Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen látható (21 db)

Egy 5-6 hetes terhességet már kimutat a teszt? És egy 5-6 hetes terhességnél tapasztalható bármiféle elváltozás? Gondolok itt haspuffadásra, hasfájásra. . . Illetve már látható ez?

Legjobb válasz: szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz,hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´,dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet,mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.

szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz, hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´, dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet, mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.
Szia! A tesztnek is ki kell mutatnia. Én szédültem csak amikor ennyi idõs várandós voltam. Lehetnek el más jelei is persze. Egy 39 hetes kismama
A TESZT MÁR 24 ÓRÁN BELÜL IS KIMUTATJA, HOGY TERHES VAGY.NEKEM NEM VOLT SEMMIFÉLE ELVÁLTOZÁS CSAK RENGETEGET ALUDTAM
Szia, Már 10 napos terhességet kimutatnak a tesztek. Velem is így volt. Nekem folyamatosan ég a gyomrom, émelygek, de nem hányok. Fájdogál a hasam, kemény, puffadt, székrekedéssel küzdök, bizonyos ételektõl rosszul vagyok (pl. édességek). Az orvos uh-on csak egy foltot lát még, de már kitapintható kézzel a számára.Gratulálok!
A gyorstesztek többsége az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja a terhességet - bár nekem csak egy héttel késõbb mutatta ki -, de hat hetesen már biztosan. Ilynekor csinálták nekem az elsõ ultrahangot is, amikor megállapította az orvos a terhesség tényét. Szóval ha nincs kedved fizetni egy-két ezrest a tesztért, akkor menj el a nõgyógyászodhoz, másnapra megmondja az eredményt vizeletbõl õ is, ráadásul az sokkal biztosabb, meg ha a gyorsteszt pozitív, akkor úgyis el kell menned az orvoshoz, és megcsinálja a vizeletvizsgálatot, szóval így megspórosz egy felesleges pisilést :)
5-6 hetes terhességet kimutat a teszt! A beágyazódást követõen elkezdõdik egy HCG nevû hormon termelõdése, ami a vizeletbõl kimutatható pl.
Szia!Ma már olyan érzékenyek a tesztek többségei, hogy akár 3 napos terhességet is kimutatnak.Ez tény.Szép napot!!!:)

Aggódom! 6 hetes terhességnél normális, ha csak petezsák látható hüvelyi ultrahangon? (16.4x12.5 mm)

Legjobb válasz: Ne izgulj, persze, hogy normális. Egyénenként változó, hogy mikor, de általában a 7-8. hét körül indul be a szív. Én 6 hetesen nem is mentem még dokihoz, vártam a 8. hétig, akkor már lehetett látni ahogy pulzál. Gondolom téged is visszarendelt a doki, ha nem akkor 2 hét múlva menj vissza. Gratulálok és boldog babavárást:) 27 hetes kismami

Ne izgulj, persze, hogy normális. Egyénenként változó, hogy mikor, de általában a 7-8. hét körül indul be a szív. Én 6 hetesen nem is mentem még dokihoz, vártam a 8. hétig, akkor már lehetett látni ahogy pulzál. Gondolom téged is visszarendelt a doki, ha nem akkor 2 hét múlva menj vissza. Gratulálok és boldog babavárást:) 27 hetes kismami
Fugg a gep minosegetol is, de amugy normalis, hogy 6 hetesen meg csak petezsak latoszodik.
normális. nekem 6 hetesen 2mm volt a petezsák. Ha arra gondolsz, hogy a heteket az utolso menzi elso napjatol szamitjuk, a megtermekenyules pontos napja relative szeles skalan mozog. (Majd a 13.heti ultrahangon fogjak megallapitani napra az un. biometriai korát) Szóval ne aggódj!
Teljesen normális. 6 hetesen nekem is csak a petezsákot látta. De utánna, már szépen látszott, ahogy dobogott a kis szíve. Nyugi, ha nem mondta, hogy deformált, vagy szabálytalan alakú, akkor minden rendben. Gratulálok! 35 hetes pocis
Nekem 5 hetesen látott szabályos petezsákot és szikhólyagot, 6 hét 3 naposan már pulzált a szíve. Legközelebb a 9. héten uh-znak, már alig várom.A méreteid nagyon jók, szerintem ne aggódja, minden rendben lesz.

Mit jelent ez az UH lelet? :A méh mellett bal oldalt 32x28x31 mm nagyságú sárgatesttömlő látható.6 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: A sárgatest olyan hormont termel,ami a terhesség elsõ harmadában fenntartja a terhességet.A 6. héten még látható egyes esetekben ez a hormontermelõ közeg,ami késõbb(10-12. hét körül) elsorvad.

A sárgatest olyan hormont termel, ami a terhesség elsõ harmadában fenntartja a terhességet.A 6. héten még látható egyes esetekben ez a hormontermelõ közeg, ami késõbb(10-12. hét körül) elsorvad.
Sárgatestbõl kialakuló cisztád van. A terhesség az oka, nem szabad vele semmit csinálni! Egyáltalán nem baj, ne aggódj miatta.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért küldött vissza az UH-s orvos a rendelõbe vissza, pedig nem szeretném megtartani és montam is neki de aszt monta mennyek vissza feltétlenül a rendelõbe az orvosomhoz.

17mm üres petezsák, szikhólyag sem látható, kb.6 hetes. Volt már 3 vetélésem, aggódom, van még remény?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak hamis illúzióban ringatni, ezért leírom, h baj, h 6 hetesen nincs szikhólyag. De ettõl függetlenül, hallottam , olvastam olyant, h semmi nem volt egyik héten, rá 1 hétre meg már embrió, sõt!szívhang is volt.

Szia! Nem akarlak hamis illúzióban ringatni, ezért leírom, h baj, h 6 hetesen nincs szikhólyag. De ettõl függetlenül, hallottam , olvastam olyant, h semmi nem volt egyik héten, rá 1 hétre meg már embrió, sõt!szívhang is volt.
Ez a táblázat szerint jó az adat pont a 6hetire mutatja. http://piszenpisze.hu/tablazatok/hcg-szintek-a-terhesseg-ala..
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Új infó! A tegnapi vér eredményem megjött. BHCG szintem 13269. Remélem ez jót jelent!?
Nekem 6 hetesen csak egy 23 mm-es petezsákot látott a doki (hasi UH-gal). Rá egy hétre ott volt minden, volt szívpulzáció is. Szerintem nincs semmi sem veszve :) Szurkolok, majd írj!
2-es vagyok. Ha 09.22. volt az utolsó vérzésed, akkor 7 hetes 2 napos vagy (még ha 32 napos a ciklusod, és így a középidõ 2 nappal tolódik, akkor is betöltötted a 7 hetet).
Nyugodj meg, gondolj arra, hogy ha nincs baba, akkor úgysem tudsz ellene tenni már, de ha van, akkor neki csak ártasz az aggódással! Tudom, nem könnyû, de muszáj megnyugodnod! Viszont ha esetleg most is elvetélnél, sürgõsen keress másik dokit, mert az nem normális, hogy 3 vetélés után nem csinált egy alapos kivizsgálást!!!!
A kérdező hozzászólása: Utrogestan kell szednem, bár ma elõször azt mondta a dokim, hogy hagyjam abba, majd mivel rimánkodtam még egy hétért azt mondta szedjem. Furcsa, hogy õ sem biztos szedjem e!? Miért nem vizsgáltak ki, ha 2 után kellene? Nem szeretnék még egy mûtétet, ezért sem dolgozom, csak pihenek és várok... Nagyon nagyon hálás vagyok, hogy válaszoltok!!!! Tele vagyok kérdéssel, és bizonytalansággal!
Hát már legalább egy trombofília panel kellene szerintem ennyi vetélés után...
azt mondják a 2. vetélés után alapos kivizsgálást csinálnak. Nem is kell szedned semmilyen gyógyszert a vitaminon kívül?
A kérdező hozzászólása: Elõször 3éve 6 hetesen nem volt szívhang, és ép petezsák sem, de a miseb után azt mondták a szövettan rendben az elsõnél elõfordul. A második spontán vetélés volt 42napra, azt még csak tesztel láttuk, mert nem rohantam a dokihoz, hátha úgy szerencsém lesz, de csak a mûtétet úsztam meg. A harmadiknál tavaly novemberben volt szívhang, 11 hetesen ment el, ott végig véreztem, azt a dokik a húzós munkámra fogták, hogy bár véreztem, én napi 14 órákat dolgoztam, hétvégén is. Most csak egyszer múlt hét szombaton volt pici barnám, és azóta semmi! Ezért próbálok reménykedni!
Remélem nincs gond, de ha ez is vetéléssel végzõdik, akkor illene már kivizsgálni, hogy mi az oka.
ne aggódj mert az sem jó, nem mondtak eddig neked semmit miért vetélsz el ennyit? Mindig üres petezsák miatt?
A kérdező hozzászólása: Szept. 22.én véreztem utoljára, igaz 32nap körüli a ciklusom. Voltam múlt héten hétfõn is ultrahangon és 10mm üres volt, ezért mentem ma is, hátha... A petezsák nõtt 17mmre de semmi, és mivel eltört a mécses, így kaptam jövõhét hétfõre még egy ultrahangos idõpontot! Vettek vért ma és pénteken is fognak, hcgt néznek. 3 vetélés után táppénzen fekszem, alig telik az idõ! Hogy fogom kibírni ezt a hetet?
ne aggódj, nem biztos hogy 6 hetes vagy lehet még fiatalabb a terhességed
5 hét 5 naposan nekem is üres petezsák volt, nem volt szikhólyag, igaz csak 11 mm-s volt a petezsák. Akkor azt mondta a doki, ne aggódjak, 20 mm-ig nem baj, ha üres, a felett viszont már kell benne lennie valaminek. Lett is, minden rendben van, most 15+3 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de sajnos a petezsák ugyan napi egy mm.t nõtt végig üres maradt ezért tegnap elõtt este tágítottak, tegnap mûtöttek! :( Sok sikert mindenkinek a babagyártáshoz!!!!

6 hetes 1 naposan uh-n petezsák, szikhólyag látható, 3mm embrió "sejthető". Nem kellene már rendesen látszódnia, és kicsit nagyobbnak lennie a babának?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Egyébként GRATULA! 6 hetes vagy, ez a legutolsó mensid elsõ napjától érvényes- de a baba biztos, hogy nem ekkor fogant,hanem legalább 10-15 nappal késõbb, ilyen pici terhességnél még sokféle eltérés lehet.:)

Nem feltétlenül. Egyébként GRATULA! 6 hetes vagy, ez a legutolsó mensid elsõ napjától érvényes- de a baba biztos, hogy nem ekkor fogant, hanem legalább 10-15 nappal késõbb, ilyen pici terhességnél még sokféle eltérés lehet.:)
Nekem 6 hetesen még csak "sejtés" se volt, csak egy 11mm-es petezsák, de embriót még nem láttak. Nem gond, ha még nem látszódik, majd fog. Gratula és nyugi! 17 hetes kismama
Ez teljesen jó eredmény egy ekkora terhességhez! Semmi gond, egy hét múlva már szívhang is lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon várom a következõ uh-t!
Én is 6+1 hetesen voltam vizsgálaton, de csak petezsák volt látható. Elszongyolodtam és ráadásul még a húsvét is közbejött, így nem mehettem egy héttel késõbb vissza a szívhang miatt. Nyugi, minden rendben lesz! Te4ljesen normális a méret, én is jóval középidõ után termékenyültem meg :-)

Még nem volt szívhang 5+6 hetesen de már látható lett volna az iker terhesség, hüvely uh?

Nagyon félek az iker terhességt?l mert nem tudom, hogy ki tudnám e hordani. Az els? terhességem koraszüléssel végz?dött és minden álmom egy 40 hétre született nagy egészséges baba.

Legjobb válasz: A jövõ héten már biztosan fog látszani, hogy ketten vannak-e vagy sem. Én pont 7 hetesen mentem és - bár az egyik csak hüvelyivel - már látszott mindkét szívhang.

A jövõ héten már biztosan fog látszani, hogy ketten vannak-e vagy sem. Én pont 7 hetesen mentem és - bár az egyik csak hüvelyivel - már látszott mindkét szívhang.
Az ikerterhesség már látszott volna, de a szívhang a 6. héten indul be. Nekem 6+2-n már volt! :) Nyugi, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, van tünetem és már 6+6 hetes vagyok, jövhéten megyek uh-ra remélem minden rendben lesz

6 hetesen mi látható a pocakomba? Csak a petezsák?

Legjobb válasz: Hát elvileg már szívhang is. De ez változó. Üdv.22 hetes kismami

Hát elvileg már szívhang is. De ez változó. Üdv.22 hetes kismami
6. hét: Babánk elképesztõ ütemben fejlõdik, ekkor már 2-3 mm-es nagyságú. A szívcsõ már elkezdett pulzálni, 80-90-szer húzódik össze percenként. A pulzálás - amely jó ultrahang készülékkel már kimutatható - még a tizedik hétig frekvenciájában növekedni fog, 180-190 percenkénti értékig, majd fokozatosan csökken a megszületésig. Beindul a szikkeringés, amely a vérkeringés elõdje. Elindul az arc fejlõdése is, a fej oldalán két kopoltyúív látható. Az embrió teste már szinte teljesen kiegyenesedett, a velõcsõ elkezd zárulni. A hét végére záródik az elülsõ neuroporus, amelybõl majd az agyvelõ fejlõdik ki. 4-14 szelvényre (somita) tagolódik az embrió, ekkor már 3, 5-4 mm-es. A hét vége felé felismerhetõ a hasi görbülés.
Nekem már 6 hetesen pulzált a kis szíve és 5, 4mm volt. Már alíg várom a 12. heti ultrahangot:)
2 nap híján 6 hetesen nekem kb 6 mm -es petezsákot láttak, szívhangot még nem.Azt rá 1 hétre a szikhólyaggal együtt! De mindenkinél változó ez is !
Én is ebben a cipõben járok. Ma voltam dokinál és a köv. volt a diagnoózis: 18x10 mm, de sem YS, sem embryocsomónem látható. Missed ab. gynúja merül fel. Holnap kontroll UH. A továbbiak az eredménytõl függõen. Nagyon félek, de az itt és egy hasonló kérdésnél adott válaszok még egy kis reménysugarak a számomra. Elõszõr egyébként is méhenkívülinek hitték, mert nem találták. Csak azt nem értem miért nõ a petezsák, ha nincs benne semmi? Mindenkinek drukkolok! Drukkoljatok nekem is! Jó lenne, ha értesítenétek a fejleményekrõl!
én 5 hetes terhes vagyok elvileg de még orvosnál nem voltam azt mondták megkell várni 2 mensi kimaradását hát én meg csak várok és várok..leghamarabb 23 a körül mehetek orvoshoz (gondolom én..).

6 hetes és 4 napos terhességnél mi látható az ultrahangon?

Legjobb válasz: 6 hét 3 naposan voltam uh-n, akkor a petezsák 2,4 cm volt és a picur crl-je 11 mm. Úgyhogy már látszódott egy kis pötty. :)

6 hét 3 naposan voltam uh-n, akkor a petezsák 2, 4 cm volt és a picur crl-je 11 mm. Úgyhogy már látszódott egy kis pötty. :)
Szia! Én pont ennyi voltam eslõ Uh-on. Volt már szívhang is.:)
A kérdező hozzászólása: Ezt az idõpontot ti az utolsó mensi elsõ napjától számoltátok, vagy a peteéréstõl?
Mensitõl.
Ezt az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják így. Én 6 hét+2 naposan mentem, szabályos petezsákot láttak, benne 4 mm-es embriót. Volt szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!!

Szerintetek lehet belõle baba? 6 hetes vagyok pont ma, a doki 12 mm-es petezsákot lát, benne szabályos szikhólyagot. Embrio nem látható.

A doki nem kecsegtet sok jóval, mivel nem látott embriót, ha hétfõre se látunk, mûvi missed ab-ot javasolt.

Legjobb válasz: Én sem kecsegtetlek. Ekkora petezsák mellett élõ embryo-nak kéne lennie.

Én sem kecsegtetlek. Ekkora petezsák mellett élõ embryo-nak kéne lennie.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem fejlõdött embrió még mindig, jövõ hét szerdán mûtét. :( Köszönöm, hogy szorítottatok!
tudom nehéz :-(de tényleg ha ezen idegeskedsz, az nem tesz jót:-(:-(probalj meg valami szépre gondolni:-)lazits egy kicsit kapcsolodj ki, .majd irj mit mondtak.kitartast és szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászólást, nehezen megy, de azért próbálkozom. Hétfõn kiderül. A doki 90 %ra mondta, hogy ebbõl valószínû nem lesz babaó. :(
probalj megnyugodni, tudom nehéz, de csak arra koncentralj, minden oké!a barátnömnek azt mondtak 5-6hetes a petezsák nött, de nem látnak semmit, üres..ö is kedden megy majd visza, remélem neki is latjak majd, meg neked is.szoritok.csak ne idegeskedj mert az nem jó.
A kérdező hozzászólása: Milyen igaz, erre nem is gondoltam. :) Iszonyat izgulok, legyen már hétfõ.
Attól, hogy ti a 12. napon voltatok együtt még foganhatott a baba középidõben, ugyanis a hímivarsejtek több napig életképesek.
A kérdező hozzászólása: Nem a középidõben voltunk együtt, hanem kb a 12. napon. Emiatt is mondja a doki, hogy nagyobbnak kellene lennie. Köszönöm a hozzászólásokat!
Szerintem meg még nincs veszve minden. Igaz hogy 6 hetesen már embriót kéne látni, de ha csak pár nappal is késõbb volt a fogantatás, máris indokolt, hogy még csak szikhólyag van. És a 12mm-es petezsák sem olyan veszett nagy, hogy abba feltétlen embriónak kellene látszania. Nekem a 16mm-es petezsákban is még csak szikhólyag volt, bár én még nem voltam 6 hetes akkor. Nem akarok felesleges reményeket kelteni, de szerintem az biztató, hogy szabályos szikhólyagot lehetett látni. Szóval ebbõl még bármi lehet, viszont ha hétfõn mész, akkor már tényleg látszódnia kell majd az embriónak. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szívesen várok még válaszokat. Elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azért én nagyon reménykedem. Sajnos még annyi volt az elején, hogy a bal oldali petefészkemben volt egy bevérzett ciszta. 1, hete, de azóta felszívódott.
Ne izgulj! Nekem mindig 7 hetesen volt szívhang, már a 3. babámat várom. Egyszer voltam 6 hetesen és nekem is ugyanezek az adatok voltak. Doki erre azt mondta, h minden oké és az is volt.
5ös vagyok ismet. Szabályos petezsak(14mm) szikholyag sejthetõ 6+4 naposan verzeshez nézve. 8+3 naposan elo embrió. (ekkor mondta h masfel héttel kisebb uh alapján a verzeshez kpest). Félve mentünk uh-ra minden alkalommal. Drukkolok Neked is!
Nagyon késõi peteérésbõl lettem terhes. Uh alapján ma vagyok 13.hetes, vérzés alapján 14+5 lennék. Mi is aggódtunk, mert uh alapján kesón lett embrió a verzéshez képest. Doki azt mondta anno amikor meg nem volt szikholyag, hogy nem biztat semmi joval, de a kedvemet se akarja elvenni... Visszanézek a papírokat hogy ez pontosan mikor volt es mire lett szivhang
Nagyon szurkolok neked, de nekem 6+5 hetesen 10 mm-es élõ embrió volt már a pocakomban. 11+5 hkm
En se tudok sok joval szolgalni. A lanyomnal es most a masodik babanal is 6hetes embrio es szivmukodes volt. De azert bizzunk a legjobbakban
Nekem 6 hetesen már szívhand volt. A remény hal meg útoljára!!!Kívánom a legjobbakat!!!!!
:-(:-( sajnalom.pedig tényleg szoritottam:-(baratnöm holnap ment volna de kapott mara idöpontot, neki lattak ma már.tényleg sajnalom:-(

6 hetes terhesség 15mm petezsák, benne 2mm embrio, életjel még nem látható, volt már valaki hasonló helyzetben? Nem fejlõdik rendesen?

szombaton elkezdtem vérezni azonnal bementünk a korházba, akkor 14 mm petezsákot láttak, de szikhólyagot és embriót nem! a vérzés másnapra elmúlt. ma reggel megint elkezdtem vérezni megint azonnal mentünk orvoshoz, megállapította hogy 15mm peteszák benne 2mm embrió, és szikhólyag,életjel még nem látható. azt mondta a doki hogy ekkor petezsákbán már 8mmes embriónak kellene lennie...:( a vérzés megint elmúlt, most barnázok. VAN MÉG REMÉNY???? :((((( volt már valaki hasonló helyzetben?:(

Legjobb válasz: és a vérzést nem tudják mire vélni,:(

A kérdező hozzászólása: és a vérzést nem tudják mire vélni, :(
én is véreztem. 8 napig kórházban is voltam minden nap UH és Beta HCG..elmúlt a vérzés aztán visszajött de fejlõdött a pici kaptam Duphaston-t azóta nincs vérzés. 6 hetes vagyok ma voltam dokinál 11x10 mm a petezsák benne szikhólyag és azt mondta a dokim hogy teljesen jó és h szépen fejlõdik sok reményt fûz hozzá. úgy hogy nyugalom :)
Én is 6 hetesen véreztem amikor kiderült h hematómám van. Szigorú fekvés és türelem a megoldás!
A kérdező hozzászólása: ügyeletes orvosnál voltam ma, nem rég jöttünk vissza a párommal, hnap felkeresek egy másikat! köszönöm a válaszokat! jövõhétre meg fogadok egy magán orvost, mert csak akkorra tudott idõpontot adni...
7-9.Igen, a méhszájam környékén. Amíg nincs piros vér, addig jó vagy, de menj el orvoshoz! Akár ügyeletre is.
A kérdező hozzászólása: 7-9 es és éreztél szúró érzést? mert nekem tegnap óta van... ajjh..:(
7. vagyok: nekem sem tudták, h mitõl véregzetek, elmentem egy másik orvoshoz, összesen fél órát vizsgált mire meglett a ludas. ...és ez egy ügyeletes szakorvosjelölt volt, a népszerû nõgyógyász, akihez járok/tam elintézte annyival, h nem tudja, h mi okozza és nem is érdekli.
A hatodik héten én is elkezdtem vérezni és az ügyeleten valami bolond dokinõt fogtam ki. Le akart rázni azzal a dumával, hogy nincs semmi baj, nem látja az ultrahangon honnan jön a vérzés. Én nem hagytam annyiban a dolgot, másnap visszamentem, akkor már egy másik doki volt. Õ ultrahangon rögtön látta, hogy a petezsák mellett levált a nyálkahártya, ezért utrogestant írt fel, amit a 13. hétig szedtem. Azt mondta, hogy ezeket a bevérzéseket sok esetben az ultrahangon csak pár nappal késõbb látják meg, de a kolléganõjének legalább a tablettát illet volna felírni és két nap múlva visszarendelni. Okulj a példámból és menj el akár másik orvoshoz, de ne hagyd magad!
Nekem a 6. hét végén volt 22 mm a petezsák, abban 3mm-es embrió szívhanggal. A 8. hét elejére 16 mm-re nõtt a baba. Én is vérezgetek, de a 6. héttõl kapok Duphastont (onnantól volt szívhang) és a méhszájamon van egy borsónyi seb, attól barnázok. Ja, és fekvés van szigorúan.
Ne haragudj nem megijeszteni akarlak, de nekem is így kezdõdött, a vérzést leszámítva, és múlt héten mûtöttek missed ab-al, mert nem fejlõdött tovább. Remélem veled minden ok lesz, szorítok hogy rendben legyen. Majd írj légyszi mi van.
Én ugyan így jártam Nekem hematomám volt. 12. hétig véreztem. Remélem nálad sem lesz semmi baj! Nekem már azóta 5 éves a csajszim! De én kaptam duphastont!!!
A kérdező hozzászólása: nem adtak semmi gyógyszert, 1 hét múlva kell visszamennem.... ajh annyira félek h nem úgy fejlõdik ahogy kell...
Nekem 6+5 hetesen 19 mm petezsákban nem láttak még embriót sem! De aztán minden rendben lett. A 2mm még nagyon pici. Talán még nem hallható a szívhang. Mikor mész legközelebb?
Remélem szombaton kaptál progeszteront (Utrogestan, Duphaston), mert anélkül kicsi az esély arra, hogy megmaradjon a terhesség (ha egészséges). A 6. héten simán lehet, hogy életjel még nem látható, de a 2 mm kicsit tényleg kevés. Ne add fel, pihenj sokat, 1-2 héten belül eldõl minden.
A kérdező hozzászólása: gratulalok a picihez:) nekem meg mindig tart, de nem piros ver hanem ilyen barna.... azt mondta a doki h ha piros ver akkor azzonnal korhaz.... hat szerencsere piros ver meg nem jott... (le is kopogom) remelem a terhesseged tovabbra problema menetes lesz, szoritok neked!:) en legkozelebb penteken megyek magandokihoz... remelem nem mond semmi rossz hirt, annyira aggodom!:/ boldog babavarasg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!