Találatok a következő kifejezésre: 6 napja a mensim, fehér (3 db)

6 napja késik a mensim, fehér tejszerű hüvelyi nyálkám van. A székelés is nehezen megy. Mitől lehet? Babás lennék? Teszteljek vagy nem kell?

Legjobb válasz: Persze, próbáld meg, én vagyok az alattad kérdezõ, én éppen most kezdtem el 6 nap késés után vérezni. Remélem, te babás vagy! (Én sajna szomorú...)

Persze, próbáld meg, én vagyok az alattad kérdezõ, én éppen most kezdtem el 6 nap késés után vérezni. Remélem, te babás vagy! (Én sajna szomorú...)
Persze, hogy tesztelj! Mit veszthetsz?
tesztelj, de, ha nega akkor se keseredj el, mert még lehet a hcg-d kevés. van akinek 10 napra mutatott halvány pozit a teszt. szorítok neked. Hõvel hogy állsz? Mert nekem is pont 6 napot késett, de sajna a 7. megjött, és azt már a reggeli hõm is mutatta, mert leugrott 37-rõl 36, 3-ra.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, de még mindig nem jött meg! Már 10 napja késik! de a teszt negatív lett!

Rendszertelen a mensim (álltalában 30 naponként jön meg) és kb.9 napja késik.6 napon keresztül volt fehér folyásom. Keménynek érzem a hasam alját. Lehet ez terhesség?

Legjobb válasz: Akkor kb most vagy a 39. napon? Mert akkor lehet terhesség. Próbálj meg tesztelni. Nekem is rendszertelen volt, és úgy néztem mindig, hogy a leghosszabb ciklusomhoz képest számoltam a késést, és nem a ciklus.hu-n kiszámított átlaghoz. Kisebb a csalódás. Tesztelj, okosabb leszel!

Akkor kb most vagy a 39. napon? Mert akkor lehet terhesség. Próbálj meg tesztelni. Nekem is rendszertelen volt, és úgy néztem mindig, hogy a leghosszabb ciklusomhoz képest számoltam a késést, és nem a ciklus.hu-n kiszámított átlaghoz. Kisebb a csalódás. Tesztelj, okosabb leszel!

A fájó mellbimbó (3 napig) és a sűrű fehér folyás (6 napig) lehet jele a terhességnek? Kimaradta a mensim, igaz eddíg is rendszertelen volt.2 éve próbálkozunk a babavállalással. A hőm is a fehér folyás után maradt fennt (ez a 6. nap).

Legjobb válasz: Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.

Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.
Doki látott már? én is két évetvártam kezelés mellett, mert gondom volt és erre pont a rendszertelen mensibõl lehet következtetni! Jó lenne ha elmennél egy dokihoz és szólnál, hogy régóta próbálkoztok, mert akkor úgy vizsgál, ugyanis egy sima cytologián nem derül ki ha más gond van. Ettõl függetlenül még sikerülhetett most is A mellek a terhesség esetén nem a bimbófáj, hanem az egész elnehezül és feszül. Ha a folyásod volt a pé jeleés azóta fent a hõd, akkor tesztelj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!