Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen először uh-on, (2 db)

Igen, ez így jó! Ez az általános rendje a vizsgálatoknak. Gratula a babához!
Szia. Ha minden rendben van, akkor havonta egy vizsgálat.
Szia! Amikor én voltam 6 hetesen UH-on és mindent rendben talált, rá két hétre visszahivott. /Igaz én magán dokinál voltam/. És mit mondott védõnöhöz mikor menjél? Azt ugye tudod, hogy a kiskönyvedet a l2 hétig meg kell kapnod. Azt irták az elöttem szólók, hogy havonta kell hozzá járnod, de akárhogy számolom ez 6 hét amikor vissza kell menned.
hát 12hetes az már picit tobb mint a 6, ugyanis ha elmentél volna hamarabb a picinek a kb.7héttol van szivhangja is, meg a 10en mar latni a labacskáit meg a kezecskéit+vérvizsgálat is a 10korul van az elso...de hát nemlessz semmi gond a 12.ben sem csak bird kivárni..

Most még csak 4+3 hetes terhes vagyok. A 6. héten szeretnék először orvoshoz menni vizsgálatra. Ha esetleg ikerterhességem lenne ez akkor már kiderülhet ott az uh-on?

Legjobb válasz: Vagy két petezsák, vagy egy petezsákban két embriót látnak. Nekem az elsõ uh - n (6.-7. hét környékén)mondták, hogy Anyuka, ennek a babának jó nagy szíve van...ill. neeeem...két kis szívet látok!

Vagy két petezsák, vagy egy petezsákban két embriót látnak. Nekem az elsõ uh - n (6.-7. hét környékén)mondták, hogy Anyuka, ennek a babának jó nagy szíve van...ill. neeeem...két kis szívet látok!
Az uh-n szerintem amibõl kell kettõt fog látni a doki, ha két baba van. Terhességi kalkulátortól hallottál már kedves elsõ? naptarak.com is hét+napra adja a dátumot az utolsó vérzés elsõ napjától
ha nem voltál orvosnál akkor honnan állapítottad meg, hogy 4 hét + 3 napos terhes vagy?
nem hiszem hogy olyan biztosra kéne venni ezeket a kalkulátorokat. Én is kiszámoltam, de az UH kiderült, hogy már idõsebb a baba.
A kérdező hozzászólása: Mivel ez már a második terhességem, ezért tisztában vagyok vele, hogy honnan számolják a terhességet. Nem is ez volt a kérdésem kedves elsõ. Második válaszoló neked pedig köszi a választ.
Ilyen kór két petezsák van?
én tegnap voltam 4+4 napos és voltam ultrahangon is, egy baba van :-), azt mondta a doki, ez már nem is fog osztódni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!