Találatok a következő kifejezésre: 6 napja a menstruációm, pedig eddig (2 db)

6 napja késik a menstruációm, pedig eddig pontos volt mindig. A 3. napon csináltam egy tesztet, de negatív lett. Tipikus terhességi tünetem egyáltalán nincs. Lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Hat nap elég sok ahhoz, hogy már a teszt kimutathassa, de van akinek késõbb mutatta ki a teszt. Próbálj hétfõn a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni, akkor már kell, hogy valamit mutasson. Eleget vártál vele? Mert nekem kellett majdnem 5 perc és akkor is csak nagyon halvány csíkom lett, mégis 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked, sok sikert.

Eddig mindig normálisan jött a menstruációm, kivétel nélkül mindig 6-7 napig tartott. Se többet se kevesebbet. Most pedig 3 nap után nem volt semmi. Mit jelent ez?

Októberben 18-án jött meg, ebben a hónapban 13-án. Az utolsó menzeszem utáni hétvégén voltunk együtt úgy a párommal, utána nem voltunk, majd a menstruáció elõtti hétvégén. Ebbõl gondolom, hogy a kevés menstruáció nem jelentheti a terhességet, hiszen a peteéréskor nem voltunk együtt 2 hétig. Mégis félek. Amúgy 13.-án szerdán normális mennyiségû volt, a hasam is kellõen görcsölt, ugyanigy csütörtökön is. Pénteken meg meglepõen kevés volt a második-harmadik naphoz képest. Ma, szombaton pedig már egyáltalán nincs. Éjjel sem volt. Segitséget kérek. Nagyon meg vagyok rémülve.

Legjobb válasz: És hogy voltatok együtt? Védekezés nélkül? Mert akkor drága ez azt is jelentheti, hogy terhes vagy és terhesség alatti vérzésed van, ami elõfordul egyes kismamáknál, amirõl azt kell tudni, hogy kevesebb vérzéssel jár, mint a rendes menzesz és kevesebb ideig is tart. Amúgy meg, hogy nem peteéréskor voltatok együtt, azt te honnan tudod? Honnan tudod, hogy pontosan akkor volt most is peteérésed, amikor máskor, vagy hogy nem volt éppen a szokásoson kívül egy spontán peteérésed, aminek köszönhetõen most terhes vagy? Csinálj amúgy tesztet és akkor minden kiderül!

És hogy voltatok együtt? Védekezés nélkül? Mert akkor drága ez azt is jelentheti, hogy terhes vagy és terhesség alatti vérzésed van, ami elõfordul egyes kismamáknál, amirõl azt kell tudni, hogy kevesebb vérzéssel jár, mint a rendes menzesz és kevesebb ideig is tart. Amúgy meg, hogy nem peteéréskor voltatok együtt, azt te honnan tudod? Honnan tudod, hogy pontosan akkor volt most is peteérésed, amikor máskor, vagy hogy nem volt éppen a szokásoson kívül egy spontán peteérésed, aminek köszönhetõen most terhes vagy? Csinálj amúgy tesztet és akkor minden kiderül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!