Találatok a következő kifejezésre: 6 napja ovulációm, (16 db)

Lehetséges? Ovuláció előtt 6 nappal és az ovulációt követő nap (ekkor éreztem középidős fájdalmat délután) reggelén voltunk együtt. Elképzelhető hogy van esély? Mert azt olvastam több helyen hogy utána már késő.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...

Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...
Elõzõnek: minden nõ akkor és csakis akkor eshet teherbe, amikor tüszõrepedés (ovuláció) után még él az érett petesejtje. Ovuláció után egy héttel már 6 napja, hogy a petesejted elpusztult, ekkor tehát nem eshetsz teherbe, mert nincs, ami megfoganjon. Esetedben spontán vagy kései ovuláció történhetett.
Pontosan :) Egy spontán ovu a szextõl, vagyis esély mindig van.
szia!Na lett babád?
Szerintem simán lehet ez beágyazódás.
nekem is a 6.napon volt ilyen érzésem, most vagyok a 8.napon.nekem aznap rettenetesen fájt a derekam is, bár a hasfájás nem volt olyan erös, szerintem lehet hogy elkezdödött a beágyazodás. 6 nap még...nekem is, én 24re nem várom.olyan nehéz.vettem 2 tesztet de alig birom hgoy ne csinaljam meg.holnap reggel lehet hogy tesztelek egyet, bár tudom hülyeség de annyira nehéz...te mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megvárom a menzesz napját, mert nem akarok csalódni, miközben még mindig ott a remény. Hát... sok sikert nekünk!
Sziasztok! Én is a 6. napon vagyok, barnás vérzésre keltem fel. Kicsit fájdogál a hasam. Nem korai ez még a beágyazódáshoz? Veletek mi újság?

Az ovulacios teszt szerint okt.22-en volt ovulacio, viszont a homersekletem csak 5-6 nappal kesobb ment fel. Nov.2-an hajnalban arra ebredtem, hogy mintha kessel szurkaltak volna a hasam, annyira fajt. Elofordulhat, hogy begyazodas volt?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.

Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...pontosan most neztem meg es 16-an volt egy pozitiv ovu teszt. 23-an ment fel a homersekletem es 2-an hajnalban volt eros szurkalo fajdalom a hasamban. Ez meg mindig jelenthet beagyazodast?
Kicsit sok az idõ szerintem, ami a pozitív ovu teszttõl a hõ megemelkedéséig eltelt. Ilyet az okozhat, ha a szervezet "próbálkozik", elkezdi a tüszõ megrepesztéséhez szükséges LH-t termelni, de aztán mégsem reped meg a tüszõ. Ilyenkor van, hogy pár nap múlva újrapróbálkozik a szervezet, és ha akkor kiszabadul a petesejt, a sárgatest elkezd progeszteront termelni, felmegy a hõ. Sajna hogy ez így volt-e csak akkor tudtad volna meg, ha a késõbbiekben is csináltál volna ovu tesztet. Itt találsz ilyen esetnek megfelelõ példagörbéket. http://babatervezok.otthona.net/kesoi-ovu.shtml Azt nem írtad, hogy a hõd megemelkedése elõtti napokban "ügyeskedtetek"-e mert lehet, hogy véletlenül mégis elcsíptétek a megfelelõ pillanatot.
A kérdező hozzászólása: Kesobbiekben nem csinaltam ovu tesztet. :( Es elotte illetve a pozitiv ovu teszt napjan probalkoztunk. :(

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!

6 napja késik. Clostyt kaptam. Volt ovulációm, negatívak a tesztek, mesi sehol. Néha mesiszerű görcseim vannak. Hőm 36, 8-37között. Valakinek hasonló?

Reménykedhetek még,hogy baba van a dologban,vagy ez valami más lesz?

Legjobb válasz: Bocsi,de érdemleges választ nem tudok adni. De mégis úgy fest,hogy 1 cipõben járunk! Ha az ovut nézem,akkor már csütörtökön meg kellett volna jönnie,de semmi. Kedden és szerdán 1 minimális barna pötty volt! A melleim jobban feszülnek 2-3 napja és mensi görcsök is elõfordulnak! De mensi sehol és a tesztek negatívak! :(( Sajnos Én sem értem,hogy mi lehet!

Bocsi, de érdemleges választ nem tudok adni. De mégis úgy fest, hogy 1 cipõben járunk! Ha az ovut nézem, akkor már csütörtökön meg kellett volna jönnie, de semmi. Kedden és szerdán 1 minimális barna pötty volt! A melleim jobban feszülnek 2-3 napja és mensi görcsök is elõfordulnak! De mensi sehol és a tesztek negatívak! :(( Sajnos Én sem értem, hogy mi lehet!
Nem tudom mennyi az alaphõd, de szerintem ez elég magas. Ha 6 napja még mindig tartja magát, szerintem esélyes a baba!!! Olyan sokszor olvasni, hogy csak hetekkel utána lett pozitív... Szerintem van okod reménykedni. Ha türelmetlen vagy, menj el dokihoz vagy vérvételre, esetleg csinálj valami érzékenyebb megbízhatóbb tesztet reggel!!! Szurkolok! Igazából azért a closti is bezavarhatott, tehát ne éld bele magad még!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma reggel pozitívat teszteltem, qupidoval:) )
De jó neked!!! :) ))))) Gratulálok! Nekem sajnos szombaton megjött! :( Elsõ voltam.

Mindig érzem a két menstruáció közötti peteérést illetve ovulációt, kb 5-6 napig szokott tartani. Most alig éreztem 2 napig, mi lehet az oka?

Mindig szokott fájni ilyenkor az alhasam, görcsöl szúr..Most meg alig éreztem valamit inkább csak néha bele nyilal a jobb oldalon a petefészkemnél...lehet hogy most nem volt peteérésem??

Legjobb válasz: én is érzem, de nem mindig ugyanolyan mértékben. és az sem biztos, hogy mindig van peteérés.

én is érzem, de nem mindig ugyanolyan mértékben. és az sem biztos, hogy mindig van peteérés.
Valószinû, h volt, de látni kéne a görbét.

Ovuláció után 6 nappal miért érzek szúrást az alhasam tájékán?

Meg néha lentebb is és ez még a fenekemhez is kisugárzik és kicsit a derekamhoz...

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele, nem biztos, hogy van jelentõsége. Nekem is szúrkált most ebben a ciklusban,pedig nem szokott, és hasonló volt ahhoz, mint mikor terhes lettem, meg is ijedtem, mert még nem tervezünk tesót, de nem vagyok terhes. Úgyhogy lehet beágyazódás jele is, de lehet hogy csak úgy szúrkál és kész.

Ne foglalkozz vele, nem biztos, hogy van jelentõsége. Nekem is szúrkált most ebben a ciklusban, pedig nem szokott, és hasonló volt ahhoz, mint mikor terhes lettem, meg is ijedtem, mert még nem tervezünk tesót, de nem vagyok terhes. Úgyhogy lehet beágyazódás jele is, de lehet hogy csak úgy szúrkál és kész.
Jelezhet, de persze nem biztos. A megjönérzés és a hasszurka is normális menzi elõtt.
A kérdező hozzászólása: még 9 nap a mensiig, szóval most még korai lenne. Az elsõ babámnál is ugyanezeket éreztem, de kicsit késõbb, mint most.

A nagyon sok bő krémes folyás ovuláció után 3-6 nappal mi lehet?

Életemben nem találtam még hasonlót. Ennyire még nem volt sosem. Igaz barátcserjét szedtem és maga az ovulációs nyálka is nagyon sok volt, igazi termékeny. Most hogy túl vagyok a peteérésen nagyon er?s fehér közepesen s?r? krémes folyásom van, szagtalan, tehát remélhet?leg betegség kizárva.

Legjobb válasz: Szerintem ez természetes!

Szerintem ez természetes!
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Mert nálam ilyen nem volt még, hogy ennyire sok lenne, mintha níveás lennék :D Nagyon sok.
Nekem mindig sok és krémes folyásom szokott lenni ovu utáni napokon. Állítólag ez megkönnyíti a hímivarsejtek útját, mert gyorsítja õket.
Nekem is most van elõször ilyen, aztán hígul. Olyan mintha jönne a következõ ovuláció vagy mi a manó.
A kérdező hozzászólása: Nekem is hígult, de ovuláció nem lehet mert a hõm az egekben. Közben kaptam másoktól erre a kérdésre választ, hogy sok kismama tapasztalt ilyet, úgyhogy reménykedem :)
Na mi lett a bõ, krémes folyásból? Ugye babuci!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!