Találatok a következő kifejezésre: 6 honapos vagyok. Nem (146 db)

2éves Sicu kutyám mindig feleszik valamit az utcán, elengedve sétálunk, mert van egy játszó pajtija is. Mit tegyek vele? El vagyok keseredve, mert már 6 hónapos vagyok, nem tudok futkározni utána, nem is hallgat rám, csak szórakozik velem.

El?bb volt a kutya mint a párom. Velem aludt stb. Párom a falkavezér, de én sétáltatom, én kutyám...

Legjobb válasz: Kutya nevelési könyvekkel filmekkel hogy állsz? Ha eddig nem tudtad magadtól, meg ismerõsöktõl kért tanácsokból megoldani a problémádat, akkor az nem is fog menni most, hiába írunk hosszú kommenteket itt most látatlanban. szóval vagy beleásod magad kicsit a témába, és kezdésnek elolvasod ezt: scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia meg a Ceasar Millar könyvet, meg nézel pár Póráz két végént és Csodálatos kutyadokit, és összerakod magadnak, hogy mik a problémáid, és azokon milyen módszerekkel tudsz segíteni Vagy elmentek egy jó suliba, ahol ezt mindet megtanítják.

Kutya nevelési könyvekkel filmekkel hogy állsz? Ha eddig nem tudtad magadtól, meg ismerõsöktõl kért tanácsokból megoldani a problémádat, akkor az nem is fog menni most, hiába írunk hosszú kommenteket itt most látatlanban. szóval vagy beleásod magad kicsit a témába, és kezdésnek elolvasod ezt: scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia meg a Ceasar Millar könyvet, meg nézel pár Póráz két végént és Csodálatos kutyadokit, és összerakod magadnak, hogy mik a problémáid, és azokon milyen módszerekkel tudsz segíteni Vagy elmentek egy jó suliba, ahol ezt mindet megtanítják.

6 hónapos korától nem bírom este elaltatni! Mi lelte vajon? Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy minden este 11-1 mire elalszik, pedig hulla fáradt!

Eddig este fürcsi után esti szopi és be is aludt rajta be az ágyába és durmolt reggelig!3-4 hete tart ez!Ugyanúgy bealszik,de 5 percre rá felébred!Tegnap 3* csináltuk ezt végig,mire bent maradt!És nem hinném hogy a foga,meg szerintem nem fáj semmije,mert ha vissza kihozom akkor egyedül is eljátszik beszélget, és majd összeesik olyan fáradt!

Legjobb válasz: Valami homeos bogyot (viburcol kup vagy camommilla) nem probaltal adni neki ami esetleg segit az alvasaban? Vedono mit mond?

Valami homeos bogyot (viburcol kup vagy camommilla) nem probaltal adni neki ami esetleg segit az alvasaban? Vedono mit mond?
A kérdező hozzászólása: Védõnõ azt mondta hogy sajnálja az idõt az idõt az alvástól!És hogy eddig volt "jó" gyerek!Ebben elég sok iróniát hallottam, mert tényleg egy áldott jó gyerekem van! Camomillát kapja 15 hetes kora óta minden reggel 5 golyót, és ha látok fogat akkor napi 3*4* kap összesen! A viburcolt szoktam adni de mostanában attól sem alszik el, szóval attól is akkor mintha nem is adnék!Nálunk a vibu fogzásnál nagyon jó ebbõl gondolom hogy ez most tényleg nem az! Meg a védõnõ a szeparációs szorongást mondja, de az nem korai még? Meg nappal olyan mint régen volt, csak az este zûrös!Nappal úgy alszik el mint eddig!igaz 6 hós korától csak egyszer de akkor min 2, 5 óra! Ja és 4 foga van!
7-8 hónaposan már lehet szeparációs szorongás, de akkor az a nappali alvásoknál és egyébként is jelentkezne, ha elmész mellõle. Nem lehet, hogy már nem elég neki a vacsi? 6 hónaposan van növekedési ugrás megint, és lehet, hogy már ugyanannyival nem lakik úgy jól, mint elõtte és ezért nem alszik be egybõl, de ha fent marad és még 30-40 ml-t tud szopizni, akkor azzal már jobban érzni a pociját , meg elõbb-utóbb tényleg elfárad és könnyebben elalszik. Az én babám 6 hónapos, de most mi is itt tartunk, eddig este simán elaludt a cicimen 5 perc alatt, mostanában kell felhoznom még fagyasztott tejcit és 80-100 ml-t még bevág szopi után majd pikk-pakk elalszik...
A kérdező hozzászólása: Mi hat hósan kezdtük a hozzátápit, és 1, 5 hónap alatt 3* eszik mást, ebbõl a vacsi 6-körül tejpép!Meg nagyon sok tejem van és még mindig marad mindkét cicimben, az elején kb 4 hete tuti ez volt a baj, de amióta megeszi a tejpépet megint elég a kaja!Meg már 7, 5 hós!Meg hiába adnám neki este a cicim, már be sem akarja kapni!Amikor meg már ülni sem bír mert olyan fáradt csak dõlöngél, akkor megint oda szoktam adni neki de csak nyammog, akkor már nem eszik!2 hete gondolkodok mi lehet vele, de nem tudok rájönni!Ez bosszant a legjobban!
A kérdező hozzászólása: Ja igen a szeparációs szorongásra én is azért nem gyanakodtam mert nappal olyan mint régen, és én is úgy gonndoltam hogy akkor nappal is zûr lenne!

6 hónaposak vagyunk, egy hete a babám ordít (de szó szerint) a babakocsiban. Már 5 méter után, egyszerűen nem marad meg benne. Egyedül vagyok itthon, a párom dolgozik. Vele pedig sehová nem tudok eljutni, a kenguruban sem marad meg. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy túlságosan bezárva érzi magát a kocsiban? Esetleg az a baja hogy amikor beakod nem lát téged...és megilyed hogy eltüntél... De lehet hogy a kocsi alján van valami ami nyomja a hátát...

Nem lehet hogy túlságosan bezárva érzi magát a kocsiban? Esetleg az a baja hogy amikor beakod nem lát téged...és megilyed hogy eltüntél... De lehet hogy a kocsi alján van valami ami nyomja a hátát...
Szia! Milyen babakocsid van? Én ennyi idõsen már félig ülõ pozicióban sétáltam vele, mert csak úgy volt nyugodt...
A kérdező hozzászólása: Már én is felültettem benne, eddig mûködött is a dolog, még aludt is a kocsiban, de most semmi nem megy. Nem értem itthon elalszik magában ha lerakom az ágyába szó nélül, a babakocsiban ez sem megy.Teljesen tanácstalan vagyok, már megpróbáltam más idõpontban mint eddig, megpróbáltam ébredés és evés után, próbáltam alvásidõben.....semmi nem mûködik
Mondjuk ugy próbáltad már hogy evés után jó másfél-két óra zúzós játék, hogy teljesen kifáradjon, majd gyorsan öltözés, mint a villám ( ilyenkor tudnak igazán orditani) és be a babakocsiba? Nem létezik, hogy ne aludjon egy órát, fõleg ebéd után!
Az elõzõ vagyok, irtad hogy egy hete nincs el benne. Nem öltözteted nagyon fel? Nincs melege? Én ebbe a hibába estem, ezért sirt alvás helyett:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azaz igazság, hogy úgyis próbáltam, hogy álmos legyen, de a babakocsiban akkor sem volt hajlandó aludni, a szeme már nem kék volt hanem szürke és táskás. Hazaértünk, levettem róla a sapit, kabátkát, már gyûrte a szájába az újját, mire letettem a kiságyba aludt is. Arra is gondolok, hogy mivel nem cumizik, az ujját szopja és a kabátban nem ér el a szájához a keze, lehet ezért is sír. Remélem hamar jön a jó idõ, talán könnyebb lesz. Mert kézbe nehéz cipelni....
Az én fiamat egyszer a nagyapja (apukám) tologatta a kertben, majd éktelen ordításba kezdett a gyerek, és jön apukám, hogy valamit csináljak vele, nem tudja mi baja van. Én már jól ismerem, becsúszott az overálba a kis keze, és nem tudta szopizni, úgyhogy ilyenek is simán zavarhatják a te babádat is. Lehet hogy most, hogy jobb idõ van, egyszerûen melege van. Próbálj meg kevesebb ruhát adni rá. Mi úgy sétálunk, hogy body, h.ujjú rugi, pamut melegítõ nadrág, egy vastagabb kardigán, és egy vastag takaró. Az overálban ilyenkor már nagyon melege van, akkor nálunk is cirkusz van.

6-hónapos vagyok. Nekem nagyon fáj, hogy érzem minden nap a babám, de csak gyengéden! Van mikor egész nap nem mozdul csak este egy kicsit meg csikiz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.

Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.
Én se értem, fáj hogy mozog, vagy az fájna, hogy csak gyengéden? Mert olyat még nem hallottam, hogy fáj ha mozog, csak olyat, hogy rossz helyen van, pl. nyomja a bordát, vagy valami ideget. Ha meg az fáj, hogy nem érzed annyira, hát azzal nem tudsz mit csinálni, de van ilyen, hogy valakinek alig mozog, ill. alig érzi. De még azért van idõd, hogy érezd, lehet a végén már azt fogod kívánni, hogy egy kicsit maradjon már nyugton.
A kérdező hozzászólása: igen az fáj, hogy nem érzem már azt szeretném ha szétrugna

6 hónaposak vagyunk, elkezdtük a gyümi kóstolgatást. Az őszibarack megy, az alma nem annyira, két napja répának a levét adtam kiskanálnyit. Az esti fürdire teljesen piros volt a feneke, és mintha pici pöttyök lennének a punciján is. Lehet a répától?

Legjobb válasz: hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!

hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!
a répaallergia szerintem elég ritka, ha allergiás arra egyáltalán valaki. lehet, hoyg véletlen egybeesés épp melege van, attól pöttyös és a popó piros, mert talán kevéabé volt krémezve. Elég valószínûtlen, hogy a répától baja lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy a foga, mert ma egész nap sírdogál még kézben is, rágta a pólómat folyamatosan. Máskor alszik 2-3 órát délelõtt és délután is, ma pedig jó ha fél órát aludtunk. Széklete nem volt ma. Remélem nem lesz semmi baja:) )
gondolom valami hormonprobléma lehet...nem küldtek el kivizsgálásra?
A kérdező hozzászólása: De elküldtek, csak pontosan nem tudom, hogy mire számíthatok. Mennyire nagy baj ez? Eddig semmi bajunk nem volt, most meg hirtelen ez lett. Mitõl lehet, hogy pont most lett ez? Én nem csinálok valamit jól? Egyébként vérvételre kell menni, hasi uh-ra, fej és mellkasröntgenre. Nézik a vérben a hormonokat meg valami májakármit is. De azt nem tudom miért!
találtam errõl egy cikket, hátha találsz benne hasznos infót http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ped..
Az én babám is 6 hónapos, ue a problémánk.Irnál [email protected] szia Betti

Jelenleg GYES-en vagyok a 6 hónapos lányommal. Nem volt elég bejelentett munkaviszonyom a GYED-hez. Viszont most szeretnénk egy második babát, ez anyagiakban mit jelent?

Másfél éves lenne a lányom, mire a következő bébi megérkezne, akkor hogyan lenne a GYES? Ugyanúgy ezt a 28 ezer körüli összeget kapnánk? Vagy duplázódna? Vagy újraindulna a második baba miatt?

Legjobb válasz: Ugyan úgy csak ezt a 25.000 kapnád, a második baba 3 éves koráig, + 2 családi pótlék.

Ugyan úgy csak ezt a 25.000 kapnád, a második baba 3 éves koráig, + 2 családi pótlék.
Csak 1 ellátás jár, tehát egy GYES jár a két gyermekre is. A családi pótlék összege nõ kicsi( a mostani 12200 helytett) és azt mindkét gyermekre kapsz 13300 gyermekenként, ha nem vagy egyedül álló, valamint a GYES idõtartama hosszabbodik meg, a születendõ kicsi 3 éves koráig.
Nem egyszerre csak egy gyes jár. A nagyra le kellene mondanod és a kicsire megigényelni, és megint 3. évig járna.
Gyest fogsz kapni akkor is. A családi pótlék lesz csak több. Én egyetem után szültem egy év korkülönbséggel, én is csak gyest kapok. Szóval ez nem túl sok... Közben a párom sem úgy keres sajnos ahogy gondoltuk, mert a mellékállása ugrott úgyhogy szeptembertõl bölcsizünk/dolgozok. (a kicsi 2 éves koráig akartam itthon maradni, de most csak 1 evés lesz) Nem tudom hogy álltok, gondoljátok azért át:)
Gyest ugyanannyit kapnál, mint most, csak a legkisebb 3 éves koráig. A gyes maradna ez a nettó 25 ezer körüli. Családi pótlék lenne 26600 Ft havonta. Tehát kb. 50-52 ezret kapnál havonta.

23 hetesen alig van hasam ez normális? Az orvos nem mondta hogy baj lenne azt mondta h akkora a baba amekkorának lennie kell de engem akkor is izgat h szinte semmi hasam és mindjárt 6 hónapos vagyok!

Legjobb válasz: Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.
A kérdező hozzászólása: bocsi.a férjem nem érez semmit
Szia! Én most vagyok a 25. héten. A férjem elég sokat dolgozik, csak este van itthon. Eddig soha nem akart neki mocorogni a baba, ha éppen rugdosott is, amikor rátette a kezét a pocakomra, rögtön abbahagyta. Tegnap este tévézés közben újra rákezdett, sikerült a férjemnek VÉGRE "elcsípnie" !!!! Azon csodálkozott, hogy már mennyire lehet érezni, mert eddig csak a beszámolóimat hallgathatta szegény...
Elõzõ vagyok. Te hány hetes vagy?
Szia! Én is 6 hónapos vagyok és kb. 2 hete érzi a férjem is a picit, pedig nem vagyok valami sovány alkat. Szerintem napok kérdése és a te férjed is érezni fogja, csak még gyengécske és nem mocorog olyan erõsen a babád. Ne legyél szomorú!
Én 22 hetes vagyok, és a párom már érzi, csak nem mindig tudja elcsípni. Sok türelem kell, na meg szabadidõ, hogy a pocakot tapogassa, stb. Nekünk is elõször jó másfél óra csend után kezdett rá a baba, és akkor ment is a buli rendesen. Még azt is látta, ahogy a bõröm mozgott, meg mindig szólt, mikor érezte, hogy megkeményedett a hasam, meg utána ha puha lett, stb. :)
A kérdező hozzászólása: most vagyok 25-hetes

Miért nem eszi meg a tápszert? 6 hónaposok vagyunk és a fogyó tejcsi pótlására kaptuk. (Milupa)

Egyébként semmit sem hajlandó cumis üvegb?l inni, a játszó cumi is 3 mp után repül ha "belenyomom" a szájába.

Legjobb válasz: Mért a cici puha és a tejci finomabb.

Mért a cici puha és a tejci finomabb.
Szia! Pont ezt a kerdest akartam feltenni...Mi is 6 honaposak vagyunk. Az osszes letezo tapszert kiprobaltuk, de egyik sem jott be neki. Ajanlottak a szojatejet, de utanna neztunk, es azt inkabb, a tehentejet meg korainak tartuk. De valoszinuleg az lesz, fele tej, fele komenytea. Mivel nekik a legfontosabb fo taplalek a tej, ezert gondoltam. A mai napig mindent megteszek, hogy a tejem maradjon, dehat nem ugy nez ki, hogy eleg lenne. Amiota megszulettunk, szerintem meg osszesen 1 dcl egyeb folyadekot nem ivott anyatejen kivul. NAgyon kivancsi vagyok enis a valaszokra. Jo babazast!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!