Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen méret (147 db)

6 hetesen mért nem bír kihúzni a manóm 2 órát evés nélkül?

Nem tudom mit csináljak. A törpe eleinte 2 óránként evett (anyatejes,70 és 130 gr között eszik),de mivel 3700 grammal született,próbáltunk átálni a 3 órára.Ennek az lett a vége,hogy most 1,5 óránként éhes,és ha nem adok neki ordít,mint a sakál.Éjszaka is tartja a "napirendet" + hasfájás,úgyhogy mikorra lerakom az ágyába eltelik egy óra,fél óra alvás,aztán újra minden.Egy csöppet már elfáradtam.Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha õ 2 óránként éhes,akkor meg kell szoptatni 2 óránként,maximum húzhatsz kicsit az idõn teával.Ha 130 ml körül eszik,akkor mondjuk nem értem,mert az én lányom 4 hós koráig 150-el kibírta a 3 órát.

Ha õ 2 óránként éhes, akkor meg kell szoptatni 2 óránként, maximum húzhatsz kicsit az idõn teával.Ha 130 ml körül eszik, akkor mondjuk nem értem, mert az én lányom 4 hós koráig 150-el kibírta a 3 órát.
Mi is hat hetesek vagyunk.napközbe 2 3 óránként eszik.éjjszaka egyszer kell.adj neki kamilla teát nyugottan.
az anyatejes csecsemõk már csak ilyenek. bírd ki valahogy, jobb, mint a tápszer.
Az nem lehet, hogy nem tápláló neki a tejed eléggé és azért éhezik meg? Vagy csak szomjas és azért akar szopizni.
Eddig kibírta a 3 órát? Mert ha igen akkor csak növekedési ugrása van. Pár nap és minden a régi, ne aggódj. A következõ ilyenre 3 hónapos kora körül számíthatsz.
Nem alszik be evés közben? LEhet, hogy csak annyit eszik meg, hogy épp ne legyen éhes és ezért éhezik meg hamar. Egyébként szerintem ne teáztasd, csak szoptasd. Mondjuk én könnyen dumálok, mert átalusszuk az éjszakát... Kitartás!
allitolag 6hetesen van egy fejlödesi ugras, egyszerüen több kajara van szüksege. Szerintem szoptasd meg mikor keri, ilyenkor idö kell a tejnek is, hogy az ö igenyei szerint valtozzon, azt mondjak csak par napig tart.
Lehet hogy nem is éhes, csak egyszerûen megnyugszik, ha szopik. Ilyen súlyú babának elég a 3 óránkénti evés, ha van elég tejed. Az lehet hogy fejlõdési ugrás zajlik, de az akkor csak pár nap

Amikor 5-6 hetes voltál, mi volt a papírodra írva? Úgy értem méret, szívműködés stb. Mikor visszahívott a doki hány hetes voltál és mekkorát nőtt a magzat?

Legjobb válasz: 5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes

5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes
4-5 hetes terhesen voltam elõször, mivel elmaradt a vérzésem és pozitív lett a teszt. Mivel biztosat csak az orvos tud mondani, így elmentem. Akkor azt mondta, hogy petezsák látszódik, illetve ennek a méretét mondta még. Visszahívott 2 hét múlva, akkor már látszódott a szikhólyag, lemérte a babám méretét és volt már szívhang is. Fel volt még tüntetve a papíron a méhnagyság, méhszáj állapota is.
Szia, az elsõ uh-s leletem a 8. héten készült. Ez az adat szerepel rajta: CRL 20 mm FHR: 160/min Legközelebb a 11. héten voltam ultrahangon. Akkor már ez volt a méret: CRL 42 mm
En 5+6 hetesen voltam, volt mar szivoulzalas, 3mm-es elo embryo lathato :) ) Szoval mar latni lehet olyankor is valamit :) ) legalabb megnyugodtam, hogy mehen belul van, 1baba , van szivpulzalas es mar 3mm volt :) ) engem ekkorra hivott be a doki, de orultem neki :) )
Én is 5 hét 6 naposan voltam elõször. Szívpulzálás, 6 mm-es CRL, 20 x 18 mm-es szabályos petezsák volt látható. Attól függ hüvelyi, vagy hasi ultrahang készül, illetve a gép minõsége, orvos személye stb.

6 hetes foxterrierem, mindig nyüszít, mit csináljak, hogy ne nyüszítsen a testvéreiért? Mert az ölemben mindig nem lehet.

Legjobb válasz: Nem kellett volna elhozni 6 hetesen, leghamarabb 8 hetes kor után lehet elhozni a kutyát, de még jobb ha 10-12 hetes kor között. Én azt tanácsolnám, hogyha nem messzirõl hoztátok és megengedik, akkor vigyétek még vissza 2-3 hétre. Ezzel hihetetlenül sokat veszít a kiskutya, ha a legfontosabb szocializációs idõszak (6-8 hetes kor) kimarad nála. Nem volt rá ideje, hogy megtanulja a helyes viselkedést így késõbb gondjai lesznek a más kutyákkal való viselkedésben illetve veletek sem biztos, hogy helyesen fog kommunikálni. Ha viszont nincs lehetõség visszavinni, akkor se kapkodd fel mindig, amikor nyöszörög egy kicsit. Ezzel nagyon elrontod, mert hamar rájön, hogy folyton nyüszítenie kell ahhoz, hogy kivívja a figyelmedet. Ha hagyod és csak akkor jutalmazod meg, ha nem nyüszít, akkor le fog szokni errõl. Este betehetsz mellé egy plüsst vagy egy törölközõbe csavart melegvizes palackot.

Nem kellett volna elhozni 6 hetesen, leghamarabb 8 hetes kor után lehet elhozni a kutyát, de még jobb ha 10-12 hetes kor között. Én azt tanácsolnám, hogyha nem messzirõl hoztátok és megengedik, akkor vigyétek még vissza 2-3 hétre. Ezzel hihetetlenül sokat veszít a kiskutya, ha a legfontosabb szocializációs idõszak (6-8 hetes kor) kimarad nála. Nem volt rá ideje, hogy megtanulja a helyes viselkedést így késõbb gondjai lesznek a más kutyákkal való viselkedésben illetve veletek sem biztos, hogy helyesen fog kommunikálni. Ha viszont nincs lehetõség visszavinni, akkor se kapkodd fel mindig, amikor nyöszörög egy kicsit. Ezzel nagyon elrontod, mert hamar rájön, hogy folyton nyüszítenie kell ahhoz, hogy kivívja a figyelmedet. Ha hagyod és csak akkor jutalmazod meg, ha nem nyüszít, akkor le fog szokni errõl. Este betehetsz mellé egy plüsst vagy egy törölközõbe csavart melegvizes palackot.
Mindig nem lehet az öledben, de azért akkor is simogasd meg ilyenkor, az megnyugtatja. Teljesen természetes, hogy sír a családja után. Õ most még csak csecsemõkorban van. Így már érted? Volt egy ismerõsöm, az õ kutyáját már többen vitték vissza a tenyésztõhöz ugyanezért, mert nem tudtak aludni tõle. Az ismerõsöm, hogy a kutyi megszokja a helyét, pár éjszakát mellette aludt a földön - és náluk megmaradt a kutyi!
A kérdező hozzászólása: Az éjszakával nincs gond, végig alussza csendben. Csak nappal nyüszít akkor is ha bent vagyok vele csak épp más dolgom van. De nem lehetek vele mindig én sem, mert suliba is mennem kell. Plüsst is adtam neki, hagytam hogy válasszon magának, de mégis nyüszít.
A kérdező hozzászólása: Nincs lehetõségem visszavinni, tudom hogy korán lett elhozva, de a gazdájának nem kellett, így ki tudja mi lett volna vele, ha nem hozom el.
Foglalkozz vele minél többet, játszatok, fáraszd le. Ne kapkodd az öledbe, attól rosszabb lesz. Korán lett elhozva. A tesók, meg anyuja, így is, úgy is hiányoznának neki. Pár nap, és megszokja.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsokat, köszi a választ mindenkinek! :)
Ha minden nyüszítésre ugrasz, igen gyorsan megtanulja, miként legyen egy elkényeztetett kiskutya. Nem kell reagálni a nyüszítésére, akkor egy idõ után elhagyja. Biztosíts neki kicsi kuckót, amiben pihenhet, Ekkora kutya még sokat alszik. Azzal, hogy 6 hetesen elhoztad, nem lesz rosszabb a kutyád, mint, amit 12 hetesen hoznak el. Viszont neked kell gondoskodni arról, hogy az oltások után megfelelõ környezetben más kutyákkal, lehetõleg kölykökkel találkozzon. Ha van lehetõséged, keress egy kutyaóvodát.
Semmiképpen ne simogasd meg akkor ha nyüszít, mert akkor azt tanulja meg, hogy ha nyüszít rögtön ott teremsz haggyad én ne simizd mert ezzel nem nyugtatod csak erõsíted benne az érzést, mintha azért jutalmaznád, mert nyüszít.!

Ez a méret kicsi 6 hetesen nem?

ma voltam dokinál,elvileg 6 hetes vagyok,de a crl:2,8mm.

Legjobb válasz: 6+0 hetesen tökéletes méret. nekem 5+6 hetesen volt pont ekkora. ez csak 1 nap eltérés, minden rendben lesz vele, ne aggódj. azért olvasol valószínû különbözõ adatokat, mert itt pár nap alatt is rohamos fejlõdésen mennek keresztül a babák. ami most 3mm, az két-három nap múlva már a duplája

Nincs rosszabb az aggódásnál. A természet bölcsebb, mint bárki: ha nem stimmelnek a dolgok, dönt. Nem úgy, mint az emberek, akik küszködnek, beavatkoznak. Nyugalom, kevés mozgás, sok evés, szeretet...
17:22-es vagyok. írj privit, mert én nem tudok neked. Hát nem csak amiatt aggódok... Vérezgetek is, de nem csinálnak semmit. Bõvebben majd priviben inkább.
Szia! Én ugyan hat hetesen nem voltam uh-n, de 5+4 hetesen igen, akkor 3mm-es szikhólyag volt csak a 7mm-es petezsákban..:D(1 nappal volt kisebb a baba, mint kellett volna) Tegnap voltam 7+4 hetes, ismét uh, CRL: 11, 5 mm, dobogó szívecske, jó szívmûködés:D:D:D:D ja és behozta a lemaradását, korának megfelelõ lett:D Szóval szerintem ne aggódj!;)
6+0 hetesen tökéletes méret. nekem 5+6 hetesen volt pont ekkora. ez csak 1 nap eltérés, minden rendben lesz vele, ne aggódj. azért olvasol valószínû különbözõ adatokat, mert itt pár nap alatt is rohamos fejlõdésen mennek keresztül a babák. ami most 3mm, az két-három nap múlva már a duplája
A kérdező hozzászólása: 17:22-es!!! Ugye nem a kérdés miatt kezdtél el aggódni???Mindenki azt mondja, h ilyen pici korban még nem lényeges, majd behozza a lemaradást!!Azt írják, az már jó, h dobog a szívecskéje!:-)nagy baj nem lehet!:-))Kíváncsi leszek, mekkora lesz a köv vizsgálaton a picid!!Majd írd meg légyszi!:-))
Ezek a mérések nem igazán pontosak, fõleg ilyen korai kis terhességben.Emiatt ne aggódjatok! :)
Nekem 6+2 nél volt 2, 5 mm, de nem aggódtam rajta, mert a doki nem mondta, hogy rossz lenne. de most már aggódok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remélem így van és nem lesz semmi baj..
Megint én vagyok, a terhesség hetes nagyságát úgy számítsd, hogy az utolsó menstruáció elsõ napja a terhesség "elsõ" napja, onnan számított 40 hét a szülés kiírása.
HÁT PERSZE !!! mert a CRl csak az ülõmagasság ebben a buksija és a lábai nincsennek benne úgy egyébként 5 mm a teljes hossz. még tanulsz majd latinul a terhesség végére ez csak fogalom hiány volt.
A szívhang csak hatodik hét után hallszik!

Mennyit alszik összesen 24 óra alatt 4-6 hetes babátok? Nagyon aggódom, mert 5 hetes kislányom az eleje óta nagyon nehezen alszik el, keveset alszik és amikor alszik is rosszul, éberen!

Már írom mikor alszik így tudom hogy 24 ora alatt max. 10 orat alszik de volt amikor csak hatot aludt!

Legjobb válasz: Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban,mert sehogy nem aludt.Kézben se,cicin se,ágyunkban se,ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni,de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt,ahogy letettük vagy nem simogatttuk,feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa,mert ha magától alszik el,akkor nem ébred fel,de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani,hogy sir,akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot,ha õ se alszik meg ti se,és igy idegesek lesztek,ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota),azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt,hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.

Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban, mert sehogy nem aludt.Kézben se, cicin se, ágyunkban se, ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni, de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt, ahogy letettük vagy nem simogatttuk, feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa, mert ha magától alszik el, akkor nem ébred fel, de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani, hogy sir, akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot, ha õ se alszik meg ti se, és igy idegesek lesztek, ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota), azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt, hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.
Mi is így voltunk, én is irogattam hogy mennyit alszik, pár hetesen 10 órákat aludt csak aztán 4-5 hónapos kora óta meg kb 14-et. Szerencsére máig jól alszik, most 9 hónapos, de még mindig éjjel átlag 12 órát, nappal meg 2 órát alszik (1 vagy 2 részletben). Szerintem ez egyfajta idegrendszeri éretlenség.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítséget!

6 hetes babám nagyon nyűgös 3 napja. Sokat sír, nem lehet letenni 1 percre se, mert elkezd sírni. Rossz az étvágya is, nem lázas. Szerintetek lehet ez a hírtelen melegtől?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.

Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.
14 hónapos lányom a mai napig napokig érzények a frontok idején. Alkat kérdése.
szerintem is lehet a front miatt. Én igyekszem mindent kilõni ilyenkor: ha nem éhes, volt peluscsere, nem szorít a ruha, nem fázik, nincs melege, ott van a cumija is, a komfortérzete jó, valószínûleg "anyára" vágyik. Ilyenkor magamra teszem, és hagyom, hogy elaludjon rajtam, dúdolok neki, és így megnyugszik, lassan elalszik rajtam. (én is alszom vele, persze nem mélyen nem veszem le magamról). Nem is teszem a kiságyba, pontosan azért, hogy a közelségem, illatom biztonságérzetet adjon neki. Miután felébred megnyugszik. Próbáld ki... nálunk ez bevált! :)
Sok minden lehet, d eha mindent kizártál valószinüleg a front. Nekem is fáj a fejem napok óta, valószinüleg kicsim is érzékeny rá, mert ilyenkor õ is nyûgösebb, hisztisebb, csak még nem tudja megmondani hogy fáj-e a feje, vagy csak rosszabb passzban van.
A kérdező hozzászólása: Voltunk ma dokinál, mert amúgy is ma kellett menni tanácsadásra. Azt mondta hogy semmi baja szerencsére, esetleg lehet hogy a pocakja, vagy a front.

Az nagy baj, ha nem pont 6 hetesen megyek a 6 hetes szülés utáni vizsgálatra, mert nem kaptam időpontot?

Legjobb válasz: Nem baj, én 8 hetesen voltam mert ekkor tudtam elmenni.

Nem baj, én 8 hetesen voltam mert ekkor tudtam elmenni.
Én 9 hetes kontrollon voltam!:)
Nem baj. Nekem azt mondta a doki, elég ha 3 hónapon belül elmegyek. Én 2 és fél hónaposan mentem csak.
en meg 2 honaposan!
Nem baj, én is 8 hetesen jutottam oda...

6 hetes babát mivel lehet elfoglalni hogy ne sirjon ha ébren van? Szinte egész nap kézben van, mert ha leteszem sir. Hagytam kicsit sirni hátha abbahagyja de egyre jobban hergelte magát. Hogy tudnám leszoktatni erről?

Legjobb válasz: 6 hetes baba még nemigen tudja elfoglalni magát, bizony sokat szeret az anyukája közelében lenni. Az én kisfiam ennyi idõsen folyton szopizott, ha éppen nem aludt. De én nagyon imádtam ezt a közelséget, mert olyan gyorsan elszalad ez az idõszak. Még most is szívesen tölti szopival az éber idõt ( 4 hónapos ), de már elvan a babahordozóban is pl. amíg felkészítem az ebédet beviszem a konyhába felteszem a pultra és akkor tudok hozzá beszélni, vagy viszem az udvarra mikor teregetek, vagy locsolok, vagy csak úgy az ölemben van. A járókát színek kis plüssállatokkal tettem körbe azokat is szívesen nézegeti már. De a te babád is nemsokára elûr egy kis idõt amit nem a kezedben van, de addig is babázzál, élvezd ezt a csodás idõszakot, és ne hagyd sírni a kicsit mert elveszíti a bizalmát benned. Még mindent tõled vár, csak rád számít. Boldog babázást kívánok neked.

6 hetes baba még nemigen tudja elfoglalni magát, bizony sokat szeret az anyukája közelében lenni. Az én kisfiam ennyi idõsen folyton szopizott, ha éppen nem aludt. De én nagyon imádtam ezt a közelséget, mert olyan gyorsan elszalad ez az idõszak. Még most is szívesen tölti szopival az éber idõt ( 4 hónapos ), de már elvan a babahordozóban is pl. amíg felkészítem az ebédet beviszem a konyhába felteszem a pultra és akkor tudok hozzá beszélni, vagy viszem az udvarra mikor teregetek, vagy locsolok, vagy csak úgy az ölemben van. A járókát színek kis plüssállatokkal tettem körbe azokat is szívesen nézegeti már. De a te babád is nemsokára elûr egy kis idõt amit nem a kezedben van, de addig is babázzál, élvezd ezt a csodás idõszakot, és ne hagyd sírni a kicsit mert elveszíti a bizalmát benned. Még mindent tõled vár, csak rád számít. Boldog babázást kívánok neked.
Szia.A sógornõm mind a 2 lánya ilyen volt.Sajnos nem lehetett semmit tenni vele, állandóan sírt csak az anyja kezében nem.Aztán mikor 6-7 hónaposan elkezdett kompozni egy kicsit jobb volt akkor már nem ordította végig a napot, csak a háromnegyedét.Ez addig ment míg egy évesen járni nem kezdett, onnantól mintha elvágták volna.Szorítok hogy nem így leygen nálatok.Kitartás.
Az én lányom 6 hetesen látványosan jobban láttott már. Tegyél köré mozgó dolgokat az ágya fölé, a hordozóba, bárhova, és figyeli õket. Figyel minden mozgást, fényt, kinéz az ablakon. ha van UPC Direkted, tedd az 55-ös csatornára, babatévévan rajta.
Én ugyanebben a szituban vagyok, szintén 6 hetes babával. Én sem hagyom sírni, mert tudom, hogy még nagyon szüksége van rám. Sajnos így háttérbe szorul a házimunka, a fõzés, és a saját magammal való foglalkozás, igyekszem pótolni amikor a férjem itthon van és lefoglalja a babát. Úgy gondolom, ahogy egyre nagyobb lesz, kinyílik a világ felé, és önállóbb lesz. Kitartás! jó tudni, hogy nem vagyok egyedül! :)
Nekem lassan 7 hetes lesz a babám, de én néha hagyom sírni. Néhány perc hiszti után megnyugszik és elalszik. Neki is jobb, ha pihen és én is tudom végezni a dolgomat. Lehet, hogy rossz anya vagyok, de szerintem nem lehet ölben egész nap a baba. Ha nagyon sír, néha menj be hozzá nyugtasd meg, próbáld meg. Kitartás, tényleg nehéz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.énis szeretek vele lenni és imádom õt, de azért vannak dolgok amiket meg kell mellette csinálnom.remélem egyre jobban fogják érdekelni a dolgok, és akkor ez megszünik.legalább tudom nem csak én kûzdök ezzel a helyzettel.
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott
Igen, jo meret! Ne aggodj!
Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszott, úgyhogy semmi féle képpen nem lehet rossz!
szius nekem is ekkorát mondott a doki 6 hetessen!bár már biztos nött 1 hét alatt most vagyok 7hetes aztmondtta minden rendben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!