Találatok a következő kifejezésre: 6 napja el a (141 db)

Nemvárt elõtt 6 nappal ezek a jelek már utalhatnak terhességre?

Reggeli émelygés, borzasztóan érzékeny cicik és alkalmanként éles, szúró fájdalom az alhasban. Vagy túl korai, hogy bármilyen tünetem legyen, és csak beképzelem a dolgokat?

Legjobb válasz: Beképzeled.6 nappal elõtte semmi tünet nincs!

Beképzeled.6 nappal elõtte semmi tünet nincs!
Beképzeled. 6 nappal a nemvárt elõtt az még csak ~8dpo, a beágyazódás is még csak ~1 napja kezdõdött (már ha az vagy). Max. a szurkálás lehet tünet, de az émelygéshez, mellfájdalomhoz még 1000%, hogy túl kevés a hcg szint.
Nagyon korai még!!Ne keress tüneteket nyugi tesztelj ha kimarad!Kívánom a legjobbakat.
Tulsagosan varod azt a babat gondolom! Sok no koveti el ezt a hibat es a sok stressz miatt nem esnekteherbe :( Legy turelmes ne gondolj mindig a tunetekre es meglatod hogy meglepetes lesz ha osszejon es nem is gondoltad volna :)
Nem.
nekem fájt a hasam a 7. DPO-tól
Mért írjátok ilyen biztosra h beképzeli? Egyáltalán nem biztos, hisz a beágyazósást rengeteg nõ (így pl én is) megérzi. Simán lehet hogy már ma pozitív tesztet csinálsz! Nekem a menszesz várható idõpontja elõtt halvány pozitív tesztem volt, és éreztem a beágyazósás éjszakáján influenzaszerû tüneteket, utána pedik sokáig izomlázszerû alhasi nyomást. Mondjuk az émelygés az csak 5 hét múlva jött.

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

Már régóta menstruálok, és eleinte 5-6-napig tartott a mensim, és volt is elegendő, de évről évre egyre kevesebb van. Mostmár 3-4 napos a mensim, és már a 3. napon allig van. Most nemrég "voltam", és csak 1 napig tartott. Ez baj? Menjek el dokihoz?

Egyébként szeretnék fogamzásgátlót is iratni, az beállítaná, csak hallottam hogy kevesebb lessz t?le, de ennél is?

Legjobb válasz: Nem, ennél nem lesz kevesebb, mert ez a menzesz majdnem biztos, hogy nincsen rendben. A doki viszont addig nem fog fogamzásgátlót felírni, amíg ki nem deríti az okokat, és hogy a fogamzásgátló segíthet-e neked. Én mondjuk orvoshoz mennék az teljesen biztos, ha így viselkedne a menzeszem...

Nem, ennél nem lesz kevesebb, mert ez a menzesz majdnem biztos, hogy nincsen rendben. A doki viszont addig nem fog fogamzásgátlót felírni, amíg ki nem deríti az okokat, és hogy a fogamzásgátló segíthet-e neked. Én mondjuk orvoshoz mennék az teljesen biztos, ha így viselkedne a menzeszem...
szerintem is irány a doki, õ majd kivizsgál és megmondja mit kell tenni:) sok sikert!

Ismeritek az INTIMED terhességi tesztet? Menstruáció elõtt 6 nappal kimutatja a terhességet.

most vettem a Dm-ben és csak 380.- volt

Legjobb válasz: Nem túl korai!!!

Nem túl korai!!!
Semmi baj megértelek én is ebben szenvedem 😃 :) 38hkm
A kérdező hozzászólása: Ettõl a hangulatingadozástól kész vagyok totál. nálam ez is egy jel... olvastam a második hozzászólást és durrant az agyam, még egyszer bocsi!!
Nem haragszom én is bocsi... :) kívánom a legjobbakat!!Gartulálok a gyerekehez.. szép napot!:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, itt ugráltak a gyerekek körülöttem és épp homokoztunk. igen, a másodiknak szólt a haragom, azt hittem õ írt többször. de így nyugiban visszaolvasva tényleg leesett, h az elsõ válaszolóval párbajoztam. ne haragudj! nem vagyok már tini, sõt a 20 as éveimet is bõven elhagytam. így nem gyerekgyárasok vagyunk férjemmel. nem is értem, hogy írhatnak ilyet egy tesztre. nem találtam a weboldalukat, helyette egy Cseh oldalt ad ki. természetesen nem tesztelnék mensi elõtt 6 nappal, de még 4 el sem. még egyszer ne haragudj elsõ válaszoló!!!!
Ja többes számban beszélt azért vettem magamra...Na mindegy
Szerintem a 2 vàlaszoloval volt gondja a kérdezõnek nem ?? :D csak elsõ magára vette :) sose hallottam errõl a teszteõl, de sztem nincs is sok értelme mensi elõtt 6 nappal tesztelni.. 9 hós kislàny anyukája :)
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem sem a kérdezõ, sem pedig az elsõ válaszoló nem akart rosszat.. A kérdezõ szerintem csak pusztán jó szándékkal leírta, hogy létezik ilyen teszt. Mert ugye vannak bõven itt, akik szeretnek jó korán tesztelni. :-) Az elsõ válaszoló pedig csak leírta a saját véleményét. Aki szerintem nem volt túl kedves, az a második válaszoló, de az ilyen hozzászólásokat pedig szerintem inkább át kell ugrani. Bocsi még egyszer.
Ja melleseg szaporodáshoz nem kell ész.....
Mi bajod???? De most komolyan mi volt bántó az elsõ válaszomban?? Nem at mondtam hogy hazudtál hanem csak annyit írtam koria!!!!Sajnálom a gyerekeidet!!Bunkó vagy de mindegy nem sülyedek le a szintedre!!!!
A kérdező hozzászólása: Nyuszika ezt buktad... 4.gyermekünkre készülünk :) 7.válaszolónak köszönöm szépen! én is így tudtam, csak kikerekedett a szemem, amikor a teszt papírját elolvastam. ha nem hiszitek, beszkennelem és kinagyítom, h valóban ezt írta, h már a menzesz elõtti 6. napon kimutatja. természetesen normális ciklusnál...
Micsoda stílusod van!!Remélem nem lesz gyereked!!!!Komolyan pofám leszakad milyen magasan hordod az orod!!!Elsõ voltam!!!
6 nappal a menstruáció elõtt nem valószínû. Számold ki, hogyha pont középidõben volt a pé.-d, akkor a tesztnek 9. dpon-n kellene kimutassa. A beágyazódás a megtermékenyítés után 7-10 nap. Csak akkor kezd el a szervezet hcg-t termelni. Tehát a 9. dpon még nem is biztos, hogy beágyazódott, akkor mégis mit mutatna ki? Ráadásul ez ideális esetben van, ha középidõben volt a pé.-d. Nekem a doki mondta, aki az inszemeket csinálta, hogy a 12. nap elõtt felesleges tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: mivel holnapra nem várom, így megcsinálom holnap. a kérdésem még mindig nem világos, úgy vélem....
Most miért lennék okostojás normálisan válaszóltam hogy Nem mert korai!! Na köszi levizsgásztál ülj le 1es!!!!!Csináld meg csalódni te fogysz nem mi!!Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: vagyis a következõ menstruáció várható kezdete elõtti 6 nappal. ez volt a papíron! és okostojások, nem kérdésként tettem fel, h kimutatja e a teszt, hanem tényként írtam oda... no comment.
A kérdező hozzászólása: A DOBOZÁRA VAN EZ ÍRVA!!! ÉPP EZÉRT KÉRDEZTELEK TITEKET, H ISMERITEK E?????
6 nappal elõtte??? Ugyan már! Jó hogy nem szex után akarsz tesztelni...
Mondtam én egyes hogy nem veled van a baja :)

14 hós babámat el kell választanom. Már 6 napja tart a folyamat, s éjjel 2-3-ig fent vagyunk. Mit tegyek, hogy aludjon?

Fogacskáival harapdálta a cicijeimet, amik kisebesedtek, s egyszer csak kifakadtak.Mivel a gennyes váladék se neki, se nekem nem jó, el kell választanom. De egyszer?en azóta nem alszunk. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Cimisüveg,és sok-sok szeretet, TÜRELEM és me.nni fog

Cimisüveg, és sok-sok szeretet, TÜRELEM és me.nni fog
Én most olvastam ezt a könyvet: Aludj jól gyermekem http://bebilap.hu/csecsemogondozas/aludj.htm Nagyon tetszett, szerintem használható tanácsokat ad, olvasd el.

Nuvaring hüvelygyűrűt kezdtem el használni múlt szerdán a ciklus első napján, normálisan max 5-6 napig tartana a menstruációm, de most még állandóan tisztasági betétre szorulok és barnásszínű folyásom van. Megfelelő nekem ez a fogamzásgátló?

mintha még tartana, de ilyen még sosem volt. Ez normális? Vagy ez a pecsétel? vérzés? Meddig lesz ilyen? Ugye ett?l még védett vagyok?

Legjobb válasz: fogamzásgátlóknál az elsõ 3 honapban elõfordulhat ilyen!

fogamzásgátlóknál az elsõ 3 honapban elõfordulhat ilyen!
Hát én azt tudom elmondani, hogy az elsõ hónapban, amikor Nuvaringet használtam, 2 hétig folyamatosan ömlött belõlem a vér.
Nekem is barnás folyásom volt az elsõ hónapban, a másodikban már minden jó volt.

Jó estét! Hüvelygyulladásra kaptam ezeket a gyógyszereket: Exacyl tablettát, Fluconazole tablettát, Pimafucort kenőcsöt és kúpot. A kezelés előtt barnás, véres folyásom volt és bűzös folyás, mióta 6 napja szedem a gyógyszereket, kúpot azóta a panasz elmúl

Jó estét! Hüvelygyulladásra kaptam ezeket a gyógyszereket: Exacyl tablettát, Fluconazole tablettát, Pimafucort kenőcsöt és kúpot. A kezelés előtt barnás, véres folyásom volt és bűzös folyás, mióta 6 napja szedem a gyógyszereket, kúpot azóta a panasz elmúlt. Viszont tegnap véres pecsételő volt ez menstruáció. A gyógyszeres kezelés után újból visszajöhet a gyulladás? Párom nemi szervét pimafucort kenőccsel keni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés nem egyenlő a menstruációval. A vérzés okát azonban csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés nem egyenlő a menstruációval. A vérzés okát azonban csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó estét! Hüvelygyulladásra kaptam ezeket a gyógyszereket: Exacyl tablettát, Fluconazole tablettát, Pimafucort kenőcsöt és kúpot. A kezelés előtt barnás, véres folyásom volt és bűzös folyás, mióta 6 napja szedem a gyógyszereket, kúpot azóta a panasz elmúl

Jó estét! Hüvelygyulladásra kaptam ezeket a gyógyszereket: Exacyl tablettát, Fluconazole tablettát, Pimafucort kenőcsöt és kúpot. A kezelés előtt barnás, véres folyásom volt és bűzös folyás, mióta 6 napja szedem a gyógyszereket, kúpot azóta a panasz elmúlt. Viszont tegnap véres pecsételő volt ez menstruáció. A gyógyszeres kezelés után újból visszajöhet a gyulladás? Párom nemi szervét pimafucort kenőccsel keni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés nem egyenlő a menstruációval. A vérzés okát azonban csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pecsételő vérzés nem egyenlő a menstruációval. A vérzés okát azonban csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!