Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen petezsák (146 db)

Utrahangon 6 hetesen nem lattak a babam csak a petezsakot?

a dokim rogton mutetre irt ki,azt mondta felszivodott a terhesseg.Kicsit aggodok nem kellet volna elmennem masik orvoshoz megnezetni magam hatha tevedett,hiszen meg csak 6 hetes voltam hatha 1-2 het mulva latta volna,annyi ilyet hallani ugye,de nem tettem nem mentem ,masik orvoshoz es 2 nap mulva megmutott,azota is lelkiismeret furdalasom van!

Legjobb válasz: Szia! nagyon sajnálom ami veled történt de én még ilyet nem hallottam hogy 6 hetesen már meg is mûtenek! Mivan ha késõbb fogant pár nappal?? Én tavaly 11 hetesen vetéltem el nem voltak tünetek csak egyszerûen az uh-n már nem volt szivhang. Még ennek ellenére is 5 nsp mulva mûtöttek! Most 6 hetesen mentem én is dokihoz(legalábbis én ugy számoltam hogy annyi vagyok.) Nem volt még csak petezsák és ez volt a papiromon embrióárnyék még nem látható. Az uh szerint csak 5 hetes 4 napos voltam tehát 3 nappal fiatalabb. Visszahivott 2 hét mulva hogy nézzük meg mert addigra mindennek bekell indulni. Addigra már 13mm volt a baba és volt szivhang. Most vagyunk 22 hetesek. Lehet hogy nálad tutira tudta a doki hogy nem lesz terhesség de én akkor is felháboritónak tartom hogy nem várt még egy hetet legalább. Nagyon sajnállak és kivánom hogy te is hamar babás légy ujra. Nekem 2 hónap mulva sikerült:-) Legyen igy nálad is!

Szia! nagyon sajnálom ami veled történt de én még ilyet nem hallottam hogy 6 hetesen már meg is mûtenek! Mivan ha késõbb fogant pár nappal?? Én tavaly 11 hetesen vetéltem el nem voltak tünetek csak egyszerûen az uh-n már nem volt szivhang. Még ennek ellenére is 5 nsp mulva mûtöttek! Most 6 hetesen mentem én is dokihoz(legalábbis én ugy számoltam hogy annyi vagyok.) Nem volt még csak petezsák és ez volt a papiromon embrióárnyék még nem látható. Az uh szerint csak 5 hetes 4 napos voltam tehát 3 nappal fiatalabb. Visszahivott 2 hét mulva hogy nézzük meg mert addigra mindennek bekell indulni. Addigra már 13mm volt a baba és volt szivhang. Most vagyunk 22 hetesek. Lehet hogy nálad tutira tudta a doki hogy nem lesz terhesség de én akkor is felháboritónak tartom hogy nem várt még egy hetet legalább. Nagyon sajnállak és kivánom hogy te is hamar babás légy ujra. Nekem 2 hónap mulva sikerült:-) Legyen igy nálad is!
Ekkor már nemhogy a babát, de a szívét is látni kell. Kisbabád úgy döntött még várat egy picit magára, de lehet, hogy nem is sokat, és hamarosan ismét beköltözik. Kitartás!
szerintem nem tévedet a dokid ebben a tehességi hétben már van szívhangja a picinek, igy nem nem nagy esélye van hogy nem veszi észre. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Sajnálom hogy ez történt, átérzem a fájdalmad. sok erõt
Nos én is 6 hetesen voltam dokinál és nekem SEM volt szívhang csak egy petezsák lakott ott... De engem nyugtatott a doki hogy biztos kisebb... Attól függ milyen uh volt.. nekem hasi volt azon még nem látta lehet az volt a gond.. Ha hüvelyin nem látta akkor bizony már gond. Mindenesetre én kikértem volna más tanácsát de ezen már kár rágódni. Sajnálom és sok sikert neked a továbbiakban.

14, 7 mm-es petezsák 6+6 hetesen normális?

Sziasztok, jó a 14,7 mm-es petezsák 6 hét+6 naposan?

Legjobb válasz: 6+4 hetesen nekem is csak üres petezsákot látott a doki, ( a méretére már nem emlékszem) 8+4 hetesen meg már volt szívpulzáció.

6+4 hetesen nekem is csak üres petezsákot látott a doki, ( a méretére már nem emlékszem) 8+4 hetesen meg már volt szívpulzáció.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, már nagyon várom a következõ vizsgálatot :D
Nekem anno 6+5 nél 23 mm-es volt. Az orvos azt mondta ilyen korai szakaszban nagy eltérések vannak a méretekben. A lényeg hogy ott a petezsák. Az sem biztos ilyenkor mikor fogant, tehát lehet fiatalabb a terhességed. Nyugi, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Nagyon megnyugodtam :) Sajnos elég izgulós vagyok....
5+4 hetesen volt nekem 11mm!!:) Teljesen normalis! Gratulalok!

5 hetesen 7mm-es petezsák, ma pedig 6 hetesen 12x12 mm-es petezsák, az jó vagy vmi baj lehet hogy még mindig nem láttak szívhangot? Hasival néztek.

Legjobb válasz: Itt sincs még szívhang, holnap töltöm a 6. hetet, papíron(!). Sõt nálam még csak egy 8 mm-es petezsákot láttak. Ez nem baj. Nekem valószínû késõbb volt ovum mint gondoltam.

Itt sincs még szívhang, holnap töltöm a 6. hetet, papíron(!). Sõt nálam még csak egy 8 mm-es petezsákot láttak. Ez nem baj. Nekem valószínû késõbb volt ovum mint gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nekem is késõbb volt az már tuti mert dec.2re nem vártam de csak 6-án lett pozitív a teszt és tudom hogy elõbb voltunk együtt (16-17-én) de azt már ki kellett volna mutassa hamarabb a teszt illetve 21-én voltunk még együtt. Máskor nem szóval más nem lehet. Hát remélem minden oké lesz, de olyan ideges vagyok, csak januárban tudok menni legközelebb az ünnepek miatt csak ügyelet van a kórházban a dokim meg nyaral.
nem lesz itt gond...nekem 6 hetesen es 3 naposan volt szivhang...nem is kell meg ilyen koran menni orvoshoz mert nem sokat lat...sok orvos csak a masodik kimaradt verzes utan fogad hogy valoban lasson is valamit...igy most az a szar hogy hetente visszahiv es tiszta ideg vagy a turelmetlensegtot...en most varom a 2. babat es pont 6 hetes vagyok de csak jovore megyek eloszor...azt mondta az orvos hogy csak akkor kell menni ilyen korai szakaszban ha gorcsolsz vagy verzel..
Hasival sokkal kevesebbet látnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hát ez az...pedig ott volt a hüvelyi vizsgáló fej is, megnézhette volna...csak nekem olyan kevésnek tûnik a különbség a petezsák mérete között, úgy olvastam ilyenkor nagyon gyorsan növekszenek.

Ha 6 hetesen lehet látni a petezsákot, akkor mennyire valószínű, hogy lesz a petezsákba valami, nem pedig felszívódi?

Legjobb válasz: nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amibõl a baba lesz.

nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amibõl a baba lesz.
Az esetek döntõ többségében a petezsákban lesz majd egy pulzáló pontocska néhány nap múlva.Nagyon ritka, de megesik, amikor nem így van.
En 5 hetesen voltam orvosnal, akkor nekem is csak petezsakot latott.Nekem 1 honap mulva kellett visszamennem hozza, ami jov.heten hetfon lesz. Ne izgulj minden renben lesz nalad is, gondolom teged is visszarendelt vmikorra az orvosod?!Biztos minden renben lesz. 10 hetes kismama
Én is 6hetesen voltam elõször UH-n, nekem dobogott is egy pici pont a petezsákban...
Miért ne lenne? Nyugodj meg, s adj idõt neki.Biztosan mihamarabbra visszahívott, s akkor már a kis szívecskéjét is láthatod, ahogy lüktet.nem lesz semmi baj.

6 hetesen 23 mm-es petezsák? Volt már valakinél így?

Ma voltam UH-on, múlt héten kézzel vizsgált meg az orvos, és az alapján 8 hetesnek gondolt. Hasi UH-ot csinált, viszont csak petezsákot látott (23 mm), azt mondta, menjek vissza jöv? héten, mert akkor már látszódnia kell a magzatkezdeménynek. Az utolsó menstruációm alapján 6+3 hetes terhes vagyok, viszont a peteérésem nem a ciklus 14. napján volt, hanem pár nappal kés?bb. (A ciklusaim ált. 32-35 naposak).

Legjobb válasz: Nekem 6 hetesen 25mm-es petezsák volt. Minden rendben volt már 28 hetes terhes vagyok :) Ne izgulj nem lesz baj. 28 hkm

Nekem 6 hetesen 25mm-es petezsák volt. Minden rendben volt már 28 hetes terhes vagyok :) Ne izgulj nem lesz baj. 28 hkm
Most látom! Jajj de klassz! Gratulálok!
Szia! Remélem minden rendben van. Nekem 2 hét múlva a kontrollon már egy 18 mm-es embrióm volt :) Szóval nem kell temetni a másikat, ha 6 hetesen csak petezsák van!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki...Ma voltam megint, hüvelyi Uh-ot csinált a doktornõ, és rendben volt a szívmûködés, CRL 8 mm. :) )
igen én is voltam így. 6 hetesen nekem is 23mm-es volt. 1hét múlva visszarendelt és akkor azt mondta hogy missed ab. Remélem te szerncsésebb leszel mint én voltam. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a kedves válaszaitokat! :) Örülök a bíztatásnak, mert az aggódás nem tesz jót! szasszi85, igen, nagyon lassan telik az idõ! Én csak attól rettegek, hogy visszamegyek, és nem lesz semmi megint... Majd írj te is, hogy mi volt veled!
Hasonló cipõben járunk. Nekem 32 naposak a ciklusaim és a hasi UH 6. héten 16, 7 mm-es petezsákot látott. Ott azt mondták a méret tökéletes 2 hét múlva kontroll. Csak interneten azt olvastam, akkor már van szívhang. Nekem jövõ7 kedden kell mennem, de olyan lassan vánszorog az idõ...
Szia! En 8 hetesen voltam dokinal, akkor volt a baba 3 mm es volt mar szivpulzalas. De mint kiderult akkor meg csak 5+6 voltam a meretei alapjan :) ) ennyivel kesobb volt peteeresem, en mondtam is a dokinak, hogy jo 10 nappal kesobb volt ovu, , mint a kozepido :) ) Biztos neked is elcsuszott :) Minden rendbn lesz!!
Nem kell hogy rossz jusson eszedbe :) Nekem se jutott akkor eszembe semmi rossz, csak az nem tetszett hogy legközelebb 12 hetesen hívtak volna ultrahangra, amit azért nem bírtam kivárni.. Így 8 hetesen elmentem magándokihoz, és láttam hogy minden okés :) Minden rendben lesz nyugi :) elsõ válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: Neked is nagyon köszönöm! Igen, logikusan végiggondolva nem probléma ez most még, csak én is csalódtam, mert gondoltam már lesz most valami...
6+3 hetesen 28mm, nagyon jo uh geppel, huvelyi uh-n lattak nekem szivverest. Sztem hasi fejjel nem kell csodalkozni ha meg csak a petezsakot latja, amugy a meret ok, nemtudom, hogyan tudjak tapintasbol annyira pontosan meghatarozni. Sztem ne keseredj el mert nincs min a menzeszhez meg passzol is a baba merete. Minden ok lesz. 9+2 hkm.
A kérdező hozzászólása: Lemaradt, hogy gratulaaa neked!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy! :) Csak ugye ilyenkor mindig a rossz jut elõször eszünkbe :( Meg hát még egy hetet kell várnom...
Szia!!!! Gratulálok, tudtam, hogy minden rendben lesz! :) )) Én egy hét múlva megyek a 12. heti ultrahangra, várom és izgulok nagyon!! :) Boldog babavárást kedves kérdezõ!!!

6 hetesen nem látni az embriót (16mm petezsák, szikhólyag), mennyire nagy gond?

2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszódott,ez normális. Akkor azt mondta a doki menjek vissza 2 hét múlva és megnézzük van-e benne élet...addigra kell hogy látszódjon a baba is:) 23 hetes kismama

Szia! Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszódott, ez normális. Akkor azt mondta a doki menjek vissza 2 hét múlva és megnézzük van-e benne élet...addigra kell hogy látszódjon a baba is:) 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszi, akkor még reménykedem.
Én hallottam olyat is hogy még 8 hetesen sem láttak semmit a petezsákba, javasolták a kaparást, de a kismama kitartó volt-nem engedte és tényleg igaza lett, baba volt benne!!
Nyugodj meg! Én is 5+4 hetesen voltam elõször dokinál, és nekem sem volt csak az üres petezsák. Tegnap voltam uh-on 7+5 hetesen és már láttam illetve a szívhangját is hallottam a picinek! Nyugi, biztos minden rendben lesz és két hét múlva neked is látni majd! Csak ne idegeskedj, mert azzal árthatsz a picinek!
Én pont 7 hetesen voltam, akkor is még csak petezsák volt látható annyi különbséggel, h pulzált a szíve, egy szóval: VAN REMÉNY:)

Terhes kismamák! Remélem tudtok válaszolni! Ma voltam UH-on és 13*5 mm-es petezsákot látott a doki. Kb 6 hetes körül lehetek. Nem kellett volna már látszania a babának, vagy szívhangnak lenni?

Nagyon meg vagyok ilyedve nehogy, valami gond legyen.Azt mondta a doki ez még elég korai terhesség.Augusztus 14-én volt az utolsó menzeszem, de els? 3-4 nap csak barnáztam, majd utánna 4-5 nap vérzés volt.Számolás szerint 6+4 hetes vagyok, de ultrahangon kevesebbnek lát az orvos. Ez hogyan van?Nektek mekkora volt a petezsák mérete mikor volt már benne embrió, mikor dobogott a szíve?Két héttel ezel?tt 2mm-es volt a petezsák, Ez a két hét alatt jól fejl?dött a pzsák?Bocsi a sok kérdésért, de nagyon félek, hogy nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Nekem 6+1 hetesen 20 mm volt a petezsák, benne 2 mm a babóca. Szívhang nem volt. Azóta már van. :-) A 8 hetes ultrahangon már korának megfelelõ méretû volt, és szaõporán pulzált a kicsi szíve. Hozzáteszem, hogy középidõben fogant, a napját is tudom (hõgörbe+LH teszt). Szóval nem kései peteérésbõl származó baba.

Nekem 6+1 hetesen 20 mm volt a petezsák, benne 2 mm a babóca. Szívhang nem volt. Azóta már van. :-) A 8 hetes ultrahangon már korának megfelelõ méretû volt, és szaõporán pulzált a kicsi szíve. Hozzáteszem, hogy középidõben fogant, a napját is tudom (hõgörbe+LH teszt). Szóval nem kései peteérésbõl származó baba.
Én úgy tudom, hogy a menzesz elsõ napja, az a nap, amikor úgy igazán megindul a vérzés, amikor fáj a hasad, stb. Sõt, ezt nem csak úgy tudom, hanem biztos. A pecsételgetés, barnázgatás nem számít bele. Tehát, ha 14-én jött meg, de pár napig csak barnáztál, akkor az utolsó mensi elsõ napja augusztus 18-án volt. Jó lenne tudni, hogy hány naposak a ciklusaid. Ha 28 naposak, akkor 5 hét 5 napos vagy, viszont ha a ciklusaid mondjuk 32 naposak, akkor csak 5+0 vagy. Jobbanmondva a baba akkora. Én 5 hetsen voltam ultrahangon, akkor 2.7 mm volt a petezsák, azt mondta az orvos, hogy ez egy 4.5 hetesnek felel meg. Nekem vissza is vezethetõ, hiszen fél héttel késõbb volt a peteérésem. Holnap megyek, holnap leszek mensi alapján 6+5, de a baba kb. 6+1 lehet. Nagyon izgulok mit látunk majd, csak reméleni merem, hogy minden rendben van! Egyébként Neked mit mondott errõl az orvos?
Lehet nem olyan jó az uh-ja, nem olyan jó felbontású, vagy az orvos nem olyan profi. Hány naposak a ciklusaid?
Én is PCO-s vagyok. Ha 30-32 napos, akkor még csak 5 hetes vagy. Akkor meg egész jók a méretek. Fura, hogy nem látszódott a baba, szerintem ott van csak a doki nem látta. Hova jársz? Kezelik a PCO-t? Szeded továbbra is a gyógyszereidet?
Merckformin vagy valami? Vigyázz, kérdezz rá mert a magas inzulin szint okozhat vetélést!
Sziasztok! 6+4 hetes vagyok, de a baba kisebb. Ma voltam uh-on, hátha segítenek az értékek: petezsák: 18 mm, baba: 3mm és volt szívhang is. Azt mondta az orvos, hogy ez fiatalabb terhesség, mint amit az utolsó mensibõl számolunk, olyan 5.5-6 hetesnek felel meg.
Sziasztok. Én is hálás vagyok a válaszokért. Azt gondoltam 7+3 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta 6 hetes a babóca, van szívhang, CRL 0, 4cm.
Szia, én 5 hetes+5 naposan voltam elsõ uh-n barnázás miatt. Akkor nekem is azt írták a papíromra, hogy embrió nem látható. Én is aggódtam , de aztán 7 hetesen már szívhang is volt. Ne aggódj, 1-2 hét múlva biztos lehet majd õt látni. :)
Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! 1. válaszolótól kérdezem (bocsi): én 6+3 voltam, amikor dokihoz mentem, petezsák 24mm, Pindurka 3mm és volt szívpulzálás-hozzáteszem hasi uh volt, nem hüvelyi! Dokinõ egy héttel visszábbvette a korát, mondván kicsi. Akkor lehet, hogy nem is kicsi, és holnapután szépen 10+3lesz, ahogy menszi szerint kellene lennie??
A kérdező hozzászólása: Ultragestant szedek.Closty segített a babában. Szigetvárra járok.
A kérdező hozzászólása: Pcos vagyok, össze vissza van vérzésem.Általában 30-32 naposak.
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott csak, hogy nagyon korai terhesség.Félek nehogy ne legyen a petezsákban baba.
A kérdező hozzászólása: És az nem aggasztó, hogy nem volt baba a petezsákban?
19:43-nak: az én pincurim korát nem vette vissza az orvos. 6 hetsen még hüvelyi UH-val se látott szívpulzálást. Lehet, hogy akkor a te babakorod is teljesen megfelel a menszesz szerinti kornak. De ahogy olvasgatom itt a fórumot, még késõbb is megváltoztathatják a baba korát, a nagyságának megfelelõen, és így a szülés várható idõpontja is csúszhat oda-vissza.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek!!Milyen boldog is lehetsz!!!!Köszi szépen a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy csak most írok de most jártam megint errefelé és láttam, hogy valaki érdeklõdött, igaz, ez sem ebben az évben volt már. na mindegy, hátha olvasod még. Sajnos 3 üres petezsákos terhességem volt két évvel ezelõtt és be kellett fejezni a terhességet, mûtéttel. :-( Idén januárban spontán teherbe estem ami meg méhen kívüli lett, hát, azt is mûtét követte. :-(. Nyáron volt egy sikertelen lombikom, 3 embrióból egy sem ágyazódott be. Most készülünk a következõ beültetésre de az már csak jövõre lesz. Hát ennyi azóta, sajnos nem jó hírek. De nem adom fel!
mi lett veletek?
Hajrá! Szorítok! Majd írd meg az eredményt!
Mi lett Veled/Veletek?Remélem összejött minden:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs semmi változás, a zsákocskák üresek, most értem haza pár perce.A doki tiszta rejtélynek tartja ezt az egész terhességet a hcg nagyon szép emelkedése miatt. Még most sem akarja a terhesésgmegszakítást a lelkiismerete miatt. Inkább elküldött egy profi 4d uh-ra és újabb hcg-re.Ez van, már sírni sem tudok, állok elébe mindennek.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn lesz újabb uh. A nõgyógyászom hcg-t nézett a héten, szerdán 12000 volt ami péntekre irtózatosan megnõtt: 75000.Hát ki érti ezt??? A doki jót lát ebben de hát majd az uh mond meg mindent. Addig még reménykedek.Köszi az érdeklõdést!!!
Mi lett veletek? Ugye rendben van minden?
Köszi :) Nekünk mondjuk ez a sokadik lombik volt, nektek sokkal elõbb sikerülni fog, ha neadjisten most nem is sikerült.
Bizony várnék, de azért azt hozzáteszem, hogy én nem vagyok orvos.
Nálunk láttak szívmûködést 6+2 naposan a picimnél. Mi a BMC-be járunk, akkor nem találkozhattunk. Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: A Bp-i Kááliba járok. És neked sikerült?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor sok sikert neked is! És téged bíztatott a dokid?
Én is lombikos vagyok és nekem is nov. 5-én volt a beültim. Hova jársz? Lehet, h együtt voltunk ott? Én még várnék 1 hetet és új uh után döntenék. Szorítok!!
egy kicsit én is várnék! amúgy én múlt szerdán voltam 6+0 napos: üres petezsák, rajta vérrel teli hematóma. Most szerdán megyek kontrollra.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, persze hogy nem hagyon figyelmen kívül az orvosi véleményt, de eddig csak a lombikos drnõm küldene kaparásra, másik két nõgyógyász még azt tanácsolta, hogy várjak.Azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is mert sokszor sokkal többet mond mint akármilyen orvosi vélemény.
Én is várnék még mindenképpen.
várnék, de nem élném bele túl magam...
Nagyon drukkolok Nektek!!!

6 hetes terhes vagyok, de az UH-szerint még csak a petezsák látszik. A szívverést mikortól lehet látni?

Legjobb válasz: Én 5 és 7 hetesen voltam uh-n, az 5 hetesen még semmit nem láttak, de a 7 hetesen már 11 mm volt az embrió és lehetett látni a szívhangot. Azért ez nagyon változó, van akinek már 5 hetesen megmondják, hogy pulzál, van akinél meg még a petezsák sem látható. Azért a 8. héten már kell, hogy látszódjon a szívhang és a baba is.

Én 5 és 7 hetesen voltam uh-n, az 5 hetesen még semmit nem láttak, de a 7 hetesen már 11 mm volt az embrió és lehetett látni a szívhangot. Azért ez nagyon változó, van akinek már 5 hetesen megmondják, hogy pulzál, van akinél meg még a petezsák sem látható. Azért a 8. héten már kell, hogy látszódjon a szívhang és a baba is.
Nekem a 8 hetes uh-n már látszott, hogy pulzás a kis szive.Nagy élmény.Üdv.13 hetes mami
A hagyományos UH gépek csak a 8.héttõl mutatják ki, a modernebbek már akár az 5.-6. héttõl is kimutathatják aszivhangot. Az elõzõ a jellemzõbb.
Hat hetesen általában csak a petezsák látszik a legtöbb esetben. Ez nem nagyon jelent semmit, már úgy értem, hogy nincs semmi gond.

6 hetesen 10 mm petezsák nem kicsi?

Sem szikhólyag, sem embrió nem látható. Tuti, hogy most 4 hetes a magzat, 6 hetes a terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 6 hetesen volt 11mm a petezsák, akkor szerintem a tied sem pici, de nekem már látható volt 3mm embrió is. Tudom, hogy könnyû mondani, de ne aggódj. Mikor mész megint orvoshoz?

Szia! Nekem 6 hetesen volt 11mm a petezsák, akkor szerintem a tied sem pici, de nekem már látható volt 3mm embrió is. Tudom, hogy könnyû mondani, de ne aggódj. Mikor mész megint orvoshoz?
Szia, szerintem se aggódj, mert én is egy pozitív teszt után mentem el 4 nappal, szóval kb 5 hetes lehettem és akkor a doki még csak egy 4mm-es petezsákot látott és semmi mást. 3hét múlva kellett megint menjek és akkor látta az embriót. úgyhogy nyugi :) 35 hetes km
Annyit fûznék hozzá az eddigiekhet, hogy az sem mindegy, milyen a doki uh gépe. Én a pozitív teszt után mentem egy héttel, és semmit nem láttott egyáltalán. De mondta, hogy egy jobb géppel már láthatónak kell lennie a petezsáknak. Így is lett. Nem egyforma az érzékenységük. 13 h kismama
Szia! Nekem 5+5 hetesen volt 18 mm a petezsák és 2 mm-es a baba. Dobogott a szíve. DE az elõzõ babámnál 6 hetesen 9 mm-es volt a petezsák és a 8. hétig nem láttak benne semmit. Most 2, 5 éves ördögfióka! Azóta is úgy el tud bújni, hogy David Merlini is megirigyelné :) rám meg hozza a frászt! Ne izgulj, bízz a Babádban! Ott van Õ csak még nõnie kell! Nekem mindig azt mondta az orvosom, hogy biztos úgy tapadt meg, hogy nem látja az uh! Igaza is lett, mert a még legfelsõ csücskében volt a petezsák annak meg a legfelsõ részében a Kisfiam :) Szorítok Nektek! Majd írd meg kérlek, hogy mi volt a következõ uh-n!
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt, nem látszott benne semmi. 9 hónaposak az egypetéjû ikerfiaim. :-) Ne aggódj és sok boldogságot!
Szia Kérdezõ!Tudsz már valamit!Remélem minden rendben!
Nyugi kismami, ne aggódj:) 6 hetesen nekem is csak a petezsák volt látható, semmi más. Azóta eltelt 5 hét, ma voltam UH-on, és igen, valóban féltem, hogy mit látunk majd, mivel az elsõ UH.on embriót nem láttunk. Hát ma sírtam:) Nagy, van keze-lába, és boldogan úszkál, ficánkol a magzatvízben:) ) És pulzál a kis szíve:) Nyugodj meg, minden rendben! A következõ UH-on már ott lesz!!!:) Mikor mész legközelebb? Írj majd... Boldog babavárást, és gratulálok!
Az elsõ terhességemnél 5+3 naposan volt 5 mm-es petezsák, a másodiknál 4+5 naposan 10 mm-es. Tehát ne aggódj, minden terhesség más.
Mit mondott a doki? Gondolom mondta volna, ha gond lenne! Nekem 4+5 hetesen volt 9 mm-es petezsákom!
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy ilyen idõs, mert a fogantatásakor, abban a ciklusban csak 2x voltunk együtt, és ez az idõ, a késõbbi együttlétünkhöz van viszonyítva.
Szia én 6 hetesen (tehát a menzesz elsõ napjától számítva) 7, 7 mm-es petezsákom volt és 2 mm-es embrióm és már dobogott a szíve, de nekem lombik volt, így tutti volt mikor fogant. Ne aggódj, neked természetesen fogant, tehát még egy-két hét múlva belefér, hogy lássanak embriót! drukkolok 16 h km
Mi van Veled, kedves kérdezõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!