Találatok a következő kifejezésre: 6 napja de a (444 db)

Szerintem attól még lehetsz babás!!!Nekem is cs 9 napi késésel mutatta ki, pedig minden nap teszteltem!

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

6 napja késik a menstruációm, pedig eddig pontos volt mindig. A 3. napon csináltam egy tesztet, de negatív lett. Tipikus terhességi tünetem egyáltalán nincs. Lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Nem tudom merjek-e még tesztelni? 5-6 napja késik, a nemvárt napján teszteltem, de negatívat.

H?m folyamatosan emelkedik, ma már 37.1, enyhe jeleim vannak (mellfeszülés, érzékeny bimbó, aluszékonyság, hasszurka, gyakori pisilés). Szinte semmilyen folyásom nincs, majdnem \\\'száraz\\\' vagyok. Milyen teszttel teszteljek, ha még egyáltalán érdemes?

Legjobb válasz: Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )

Szerintem ha már 5-6 napja késik, akkor tesztelhetsz egy reggeli pisibõl, mert ha terhes vagy akkor ki fogja mutatni. Nekem mindkét terhességemet 2 napos késés után mutatta a teszt. ( Lilly, One Step megbízhatóak )
szerintem is tesztelj, de ha negatív akkor menj orvoshoz, mert nekem most volt cisztám és az is ilyen tüneteket produkált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Holnap összeszedem a bátorságom és tesztelek és ha nem akkor megyek dokihoz. Második válaszoló: a hõd is emelkedett?
Szia! Nekem 20.-án kelett volna megjönni és nem jött meg. Ma tesztelt egyet és pozítív lett. Ja és nem a reggeli vizeletbõl. Szerintem már most is csinálhatsz egyet.
A kérdező hozzászólása: Örülök a pozitív tesztednek, remélem holnap én is ilyet látok majd! Neked ez volt az elsõ teszted vagy elõzõleg már volt negatív? (ebben a ciklusban?)
Igen ez volt az elsõ tesztem. De ha negatív akkor is lehetsz terhes.

Kb.6 napig tart a menstruációm és a 6. nap után picit belém élvezett a párom de utána reggel meleg vízbe ültem és kifolyt valami. Szerintem a spermája így is nagy az esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát nem az ülõfürdõ miatt,de nem tartom valószínünek,hogy teherbe estél.Mégpedig azért nem,mert valószínû,hogy nem mindjárt a mensi után van peteérésed.Azt azért ne felejtsd el,hogy a meleg vízben üldögélés NEM fogamzásgátló módszer!!!!!

Hát nem az ülõfürdõ miatt, de nem tartom valószínünek, hogy teherbe estél.Mégpedig azért nem, mert valószínû, hogy nem mindjárt a mensi után van peteérésed.Azt azért ne felejtsd el, hogy a meleg vízben üldögélés NEM fogamzásgátló módszer!!!!!
Lehetsz terhes, ugyanis, egy pici belédélvezés is elég ahhoz! Az ülõfürdõ ilyen szempontból, morbid példával élve halottnak a beöntés... Ha a 9. 10. vagy 11. napon van peteérésed például, akkor addig simán elélhetnek a spermák benned. Ha nem akarsz gyereket, védekezz!!!!!!
Ez a harmadik alkalom, hogy ezt a kerdest latom. SZerintem a kerdezo ugyanaz lehet, mint a tegnapi ket alkalomnal. Amugy egyetertek, a vizben valo ucsorges minden, csak nem fogamzasgatlasi modszer. Igen, van esely arra hogy teherbe estel, bar nem tul nagy, de az esely meg attol ott van. Legkozelebb figyelni kellene, es vedekezni, gumi, gyogyszer, stb.!
Semmi sem kizárt! elvileg 14.nap körül van peteérésed, de ez akár ciklusonként is változhat! Amúgy hány naposak a ciklusaid? Egyébként, ha csak másnap reggel fürdõztél, az már késõ, tényleg halottnak a beöntés lehet! Ami kifolyt az sperma volt, ami mindenképp kifolyik belõled, de reggelig a többiek akár már célbaérhettek! De nem akarlak megijeszteni, mert gondolom, nem szeretnél babát. Elvileg 6.nap vagy 7. kicsi az esély a teherbeesésre!

Melyik a legjobb teszt? Késett a mensesem 6 napot, de nem a megyszokott volt sokkal rövidebb! Péntek óta hányingerem van és fej fájás. Ma csináltam tesztet délután de semmit nem mutatott4

Legjobb válasz: orvoshoz felesleges menni, mert csak kb. 6 hetes terhességet tudnak diagnosztizálni. csinálj újabb és újabb tesztet.

orvoshoz felesleges menni, mert csak kb. 6 hetes terhességet tudnak diagnosztizálni. csinálj újabb és újabb tesztet.
Miután most 5 hetes lehetsz akkor ha jövöhét végefelé elmész már biztos lát valamit. Nem azt írtam hogy ma rohanjon a dokihoz, hanem felesleges pénzkidobás helyett jövöhéten amikor 6 hetes lesz menjen orvoshoz, akkor már legalább petezsákot fog látni. Szóval drukk!! 2.válaszoló
reggeli elsõ vizeletbõl csinálj!
A kérdező hozzászólása: És ha az sem mutatja ki?Nagyon szeretném.
Szerintem menj orvoshoz! Az a biztos!
Szerintem is menjen jövöhéten orvoshoz, hisz van akinek a teszt soha nem mutatta ki a babát pedig ott volt. Ha mást nem akkor a megvastagodott nyálkahártyát látni fogja, amibõl már lehet következtetni. De szerintem petezsák is lesz!!!!
Kérdésedre a válasz, az itt olvasottak alapján a ClearBlue teszt és a Qupido, illetve az Acon 10-es érzékenységû. A Clearblue teszt 1600 Ft körül van, a Qupidot nehéz beszerezni, nekem nem sikerült, az Acon mindössze 400 Ft és a XIV.ker-be a Telepes u.17 sz. alatt lehet kapni. Sok sikert

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!
Szerintem a beagyazodast jelenti. Drukkolok Neked!
Szerintem is esélyes a beágyazodás, akkor van és utána is hasszurka:-)Én is drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek.
Lombikos vagyok és nekem is ezek voltak a tünetek és sikerült. 10 hónapos.Ezek a beágyazódás tünetei. Írj ha teszteltél. Ha jól veszem ki még 8 nap ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, 13-án tesztelek. Nagyon örülnék, ha sikerülne, ez a második kisérlet. Tegnap a WC papíron nagyon enyhe rózsaszín valamit láttam. Ez sem jelentheti, hogy megjön? Igaz, ha nem figyelném, észre sem vettem volna.
szia! végül a rozsaszinböl a wc papiron mi lett?
Sikerült végül a beülti?kérlek irj!
Sikerült a baba?

Ma 6. napja késik a mensim. Csüt. Du. és ma reggel is negatív a teszt (Lilly)! Mit tegyek? Szeretnénk babát, de nem görcsölünk a témán, majd jön, ha jönnie kell! Tüneteim nincsenek, néha-néha mensiszerű görcsöket érzek.

Legjobb válasz: irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.

irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.
Az is lehet, hogy mégis baba. Sokan írták már, hogy nekik akár hetekig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Remélem nincs semmi komoly baj és sok sikert!
Szia! Megírnád légyszi, hogy mi lett az eredmény? Mert én is hasonló cipõben járok! Köszönöm! Cs
A kérdező hozzászólása: Húúú, most látom, hogy van aki hasonló cipõben járt, mint én! Nos, remélem, hogy Te azóta 2 csíkosat teszteltél. Nekem 2 két késéssel megjött. A doki szerint stressz (volt benne részem, hiszen apum kórházba került és..., de már jól van), vagy hormon probléma. Az utóbbit - addig, amíg egy éven belül nem fordul elõ ilyen késés még 2-3 alkalommal - nem tartja valószínûnek. Kíváncsi vagyok, hogy Veled mi történt?!?!?!
szia! én a késés után 1 héttel teszteltem egy pozitívat, két hét múlva megyek dokihoz. remélem legközelebb neked is az lesz:) Cs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!