Találatok a következő kifejezésre: 6 napja 4 napig (278 db)

Jan 24-én volt a mensim utolso napja. 4 napig tartott, de a havim általában 5-6 napos és csak 1 nap volt véres, 3 nap pedig csak sotétbarna és csak 1 betét kellett naponta. Pedig ez rám nem jellemzo. Reméníkedhetek, h baba van a dologban?

De a havim utolso napja ota gorcsolget a hasam, álmosság és éhség kínoz, a hasam pedig "puffadt" azota is. A nadrágom nehezen tudom begombolni, fáj a derkam is. Multhéten csináltam 2 tesztet, de negatívak lettek.

Legjobb válasz: Szia! Lehet babó,a teszt miatt ne keseredj ismételj, szorítok, hogy pozitiv legyen.Csináld reggeli vizeletbõl.Sok sikert!

Szia! Lehet babó, a teszt miatt ne keseredj ismételj, szorítok, hogy pozitiv legyen.Csináld reggeli vizeletbõl.Sok sikert!
Szia! Jan 11én én is így jártam. Nekem is mindig 5 napos a mensim, jan11én jött most meg, 2 nap volt vérzés, a többi napon csak halvány nyálka volt. Csináltam teszteket, mind negatív volt. Nagyon reménykedtem, de sajna nem volt baba. Azóta már ezt a doki is megerõsítette, hogy nincs baba. A szervezetem már felkészült, a terhességre, talán azért volt az a mensi csak 2 napos. Azóta volt egy újabb p.érésem, várom megint hogy baba legyen, febr, 13én NEM kéne megjönnie. sok sikert neekd!
Húha, nem korai még ilyen tünetekt érezni és produkálni? Hány naposak a ciklusaid? De szerintem csak a PÉ-d érzed, hiszen még csak a 10.napján vagy a ciklusodnak... De szerintem tesztelgetés helyett el kéne menned a dokidhoz. Ne haragudj rám, ez csak az én véleményem :D
A kérdező hozzászólása: Szia! Szorítok neked!! Neked is voltak hasonlo tuneteid? Bízom benne, h baba van a dologban, de nem merem beleélni magam. Mindenesetre tegnaptol csak a palástfu teát iszom és a ciklus.hu szerint ma van a PÉ-em, tehát a babaprojekt nem állt le. De azért a dokit holnap felkeresem.
A kérdező hozzászólása: A 3 válaszolonak: A ciklusaim 28 naposak és januárban a havim késett 11 napot.
A 3. VÁLASZOLÓ VAGYOK. Nekem is késett Dec 30-re vártam és ehelyett 10-én jött meg. Remény mindaddig van, amíg a mensi nem jelentkezik :D Mindenesetre én kívánom, hogy úgy legyen ahogy TE szeretnéd!

6-án volt pé-m, 12-én elkezdtem barnázni és már 4. napja tart napi 2-3 pötty. Lehetek terhes? Ez lehet a beágyazódás jele?

Viszont a petefészkem fáj mintha meg akarna jönni és 3 nap múlva lenne esedékes a mensim. Lehet hogy teherbe estem vagy csak a mensit jelzi előre a szervezetem? Máskor nem szoktam mensi előtt vérezni.

Legjobb válasz: Vezettél görbét, mérted a hõd? Lehet beágyazódás.

Vezettél görbét, mérted a hõd? Lehet beágyazódás.
/www.hormonharmonia.hu/mi-tortenik-vele-ha/pecsetelo-verzesem-barnazasomvan/ Bemàsoltam egy linket amit èn is kaptam egy Kedves vàlaszolotol, mikor feltettem ugyanezt a kèrdèst. Nekem 3.-4. korul volt ovum, èn is ma 4 napja, hogy nagyon vilàgos, barnàs, vizes folyàst làtok, inkàbb csak a wc papiron. Nagyon remènykedtem (remènykedem mèg most is) de nem merem màr beleélni magam semmibe...En màr nem vàrt kornyèkèn vagyok, ès azt olvastam, a beàgyazodàs miatti barnàzàs max. 1 napig tart. A tobb napon àt tarto, nem beàgyazodàs miatt van. En azèrt nagyon szoritok mindkettonkèrt!

Jók a baba méretei? tegnap voltam ultrahangon és a következőt irta a doki a papiromra:méhen belül 1 élő embrió látható CRL:7mm=6 hét 4 napnak felel meg a doki szerint!

ocs a primitiv kérdésért de mi az a CRL? ja a baba szive már ott lüktetett nagyon jó volt nézni! szerintetek ezek az adatok jók? az orvostol nem nagyon tudtam sokat kérdezni mert megirta a papirom és már hivta is a következ? hölgyet! el?re is köszi a válaszokat!mindenkinek boldog babavárást kivánok!

Legjobb válasz: A CRL a baba fejtetõ-far távolságát jelenti,nem a teljes hosszt.És igen szerintem jó a méret,meg is tudod nézni pl a www.timmermann.hu oldalon is,de tudod ezek mindig kb-i adatok.Gratulálok!

A CRL a baba fejtetõ-far távolságát jelenti, nem a teljes hosszt.És igen szerintem jó a méret, meg is tudod nézni pl a http://www.timmermann.hu oldalon is, de tudod ezek mindig kb-i adatok.Gratulálok!
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 itt minden adatot megtalálsz a késõbbiekre nézve is boldog babavárást
CRL:ülõmagasság, /fejtetõ-popsi között/

Lehetséges-e, h 9. napig 36.6, aztán 2 napig 36.4 majd ismét 36.6 1 napig, majd 2 napja 36.4 újból?

Ma vagyok a 13. napomon. Mikor lesz, v volt peteérés? Mikor legyünk együtt? A mensim nem pontos. Gyógyszereket (Clostybegyt, Norcolut) szedtem, most e hónapban hagytam ki el?ször.

Legjobb válasz: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

A kérdező hozzászólása: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

Mennyit és hányszor eszik egy nap 4-6 hetes babád? Mennyi a súlya?

Legjobb válasz: 6 hetes, és 4,7 kiló. 400-500 gramm között eszik összesen egy nap. Szerintem nem eszik túl sokat, de úgy látszik, neki ennyi elég. Tápszerrel is ki kell egészítenünk a tejemet.

6 hetes, és 4, 7 kiló. 400-500 gramm között eszik összesen egy nap. Szerintem nem eszik túl sokat, de úgy látszik, neki ennyi elég. Tápszerrel is ki kell egészítenünk a tejemet.
4hetes, 3850g és 500-600g eszik naponta. Evésenként olyan 100gáot.

Terhes lehetek? Tanácsot szeretnék kérni. Idáig rendszeresnek mondható volt a mensim, de a múlt hónapban 3-4 napig tartott kevéske vérzéssel annál több görccsel. A megszokott 5-6 naphoz képest.

Az e havi szombaton jött meg de tegnapra már alig,mára meg csak barna pecsétek.Szúrkálgat a petefészekem.Babyvel próbálkozunk már egy ideje,de nem mertem tesztelni még,mert már sokat csalódtam.Semmi rosszullétem nincsen,néha egy kis hányinger és mell fájdalom,de más semmi.Szerintetek lehet ez baby így mensi mellett?

Legjobb válasz: Sszerintem simán lehet, de jó lenne mielõbb tesztelni! Ha pedig +, akkor SOS orvoshoz menni. A barátnõm anno pl. észre sem vette 2 hónapig, hogy terhes, ugyanis jó pár napig, bár gyengébben, de menstruált. Mire dokihoz ment, már majdnem 6 cm volt a baba...:) Ma már "ez a kis vérezgetés" egy magas, 15 éves nagy kamasz! :) Sok sikert, de ajánlom, tesztelj, hogy megnyugodj!

Sszerintem simán lehet, de jó lenne mielõbb tesztelni! Ha pedig +, akkor SOS orvoshoz menni. A barátnõm anno pl. észre sem vette 2 hónapig, hogy terhes, ugyanis jó pár napig, bár gyengébben, de menstruált. Mire dokihoz ment, már majdnem 6 cm volt a baba...:) Ma már "ez a kis vérezgetés" egy magas, 15 éves nagy kamasz! :) Sok sikert, de ajánlom, tesztelj, hogy megnyugodj!

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

6 napja szívtam spice-t 3 slukkot de még most is kész vok 4 napig csak feküdtem és 4 napig nem is tudtam enni de nekem azt mondták rendes cigilehet azér lettem szarul és bepánikoltam? Mikor múlik el?

anyuval elmentünk dokihoz azt mondta már kiürült csak depressziós vok de én attól félek hogy roncsolta az agyam és ilyen maradok mer olyan mint ha fogyatékos lennék vagy nem is tudom

Legjobb válasz: A Spice-nak a hosszútávú hatásairól nincsen sok anyagunk, de nem kell félned a maradandó agykárosodástól, mert annyira nem durva. Ha tényleg azt mondták rendes cigi, akkor persze, hogy bepánikolsz, néhány hét és elmúlik ez a rajtamaradás, a lényeg, hogy ne aggódj folyamatosan emiatt, ha tényleg Spice volt benne, elmúlik

A Spice-nak a hosszútávú hatásairól nincsen sok anyagunk, de nem kell félned a maradandó agykárosodástól, mert annyira nem durva. Ha tényleg azt mondták rendes cigi, akkor persze, hogy bepánikolsz, néhány hét és elmúlik ez a rajtamaradás, a lényeg, hogy ne aggódj folyamatosan emiatt, ha tényleg Spice volt benne, elmúlik
A kérdező hozzászólása: az a legszarabb benn hogy én nem akartam szívni régebben 1-2 cigi elment de mondtam h nekem többet soha nem kell és ott szivtak csomoszor mellettem kínáltak de nem kellett és az egyik az 13 éve legjobb barátom és õ baszott át azzal hogy rendes cigit ad és mikor éreztem hogy nem az az mondta hogy beképzelem rosszul lettem és akkor mondta meg hogy átbaszott és nagyon szarul esett tõle ez az egész azért is vagyok depressziós mer megbíztam benne 100% ig mennyi ideig fogom szerinted érezni ?
Ember, saját magadat paráztatod. Higgadj le és elmúlik, de amíg ezen kattogsz, addig csak saját magadat hergeled bele egyre jobban.
A kérdező hozzászólása: Próbàlok lenyugodni de nm megy egyik percrõl a màsikra próbàlom lefoglalni magam mindig de mimdig eszembe jut ez a szar
Igyál Colát, meg teát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget teàt azt napi 3litert megiszok kb kicsit màr jobban vagyok 7végére màr talàn nem lesz bajom

Miért lehet az, hogy a 6 napos menstruációm most 4 nap alatt elmúlt? Úgy tudom nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: nekem is van ilyen. van mikor 4 nap összesen, van meg mikor 3 napig úgy folyik, mintha dunából öntenék, és egy hét alatt is alig akar elmúlni. szerintem ne aggódj.

nekem is van ilyen. van mikor 4 nap összesen, van meg mikor 3 napig úgy folyik, mintha dunából öntenék, és egy hét alatt is alig akar elmúlni. szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Azért érdekes, mert nekem soha nem szokta így csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!