Találatok a következő kifejezésre: 6 napja de a (459 db)

Szerintem attól még lehetsz babás!!!Nekem is cs 9 napi késésel mutatta ki, pedig minden nap teszteltem!

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

6 napja késik a menstruációm, pedig eddig pontos volt mindig. A 3. napon csináltam egy tesztet, de negatív lett. Tipikus terhességi tünetem egyáltalán nincs. Lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Nem tudom merjek-e még tesztelni? 5-6 napja késik, a nemvárt napján teszteltem, de negatívat.

H?m folyamatosan emelkedik, ma már 37.1, enyhe jeleim vannak (mellfeszülés, érzékeny bimbó, aluszékonyság, hasszurka, gyakori pisilés). Szinte semmilyen folyásom nincs, majdnem \\\'száraz\\\' vagyok. Milyen teszttel teszteljek, ha még egyáltalán érdemes?

Legjobb válasz: Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )

Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )
szerintem is tesztelj, de ha negatív akkor menj orvoshoz, mert nekem most volt cisztám és az is ilyen tüneteket produkált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Holnap összeszedem a bátorságom és tesztelek és ha nem akkor megyek dokihoz. Második válaszoló: a hõd is emelkedett?
Szia! Nekem 20.-án kelett volna megjönni és nem jött meg. Ma tesztelt egyet és pozítív lett. Ja és nem a reggeli vizeletbõl. Szerintem már most is csinálhatsz egyet.
A kérdező hozzászólása: Örülök a pozitív tesztednek, remélem holnap én is ilyet látok majd! Neked ez volt az elsõ teszted vagy elõzõleg már volt negatív? (ebben a ciklusban?)
Igen ez volt az elsõ tesztem. De ha negatív akkor is lehetsz terhes.

Kb.6 napig tart a menstruációm és a 6. nap után picit belém élvezett a párom de utána reggel meleg vízbe ültem és kifolyt valami. Szerintem a spermája így is nagy az esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát nem az ülõfürdõ miatt,de nem tartom valószínünek,hogy teherbe estél.Mégpedig azért nem,mert valószínû,hogy nem mindjárt a mensi után van peteérésed.Azt azért ne felejtsd el,hogy a meleg vízben üldögélés NEM fogamzásgátló módszer!!!!!

Hát nem az ülõfürdõ miatt, de nem tartom valószínünek, hogy teherbe estél.Mégpedig azért nem, mert valószínû, hogy nem mindjárt a mensi után van peteérésed.Azt azért ne felejtsd el, hogy a meleg vízben üldögélés NEM fogamzásgátló módszer!!!!!
Lehetsz terhes, ugyanis, egy pici belédélvezés is elég ahhoz! Az ülõfürdõ ilyen szempontból, morbid példával élve halottnak a beöntés... Ha a 9. 10. vagy 11. napon van peteérésed például, akkor addig simán elélhetnek a spermák benned. Ha nem akarsz gyereket, védekezz!!!!!!
Ez a harmadik alkalom, hogy ezt a kerdest latom. SZerintem a kerdezo ugyanaz lehet, mint a tegnapi ket alkalomnal. Amugy egyetertek, a vizben valo ucsorges minden, csak nem fogamzasgatlasi modszer. Igen, van esely arra hogy teherbe estel, bar nem tul nagy, de az esely meg attol ott van. Legkozelebb figyelni kellene, es vedekezni, gumi, gyogyszer, stb.!
Semmi sem kizárt! elvileg 14.nap körül van peteérésed, de ez akár ciklusonként is változhat! Amúgy hány naposak a ciklusaid? Egyébként, ha csak másnap reggel fürdõztél, az már késõ, tényleg halottnak a beöntés lehet! Ami kifolyt az sperma volt, ami mindenképp kifolyik belõled, de reggelig a többiek akár már célbaérhettek! De nem akarlak megijeszteni, mert gondolom, nem szeretnél babát. Elvileg 6.nap vagy 7. kicsi az esély a teherbeesésre!

Napi 12 órát dolgozom heti 6 napban, de igazából nem valami jó a fizetésem. Mivel tudnék még egy kis pénzt szerezni?

esetleg interneten valami "munka" vagy bármi ötletet meghallgatok. köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Keresel egy másik munkahelyet, ahol nem használnak ki?

Keresel egy másik munkahelyet, ahol nem használnak ki?
Tõzsde
A kérdező hozzászólása: 13 Ez micsoda amit beraktál? :o
[link] [link]
rugalmas munkaidõvel megvan a 800k... na ez a kamu
"De ha vállalja a munkáját, névvel és referenciákkal...akkor elhiszem" Szerintem pont lesz.rja, hogy elhiszed-e. Én is lesz.rnám...
Nekem rugalmas munkaidõm van, és megvan nettó 800K. Viszont a 3., aki 2 óra melóval heti 400-at keres...enyhén szólva is kamu. De ha vállalja a munkáját, névvel és referenciákkal...akkor elhiszem
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); #8 Gondolom te vállalkozó vagy, ki maximálisan tudja, hogy hogyan is kell kihasználni az alkalmazottait! Azért vagy ilyen jól, elsõ kézben értesült a témáról. Nem vagyok kihasználva, töredéke munkát végzem el mint azok akik máshova vannak beosztva. Mit csinálok? Külföldrõl behozott Bosch háztartási gépeknek állítom össze a papírjait, a megadott lista szerint. Unalmas, betanított munka nettó 110e-ért, e mellé km támogatás és 15e étkezési hozzájárulás. Minimális túlórával H-p: 8-16ig A mellettünk lévõ raktárban a kommissiózok 85e-et keresnek és naponta 50000x ugrálnak le és fel a gépre és több 1000kg ot mozgatnak át két kézzel, a másik helyen pedig 75-80e-et keresnek akik az automatákat szerelik össze. Mind a 2 helyen túlórával, és a modern rabszolgáknak kitalált keretidõvel, rendszeres hétvégi munkával. Na õk ki vannak használva de nagyon!
"Én pl jól keresek semmi kis napi 8 órás munkámért." Akinek többet fizetnek, azt jobban kihasználják... Kicsit próbálj meg egy munkáltató agyával gondolkodni... Ez mondjuk nehéz egy alkalmazottnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: mit dolgozol ha szabad tudni? :)
#3 Megjelent az önjelölt tõzsdemilliomos, aki szabadidejében pusztán jó szándék jeleként tanácsokat és tippeget osztogat a tökéletes életrõl. #4 Nem éppen! Én pl jól keresek semmi kis napi 8 órás munkámért. És nem vagyok diplomás ember, és nem is vén perverz öregeket "ápolok" le.
A kérdező hozzászólása: Tippmixelgetek azzal jön még egy kis apró :) de lehet belevágok a pókerbe is.. csak félek, hogy elszáll az agyam :) Köszönöm mindenkinek! Ha valakinek van még ötlete akkor szívesen várom :)
Minden munkahelyen kihasználnak... Mivel már most is rengeteget dolgozol, és keveset keresel, látnod kell, hogy nem a több munka fog kihúzni a gödörbõl. Valamit nagyon máshogy kell csinálnod, ha ebbõl szabadulni akarsz. http://www.youtube.com/watch?v=JT0s7iBHcIw
tõzsde, póker én napi 2 órát dolgozok és megvan a heti 400 ezer
A kérdező hozzászólása: Keresek folyamatosan, de ameddig nem találok addig is muszáj valami sajnos.
#13 Demószámlán bármikor tudok neked sokkal kirívóbbat mutatni. Mutasd a tõzsdei cég átutalást a netbankos felületen, vagy paypalos felületen, akkor talán elhiszem, addig kamu!

Melyik a legjobb teszt? Késett a mensesem 6 napot, de nem a megyszokott volt sokkal rövidebb! Péntek óta hányingerem van és fej fájás. Ma csináltam tesztet délután de semmit nem mutatott4

Legjobb válasz: orvoshoz felesleges menni, mert csak kb. 6 hetes terhességet tudnak diagnosztizálni. csinálj újabb és újabb tesztet.

orvoshoz felesleges menni, mert csak kb. 6 hetes terhességet tudnak diagnosztizálni. csinálj újabb és újabb tesztet.
Miután most 5 hetes lehetsz akkor ha jövöhét végefelé elmész már biztos lát valamit. Nem azt írtam hogy ma rohanjon a dokihoz, hanem felesleges pénzkidobás helyett jövöhéten amikor 6 hetes lesz menjen orvoshoz, akkor már legalább petezsákot fog látni. Szóval drukk!! 2.válaszoló
reggeli elsõ vizeletbõl csinálj!
A kérdező hozzászólása: És ha az sem mutatja ki?Nagyon szeretném.
Szerintem menj orvoshoz! Az a biztos!
Szerintem is menjen jövöhéten orvoshoz, hisz van akinek a teszt soha nem mutatta ki a babát pedig ott volt. Ha mást nem akkor a megvastagodott nyálkahártyát látni fogja, amibõl már lehet következtetni. De szerintem petezsák is lesz!!!!
Kérdésedre a válasz, az itt olvasottak alapján a ClearBlue teszt és a Qupido, illetve az Acon 10-es érzékenységû. A Clearblue teszt 1600 Ft körül van, a Qupidot nehéz beszerezni, nekem nem sikerült, az Acon mindössze 400 Ft és a XIV.ker-be a Telepes u.17 sz. alatt lehet kapni. Sok sikert

Ma 6. napja késik a mensim. Csüt. Du. és ma reggel is negatív a teszt (Lilly)! Mit tegyek? Szeretnénk babát, de nem görcsölünk a témán, majd jön, ha jönnie kell! Tüneteim nincsenek, néha-néha mensiszerű görcsöket érzek.

Legjobb válasz: irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.

irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.
Az is lehet, hogy mégis baba. Sokan írták már, hogy nekik akár hetekig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Remélem nincs semmi komoly baj és sok sikert!
Szia! Megírnád légyszi, hogy mi lett az eredmény? Mert én is hasonló cipõben járok! Köszönöm! Cs
A kérdező hozzászólása: Húúú, most látom, hogy van aki hasonló cipõben járt, mint én! Nos, remélem, hogy Te azóta 2 csíkosat teszteltél. Nekem 2 két késéssel megjött. A doki szerint stressz (volt benne részem, hiszen apum kórházba került és..., de már jól van), vagy hormon probléma. Az utóbbit - addig, amíg egy éven belül nem fordul elõ ilyen késés még 2-3 alkalommal - nem tartja valószínûnek. Kíváncsi vagyok, hogy Veled mi történt?!?!?!
szia! én a késés után 1 héttel teszteltem egy pozitívat, két hét múlva megyek dokihoz. remélem legközelebb neked is az lesz:) Cs

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!