jó pár nap múlva megint ha nem jön meg, mondjuk egy hét múlva. ha akkor pozitívat muta akkor terhes vagy. most közel 2 hetes terhes lehetsz így kb 4-5 hét múlva menj dokihoz, mert akkor már látni fogja és már szívhang is lehet. a hasad jobb esetben 3 hónapos korod körül kezd el nöni, de ez alkat függö. ismerek olyan 6 hónapost akinek nem is látszik semmi, míg a sogornöm már 6 hónaposan akkor vaol mintha szülne. egyik helyen sem lett nagy vagy kis baba. mindenhol 3, 5 körül lett a baba súlya.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gratulciót, még fel sem fogtam, és nem hiszem el, hogy babát várok. Kicsit félek, hogy nem fog megmaradni. Csinálok azért még teszet jövõhéten is, és majd akkor bejelentkezek a dokihoz, mert szerinte még nagyon az elején vagyok, így nem biztos, hogy látná.
Gratula babát vársz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorítás, reménykedem, hogy minden rendben lesz.

6. napja késik. ma csináltam teszte ami 1 mp múlva pozitív lett. ugye hihetek a tesztnek?

9.hónapja próbálkozunk.da a múlthónapban feladtam a kisérletezést, és belevágtunk egy nagy lakásfellujításba.rengeteg sittet hórdtam és éjjel nappal dolgoztunk.oda se figyeltem semmire.csak mikor nem jött meg már 2 napja.szúrkált a hasam, és a petefészkem, fájtak a melleim,álmoska voltam, de semmi más tünet.tegnap, meg ma a h?m 36.9.bizakodthatok.?

Legjobb válasz: szia ,gratulálok neked :)))))

szia , gratulálok neked :) ))))
A kérdező hozzászólása: szia.kösz a gratulálást, még most se merem elhinni..
Én is gratulálok! Hidd el! Babátok lesz!
Gratulálok nektek! :)
Grat! :-)
Szia! Gratula! Én is pont így vagyok , ill. 2 napja késik és nekem is poz. lett a teszt. De nem hiszem el egyszerûen, de azért örülök, majd ha doki is alátámasztja, akkor! Mikor mész orvoshoz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!