Találatok a következő kifejezésre: 6 napja és (973 db)

Yasminelle tablettát szedem már 6 napja. és a barátommal a 6. napon lefeküdtünk és belém is ment. Szerintetek van baj, vagy nem kell aggodnom?

Legjobb válasz: Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.

Elsõ: Fogamzásgátló mellet szigorúan tilos 72 órás tablettát bevenni!!! Kérdezõ: Nézd meg a betegtájékoztatóban. Manapság a legtöbb gyógyszer, ha elsõ naptól szeded, azonnal véd, ha 2.-5. naptól, akkor 7 nap után véd. Nem tudom mikor kezded el szedni, de én felhívnám a dokit és kikérném a véleményét.
Szia! A Yasminelle tablettát összesen 6 napja szeded? ... hát õszintén? Szerintem ez kevés. Bár én még nem szedtem ezt, de nem tudom elhinni, hogy ennyi tabletta biztonságot nyújtana már. A helyedben elgondolkodnék a 72 órás tabin - menj orvoshoz és beszéld meg vele. Ez nem vicc! (L 28)
csak tudnám hogy miért UTÓLAG kérdezel...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. már nem félek igaz a fogamzásgátlónak ez a lényege.
Persze :) A fogamzásgátlónak ez a lényege :)
A kérdező hozzászólása: de a párom egymás után kétszer is belém ment. akor 5-ször is belém mehet nem lesz baj?
Nem, nincs baj. Nem véletlenûl van a betegtájékoztatóban az, ami. Én is szeretkeztem már az 5. napon is.
A kérdező hozzászólása: vasárnap jött meg és este elis kezdtem szedni a tabletát.és ma lesz a 7-dik nap hogy szedem.de a párommal nem lehetett birni és ma leis feküdtünk, meg rá is volt irva hogy az elsö naptól véd. akor szerintettek van baj?
Okay, akkor probléma letudva. Ha nem hagytál ki egy tabit se, akkor védett vagy. Második voltam.
A kérdező hozzászólása: de az van rá irva hogy az elsö naptól védett vagyok.
Szia! Semmi gond nem lesz, elsõ naptól kezdve védett vagy :)

Ha szedem a fogamzásgátlót, de néhányszor kihagytam 6 napot, és a barátom úgy ment el belém, attól még nem leszek terhes ugye?

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...

Az mit takar, hogy "néhányszor kihagytam 6 napot"? A 3 hetente esedékes szünetre gondolsz? (bár az meg 7 nap) Mert akkor nem lehetsz. De ha össze-vissza szeded, akkor inkább ne is szedd...
Elég nagy esélyed van a terhességre! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen, buta???
Már bocsi, de ha "néhányszor kihagytam 6 napot" és a "szedem a fogamzásgátlót" kicsikét ellentmondanak egymásnak... Akár egyetlen szem kihagyásakor is lehetsz terhes, nemhogy 6 szemnél -.-" Plusz még beléd is élvezett a barátod. Imádkozz, hogy ne legyél terhes, és ezentúl figyelj oda arra a bogyóra!
A kérdező hozzászólása: nem néhányszor 6-ot hagytam ki hanem csak 6-ot elfelejtettem bevenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokta de nem vagyok terhes mert tegnap megjött :)

24-én voltam hüvelyultrahangon, láttunk sok kicsi petét a bal oldalon és egy beérettet a másikon a petefészkemben, aznap és két nap múlva is együtt voltunk (4. és 6. napon) és rá 11. nap reggelén felment a hőm 36.5 ről 37.2 re lehet valami belőle?

hosszú ciklusaim vannak, 40 naposak

Legjobb válasz: Akkor lehet hogy inkább a 10. 11. napon volt tüszõrepedésed. Remélem azokon a napokon is együtt voltatok! Mert lehet hogy jó nagy volt az a pete, de még utánna nõt és pár napra rá repedt meg.

Akkor lehet hogy inkább a 10. 11. napon volt tüszõrepedésed. Remélem azokon a napokon is együtt voltatok! Mert lehet hogy jó nagy volt az a pete, de még utánna nõt és pár napra rá repedt meg.
Tisztelt Hölgyem! Nem tilos a nemi élet a Vitagyn C alkalmazása alatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Nem tilos a nemi élet a Vitagyn C alkalmazása alatt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nektek milyen hosszu lesz a golyataborotok? Nekunk 6 nap, es kicsit soknak erzem. Mashol csak 2-3 napos lesz (ahova ostalytarsaim mennek)

Legjobb válasz: Nekünk 3 napos lesz. Kicsit tényleg hosszúnak tûnik ez a 6 nap, de legalább jobban megismered a többieket.

Nekünk 3 napos lesz. Kicsit tényleg hosszúnak tûnik ez a 6 nap, de legalább jobban megismered a többieket.
húú hat nap az azért egy kicsit sok. Mármint én nekem az a tapasztalatom, véleményem, hogy együtt élve, együtt lakva egy idõ után mindenki idegesítõvé válik és így lehetrnek viták. De ha normálisak az emberek akkor viszont jó, hogy hat napos.:)

Ma vagyok a 25. napon, még kb.5-6 nap és nagyon nem kéne megjönnie.3 napja fura szúrkálásokat érzek, és tegnap óta olyan fura ízű a szám, mintha cigiztem volna. Lehet baba?

A h?m már napok óta 37,1 és környéke! Nagyon szeretnénk a babát, és remélem most sikerült, bár nem merem beleélni magam! Tegnap éreztem egy olyan szúrást amit még a hüvelyemben is éreztem! Nem tudom, lehet baba?

Legjobb válasz: Nem akarlak feleslegesen izgatni, de én pont így jártam. Pici apró szúrka, meg néha egy egy nyilalás mensi elõtt néhány nappal ,és 16 hetes vagyok :) Drukkolok, hogy ne jöjjön a mikulás! :)

Nem akarlak feleslegesen izgatni, de én pont így jártam. Pici apró szúrka, meg néha egy egy nyilalás mensi elõtt néhány nappal , és 16 hetes vagyok :) Drukkolok, hogy ne jöjjön a mikulás! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem én is hogy baba van a dologban! Már nagyon vágyunk rá! :)
Elhiszem, (elõzõ válaszoló), mi is sokat vártunk rá, de mindig elment, és most remélem minden rendben lesz. Nagyon drukkolok neked, majd írd meg az eredményt. Ha pedig mégis megjön ne add fel, össze fog jönni! :)
Még korai lenne megmondani sikerült-e vagy sem. Nekem nem volt semmi terhestünetem mensi elõtt, viszont ez már gyanús volt, hogy nem érzek semmit, (egy két nappal elõtte mindig megéreztem). Most semmi, csak nagy étvágy és hiszti, ill a hõm 37 helyett 37.1-en stagnált. Gondoltam PMS. De egy nap késés és a teszetm + lett. Hétfõn megyek dokihoz. Még most sincs tipikus tünetem a puffadáson kívûl, meg néha szurkál. 6 hetes kismama
szerintem viszont tuti baba. drukkolok nektek.
hogy minden nap megméred magad
Az a hirtelen 3 kg a gyomor- és béltartalom lecsökkenése miatt keletkezett. Lehet hogy kicsit többet ettél vacsira vagy reggel nem pisiltél és máris 1 kg-mal többet mutat a mérleg. Az elsõ 2-3 hétben amúgy sem érdemes mérni, utána is hetente 1x
Ne aggódj ezen, mert ha minden nap méred magad, akkor azt is megfigyelheted, h a gyümölcsnap utáni reggelen kevesebbet fog mutatni a mérleg, mint az azelõtti gyüminap utáni reggelen, hiába mutat a többi napon pár kg plusszot.Egyébként ne mérdd magad minden nap, mert csak depis leszel és feladod, ha azt látod, h minden nap több a súlyod!Tapasztalat!:-)
Hány éves vagy?? Egyébként szerintem nem vészes...Testalkatod??
A kérdező hozzászólása: 21. Átlagos testalkatom van. Volt, hogy késett már , de a 7 nap helyetti 4 nap kicsit megdöbbentett.
Ha késõbb is ilyen ingadozások lesznek, kérd ki egy nõdoki véleményét, akár online is válaszolnak!
A kérdező hozzászólása: Online már írtak hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát. Egy másik pedig, hogy menjek el személyesen orvoshoz, mert bizonyosan van valami gond. 9.én megjött az 5.-e helyett és tartott szintén 4 napig... Az utolsó nap szinte csak barna folyásom volt folyamat. Most már én is félek.
A kérdező hozzászólása: Újra jelentkezem.. Online orvostudakozónál egyik orvos azt írta, hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát, a másik meg hogy valószínûleg van baj, de szerinte nem drasztikus és keressek fel egy nõgyógyászt. Félek elmenni. Nem igazán akarnék olyasmit hallani, hogy nem lehet gyerekem..

Lehetett beágyazódás? A múlt hétvégén görcsölt a hasam, kifejezetten ott középen, a köldökömnél, úgy, mintha megjönne. Már akkor késett 6 napot, és azóta is késik. Utána három napig volt nagyon enyhe barnázás, és egyszer egy csepp híg vér is.

Azóta semmi. Mi lehetett ez? Meg fog jönni?Ja, és a görcsöléses id?szakban 4-5 napig a mellem is nagyon érzékeny lett, azóta talán kicsit enyhébb, de nem múlt el.

Legjobb válasz: Teszteltél már? Elég sokat késik a menzid ahhoz, hogy a teszt bizti eredményt mutasson!

Teszteltél már? Elég sokat késik a menzid ahhoz, hogy a teszt bizti eredményt mutasson!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!