Találatok a következő kifejezésre: 6 napja és a babám (78 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Mivel nem tudsz szoptatni, igy valoszinûleg egy kicsit tovább fog tartani a tejbeállás, szerintem fej gyakraban még ha nem is jön belõle semmi. Legalább 15 percig, de csak ha nem fáj már. Amikor én szültem ugyan ezt ajánlották az anyukának az elsõ perctõl fogva. Kitartás, menni fog.
Jól csinálod, fejjél fejjél fejjél, az én babám szopizik, mégis az elsõ 2 héten alig jött valami, nem is hízott a babám, de 2 hét után beindult, s most már van rendesen. Kitartás, majd beindul! Esetleg még próbáld meg a laktoherb teát, Én egy kancsóba tettem 3 filtert, s azt ittam egész nap.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul! A mell ingerlésére és a tej beindulására a gyermeked szoptatása fog legjobban hatni. Nagyon jó, hogy iszol és homeos bogyót szedsz és fejsz, ne hagyd abba. Az elsõ napokban kell néhány nap mire "bedurran" a mell még azoknál is, akik szoptatnak az elsõ naptól. Én másnap tudtam rendesen szoptatni a babám és 2-3 kellett, mire megtörtént a tejbelövellés, pedig szinte óránként próbáltam szoptatni a babám, mert besárgult és nagyon aluszékony volt. Sajna koraszülésnél elõfordul, hogy nem tud anyuka szoptatni, de ez nem a te hibád, ne aggódj ezen. Ha aggódsz, akkor még annyi tejed sem lesz. Szóval nyugi, csináld amit eddig és amint lehet rakd mellre a babád. Remélem mihamarabb kikerül az inkubátorból és nem lesz semmi probléma a továbbiakban! Gratulálok a bébihez és jó egészséget nektek!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_ste.. Ez az index korababás fóruma. Ha itt egy picit visszaolvasgatsz, akkor vannak fejési tanácsok egy hasonló helyzetû anyukának. Egyébként meg egyáltalán nem baj, hogy kevés, a baba elsõ adagja úgyis csak pár milli lesz.
Nagyon nehéz ez az idõszak, és gondolom fárasztó is. Próbálhatnád kétóránként a fejést, és csak addig amíg nem lesz kellemetlen! Egyszer-egyszer sem vehetik ki az inkubátorból? Legalább egyszer egy nap, hogy próbáld szopiztatni? A laktoherb-bel azért óvatosan, mert én is azt ittam, de a babámnak azért fájdult meg a pocija, pedig egy kancsóba egy filtert tettem. Sok sikert, és kitartást!
A kérdező hozzászólása: köszi, megnézem az oldalt:) )))

Elvinnétek a néhány hetes babátokat strandra (kb.6-7 hetes) És a tűző déli napon bevinnétek a babát?

Tegnap strandon voltunk és az egyik ismer?s anyuka a szinte újszülött babájával 1,5-2 órán át ücsörgött a napon.. Igaz, hogy volt a picin sapka, de mikor kérdeztem, miért nem az árnyékban van vele, csak a vállát rángatta. Szegény pici jót aludt, de én kicsit meglep?dtem...

Legjobb válasz: Elvinném strandra a picit - el is fogom, hamarosan megszületik, remélem a napokban - 6 hetes kora körül, mert kétéves testvérét sem szeretném a strandolás örömétõl megfosztani. De ez nálam úgy nézne ki, hogy még a kétévest is csak délután 4 után szoktam strandra vinni, olyankor megyünk majd, a picivel én beülök valahová árnyékba, szundizhat a babakocsijában vagy kivisszük az utazóágyat és szúnyoghálóval letakarjuk. A nagy meg apájával pancsol a vízben. Vagy velem, és addig apa vigyáz a picire az árnyékban. Szerintem ez a max, amit ekkora babával meg lehet csinálni. Nem klóros strandvízbe vinni, pláne nem napra.

Ez nem is vita kérdése. Egyértelmû, hogy egy kisbabának nem tûzõ napon és klóros, felnõttek által fertõzött vízben a helye! Ettõl még ki lehet mozdulni vele, de megfelelõ óvintézkedésekkel (nyáron 11-15 óra között ne nagyon, árnyékban, bekenve, védõruházattal, és esetleg természetes vízbe). Ez nem túlzó féltés, az õ bõrük, immunrendszerük még nincs felkészülve erre. Hogy a baba is tanuljon meg alkalmazkodni? Való igaz - mondjuk a napi bioritmusban, de az egészségével játszani felelõtlenség!
Elvinném strandra a picit - el is fogom, hamarosan megszületik, remélem a napokban - 6 hetes kora körül, mert kétéves testvérét sem szeretném a strandolás örömétõl megfosztani. De ez nálam úgy nézne ki, hogy még a kétévest is csak délután 4 után szoktam strandra vinni, olyankor megyünk majd, a picivel én beülök valahová árnyékba, szundizhat a babakocsijában vagy kivisszük az utazóágyat és szúnyoghálóval letakarjuk. A nagy meg apájával pancsol a vízben. Vagy velem, és addig apa vigyáz a picire az árnyékban. Szerintem ez a max, amit ekkora babával meg lehet csinálni. Nem klóros strandvízbe vinni, pláne nem napra.
az enyém 6 hónapos, 2 hete voltam vele elõször a Balatonon. én a természetes vizeket elõnyben részesítem, fõleg, hogy 10 km-re lakunk a tótól:) egy jó nagy fa alatt telepedtünk le, vittem babakocsit, abban jót aludt a babám, aztán fogtam a kezembe és úgy vittem be a vízbe, nagyon tetszett neki, fõleg a sok-sok színes matrac! természetesen jó vastagon lekentem naptejjel és adtam rá sapit is. kutya baja nem lett, csak egy kicsit szebb színe:) viszont az ilyen hülyéket én sem értem. tegye a babát árnyékba és üljön le tõle 2 méterre a napra, ha már annyira bõrrákot akar...persze nem kell burokban nevelni õket, de azért ez már nem játék!
Jót aludt volna akárhol, mert még újszülött. Az anyja meg egy felelõtlen hülye. Én még a 4 hónapos fiamat se viszem ekkora hõségben strandra. Mit élvezne benne?
Én nem vinnék strandra még ilyen pici babát.
ln azt a sok hülyét nem értem, aki ki sem moccan a babával, mig az 5 hetes nem lesz... hátra ül mellé az autóba és egész nap ajnározza, meg rátelepszik szegényre... igenis szokja meg hogy alkalmazkodnia kell a felnõttek, nagy tesók ritmusához...
A kérdező hozzászólása: Moccanj ki, menj vele, de ne a 35 fokban vidd ki a tûzõ napra ( extrém magas uvB mellett)... ja és ha lehet ne a csupa klór vízbe vidd be. Én se ültem otthon a gyerekeimmel, de azért azt tudtam, hogy hová lehet vinni egy kisbabát és hová nem... Nem kell otthon ülni, csak az agyadat használni.
A kérdező hozzászólása: Persze! Ahogy Te írod, az a normális! A nagynak se lehet hátránya a pici miatt, de egy felnõtt nõ, egy anya ne a saját igényeit nézze, hanem a babáét...
Egyértelmûen nem vittem volna be ilyen körülmények mellett, tekintve a baba életkorát, a nagy hõséget, a klóros, számára még veszélyesnek mondható vizet.Nézd, sajna nem tért jobb belátásra az anyuka és csak reménykedhet, hogy nem lesz baja a kicsinek. Ne hasonlítsunk egy nagyobb babát, kisgyermeket egy újszülött csecsemõhöz!Kell a baci, persze, de csak módjával!Nem is értem, hogyan lehet ilyen felelõtlen az anyuka. :O
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam. Hiába mondták többen is neki finoman, hogy talán nem igazán odavaló egy ekkora baba (felnõtt medence), õ csak hajtotta a magáét, hogy " Látjátok, milyen jót alszik!" meg, hogy "A pocakban is vízben volt.".. Ok, csak abban nem fürödtek 100-an és nem volt klóros :s Annyi felelõtlen ember van... Csak reménykedek, hogy nem kapott a baba napszúrást vagy nem égett le a kis vékony bõre.... :((((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Számomra mindegyik hasznos volt!

Ha 12+6 hetes vagyok, az azt jelenti, h 10+6 a babám, tehát 10 hete és 6 napja volt a fogantatás? Vagy ez így nem logikus? Remélem, nem kérdeztem butaságot és válaszoltok.

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Elméletileg ha 28 naposak voltak a ciklusaid akkor a fogantatás 2 héttel utána történt, vagyis logikus volna. De a természetben nem mindíg a logikát kell keresni. Boldog babavárást!

A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Elméletileg ha 28 naposak voltak a ciklusaid akkor a fogantatás 2 héttel utána történt, vagyis logikus volna. De a természetben nem mindíg a logikát kell keresni. Boldog babavárást!
Akkor nagyságra mérték és az alapján számolták? Igen ELVILEG akkor pár nap +- .
Nálad a méretek alapján próbálják meg besaccolni a baba korát, valószínûleg minden uh-n pár nappal eltolják elõre ill. vissza. Ha rendszertelen a mensid, akkor a peteéréssed id rendszertelen lehetett, tehát a szokásos módszerrel nem érdemes számolnod, nálad az nem fog reális fogantatási idõpontot adni!
Mindenkinél kétféleképpen számolják, a mensitõl is (fõleg akinek rendszeres) és az uh leletek alpján , de egy-két miliméter is napokat számíthat, attól függõen hogy a vizsgálat alatt összegömbölyödve aludt, vagy nyújtózkodott a baba! De miért van ennek jelentõsége? Néhány nap ide-v oda nem számít, nem minden gyerek szeret 40 hétig bent lenni, az csak egy átlag, van aki 38 hétig van bent, van aki 41ig.
A kérdező hozzászólása: köszi.nálam a mensit nem nézték, annyira rendszertelen.ebben az esetben akkor volt a fogantatás, amikor írtam?
A kérdező hozzászólása: igen, nagyságra mérték.akkor ezek szerint így pontosabban megállapítható a terhességi kor, mintha a mensihez számolnák? Szerintetek akkor miért nem így számolják mindenkinél, hiszen ilyenkor még nagyjából egyformán fejlõdnek?bocsi, h ennyit kérdezek, de nem tudom, hol nézhetnék utána.köszi.

6 napja szültem és a babám fején van egy nagy pup (Cephalhaematoma) elmozdult a koponyája azt monták hogy azt majd leszivják. Lehet ebböl komoly baj?

Nagyom megvagyok ilyedve már olyanokat is mondanak hogy vizfejü a picim

Legjobb válasz: Nem kell minden jószándékú nénikének bedölni. Ez a fajta haematoma legtöbbször vagy felszívódik magától vagy ha nagy rásegítenek és leszivják. Nem lesz maradandó nyoma és károsodást sem szokott okozni. Gyönyörködj a babádban és ne hallgass senkire aki riogat. De ha még biztosabb szertnél lenni a dolgodban kérdezd meg a gyerekorvost ha jön látogatni.

Nem kell minden jószándékú nénikének bedölni. Ez a fajta haematoma legtöbbször vagy felszívódik magától vagy ha nagy rásegítenek és leszivják. Nem lesz maradandó nyoma és károsodást sem szokott okozni. Gyönyörködj a babádban és ne hallgass senkire aki riogat. De ha még biztosabb szertnél lenni a dolgodban kérdezd meg a gyerekorvost ha jön látogatni.
Na igen egyetértek az elsõ válaszolóval! A babádnak nem lesz az ott sokáig! ha pedig megjegyzéseket tesznek akkor nyugodtan válaszold azt: Köszönjük jól vagyunk, viszlát! Nehogy már ijesztgessenek..Az ember legfeljebb megkérdezheti , hogy renben van-e minden , vagy mitõl van-és te válaszolsz, de aki nem orvos az ne állítson fel diagnózist. Nyugodj meg és kérdezz rá a dokira , ha nagyon aggódsz. Jó egészséget kívánok a kicsinek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltatok mosmár megnyugotam :)
Ne aggódj!Én is elég nagy cephalhematomával szültem a kislányomat, aki 16 hónapos, azt mondta a doki mikor kibújt a pici, hogy ne aggódjuk, két-három nap és felszívódik!Mire felöltöztették a babámat és hozták vissza a szülõszobára, már nagy része spontán fel is szívódott, alig látszott! Úgyhogy nyugi!:)
Szia! Én is nagyon aggódtam, fölöslegesen. A 3. hét végére elmúlt a púp. :)

Ma 6. napja késik a mensim. Csüt. Du. és ma reggel is negatív a teszt (Lilly)! Mit tegyek? Szeretnénk babát, de nem görcsölünk a témán, majd jön, ha jönnie kell! Tüneteim nincsenek, néha-néha mensiszerű görcsöket érzek.

Legjobb válasz: irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.

irány a doki, egy késõi ovuláció esetén még baba is lehetk, de hatodik nap késés mellett negatív teszt kevésbé baba, inkább hormonális gond elõjele lehet...azért még két-három nap múlva tesztelnék egyet, valamilyen másfajta teszttel, zárójelben: a Lilly-rõl csak rosszat olvasok itt a fórumon, a Clearblue, vagy a Gabriell a jó.
Az is lehet, hogy mégis baba. Sokan írták már, hogy nekik akár hetekig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Remélem nincs semmi komoly baj és sok sikert!
Szia! Megírnád légyszi, hogy mi lett az eredmény? Mert én is hasonló cipõben járok! Köszönöm! Cs
A kérdező hozzászólása: Húúú, most látom, hogy van aki hasonló cipõben járt, mint én! Nos, remélem, hogy Te azóta 2 csíkosat teszteltél. Nekem 2 két késéssel megjött. A doki szerint stressz (volt benne részem, hiszen apum kórházba került és..., de már jól van), vagy hormon probléma. Az utóbbit - addig, amíg egy éven belül nem fordul elõ ilyen késés még 2-3 alkalommal - nem tartja valószínûnek. Kíváncsi vagyok, hogy Veled mi történt?!?!?!
szia! én a késés után 1 héttel teszteltem egy pozitívat, két hét múlva megyek dokihoz. remélem legközelebb neked is az lesz:) Cs

Nagy a babám? A 12. heti uh-n 58g-ra mondták (4D-s uh) 63.7mm-es. (12 hét 6 naposnak felel meg, 2 nappal nagyobb mint voltam)

De mindenhol azt olvasom ilyenkor 14g a baba. Teljesen normálisan nézett ki és nem mondták hogy baj lenne. S?t erre egyátalán nem mondott semmit. Nem is kérdeztem, most olvasom mindenhol hogy 10-14g.Nektek mennyi volt?

Legjobb válasz: Nekem a 12. heti kötelezõ uh-n, 68 mm volt a babám, 12+1 voltam, de 12+6-ot írt a szonográfus. Még azon a héten elmentem 4D-ra is és nekem 69 g volt akkor a baba. Igaz én majdnem 1 héttel elõbb vagyok, mert elõbb volt pé-m. Nyugi, a babád teljesen normálisan fejlõdik!!!!

Nekem a 12. heti kötelezõ uh-n, 68 mm volt a babám, 12+1 voltam, de 12+6-ot írt a szonográfus. Még azon a héten elmentem 4D-ra is és nekem 69 g volt akkor a baba. Igaz én majdnem 1 héttel elõbb vagyok, mert elõbb volt pé-m. Nyugi, a babád teljesen normálisan fejlõdik!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Köszönöm :) Kicsit megijedtem hogy mi lehet.
Szia!Ne aggodj:) Nekem a 19 hetes uh-on egy 20 es fel hetes babanak megfelelo meretei voltak a babomnak. Azt mondta a doki h ez teljesen normalis, valoszinu elobb fogant a babo mint naptar szerint szamolva. Szep baba varast.30 heteske

Nem boldog a babám? 6 hetes kislányom néhanapján olyan kis ábrándos, mintha nem érezné jól magát. Nem sír ő, csak mélabú, és nem is mosolyog azokon a napokon.

Legjobb válasz: 6 hetesen szerintem ne is várd még, hogy sokat mosolyogjon. Elõfordul, hogy elmosolyodnak ennyi idõsen, de még nem igazán tudatosan. Nálunk majdnem két hónapos volt, mikor elkezdett vigyorogni! Biztos, hogy boldog, csak most kezd látni mindenféléket, és lehet hogy gyakran elmerül valamilyen tárgy tanulmányozásában! Ne várd tõle, hogy egész nap mosolyogjon, neki még nagyon új minden, ami körülveszi, ez lefoglalja!

6 hetesen szerintem ne is várd még, hogy sokat mosolyogjon. Elõfordul, hogy elmosolyodnak ennyi idõsen, de még nem igazán tudatosan. Nálunk majdnem két hónapos volt, mikor elkezdett vigyorogni! Biztos, hogy boldog, csak most kezd látni mindenféléket, és lehet hogy gyakran elmerül valamilyen tárgy tanulmányozásában! Ne várd tõle, hogy egész nap mosolyogjon, neki még nagyon új minden, ami körülveszi, ez lefoglalja!
Dehogyis nem, meglátod majd pár hét múlva egész nap csak mosolyogni fog.Mi is ezt hittük az elején. Most már 3 hónapos, egész nap vigyorog, már hangosan is kacagott.
Nyugi, biztosan boldog hisz ott vagy vele. Még csak most ismeri a világot és az bizony nagyon érdekes. Pár hét és már nagyba mosolyogni fog.

Valami baja lehet a babámnak, ha az éjszakát végigalussza (9-től 6-ig), és nappal is alszik vagy 7-8 órát? Vagy ez normális? 5 hónapos

Legjobb válasz: Az én kisfiam is végigalussza az éjszakát, nappal pedig attól függ milyen kedve van, de sokszor összejön nekünk is a 6-7 óra. Szerintem nem baj. 4 és fél hós kisfiú anyuja

Az én kisfiam is végigalussza az éjszakát, nappal pedig attól függ milyen kedve van, de sokszor összejön nekünk is a 6-7 óra. Szerintem nem baj. 4 és fél hós kisfiú anyuja
dejó nektek :) nincs semmi baja, tedd össze a két kezed :) lassan jön a foga is, és ha szerencséd van, nagyon jól fogja tûrni, ha nem, akkor 1-2szer felébred majd. Többször biztosan nem :) nagyon édi baba!!!
Az enyém nappal 2* alszik és a nappali+éjszakai alvása 14-15 óra, 11 hós múlt.
Hogy én hogy irígykedek... biztos sokat tudsz pihenni... nekem azt mondták, hogy a baba eszik, alszik, amikor meglett az elsõ, már 1 hós kora után csk 2-3 órát aludt nappal, azt is 2 részletben, a 2. babám még annyit se. Most 3 és 2 évesek, de reggel 6-tól este 11-ig fent vannak, délutáni pihi nélkül is, én meg már lassan elpatkolok a fáradtságtól :D Örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van.Addig is tudod végezni a dolgod.

S. O. S! 6 hónapos és 2 hetes babám a mai napig még szopizik éjszaka. Normális ez?

Kisfiam már 6 hónapos és 2 hetes, de minden éjjel még szopizik. kb 2 héttel ezel?ttig már áttértünk arra, hogy hajnalban kér egyszer cicit, de most már ismét visszaesés mutatható és például ma éjszaka háromszor is szopizott.

Legjobb válasz: szerintem, ha jelez, hogy éhes, akkor meg kell szoptatni. azért ébred fél óra múlva, mert nem lett tele a pocakja tejjel. nálunk is 6 hó táján éjjel 2-3x evett, amíg elõtte csak 1x. most lassan 8 hós, és egyik napról a másikra 10 órát alszik éjjelente! most meg azzal küzdök, hogy majd szétdurran a mellem. szerintem bízz a babádban, higgy neki. nincs már messze az az idõ, amikor többet alhatsz!

szerintem, ha jelez, hogy éhes, akkor meg kell szoptatni. azért ébred fél óra múlva, mert nem lett tele a pocakja tejjel. nálunk is 6 hó táján éjjel 2-3x evett, amíg elõtte csak 1x. most lassan 8 hós, és egyik napról a másikra 10 órát alszik éjjelente! most meg azzal küzdök, hogy majd szétdurran a mellem. szerintem bízz a babádban, higgy neki. nincs már messze az az idõ, amikor többet alhatsz!
11:15 vagyok. Mi is így szoktunk aludni, mint a 12:00 -es válazoló. A falnál a gyerkõc, aztán én, aztán apa. Mi is becsempésszük az ágyába, amikor együtt akarunk lenni. Aztán már van, hoy ott is hagyjuk, és meglepõdik reggel, ha ott ébred. :D Így szokott ki tõlünk az ágyból a 2 nagy is.
nálunk se akarta a párom, de amikor egy hétig nem aludt normálisan és hullafáradtan ment dolgozni, õ is beleegyezett.ha együtt akarunk lenni, szépen átteszem a kiságyba, majd vissza.és az ágyat nagyobbra cseréltük, a baba a fal mellett alszik saját hálozsákjába, utána én, kivül apa.igy tudnak osztozni rajtam, mindkettõ hozzám tud bujni.
"probáld ki", ja és 2gyerekes vagyok, ugyanígy csináltam az elsõvel is, nem bántam meg, a világ legcsodálatosabb érzése, mikor fog a pici kezével és beleszuszog a nyakadba.
lassan 9hós fiam még nálunk is minimum 2X kel ha nem többször, most éjjel pl fél óránként kelt 11ig, akkor sírt éjfélig, én ekkor szoktam neki tápszert adni, és akkor alszunk kb 3-4ig, majd ismét cici. nem tudom meddig meg ez még így, õ már csak reggel, este, és éjjel kap cicit amúgy fõzelék, gyümölcs... eszik.
Én az egyik gyerkõcömet nem szoptattam éjszaka.Párszor felkelt, de pár percig simogattam, megnyugtattam elaludt, így nem tettem mellre, vizet, teát sem adtam neki helyette. Viszont a másiknál ez nem jött be.Próbálkoztam mindennel, de nem lehetett megnyugtatni, csak ha szopit kapott.Még 1 évesen is 3x kelt éjszaka.És most is járkál éjszaka , pedig már 4 éves.A nagyobb viszont nem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nem jön be mindig az éjszaka átalvása, attól még nem csinálsz semmit rosszul.Ha igényli szoptasd meg olyankor is.A tejnek nem volna szabad ettõl kevesebbnek lennie, fõleg, hogy éjszaka termelõdik a legtöbb. Gondolom a hozzátáplálást is mostanában kezdtétek.Ha majd vacsorázik este, és elalváshoz szopizik, akkor talán nem kel már fel éjszaka, mert jóllakott.Talán...
Valószínûleg a foga miatt nem tud aludni, nálunk is ez volt.Csak cicin tudott visszaaludni ha felébredt, még most is így van pedig már 1 éves lesz nemsokára.
Nekem az vált be, hogy velem alszik, éjszaka megébred, megfogja a cicimet és alszunk tovább.reggel mindenki kipihenten ébred.probáld meg , csodálatos.
Szia! Nekünk az vált be, hogy maga mellé tettem aludni szinte az elsõ perctõl, és szép lassan leszokott az éjszakai evésrõl. Lehet, hogy a közelségedre vágyik leginkább. Mert ha valóban éhes vagy szomjas lenne, elfogadná a vizet vagy a teát. Mind a 3 gyerekem velem aludt. A kicsi most kezd kiszokni mellõlem, 28 hónaposan. Sosem kellett így éjszakáznom velük. Mindig kipihentek voltunk. Én is és a gyerekeim is. Próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Imádom, ha velem alszik, erre nemrégiben volt is precedens...de a párom, nem engedi, hogy hozzászoktassam. :-( Azt mondja, hogy reggel ok, hogy ott van, de az éjszaka az legyen a miénk. Részben igaza van, de eléggé megnehezíti a dolgomat. :-(
az enyém 21 hónapos koráig kelt ciciért , persze a végén már nem enni, csak a fogai gyötörték. hogy normális -e? nem tudom. hallgattam az apjától is meg anyósomtól is, hogy majd sose fogja átaludni satöbbi. hát mikor kijöttek a fogai, onnatól kezdve esze ágában nem volt felébredni éjszaka.
A 11-28, 12-00-ás anyuka vagyok.Még leírnék egy rafkóságot, amit én csináltam a párommal:ha éjszaka sírt a baba úgy tettem mintha nem ébredtem volna meg, így Õnagyságának kellett felkelni.Próbálta szegénykém nyugtatni, de sikertelenül.Ekkor mondtam, látod megkimélhetnénk magunkat, ha velünk aludna, így mindenki jól járna stb.És utólag belátta, mennyi elõnye van, mert ha este hazajött nem csak egy kimerült anyuka várta, hanem egy jókedvû feleség is.Remélem a mai éjszakátok jobb lesz.Várom a visszajelzésedet.

Elhalt baba a 6. héten. Altatnak a műtéthez? Hány napig kell kórházban lenni? És utána mikor lehet újra dolgozni? Babával próbálkozni?

Legjobb válasz: Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.

Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.
Szia Nekem nem volt mûtét. Az elsõ terhesség 6 és félhetesen spontán vetélés a második 6 héten úgyan így megszakadt. Azt mondta a doki szerencsés vagyok természetesen a vérzéssel ürült mert így nem kell várni. Már biztos hogy mûvi befejezés kell?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!