Találatok a következő kifejezésre: 6 napja de a terhesség tüneteit (3 db)

6 napja késik, de a terhesség tüneteit nem észlelem magamon. Csináltam tesztet, a második csík csak halványan látszódik. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Igen terhes vagy !Ha a 2. csik halványan látszik azt jelenti van a szervezetedben HCG-hormon,ami 100% terhességet jelent! A tünetek késõbb is jelentkezhetnek.

Igen terhes vagy !Ha a 2. csik halványan látszik azt jelenti van a szervezetedben HCG-hormon, ami 100% terhességet jelent! A tünetek késõbb is jelentkezhetnek.
Szerintem is terhes vagy!!1...:-) Lehet majd kesobb erosebb lessz....de legyen eleg a tudat, hogy valami elkezdett fejlodni benned...:-)) Gratula
Gratula a pocaklakóhoz..
Gratulálok a magzatkához. Boldog babavárást kívánok.:)
a sógornõm már 5-hónapos és semilyen tünete nincs. gratula a picúrhoz!

6 napja késik a menstruációm, pedig eddig pontos volt mindig. A 3. napon csináltam egy tesztet, de negatív lett. Tipikus terhességi tünetem egyáltalán nincs. Lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Mit tegyek? Nem jött meg a menszeszem úgy ahogy kellett volna. Múlt hónapban is 6 napot késet néha de nem mindig vannak terhességi tüneteim, szerintetek?

Eddig minden ok volt,de május óta semmi sem olyan,most meg alig véreztem,várjak hétföig akkor lesz nögyogyász vagy ha elmulik teljesen csináljak tesztet.Háziorvoshoz hiába mentem puffadásra adott csak gyogyszert és kész.Lehetek én terhes?Bárcsak részletezhetném, puffadás,ingerlékenység, éhség,szagok,néha hányinger.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet.

Szerintem csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Májusban kétszer csináltam a másodiknál pont megjött.Juniusban még nem csináltam, mert félek.Általában nem érzek semmit, csak néha.Lehet az a baj hogy már 30 éves vagyok és még nincs gyermekem!!??
A kérdező hozzászólása: Most idöre jött meg de csak pici, csepegös vérzés, 4. nap éjszaka meg mintha öntötték volna ezt csináltam 2-3 nap utánna meg mintha elzárták volna a csapot.De pár nap elteltével ujra jönnek a tüneteim.Ha teres vagyok, mit kéne éreznem ?Nem tudom mit tegyek, félek dr.-hoz menni.
Miért félsz az orvostól? Azzal, hogy nem deríted ki mi ez, mindenképpen csak rosszabb lesz a helyzet. Ne dugd homokba a fejed, nem vezet jóra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!