Találatok a következő kifejezésre: 6 napot es most nagyon (23 db)

Meddig bukik még? Teljesen kikészít, hogy egész nap csak mosok, nagyon szeret hason kúszni, játszani, de mindig visszajön a kaja, és most, hogy már mást is eszik, sokkal nehezebb kimosni.6 hós.

Legjobb válasz: Az én lányom kb 15 hós koráig bukott, de ha beteg akkor szinte mindig. Engem is kikészit a dolog, pedig már lassan 2 lesz.

Az én lányom kb 15 hós koráig bukott, de ha beteg akkor szinte mindig. Engem is kikészit a dolog, pedig már lassan 2 lesz.
Az én kislányom 8-9 hónapos koráig bukott, talán még utána is, tele voltunk színes foltokkal...Ne aggódj, elõbb-utóbb kinövi. Sajnos, nagyon nehezen vagy egyáltalán nem jönnek ki ezek a foltok.
Állítólag ha darabosat eszik elmúlik...1 éves múlt, sajna még csak 2 foga van ezért nem megy a darabos. Így bukunk már ritkábban. Figyelni kell hogy rögtön evés után ne igyon és ha iszik is keveset.
8 hós elmult a fiam, de még mindig bukik..A ruhát még ki lehet mosni, de engem a szõnyeg, meg az ülõgarnitura zavar a legjobban..nehezebb tisztán tartani, azt nem tudom kimosni mindennap..Enyém rengeteget ugrál, mászik stb. 1 percre sem ül meg...én is már nagyon várom mikor mulik el.

6 napot kesett es most nagyon gyengen verzek, de nagyon rosszul vagyok. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!

nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!
Miért nem csinálsz egy tesztet, ha már 6 napja késik?
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! Tesztelni majd csak holnap reggel birok. Nagyon rosszul vagyok az a bajom. Hanyingerem van, emelygek, hohullamok gyotornek...
A kérdező hozzászólása: Nem akartam elsietni a tesztet, most hagytam abba a tablettat, es nem tudom, hogy ez most hormonzavar vagy terhes lettem. Ezert jonak lattam, ha varok egy hetet.

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!

Most kezdtem el szedni a fogamzásgátló tabelettát. Általában 5 napig szokott tartani a menzeszem az 1. nap alig a 2-3-4. napon nagyon 5. nap alig vérzek és a 6. nap múlik el. Most a tablettával hány napos lesz?

Legjobb válasz: Hááát azt mi nem tudhatjuk elõre... Tény, hogy csökkentheti a vérzés idõtartamát és mennyiségét. Nekem nem csökkentette. :P Egyénfüggõ a dolog.

Hááát azt mi nem tudhatjuk elõre... Tény, hogy csökkentheti a vérzés idõtartamát és mennyiségét. Nekem nem csökkentette. :P Egyénfüggõ a dolog.
Hát majd elválik, ez mindenkinél máshogy van! Nekem 3-4 napig tart és nagyon keveset vérzek.
Szerintem simán lehet ez beágyazódás.
nekem is a 6.napon volt ilyen érzésem, most vagyok a 8.napon.nekem aznap rettenetesen fájt a derekam is, bár a hasfájás nem volt olyan erös, szerintem lehet hogy elkezdödött a beágyazodás. 6 nap még...nekem is, én 24re nem várom.olyan nehéz.vettem 2 tesztet de alig birom hgoy ne csinaljam meg.holnap reggel lehet hogy tesztelek egyet, bár tudom hülyeség de annyira nehéz...te mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megvárom a menzesz napját, mert nem akarok csalódni, miközben még mindig ott a remény. Hát... sok sikert nekünk!
Sziasztok! Én is a 6. napon vagyok, barnás vérzésre keltem fel. Kicsit fájdogál a hasam. Nem korai ez még a beágyazódáshoz? Veletek mi újság?
Igen lehetsz terhes.Ha jövõhét végén nem jön meg, akkor várj pár napot és cisnálj egy tesztet.Sok sikert!!!
Szia! Az hogy most magasabb a hõmérsékleted nem jelenti azt, hogy terhes vagy. Az alaphõmérséklet a mensi elõtt 1-2 nappal szokott csak leesni. Kb a l4.naptól a tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra vagy akár 37, 5 C-ra emelkedik. A hõmérõzést reggel ébredés után még ágyban fekve kell megmérni vagy a szájban vagy a végbélben. Tehát ha a hõmérsékleted nem fog leesni és a mensid is késni fog szerintem akkor már reménykedhetsz, hogy sikerült. Én drukkolok, hogy sikerüljön.
Sztem nem mindenkinél megy fel a hõ 37-ig, fõleg ha alapból alacsonyabb.A lényeg a tüszõrepedéskor ált picit leesik a hõm, majd megemelkedik és ez a magasabb meg is marad a ciklus második felében.Mens elött leesik, vagy ha sikerült teherbe esni lehet a beágyazódás után még egy emelkedés(ez a trifázisos hõm.görbe)ez legtöbbször terhességre utal, de persze van kivétel.Sok sikert!

Nagyon fontos az ügy és gyors segítség kellene! A menstruációm megjött 6 nappal korábban! A párom ingázva dolgozik külföldön és hosszú idő után most hazajön egy hétre és pont ezt a hetet fogom végigmenstruálni! Lecsökkenthető az ideje?

Nem szedek fogamzásgátlót és nincs is itthon, már megjött a menzim és sajnos nekem kitart 6-7 napig. A kérdés az, hogy nincs bármilyen házi praktika vagy vény nélküli gyógyszer, amivel megállítható 2 nap után a menzi? Szeretném lerövidíteni drasztikusan.

Legjobb válasz: amikor fiatalabb voltam citromlevet ittunk kb 1 decit h ne jöjjön meg, mert mentünk strandra. volt h egész nyáron nem jött meg. hogy közben mennyire használ, nem tudom. de ha a párod szeret azt is megértené, ha most nem lehet, nehogy már ezen aggódj...

amikor fiatalabb voltam citromlevet ittunk kb 1 decit h ne jöjjön meg, mert mentünk strandra. volt h egész nyáron nem jött meg. hogy közben mennyire használ, nem tudom. de ha a párod szeret azt is megértené, ha most nem lehet, nehogy már ezen aggódj...
Hááát.. Vegyél Aspirin protect-et, ez egy vény nélkül kapható vérhígító. Így többet fogsz vérezni, ergo hamarabb lesz vége a menzidnek. Illetve ülj meleg vízbe kb 25 percet. De vigyázz, mert így nagyon fogsz vérezni...
Elsõ vagyok És hozzáteszem, hogy én csak az elsõ 2 napon szedem ezt a gyógyszert, és a 3. napon már alig van meg.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy nem értené meg, hanem mert én is szeretnék vele lenni.:) Szerintem ez érthetõ.:) Köszönöm a válaszokat! Ha van még tipp jöhet!
Nekem pl csak az elsõ 2 napban erõs, utána nagyon gyenge, ilyenkor minket nem zavar (mi is távkapcsolatban élünk, 2napunk van együtt hetente). A páromat mondjuk soha nem zavarná, csak én blamálom magam folyton miatta:D Szóval ez is egy megoldás, ha nem zavarja a párod. Csak csináljátok kádban, vagy pedig elõtte és utána is fürödjetek, mert ilyenkor nagy a fertõzésveszély - bár eddig nekem nem volt problémám belõle.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nagyon erõsen vérzek legalább 4 napig, de van hogy az ötödiken is. Ez a második nap, nálam ez a legerõsebb, meg a harmadik, ami a holnap és pont holnapra lenne romantikus programunk.:( Õ taszítódik tõle, amit teljesen megértek úgyhogy nem tudom mit fogok csinálni, pedig annyira vártam ezt a hetet! Pont most jött meg elõbb, pedig mindig pontosan szokott jönni.
Nem, nem lehet semmivel megállítani a vérzést.
Szar ügy, így járnak akik kényeskednek. Sajnálom!

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))

6 napig nagyon véreztem utána és még most is kb 5 napja még mindig . Már nem annyira hanem csak kicsit de vérzek. Mert megjött de ennyi ideig?

Legjobb válasz: tinikoromban én volt hogy 2 hétig véreztem :S persze ez csak párszor fordult elõ. ha aggódsz menj el dokihoz.

tinikoromban én volt hogy 2 hétig véreztem :S persze ez csak párszor fordult elõ. ha aggódsz menj el dokihoz.

Már 6 napja késik és a mellem nagyon feszül, de most nagyon olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Még lehetek terhes?

Tegnap már barna folyásom is volt és most is van. Tesztet 2 napja, de este csináltam és negatív lett. Most nagyon elkeseredtem mert nagyon szeretnék babát és holnap reggel csinálok egy tesztet, csak most ezek a fájások nagyon zavarnak.

Legjobb válasz: Reméljük nem fog megjönni,a fájás nem biztos hogy a mensire utal, bár lehet hogy tényleg csak késett.Az a lényeg, hogy ne éld bele magad, holnap reggel tesztelj,szorítok!

Reméljük nem fog megjönni, a fájás nem biztos hogy a mensire utal, bár lehet hogy tényleg csak késett.Az a lényeg, hogy ne éld bele magad, holnap reggel tesztelj, szorítok!
Mi lett az eredmény? Szorítok neked nagyon! Egyébként ha még nem jött meg, és mégis negatív, 2-3 nap múlva ismételd meg! Hajrá!
Lehet hogy terhes vagy nagyon sok kismamának a terhesség 10. hetéig is olyan érzése van mintha meg akarna jönni!!Ez természetes! A barna folyás lehet a beágyazodás jele is! Drukkolok neked!!!
Az elõzõt is én irtam, nekem még mindig van "mindjárt megjön érzésem", és már 6 hetes vagyok, szóval tényleg nem bizti, hogy meg fog jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!