Találatok a következő kifejezésre: 6 napja és még mindig (58 db)

Megjött, de cask 2 napig volt meg a szokásos 5-6 helyett. Az alaphőm 36, 4 és 36, 5 között szokott lenni valahol, most vagyok a 6. ciklusnapon és még mindig 36, 8. Ez a két dolog lehet amiatt, hogy elkezdtem szedni a premens tablettát?

Vagy lehet esetleg baba a dologban? A tesóm elültette a bogarat a fülemben...

Legjobb válasz: Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.

Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.
Csinálj egy tesztet és máris kizártad/megerõsítetted az egyik lehetõséget!
A kérdező hozzászólása: Jaja, igazatok van, csináltam tesztet, negatív lett, úgyhogy legalább biztosat tudok :) Köszi a válaszokat!

Van egy fajtiszta német juhász kutyám amit 6. napja fel bugatam és még mindig véresen váladékozik ez jo vagy nem? Kérem segitsenek

Legjobb válasz: akkor nyugodtan. Ha 6 napja magára engedte a kant és most véresen váladékozik akkor szar van. amikor ugyanis termékeny a kutya (tehát magára engedi a kant) akkor már nem kéne véreznie, csak kicsit rózsaszynes váladék távozik belõle. Ez a harmadik hétre megszûnik. Tehát ha még mindíg vérzik a kutyád (és te voltál az a tahó, aki 3-szor engedte õket összeragadni egy nap) akkor tuti, hogy a kutyád hüvelye sérült.

akkor nyugodtan. Ha 6 napja magára engedte a kant és most véresen váladékozik akkor szar van. amikor ugyanis termékeny a kutya (tehát magára engedi a kant) akkor már nem kéne véreznie, csak kicsit rózsaszynes váladék távozik belõle. Ez a harmadik hétre megszûnik. Tehát ha még mindíg vérzik a kutyád (és te voltál az a tahó, aki 3-szor engedte õket összeragadni egy nap) akkor tuti, hogy a kutyád hüvelye sérült.
Nem jó. Ajánlom egy állatorvosi kivizsgálását. Nagyon remélem, nem lesznek utódok a "felbúgatásból"
kedves kérdezõnek már volt kérdése, hogy egy nap háromszor ragadtak össze a kutyái és hogy akkor most titi vemhes-e. Megõrülök az ilyenektõl. Fingja sincs semmirõl de kölyökkutyákat gyárt.
???? esetleg magyarul????
Háromszor egy nap. Csoda hogy él az a szuka
Mit csináltál ?
Hehe ! :-D Itt is ellntmondásba keveredik saját magával a kérdezõ! Szal van egy két éves nj.-od akit már kétszer fedeztettél, és most nem tudod hogy a háromszori összeragadás ami te nem is láttál mert a két éves gyereked engedte ki a kutát, hogy elég e a vemhességhez? Ba...s neked meg van a nyóóóóóc általános???? A kérdésedre a válasz: Vidd el dokihoz, és ivartalaítsd!!!!
:D Jaj istenem...
elvitted már orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: figyeljetek 1: a 9 éves fiam a tutom nélkül küldte be 2 mér kell ilyeneket irni most fejezétekb és a kutyám 2 nap alat ragadt össze 3 szor
Bírom ezeket az embereket, elõbb cselekszik aztán kérdez. Ennyire nem értesz a kutyákhoz, minek szaporítod õket??
Ja így már értem.Am kedves kérdezõ ha neked 6 napig vérzik mondjuk az orrod , nem mész el orvoshoz? Vagy csak a kutyádat sz4rod le ennyire ?
egy falusi fogalmaz igy, legalább vidd el orvoshoz ha ennyi eszed van kérdezõ!!!!!tenyésztõ biztos nem vagy!!!
Bugatni a disznót szokták ...
igen, õ szaporitó
ja, egy szaporító...világos
Nem fajtiszta hanem fajtatiszta német juhász...és emberi nyelven, mit csináltál vele?
egyáltalán él még az a nyomorult kutya?

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!
6 hónap még nem a világ, majd eljön az igazi..
miért szakitottál?
Ha jó volt a kapcsolat, akkor nem csoda. Én is nehezen teszem túl magam rajta.
Szia! Ha valami nem stimmelt akkor helyes volt a szakítás. Te szakítottál, ha akart volna harcol érted (lehet megtette, akkor megérdemel még egy esélyt mindenki).De ha nem akkor feledhetõ! Szerintem ismerkedj másokkal, és ne az elõzõt keresd az újban!Tereld el a gondolataidat másokkal.Nem is feltétlenül más pasival!Szép idõ van, használd ki, annyi programot szervezhetsz!Érezd jól magad, ennyi!Tudod, felmelegítve csak a töltöttképoszta lesz jobb! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek! Utolso : nem, nem harcolt ertem. Egyaltalan. Nem keresett. Igazabol mar a szakitas elott sem keresett.

A mensiig 6 napom van még, de a testhőmérsékletem 36, 9 fok. Babaprojektben vagyunk, már van egy kislányom, viszont még szopizik, és nem úgy veszem észre a jeleket, mint az első terhességemkor. Tesztet még korainak tartom. Szerintetek?

Legjobb válasz: A teszt kori. A 36,9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.

A teszt kori. A 36, 9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, reggeli hõ.De pont megválaszoltad, amit szerettem volna! :) )
Szia!Én nem mérek hõt, de mi is babaprojektben vagyunk. A fiam is szopizik még. Pont gondolkoztam, hogy olyanok lesznek-e a jelek, mint a fiamnál, de a szoptatás miatt gondolom, hogy nem. Pl. a cicifájás, az tuti nem, mert 7 foga van a picimnek...
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom pár napon belül, hogy mi történt, sikerült-e a babó, vagy most nem. :) Én korábban arról vettem legelõször észre, hogy mindkét cicimen rikítottak a kék erek. :) )) De ez most ugyebár alapból ilyen a szopiztatás miatt. :)
A kérdező hozzászólása: Ma 37 fok, barnázás, de icipici.Csak csináltam tesztet, de negatív.Mondjuk elsõ babónál is a mensi elmaradása utáni 3. napon iszonyú halvány volt a 2. csík.Tehát reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: 29.nap és halvány +!!!!!!jupiiiiii
gratulálok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! :)

A menstruációm általában 4-5 napig tart, most a 6. napon vagyok és még mindig elég erősen megvan. Mitől lehet?

3 éve menstruálok kb,rendszeres a ciklusom, ezek rendben vannak,mi lehet az oka akkor?

Legjobb válasz: ez természetes, lehet legközelebb meg csak párnapig lesz meg

ez természetes, lehet legközelebb meg csak párnapig lesz meg
Azért ha nem múlna el 2 napon belül, felkeresnék egy nõdokit. Nem jó a túl sok vérveszteség.
Menj el orvoshoz, ha kitolódik a 10.napra.Ha elmúltál 18 akkor pedig rákszûrés miatt menj el.
Nem tudom te hány éves vagy. Én 14 évesen kezdtem menstruálni, és csak 21 éves koromra állt be kiszámíthatóra. Volt h csak 4 napig tartott, volt h 7. Volt olyan is h a 2.-3. napn gyenge, szinte semmi, 4.-5.-en pedig erõs. Ne aggódj most még. Adj még magadnak 2 napot, aztán (ahogy elõttem is írták)menj dokihoz.

Most mi ez? Eddig gyógyszer mellett mindig rendesen mensiztem 5-6 napot, most meg csak 3-at volt meg, és ebből csak egy nap rendesen.

Terhesség vagy valami más,vagy véletlen?

Legjobb válasz: Gyógyszer mellett nem jött meg rendesen? lehet le kell cserélni a gyógyszert, elõfordul az ilyen. Menj el a nõdokidhoz!

Gyógyszer mellett nem jött meg rendesen? lehet le kell cserélni a gyógyszert, elõfordul az ilyen. Menj el a nõdokidhoz!
A kérdező hozzászólása: Igen, gyógyszer mellett, csak mert még így nem jártam. És szerinted akkor most ha nem is jutok el egybõl a dokihoz, akkor addig ne is szedjem a régi gyszert, míg nem kapok másikat, vagyis most inkább tartsak szünetet, amíg nem jutok el a dokihoz?
a vérzés mennyiségét, ill a ciklus hosszát sok minden befolyásolja. Én várnék még ezzel s cserével, fõleg ha eddig nem okozott gondot. Megfázás, stressz......

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja szültem, és még mindig a hüvelyem falán van egy kis hámsérülés, és aktus után picit véresen maszatolok. A nőgyógyász az ovestin krémet javasolta. 8 napig. Kiváltottam, de nem mertem még alkalmazni, mert hormont tartalmaz, és

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja szültem, és még mindig a hüvelyem falán van egy kis hámsérülés, és aktus után picit véresen maszatolok. A nőgyógyász az ovestin krémet javasolta. 8 napig. Kiváltottam, de nem mertem még alkalmazni, mert hormont tartalmaz, és én még szoptatok. Hámsérülésre mit ajánl ezen kívül, ami vény nélkül kapható? Vagy használhatom-e szoptatás alatt? Hüvelyszárazság lehet hogy van, de aktusnál használunk síkosítót és úgy jó. Viszont anélkül kicsit szárazabb vagyok mint voltam.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A szoptatás időszaka alatt magam is inkább hormonmentes készítményt javaslok, amely sokat segíthet a hámsérülések gyógyulási folyamatában, illetve a szárazság megszüntetésében. A Cikatridina kúp rendszeres használatával az Ön által említett panaszok biztosan meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A szoptatás időszaka alatt magam is inkább hormonmentes készítményt javaslok, amely sokat segíthet a hámsérülések gyógyulási folyamatában, illetve a szárazság megszüntetésében. A Cikatridina kúp rendszeres használatával az Ön által említett panaszok biztosan meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja szültem, és még mindig a hüvelyem falán van egy kis hámsérülés, és aktus után picit véresen maszatolok. A nőgyógyász az ovestin krémet javasolta. 8 napig. Kiváltottam, de nem mertem még alkalmazni, mert hormont tartalmaz, és

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja szültem, és még mindig a hüvelyem falán van egy kis hámsérülés, és aktus után picit véresen maszatolok. A nőgyógyász az ovestin krémet javasolta. 8 napig. Kiváltottam, de nem mertem még alkalmazni, mert hormont tartalmaz, és én még szoptatok. Hámsérülésre mit ajánl ezen kívül, ami vény nélkül kapható? Vagy használhatom-e szoptatás alatt? Hüvelyszárazság lehet hogy van, de aktusnál használunk síkosítót és úgy jó. Viszont anélkül kicsit szárazabb vagyok mint voltam.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A szoptatás időszaka alatt magam is inkább hormonmentes készítményt javaslok, amely sokat segíthet a hámsérülések gyógyulási folyamatában, illetve a szárazság megszüntetésében. A Cikatridina kúp rendszeres használatával az Ön által említett panaszok biztosan meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A szoptatás időszaka alatt magam is inkább hormonmentes készítményt javaslok, amely sokat segíthet a hámsérülések gyógyulási folyamatában, illetve a szárazság megszüntetésében. A Cikatridina kúp rendszeres használatával az Ön által említett panaszok biztosan meg fognak szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

6 honapos mult par napja a babam es meg mindig nem fordult meg, miert? Nem lehet valami gond vele? Koraszulott volt, 8 hettel szuletett hamarabb.

Legjobb válasz: mivel koraszülött lett, így úgy vedd mozgásfejlõdésben, mintha még csak 4 hónapos lenne. Kb. 1-1,5 éves korukra hozzák be a társaikat.

mivel koraszülött lett, így úgy vedd mozgásfejlõdésben, mintha még csak 4 hónapos lenne. Kb. 1-1, 5 éves korukra hozzák be a társaikat.
Gondolom jártatok fejlõdésneurológusnál, õ nem mondott semmit arról, hogy megkéshet kicsit a mozgásfejlõdése a koraszülöttség miatt? Én nem értek hozzá, de szerintem simán lehet, hisz még most lenne 4 hónapos a kicsid, ha idõre születik. Ha aggódsz, szólj a gyerekorvosnak, és/vagy vidd el konduktorhoz, Dévényes tornára.
mivel kora baba valószinüleg nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, jarunk ellenorzesekre, utoljara 3 honapja voltunk, akkor azt mondta a doki, hogy rendben fejlodik, jovo honapban ujra megyunk. Jo lenne mar, ha forogna!
Mivel 4 hósnak felel meg, nincs elkésve :) 4-6 hó között forognak a babák. Mire mentek ellenõrzésre, valószínûleg õ is mutat valami újat. Ha nem, akkor sincs ok aggodalomra, majd ott segítenek neki.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatasotokat, 3 napja megfordult a babucim :) mindig mindenen parazok, azt hittem csaK TERHESSEG ALATT VOLTAM ILYEN, DE MOST MEG ROSSZABB :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!