Találatok a következő kifejezésre: 6 napot es most nagyon gyengen (2 db)

6 napot kesett es most nagyon gyengen verzek, de nagyon rosszul vagyok. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!

nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!
Miért nem csinálsz egy tesztet, ha már 6 napja késik?
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! Tesztelni majd csak holnap reggel birok. Nagyon rosszul vagyok az a bajom. Hanyingerem van, emelygek, hohullamok gyotornek...
A kérdező hozzászólása: Nem akartam elsietni a tesztet, most hagytam abba a tablettat, es nem tudom, hogy ez most hormonzavar vagy terhes lettem. Ezert jonak lattam, ha varok egy hetet.

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!