Találatok a következő kifejezésre: 6 napja A ciklusaim 34 (3 db)

6 napja késik. A ciklusaim 34 naposak, ma vagyok a 40. napon. A tegnap délutáni tesztem negatív. Akkor miért késik?

Legjobb válasz: Tesztelj holnap reggel elsõ vizeletbõl. Ha az is negatyv lesz, akkor menj el nõdokihoz, hátha tud valami okosat mondani.

Tesztelj holnap reggel elsõ vizeletbõl. Ha az is negatyv lesz, akkor menj el nõdokihoz, hátha tud valami okosat mondani.
lehet lelki oka is, nem lehet tudni! nekem 2 hét késés után gyogyszer segitségével megjött! menj el dokihoz, vagy 2-3 nap mulva csinálj még egy tesztet!

Rendszertelen a ciklusom, általában 30-max.34 napig mindig meg szokott jönni. Ma a 6. napja, hogy késik és most barnás folyásom van, lehet hogy mégis megjön? Mitől lehet ez?

Teszteltem kb. 37. nap és negatív lett.

Legjobb válasz: Tehát 3 napja teszteltél, ugye? Akkor megint lehet, de reggeli elsõbõl.

Tehát 3 napja teszteltél, ugye? Akkor megint lehet, de reggeli elsõbõl.
A kérdező hozzászólása: Igen 3 napja teszteltem, de semmi. Ma meg ez történt, rosszat jelenthet a folyás?
Nekem a barnás folyás a mensit jelzi sajnos. Ha peteérés után van egy héttel az lehet a beágyazódás is, de mensi ideje körüli az inkább a mensit jelzi.
22-35-ig nem számít kórosnak!
A 34 nap az teljesen normális. Nekem 32-34 napos a ciklusom. Most a 41. napon vagyok és a mai tesztem is negatív. Az elsõt a 35. napon csináltam az is negatív volt. Sosem szokott ennyit késni... Reménykedek még. Szorítok neked! Majd írd meg, hogy mi lett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!