Találatok a következő kifejezésre: 6 napja a menstruációm, (135 db)

Miért tart 3 napig a menstruációm ha betétet használok végig és miért 5-6 napig ha tampont?

16/l

Legjobb válasz: Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)

Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)
Szerintem azért, mert ha betétet használsz, jobban tud tisztulni a hüvelyed.
Utolsó...:D:D

Mekkora esélyem van teherbe esni 6-7 nappal a menstruációm előtt?

Nem biztos h jutotta hüvelyembe ondó!

Legjobb válasz: nekünk 10nap alatt sikerült,menszi elõtt :) De írd ki inkább a gyerevállalás,teherbeesés részbe!

nekünk 10nap alatt sikerült, menszi elõtt :) De írd ki inkább a gyerevállalás, teherbeesés részbe!
Bármikor teherbe eshetsz, hisz lehet spontán peteérésed. Ha nem védekeztetek/kiszakadt a gumi, akkor 72 órás tabletta sürgõsen.

5 hónapja szedem a Lindynette nevű fogamzásgátlót. Múlt héten elfelejtettem bevenni 1 szemet (a 17. szemet), majd folytattam a levelet, de közben megjött a menstruációm, de előbb. Lehetek terhes, mert nem vártam csak 6 napot a szeretkezéssel?

Én 5 hónapja szedem a Lindynette nev? fogamzásgátló szert. Múlt héten vasárnap este elfelejtettem bevenni 1 szemet (a 17. szemet), majd folytattam a levelet, de közben megjött a menstruációm, aminek 4 nappal kés?bb kellett volna megjönnie. Nem hagytam 7 napos szünetet, hanem a következ? (5. levelet) folyamatosan szedem. A kérdésem az, hogy lehetek-e terhes, ha nem vártam 7 napot a szeretkezéssel, hanem csak 6-ot? A mihamarabbi választ el?re köszönöm!

Legjobb válasz: hát figy 98% hogy nem de otvan az a két százalék menj szerintem orvoshoz és akk minden kiderül

hát figy 98% hogy nem de otvan az a két százalék menj szerintem orvoshoz és akk minden kiderül
Én is a lindynettét szedtem!én is igy jártam egyszer de én soha nem lettem tõle terhes!de szerintem menj el az orvoshoz és õ többet tud mondani!De nagyon kicsi az esélye hogy terhes lennél!szia!

Menstruáció után 6 nappal teherbe lehet esni? És ha igen azt lehete érezni már a fogantatás utánni napokban, úgy mintha kéne újra menstruáljál? És muszáj megvárni a következő havit 10 napra rá nem lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Elfelejthetnétek már ezt a "menstruáció után x nappal" dolgot. Már nem elõször olvasom itt. Nõ vagy, tanuld meg, hogyan is számolják a ciklust. Menzesz ELSÕ napjától szoktuk, mivel egy vadidegennek halvány lila fogalma sincsen arról, hogy te hány napig menstruálsz. Ha csak 3 napos a menzeszed, akkor a menzesz utáni 6. nap még csak a ciklus 9. napja, de ha 6 napig menstruálsz, akkor a 12. Azért nem mindegy. Másrészt ilyen kérdéseknél azt sem árt tisztázni, hogy hány napos is a ciklusod. Ha 35, akkor vszínûleg a peteérésed is késõbb van. Egyébként MINDIG van esély a terhességre, csak vmikor több, vmikor kevesebb. A kérdéses aktus után 14 nappal csinálj tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl. Tudom, most ez kicsit kioktató hangnemnek tûnik, de egyáltalán nem így gondolom ám:) Szóval nem akartalak ezzel a kommenttel megbántani vagy ilyesmi:)

Elfelejthetnétek már ezt a "menstruáció után x nappal" dolgot. Már nem elõször olvasom itt. Nõ vagy, tanuld meg, hogyan is számolják a ciklust. Menzesz ELSÕ napjától szoktuk, mivel egy vadidegennek halvány lila fogalma sincsen arról, hogy te hány napig menstruálsz. Ha csak 3 napos a menzeszed, akkor a menzesz utáni 6. nap még csak a ciklus 9. napja, de ha 6 napig menstruálsz, akkor a 12. Azért nem mindegy. Másrészt ilyen kérdéseknél azt sem árt tisztázni, hogy hány napos is a ciklusod. Ha 35, akkor vszínûleg a peteérésed is késõbb van. Egyébként MINDIG van esély a terhességre, csak vmikor több, vmikor kevesebb. A kérdéses aktus után 14 nappal csinálj tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl. Tudom, most ez kicsit kioktató hangnemnek tûnik, de egyáltalán nem így gondolom ám:) Szóval nem akartalak ezzel a kommenttel megbántani vagy ilyesmi:)
Igen. Nem feltétlen. Nem muszáj, de lehet, h nem lesz megfelelõ az eredmény, azért én nem várnék kövi menstruációig, inkább elmennék a nõgyógyhoz felíratni 72órásat.
A kérdező hozzászólása: Én szeretném ha pozitiv lenne:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kérdésemre a választ:) és nem vettem rossz néven. Általába 5-6 napig menstruálok és a ciklusom 23-25nap változó
Meg van már a kisbaba? :)

December 10 volt missed abortuszom, a 10. héten halt el az embrió, és a mai napon már megjött a menstruációm. Normális ez? A doki azt mondta kb: 5- 6 hét mire megjön. Nekem 25. napra .

Legjobb válasz: Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)

Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)
Nem gond. Hidd el sokkal rosszabb, mikor várod-várod és a 7. hét elsõ napján jön meg az elsõ. Borzasztó volt várni és várni. A dokim is azt mondta, hogy a legoptimálisabb, ha a rendes ciklus szerint jön meg, azaz úgy mint Neked.
Nekem is volt ilyen próblémám 3 éve, 12 hetes voltam.Akkor nekem a mûtéttõl számitva 4 hétre jött meg.Azt monda a doki az jó.azóta van egy28 hónapos kislányom.Kítartás.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.
Hány éves vagy?? Egyébként szerintem nem vészes...Testalkatod??
A kérdező hozzászólása: 21. Átlagos testalkatom van. Volt, hogy késett már , de a 7 nap helyetti 4 nap kicsit megdöbbentett.
Ha késõbb is ilyen ingadozások lesznek, kérd ki egy nõdoki véleményét, akár online is válaszolnak!
A kérdező hozzászólása: Online már írtak hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát. Egy másik pedig, hogy menjek el személyesen orvoshoz, mert bizonyosan van valami gond. 9.én megjött az 5.-e helyett és tartott szintén 4 napig... Az utolsó nap szinte csak barna folyásom volt folyamat. Most már én is félek.
A kérdező hozzászólása: Újra jelentkezem.. Online orvostudakozónál egyik orvos azt írta, hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát, a másik meg hogy valószínûleg van baj, de szerinte nem drasztikus és keressek fel egy nõgyógyászt. Félek elmenni. Nem igazán akarnék olyasmit hallani, hogy nem lehet gyerekem..

Fogamzásgátlótól meghosszabbodhat a menstruációm 5-6 nap folyamatosra? Elég rendszertelen, 1-2-3 napos (majd még egy két napig kiszámíthatatlan) "néha picit ujra megjön" majd sokáig barna folyás, nagyon picit de kb a 9. napig

Nem szeretném, hogy meghosszabbodjon, örülök nagyon, hogy ilyen rövid, viszont sok baj van ezzel, hogy iylen kiszámíthatatlan, másrészt biztonságosabb lenne, de a barátommal egy évben csak 5 hónapot töltök együtt (hosszú ideig külön, van hogy 1-2 hónapig nem találkozunk, majd 1 hétre együtt vagyunk, majd 1 hónapig megint nem találkozunk utána 2 hónapra ujra együtt). Érdemes lenne terhelni a suervezetem ezzel? Amikor együtt vagyunk akkor viszont sokkal jobb lenne ha szedném, csak sokan mondják, hogy nem lenne jó. Lány/17

Legjobb válasz: Az 1-2-3 napos néha picit újra megjön menstruációt amúgy is rendezni kell. Úgyhogy szerintem kezdd azzal, hogy elmész a nõgyógyászhoz, és elmeséled neki ezt a vérzést, mert simán lehet, hogy fejletlen a szervrendszered és kicsit rá kell segíteni neki, vagy valami hormonális vagy más gond van. A fogamzásgátlótól rövid, enyhe, de normális (~4-5 napos) vérzésed lesz, de lehet, hogy elõbb mást kapsz, amitõl rendezõdnek a dolgaid.

Az 1-2-3 napos néha picit újra megjön menstruációt amúgy is rendezni kell. Úgyhogy szerintem kezdd azzal, hogy elmész a nõgyógyászhoz, és elmeséled neki ezt a vérzést, mert simán lehet, hogy fejletlen a szervrendszered és kicsit rá kell segíteni neki, vagy valami hormonális vagy más gond van. A fogamzásgátlótól rövid, enyhe, de normális (~4-5 napos) vérzésed lesz, de lehet, hogy elõbb mást kapsz, amitõl rendezõdnek a dolgaid.

Menstruáció utáni 6. napon kezdtem fogamzásgátlót szedni, az orvosom azt mondta az 5. napon szedjem, de nem volt még meg a gyógyszer. Felhívtam egy nőgyógyász ápolónő barátnőmet, hogy kezdhetem-e szedni, aztmondta nem lesz gond. Biztos ez?

életem első doboza volt, már a végefelé járok, 1-2x szexeltünk csak megszakítás nélkül. nagyon rendszeresen szedtem, de aggódok kicsit

Legjobb válasz: Elvileg az elsõ napján kéne a menstruációnak,de ezzel az 5.napon való kezdéssel,asszem kiküszöbölhetõ a hónap alatt a pecsételõ vérzés..én az elsõ napján kezdtem,de szerintem nem lesz gond,ha a hatodiktól kezdted el,elvégre is,van olyan (dienille pl) ami elvileg az elsõ tabi után véd..

Elvileg az elsõ napján kéne a menstruációnak, de ezzel az 5.napon való kezdéssel, asszem kiküszöbölhetõ a hónap alatt a pecsételõ vérzés..én az elsõ napján kezdtem, de szerintem nem lesz gond, ha a hatodiktól kezdted el, elvégre is, van olyan (dienille pl) ami elvileg az elsõ tabi után véd..
A kérdező hozzászólása: igen, pecsételõ vérzésem nem volt.. a betegtájékoztatón nem volt utalás arra, hogy mikortól véd, de kaptam egy prospektust egy ugyanolyan tartalmú de más márkájú gyógyszerrõl, azon az volt hogy már az 1. is véd ..
Nem lesz gond.
A CIKLUS 5. napján, nem a menzesz után a 5. napon, te jó atya ég!!!!!! 5 napos vérzéssel számolva a menzesz utáni 6. nap már a ciklus 11. napja!!! Olyankor NEM lelet elkezdeni a tablettát. Reménykedj, hogy nem estél teherbe, mert bizony szépen megadtad az esélyét.

Fejlődhet normálisan a baba, ha nem látszik petezsák még az ultrahangon a menstruáció kimaradása után 5-6 nappal?

Túl vagyok 4 nagyon halványan ( azóta sem er?söd?:( )pozitív teszten és több, mint egy hetes vérzéskimaradáson. Tünetem semmi nincsen és borzalmasan félek a következ? ultrahangtól.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!

Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!
Szia, Még nagyon picike a terhességed. Nyugodj meg. A következõn ott lesz az a pontocska.
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap én is megnyugodtam egy kicsit a válaszoktól úgyhogy az estém már sokkal kellemesebb volt, mint a hétvége. Pénteken délelõtt kell mennem ultrahangra, addig csak eltelik az idõ valahogyan. Köszönöm a drukkot, szorítok én is Neked!
Köszönöm. A higgadtság és a türelem nekem is csak pár napja jelentkezett. Amióta tudom, hogy újra babát várok, minden nap rettegtem, görcsben állt a gyomrom, még tettem is fel errõl itt egy kérdést. Viszont tényleg csak 2-3 napja megszállt a nyugalom. Nem tudom, hogy vihar elõtti csend-e ez vagy pedig a tudatalatti bizonyosság, megérzés, hogy minden rendben. Lehet, hogy az elfogadás, bármi is történjen. Szerintem te is túl fogsz jutni egy holtponton, amikor már jobb lesz. Még múlt héten én sem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat. Mikor mész legközelebb uh-ra? Írd meg, hogy mi volt! Szorítani fogok! utolsó v.
A kérdező hozzászólása: Csodálom a türelmedet és a higgadtságodat, próbálok tanulni belõle. Tudom én is, hogy ahány terhesség annyi féle és az elkerülhetetlen ellen sem tehetek semmit, de mégis ott motoszkál folyamatosan, hogy baj lehet és nem tudok lazítani a görcsön:( Az elõzõ terhességnél soha eszembe sem jutott, hogy valami nem OK. Kívánok Neked nagyon szép babavárást és köszönöm a válaszodat!
Én is túl vagyok egy vetélésen, tavaly õsszel történt, 9 hetes pocilakóm volt. Most ismét babát várok, a 7. hétben járok. Én is nagyon aggódom, nagyon félek, direkt az elõzmények miatt, csak egy hét múlva megyek dokihoz, hogy nehogy túl hamar legyen az uh, mert akkor tudom rettegni fogok, hogy nincs szívhang. Én eddig csak egy db tesztet csináltam, a nem várt utáni 3. napon. A sok tesztelgetéssel csak bestresszeled magad. Bárhogy hozza most az élet, ellene és mellette tenni úgysem tudsz, ez egy türelemjáték egészen a szülésig. Hagyd a teszteket és magad figyelgetését. Nekem a rosszullétek, hányinger csak a 6. hét betöltése után kezdõdött. Nagyon korán voltál dokinál és az igazi tünetek is csak ezután fognak jönni! Az elõzõ terhességedhez pedig ne viszonyítsál, ahány terhesség annyi féle tapasztalat. Tudom mirõl beszélek, ez a 4. terhességem!
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon remélem én is, hogy így lesz, csak aggaszt, hogy nem erõsödik a csík azon a fránya teszten és nem érzek semmit, ami terhességre utalna. Talán néhány napig fájt egy ici picit a mellem, de már ennyi sem. Fura, hogy elmúlt ez a tünet is.Tavaly elvesztettem a 12. héten a babámat és most talán túl is pörgöm néha a témát sajnos. Szörnyû volt a múlt heti "eredménytelen" uh, még akkor is, ha sejtem, hogy korai volt. Köszönöm a megnyugatást!
Szia! Ne aggódj én is elõször 4+5 hetesen voltam és a doki semmit sem látott. A következõ 6+1 hetesen volt és akkor már ott volt a petezsák, de még szívmûködés semmi.
Szerintem is nagyon korán voltál uh-on!Én két hét késés után mentem és akkor már szépen látszott a baba is és a szívmûködése is!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam uh-n és 5mm-es petezsákot látott az orvos:) Azt mondta minden rendben 2 hét múlva kell mennem újra. Köszönöm a bíztatást, nagyon sokat jelentett! Mindenkinek szép babavárást/ babázást kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!