Találatok a következő kifejezésre: 6 napot Szerintetek (93 db)

Az escpalle tabletta bevétele után 6 nappal szerintetek jeletnkezhet hányás, és hasmenés mellékhatásként (előtte semmi bajom nem volt) vagy ez a terhesség jele?

Egy hete, a 15. napomon volt a baleset, bár pharmetex krémmel védekeztünk. Van ovulációs mikroszkópom, ami az eset reggelén nem jelzett semmit, este viszont igen... 32 óra múlva tudtam bevenni az Escapelle-t. Utána semmi bajon nem volt (pár pattanás csak), kicsi alhasi szurkáló érzést leszámítva. De ma reggel a gyógyszerbevételt követő 6. napon hánytam, és hasmenésem is volt. Szerintetek ez terhességre utalhat? Ma van amúgy a ciklusom 22. napja. Köszi előre is!

Legjobb válasz: az Escapelle levonorgesztrelt tartalmaz, ami hasonló a petefészekben termelõdõ sárgatest-hormonhoz, létrejövõ terhességek 84%-át lehet megakadályozni vele 72 órán belül, de nem mindig hatásos!!! viszont ha az aktust követõ 12 órán belül veszed be, nagyobb az esélye hogy kifejti hatását (ez nagymértékben függ a szervezetedtõl is!). Mûködési mechanikája az lenne, hogy meggátolja a petesejt kiszabadulását és hogy gátolja azt hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már kiszabadult petesejtet. namármost te 32 órával késõbb vetted be, lehet hogy mikor bekerült a spermium még, nem volt kiszabadult érett petesejted, de ugyebár a spermium 5-7 napon át termékeny marad, reggel nem, de este már jelzett a mikroszkópod tehát volt peteérésed, és amint írtam a spermium 5-7 napig életképes, tehát ott a hiba!! ettõl kezdve az escapelle már hatástalan, mivel nem a terhesség megszakítására (megtermékenyült állapot) van kifejlesztve, hanem a megtermékenyítés blokkolására, lényegében már felesleges beszedni (ha jól értelmezem, te 6.-ik napja szeded az escapelle-t). ha egy menstruációs ciklusban többször is használod a gyógyszert, a hatása legyengül valamint nagy valószinüséggel felboritja a ciklusodat (vérzést), mivel nem a fogamzásgátlók elvén mûködõ készitmény! mellékhatásai: alhasi fájdalom, émelygés, rendkivüli vérzés, fáradság, fejfájás- ebbõl következik hogy a hányinger és hasmenés már mást jelent. Ha összejött a megtermékenyülés, a petesejt ennyi idõ elteltével már rég beágyazódott, és elkezdte a HCG-t termelni, és megjelent a vizeletben is, ezt a hormont mutatja ki a tehességi teszt. menj el e patikába és vegyél egy tesztet, bár én 95%-ra mondom hogy összejött a baba! egyébként hány éves vagy? majd ird meg hogy mit mutatott a teszt. egy orvostanhallgató (23F)

az Escapelle levonorgesztrelt tartalmaz, ami hasonló a petefészekben termelõdõ sárgatest-hormonhoz, létrejövõ terhességek 84%-át lehet megakadályozni vele 72 órán belül, de nem mindig hatásos!!! viszont ha az aktust követõ 12 órán belül veszed be, nagyobb az esélye hogy kifejti hatását (ez nagymértékben függ a szervezetedtõl is!). Mûködési mechanikája az lenne, hogy meggátolja a petesejt kiszabadulását és hogy gátolja azt hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már kiszabadult petesejtet. namármost te 32 órával késõbb vetted be, lehet hogy mikor bekerült a spermium még, nem volt kiszabadult érett petesejted, de ugyebár a spermium 5-7 napon át termékeny marad, reggel nem, de este már jelzett a mikroszkópod tehát volt peteérésed, és amint írtam a spermium 5-7 napig életképes, tehát ott a hiba!! ettõl kezdve az escapelle már hatástalan, mivel nem a terhesség megszakítására (megtermékenyült állapot) van kifejlesztve, hanem a megtermékenyítés blokkolására, lényegében már felesleges beszedni (ha jól értelmezem, te 6.-ik napja szeded az escapelle-t). ha egy menstruációs ciklusban többször is használod a gyógyszert, a hatása legyengül valamint nagy valószinüséggel felboritja a ciklusodat (vérzést), mivel nem a fogamzásgátlók elvén mûködõ készitmény! mellékhatásai: alhasi fájdalom, émelygés, rendkivüli vérzés, fáradság, fejfájás- ebbõl következik hogy a hányinger és hasmenés már mást jelent. Ha összejött a megtermékenyülés, a petesejt ennyi idõ elteltével már rég beágyazódott, és elkezdte a HCG-t termelni, és megjelent a vizeletben is, ezt a hormont mutatja ki a tehességi teszt. menj el e patikába és vegyél egy tesztet, bár én 95%-ra mondom hogy összejött a baba! egyébként hány éves vagy? majd ird meg hogy mit mutatott a teszt. egy orvostanhallgató (23F)
A kérdező hozzászólása: a rosszullétem utáni napon megjött a menstruációm. Bár sötétebb a színe, de darabos, és közepes mennyiségûnek mondanám. Nekem amúgy sem szokott mostanában túl erõs lenni. És azóta sem éreztem magam rosszul, csak akkor reggel. A terhességi tesztet a rosszullétem utáni napon reggel végeztem el (vagyis amikor megjött, csak reggel akkor még nem tudtam, hogy meg fog jönni), és negatív lett. Szerinted így is lehet, hogy terhes vagyok? 26 éves vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: ja és azt félreértetted, nem 6 napja szedem egyfolytában az escapelle-t, egyet vettem be, csak a bevételét követõ 6. napon lettem rosszul, és a betegtájékoztatójában hányás, és hasmenés fel vannak mellékhatásként sorolva, csak nekem az volt fura, hogy miután bevettem a gyógyszert napokig semmi bajom sem volt.
9-13 nap kell hogy a teszt mutasson valamit, ami hiteles is, amig a HCG nem jelenik meg a vizeletbe, addig nem tud mit kimutatni. Hányás a bevételt követõ 3 órában jelentkezhet, de hasmenés az nem velejáró.

Szerintetek, ha augusztus 21. -én vettem be eseményutáni tablettát és rá 5-6 napra elkezdtem barnázni, majd olyan 5 napig gyengén véreztem, lehetek terhes? Többi lent.

augusztus 20.-án együtt voltam a párommal és történt egy kis baleset. Az aktus végén vettük csak észre,hogy az óvszer elszakadt,a barátom péniszének a tövén volt. Magyarán belém is ment el. Mivel ünnepnap volt,így nem tudtunk rohanni az orvoshoz így csak másnap délelött tudtam bevenni(sajnos abban a honapban már volt kisebb malőr az óvszerrel,akkor csak egy kis lyuk lett rajta nem élvezett belém,de biztonság kedvéért akkor is vettem be,utána normálisan meg is jött a havim). Most azért kicsit komolyabb a helyzet. Mont már irtam rá kb hat napra augusztus 26-án elkezdtem barnázni ami átalakult kis mennyiségű vérré,nem tudtam hogy most ezt rendes havinak vegyem,vagy köztes vérzésnek,mivel a rendes havimnak szeptember 10.én kellett volna jönnie. 9.-én csináltam egy tesztet,ami negatív lett,kicsit meg is tudtam nyugodni. Majd pénteken,13.-án elkezdtem kicsit barnázni,de másnapra el is mult. Ekkor csináltam még egy tesztet,ami szintén negatív lett,azóta fura folyásom van ilyen sárgás sárgásbarna színű,a hasa. Viszont nagyon furcsa. Ugy erzem mintha feszulne es az alhasamat mikor megnyomogatom szinte olyan mintha érezném a petevezetékemet,hogy nagyon kemény. Nagyon félek,szerintetek ez terhesség jele lenne? Csak normális válaszokat kérnék,előre is köszönöm!!

Legjobb válasz: szv 21-én vettél be sürgöségit v esemény utánit mivel a beágyazódás 5-6 nap és a sürgõsségit 3 napon belül veheted be valószínûleg ez a gyógyszer hatása mivel ha terhes voltál és elvetélsz görcsölsz és vérzel ne izgulj ha negatív lett

szv 21-én vettél be sürgöségit v esemény utánit mivel a beágyazódás 5-6 nap és a sürgõsségit 3 napon belül veheted be valószínûleg ez a gyógyszer hatása mivel ha terhes voltál és elvetélsz görcsölsz és vérzel ne izgulj ha negatív lett
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor biztos, hogy nem lehetek terhes ha a gYogyszer miatt véreztem?
valószinüleg de a biztonság esetér keresd fel nõgyogyászod v háziorvosod és konzulálj vele!

Yasminelle tablettát szedem már 6 napja. és a barátommal a 6. napon lefeküdtünk és belém is ment. Szerintetek van baj, vagy nem kell aggodnom?

Legjobb válasz: Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.

Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.
Szia! A Yasminelle tablettát összesen 6 napja szeded? ... hát õszintén? Szerintem ez kevés. Bár én még nem szedtem ezt, de nem tudom elhinni, hogy ennyi tabletta biztonságot nyújtana már. A helyedben elgondolkodnék a 72 órás tabin - menj orvoshoz és beszéld meg vele. Ez nem vicc! (L 28)
csak tudnám hogy miért UTÓLAG kérdezel...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. már nem félek igaz a fogamzásgátlónak ez a lényege.
Persze :) A fogamzásgátlónak ez a lényege :)
A kérdező hozzászólása: de a párom egymás után kétszer is belém ment. akor 5-ször is belém mehet nem lesz baj?
Nem, nincs baj. Nem véletlenûl van a betegtájékoztatóban az, ami. Én is szeretkeztem már az 5. napon is.
A kérdező hozzászólása: vasárnap jött meg és este elis kezdtem szedni a tabletát.és ma lesz a 7-dik nap hogy szedem.de a párommal nem lehetett birni és ma leis feküdtünk, meg rá is volt irva hogy az elsö naptól véd. akor szerintettek van baj?
Okay, akkor probléma letudva. Ha nem hagytál ki egy tabit se, akkor védett vagy. Második voltam.
A kérdező hozzászólása: de az van rá irva hogy az elsö naptól védett vagyok.
Szia! Semmi gond nem lesz, elsõ naptól kezdve védett vagy :)

6 nap késés után negatív teszt, has szurka, székrekedés, émelygés, szerintetek?

ciklusaim 28-34 között mozognak, múlt hónapban 8-¨án volt meg.Holnap megyek dokihoz.

Legjobb válasz: 6 nap késés után már erõs pozit kellene mutatnia. Szerintem nem vagy terhes. Majd írd meg mit mondott a doki.

6 nap késés után már erõs pozit kellene mutatnia. Szerintem nem vagy terhes. Majd írd meg mit mondott a doki.
Sajnos ciszta is lehet, teszt ilyenkor már pozi.
A kérdező hozzászólása: hàt annyira nem bánnàm, már van kettõ gyerkõc:) de persze örülünk ha igen:) ciszta:( nem hangzik tùl jól:(
Na jól rád hozzák a frászt! Én azt mondom csinálj még egy tesztet 2-3 nap múlva, ha nem pozitív, akkor hívd fel a nõgyógyászod, vagy háziorvost és ha úgy ítéli meg a két ünnep között keress meg egy ügyeletet! Remélem nem lesz semmi baj! Kellemes ünnepeket!
Basszus írta h hnap megy dokihoz de hagyjuk:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:) jelzek mi volt, most reggel is émelygés:( hát kívàncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinal, terhességet nem làt, sem ciszta vagy ilyesmi. Még egy tesztre kaptam beutalót, ha az is nega akkor a baba kizárva, antibiotikumot kaptam.Köszi a válaszokat.

6 napja késik. A peteérésem alapján már simán mutatnia kéne a tesztnek. A Jónás napomon szerint is letelt a 10 nap. Minden tesztem negatív. Szerintetek mi van? Hőm 37.3 36.9, a napokban. (Most épp 37. 0).

A nem várt 4. napján kezdtem tesztelni, de két napja semmi. A h?görbékhez nem értek, de tegnap és ma reggel mértem. 37.3, és 36.9 Most, délután 37.0. Ha jól tudom, addig jók az esélyek, amíg magasabb a h?m. Szerintetek reménykedhetek?????

Legjobb válasz: Köszi a gyors választ! Bárcsak ne ezt írtad volna.... Azért reménykedek, hátha járt valaki már így, akinek baba lett a vége...

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Bárcsak ne ezt írtad volna.... Azért reménykedek, hátha járt valaki már így, akinek baba lett a vége...
Szerintem nem vagy terhes, a tesztnek legalább egy nagyon halvány csíkot kellene mutatnia. Lehet hogy ideges vagy és azért késik:(
Elsõ vagyok! Lehet baba belõle, de biztosat az orvos tud mondani, volt akinek csak a 10.napon mutatta ki a teszt. Drukkolok!:)

170 cm vagyok, 100 kg-ról indultam, jelenleg 6 napja szedem az Adipex-et (minden nap egy szem), és 95 kg-ra fogytam le. (4nap alatt -5kg) De kb 2 napja semmi változás.2-3 nap szünet szerintetek beindítaná megint a fogyásom? Köszönöm a segítséget! 23/L

Tudom nem kellene elégedetlenkednem, de az első napokhoz képest fura, hogy nem történik semmi. Tudom mit vállaltam vele, tudom hogy káros és hogy "drog", de hát minden gyógyszer az.Mellette diétázom, ügyelek az egészséges kajákra, viszont mozogni csak munkában szoktam,mivel eléggé megerőltető így is.

Legjobb válasz: Na, Aczél., megszívtad, durván lepontoztak. Pedig jókat írtál. Kérdezõ: abból az 5 kilóból kb. 1 volt zsír a többi víz, stb. - egyél kevesebbet, több fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, - kerüld a cukrot, lisztet, zsírt (persze kevés zsír szükséges a vitaminok ADEK miatt, ajánlom az olajos magvakat) - sok cukmentes folyadék (víz, tea)

Na, Aczél., megszívtad, durván lepontoztak. Pedig jókat írtál. Kérdezõ: abból az 5 kilóból kb. 1 volt zsír a többi víz, stb. - egyél kevesebbet, több fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, - kerüld a cukrot, lisztet, zsírt (persze kevés zsír szükséges a vitaminok ADEK miatt, ajánlom az olajos magvakat) - sok cukmentes folyadék (víz, tea)
ne foglalkozz vele. még reggel megtaláltam a lepontozó IP címére, szerencsére Pesti volt. már ki is mosakodtam a vérbõl, szerintem megérte. én napokig teljesen nyugodt leszek, neki meg a halálban soha többé semmi problémája nem lesz már.
IP címét*
Létezik olyan, hogy hozzászokik a szervezeted a bogyóhoz, és ezért leáll a fogyás. Tarts egy hét szünetet, aztán kezd újra, szedd annyi napig, amennyi alatt fogytál korábban, aztán tarts megint szünetet. Páromnak 3 napig hatott, utána egy hét szünetet kellett tartania, hogy újra használjon. ^^
Én diéta mellett 7 nap alatt kemény 1kgot adtam le..Pedig 72kgról indultam. Ha nem indul meg a fogyás, én abbahagyom az adipexet.
A kérdező hozzászólása: Minden nagyon jó, újra elkezdtem fogyni, tényleg csak idõ kérdése volt, és barátkozok a zöldségekkel:D
az orvosom szerint nem feltétlen szükséges a fõtt étel, ha nem kívánja az ember. csak azért írom, mert nem szeretek fõzõcskézni, és megpróbálom kiváltani más ételekkel. teljes kiõrlésû pékáru, olajos magvak, gyümölcsök, párolt zöldségek, grillezett húsok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az elsõ válaszolót nem értem miért pontozták le, pedig hasznos amit írt. Megnyugodtam, és folytatom a diétát, és megpróbálok 12 óra fizikai meló után erõt venni magamon, és sportolni, mert ez nem állapot hogy ennyi a súlyom. Gyümölcsöket eszek, zöldségeket annyira nem, mert nem szeretem:S Meg sovány joghurtot, csak ezzel egy a baj, hogy elég "gyér" étrend. Fõtt ételeket is ehetek vagy hanyagoljam ezeket? Igazából, kevés dolgot merek enni, mert nem tudom "szabad"-e.
Ja, és nem ártana, ha mozognál. Nem kell sok, mondjuk napi 45 perc, 1 óra séta, kocogás, tánc, ugrálókötél, úszás, bringa, ilyesmik.
utolsó, Twisted, ez mi a rák volt? hozzászokik a test a bogyóhoz, és leáll a fogyás? ?? ezt magyarázd már meg! hozzászokik egy droghoz, aminek a mellékhatása az étvágy csökkenés. és ezért nem fog fogyni? magyarul végig kontrollálatlanul zabál, ahogy éppen az éhsége (bele) kívánja, és ha tegyük fel a drog hatása éppen csökken, akkor jönnek a több 1000 kcal-os hambi menük? ennyire azért nem lehet senki sem 'sikeres' :DD

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!

Szavatosság fél év után? 2 napja volt, hogy letelt a 6 hónap. Szerintetek levásárolhatom? Vagy nagyon szigorúan veszik a 6 hónapot?

Novemberben vettem a Humanicban 9990 ft-ért egy cipőt.Másnap már vittem is vissza mert nem működött a zipzár.Decemberben elszakadt a csatnál.Vettem új cipőt.Majd visszaviszem gondoltam,de meg feledkeztem róla,barátom lányának vettünk múlt hónapba egy cipőt ott és tönkre ment,erről jutott eszembe az enyém is.Szerintetek van esélyem valami megoldásra?Vagy elküldenek a francba?

Legjobb válasz: két év az elévülési idõ - szavatosság - fogyasztói szerzõdés 308. § (4) Fogyasztói szerzõdés esetében a fogyasztó - az (1)-(2) bekezdéstõl eltérõen - a teljesítés idõpontjától számított kétéves elévülési határidõ alatt érvényesítheti szavatossági igényét. Az ennél rövidebb elévülési határidõt megállapító kikötés semmis. Ha a fogyasztói szerzõdés tárgya használt dolog, a felek rövidebb határidõben is megállapodhatnak, egy évnél rövidebb elévülési határidõ azonban ebben az esetben sem köthetõ ki. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=95900004.TV http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/top/gyik/szavatos.html

két év az elévülési idõ - szavatosság - fogyasztói szerzõdés 308. § (4) Fogyasztói szerzõdés esetében a fogyasztó - az (1)-(2) bekezdéstõl eltérõen - a teljesítés idõpontjától számított kétéves elévülési határidõ alatt érvényesítheti szavatossági igényét. Az ennél rövidebb elévülési határidõt megállapító kikötés semmis. Ha a fogyasztói szerzõdés tárgya használt dolog, a felek rövidebb határidõben is megállapodhatnak, egy évnél rövidebb elévülési határidõ azonban ebben az esetben sem köthetõ ki. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=95900004.TV http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/top/gyik/szavatos.html
Meg ha decemberben vetted a 2. cipõt, akkor onnantól újra kezdõdik a 6 hónap, szóval még nem járt le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Közben arra is rájöttem, hogy az a 6 nap míg javításon volt az nem számít bele a fél évbe, úgyhogy 4 nap pluszban vagyok :D.Szerintetek a pénzem visszakérhetem, igazából most nincs szükségem se cipõre, se semmire.
Pénzt viszont nem kötelesek visszaadni.

Peteérés utáni 3. naptól kezdve 5 napig naponta többször elég erõsen szurkált a bal oldalam. Hõm nem emelkedett meg annyira mint már ilyenkor amúgy is szokott, pé utáni 5. -6. napon ált. Ban már 37 körül szokott lenni. Szerintetek mi lehet?

Hát nálam nem tom most mi a helyzet?!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szép a görbéd és elég babagyanús. :-) Ne aggódj ezen, simàn làtszik hogy volt ovulàciód. Drukkolok!

Szerintem nagyon szép a görbéd és elég babagyanús. :-) Ne aggódj ezen, simàn làtszik hogy volt ovulàciód. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! ;) Azért is aggódom m 2 missed abom volt már! És nagyon nem szeretnénk ha a következõ terhességemmel is baj lenne!!! Augusztusban lesz az esküvõnk, addigra már jó nagy lesz a pocakom ha most összejön! :)
Teljesen jó a görbéd!:) Szerintem is babagyanús!

6 napja késik, 2 napja kevés barnás folyás. Lehet ez még terhesség? Szerintetek?

2 napja negatívat teszteltem,a nem várt napjától kezdve minden nap kisebb alhasi fájdalmaim voltak. Nagyon szeretnék babát,ezért is reménykedem,hogy összejött. Legközelebb csütörtök reggel tesztelek, jövőhéten pedig irány a doki.

Legjobb válasz: A barnázás még nem feltétlenül zárja ki a terhességet, én is babrnáztem sõt véreztem is most még is itt alszik a fiam. Érdemes lenne még egy tesztet csinálni, mert ha terhesen barnázol akkor szükség lehet sárgatest hormonra vagy Rutascorbinra.

A barnázás még nem feltétlenül zárja ki a terhességet, én is babrnáztem sõt véreztem is most még is itt alszik a fiam. Érdemes lenne még egy tesztet csinálni, mert ha terhesen barnázol akkor szükség lehet sárgatest hormonra vagy Rutascorbinra.
Nekem csutortokon megjott, rendesen verrel(igaz sokkal kevesebb volt mint altalaban), ami 2 napig tartott.Szombaton gyonyoru pozitivat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!!! :-) Jó babavárást! :-) Azt hiszem már holnap reggel újra tesztelek.Nagyon idegörlõ ilyen bizonytalanságban lenni:-( Csak jövõhéten van idõpont a dokimnál is.
Szija!Tanácsot nem tudok adni, csak én is ebben a cipõben járok bár nekem mostmár 9napja késik és az 5.napon teszteltem negatívat!Remmélem, hogy nem csak egy ilyen hónap ez mind a kettõnknek.Én is holnap reggel tesztelek még egyet ami az utolsó lesz aztán irány a doki! NAGYON DRUKKOLOK, HOGY HOLNAP POZITÍVAT TESZTELJ ÉS MEGY AZ EXTRA DRUKK!Kitartás!
tesztelj holnap és írj mi lett :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!