Találatok a következő kifejezésre: 6 napja és a (759 db)

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

Yasminelle tablettát szedem már 6 napja. és a barátommal a 6. napon lefeküdtünk és belém is ment. Szerintetek van baj, vagy nem kell aggodnom?

Legjobb válasz: Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.

Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.
Szia! A Yasminelle tablettát összesen 6 napja szeded? ... hát õszintén? Szerintem ez kevés. Bár én még nem szedtem ezt, de nem tudom elhinni, hogy ennyi tabletta biztonságot nyújtana már. A helyedben elgondolkodnék a 72 órás tabin - menj orvoshoz és beszéld meg vele. Ez nem vicc! (L 28)
csak tudnám hogy miért UTÓLAG kérdezel...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. már nem félek igaz a fogamzásgátlónak ez a lényege.
Persze :) A fogamzásgátlónak ez a lényege :)
A kérdező hozzászólása: de a párom egymás után kétszer is belém ment. akor 5-ször is belém mehet nem lesz baj?
Nem, nincs baj. Nem véletlenûl van a betegtájékoztatóban az, ami. Én is szeretkeztem már az 5. napon is.
A kérdező hozzászólása: vasárnap jött meg és este elis kezdtem szedni a tabletát.és ma lesz a 7-dik nap hogy szedem.de a párommal nem lehetett birni és ma leis feküdtünk, meg rá is volt irva hogy az elsö naptól véd. akor szerintettek van baj?
Okay, akkor probléma letudva. Ha nem hagytál ki egy tabit se, akkor védett vagy. Második voltam.
A kérdező hozzászólása: de az van rá irva hogy az elsö naptól védett vagyok.
Szia! Semmi gond nem lesz, elsõ naptól kezdve védett vagy :)
Hány éves vagy?? Egyébként szerintem nem vészes...Testalkatod??
A kérdező hozzászólása: 21. Átlagos testalkatom van. Volt, hogy késett már , de a 7 nap helyetti 4 nap kicsit megdöbbentett.
Ha késõbb is ilyen ingadozások lesznek, kérd ki egy nõdoki véleményét, akár online is válaszolnak!
A kérdező hozzászólása: Online már írtak hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát. Egy másik pedig, hogy menjek el személyesen orvoshoz, mert bizonyosan van valami gond. 9.én megjött az 5.-e helyett és tartott szintén 4 napig... Az utolsó nap szinte csak barna folyásom volt folyamat. Most már én is félek.
A kérdező hozzászólása: Újra jelentkezem.. Online orvostudakozónál egyik orvos azt írta, hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát, a másik meg hogy valószínûleg van baj, de szerinte nem drasztikus és keressek fel egy nõgyógyászt. Félek elmenni. Nem igazán akarnék olyasmit hallani, hogy nem lehet gyerekem..

Ez mit jelent? Ma vagyok az ovu utáni 6. napon és a hőm eddig 36.9-37 volt, de ma 37.4 lett.

Legjobb válasz: Semmit nem jelent.Feljebb ment és kész.Bármi lehet.

Semmit nem jelent.Feljebb ment és kész.Bármi lehet.
Lehet bármi, csak egyszeri 37.4, de lehet beágyazodás miatt nyomta fel a hõd.Ha így van akkor holnap is így 37.3-4nek kell lennie szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak most kezdtem el mérni a hõmet februárban, azért kérdeztem, mert nincs tapasztalatom.
Szia! Bizony, az nagyon jó! Drukkolok, hogy tovább is ilyen jól menjen!

11. -es vagyok, megbuktam 2 tárgyból és 6 nap van a vizsgáig. Nincs nagy önbizalmam e téren tudnátok segíteni vagy valami tanácsot adni?

Környezetem azt mondja jó eszem van viszont már régen tanultam és nehéz nekiállni.Pár éve dohányzom és alkoholt is fogyasztok alkalmanként, nem tudom ez mennyire befolyásolta a teljesítményem.

Legjobb válasz: Dohányzás semmi kép nem befolyásolja a tanulást, az alkohol viszont igen. Igyál alkoholmentes sört, az legalább hasznos, serkenti az agymûködést,mivel az csak folyékony kenyér, a volt tanárom mondta. 6 nap 2 tárgyra, nem túl sok idõ. 3-3- nap. De lehetetlenek nincsenek, ha belehúzol tanulásba, akkor még átmehetsz simán. Most hozzá is kezdhetsz tanulni :)

Dohányzás semmi kép nem befolyásolja a tanulást, az alkohol viszont igen. Igyál alkoholmentes sört, az legalább hasznos, serkenti az agymûködést, mivel az csak folyékony kenyér, a volt tanárom mondta. 6 nap 2 tárgyra, nem túl sok idõ. 3-3- nap. De lehetetlenek nincsenek, ha belehúzol tanulásba, akkor még átmehetsz simán. Most hozzá is kezdhetsz tanulni :)
Ha nem vagy minden nap hulla részeg, akkor nem nagyon kéne neki. Viszont ha sikerült 2 tárgyból is megbukni, akkor annyira talán nem lehet jó eszed, mint ahogy a környezeted állítja. A középiskolában még igazán semmi nehéz nincs. Most irány a következõ napokban a könyvek elé és hajrá, az elejétõl ess neki annak ami kell. (Ennyi idõ alatt röhögve meg kellene tudnod tanulni LEGALÁBB 4-esre az anyagot, ha komolyan nekiállnál!)
2 tárgyból bukta és 6 napod van. Ez bizony esélytelen. Mit csináltál a nyáron? Basztál és ittál, mi?
Melyik az a 2 tárgy? Semmiképpen ne kezdj el zülleni így az utolsó év elõtt, mert nagyon meg fogod bánni késõbb. Szedd össze magad, és csináld.
6 nap alatt 2 tárgyat max átfutni lehet, mondjuk az se mindegy mibõl buktál. Itt már csak 3 dologban bízhatsz: jó a memóriád (emlékszel a tananyagból dolgokra), a tanárok csipik a burádat, a harmadik a szerencse. Mindenesetre most már tanulj keményen...
Fgiyu, ha most nekiállsz, simán. Én szóbeli érettségire 3 nap alatt készültem fel 180 tételbõl. Az szépen szólva is minimum 180, de inkább 360 oldalnyi anyag. Anatómia vizsgára is 6 napom volt, abból csak 100 volt a jegyzet teli latin kifejezésekkel, a többi a könyv - további kb. 100 oldal. Ám én akkor reggel 6-éjfél tanultam.
Ha matek vagy nyelv van ebben a két tárgyban, akkor már most annyi neked. Töri, irodalom, hasonlók még meg lehetnek.
ha eddig nem tanultál akkor esélytelen
Hát sok esélyed nagyon nincsen 6nap alatt 2 tantárgy, ugye tudod hogy az egész éves anyagot tudnod kell(kivéve ha megatták hogy mit kérdeznek) én is megbuktam nekem 28án lesz a pótvizsga vendéglátás és gazdálkodásból(aki nem tudná ez 1 tantárgy)és én még csak most értem az utolsó részhez +még meg kell tanulnom a fogalmakat de az 1-1, 5 nap alatt megvan július 10.-én kezdtem minden nap tanultam reggel 10tõl este 8-9ig 1óra pihenéssel. És csak most értem a végéhez, most fogom az elejétõl átnézni, feladatokat csinálni +a fogalmak.
A kérdező hozzászólása: Már csak 3 nap eddig nem tudtam tanulni, ha csoda történne majd írok:) )
Azt azért hagy kérdezzem meg hogy miért nem tanultál már nyár eleje óta?

A fájó mellbimbó (3 napig) és a sűrű fehér folyás (6 napig) lehet jele a terhességnek? Kimaradta a mensim, igaz eddíg is rendszertelen volt.2 éve próbálkozunk a babavállalással. A hőm is a fehér folyás után maradt fennt (ez a 6. nap).

Legjobb válasz: Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.

Nincs veletlenul ilyen "mindjart megjon" erzesed? Enyhe gorcsoles/szurkalas, mintha meg akarna jonni? Nekem ilyenem van, pedig csak a 23.napon vagyok, a mensi a 28. korul kellene, hogy jojjon, vagyis hogy ne jojjon. Nekem is van kremes feheres folyasom, allitolag mensi elott vizesnek kellene lennie, persze ilyenre inkabb nem alapozok.
Doki látott már? én is két évetvártam kezelés mellett, mert gondom volt és erre pont a rendszertelen mensibõl lehet következtetni! Jó lenne ha elmennél egy dokihoz és szólnál, hogy régóta próbálkoztok, mert akkor úgy vizsgál, ugyanis egy sima cytologián nem derül ki ha más gond van. Ettõl függetlenül még sikerülhetett most is A mellek a terhesség esetén nem a bimbófáj, hanem az egész elnehezül és feszül. Ha a folyásod volt a pé jeleés azóta fent a hõd, akkor tesztelj!
hogy minden nap megméred magad
Az a hirtelen 3 kg a gyomor- és béltartalom lecsökkenése miatt keletkezett. Lehet hogy kicsit többet ettél vacsira vagy reggel nem pisiltél és máris 1 kg-mal többet mutat a mérleg. Az elsõ 2-3 hétben amúgy sem érdemes mérni, utána is hetente 1x
Ne aggódj ezen, mert ha minden nap méred magad, akkor azt is megfigyelheted, h a gyümölcsnap utáni reggelen kevesebbet fog mutatni a mérleg, mint az azelõtti gyüminap utáni reggelen, hiába mutat a többi napon pár kg plusszot.Egyébként ne mérdd magad minden nap, mert csak depis leszel és feladod, ha azt látod, h minden nap több a súlyod!Tapasztalat!:-)

Nektek milyen hosszu lesz a golyataborotok? Nekunk 6 nap, es kicsit soknak erzem. Mashol csak 2-3 napos lesz (ahova ostalytarsaim mennek)

Legjobb válasz: Nekünk 3 napos lesz. Kicsit tényleg hosszúnak tûnik ez a 6 nap, de legalább jobban megismered a többieket.

Nekünk 3 napos lesz. Kicsit tényleg hosszúnak tûnik ez a 6 nap, de legalább jobban megismered a többieket.
húú hat nap az azért egy kicsit sok. Mármint én nekem az a tapasztalatom, véleményem, hogy együtt élve, együtt lakva egy idõ után mindenki idegesítõvé válik és így lehetrnek viták. De ha normálisak az emberek akkor viszont jó, hogy hat napos.:)
Tisztelt Hölgyem! Nem tilos a nemi élet a Vitagyn C alkalmazása alatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!