Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen e már a szivhangot (3 db)

6 hetesen látják e már a szivhangot ultrahangon? Ha nem, akkor mikortol?

Legjobb válasz: Kb a 6.héttõl van szívhang. Üdv

Kb a 6.héttõl van szívhang. Üdv
Nekem 7 hetesen csináltak elõször ultrahangot és akkor már látszott a kis szívdobogása.
Nekünk is 7 hetesen volt elõször szívhang.:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
De elõfordul, hogy csak 8 hetesen látják a szívhangot, ha mondjuk késõbb fogant a baba.
Teljesen normális, ami veled történik. Majd két hét múlva többet is lát, mint petezsákot.
Szia! Én 5+6 hetesen voltam elõször, 3mm volt a baba, és volt már szívpulzálás :) de lehet, hogyha 1 nappal elõbb megyek, akkor még nem lett volna. Szóval teljesen rendben van, mert valahogy ilyenkor indul be a szívmûködése :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Mindenkinek boldog babavárást és babázást :D
Nekem 5-6hetesen még a babát se látták, csak az üres petezsákot. 8hetesen látták a szívhangot. Boldog babavárást! 29hkm
6+2hetesen, 6+4 hetesen már voltak szívhangok és élõ embrio látszott. (2 gyerek)
6+4 hetesen volt szívhang nálunk. Az 5 hetes UH-n még nem volt.
Nekem az egyik babámnak 5+3 napon már volt, a másik babónál 5+5 napon még nem.
Nekem 6+3-nál még nem látott hasi uh-n szívhangot, 8 hetesen már volt. 39 hkm
6+2 hetesen már volt, de amikor elõször mentem, vcsak petezsák volt. Akkor voltam kb. 4 hetes.
én 7 hetesen voltam 13 mm-es babócával, akkor már volt szívhang is :)

Megállt a fejlődésben a picim, 6 hetesen, nincs szívhang sem. A diagnózis: Missed abortion. Még ezen a héten meg akarják csinálni. Van esetleg valami halvány remény, hogy mégis él, és beindul a szíve, vagy már e reménykedjek? Hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Tapasztalat nincs,csak megértés:) Másfél év próbálkozs után végre összejött a baba,úgy örültünk! Aztán a hét elején egyszer csak spontán elment ..:( Nagyon sajnálom,ami veletek történt,de nem szabad feladni! A remény mindig él!Sok sikert a késõbbiekben!:)

Tapasztalat nincs, csak megértés:) Másfél év próbálkozs után végre összejött a baba, úgy örültünk! Aztán a hét elején egyszer csak spontán elment ..:( Nagyon sajnálom, ami veletek történt, de nem szabad feladni! A remény mindig él!Sok sikert a késõbbiekben!:)
Hat szerintem azert ha tobbet nem nezne meg azert ne hagyd annyiban, mert 6 hetesen nem mindig van meg szivhang, ha szabalyos a petezsak meg egy kicst kellene varni.Mast nem mondott csak ennyit?
Szia!Nekem pénteken lesz a mûtétem.9 hetes voltam, 6 hetesen elment, 1 hete vette észre az orvos.Beküldött a kórházba hétfõn a nagy uh.gépre.ott 2 orvos is megnézett.Sajnos reménytelen.Missed ab.most már szeretnék minnél elöbb túlleni rajta, mert addíg nem tudok tovább lépni, míg érzem a terhes tüneteket, és tudom, ott van bennt.Elhatároztam, a következõkben:nem figyelem a hõmérõt, nem akarok görcsösen gyereket, csinálok egy tisztító kúrát, picit lefogyok, és edzeni fogok. Sok szerencsét, és, ha negatív a dolog, mi hamarabbi túllépést.Én azért meggyászolom, ezt ajánlom neked is, aztán az élet megy tovább.A párod nagyon sokat segíthet, mint nekem is.
Szia!Nézettesd meg magad egy másik orvossal is UH-n!Több szem többet lát!Sose lehet tudni! Sok szerencsét!
Én 9 hetesen jártam hasonlóképp.A dokim azt mondta, hogy másnap menjek vissza, mert bár nagyon pici az esély, de egy vizsgálatból nem jelenti ki 100%-osan és elõfordult már az is, hogy másnap minden rendben volt. Hát senkinek sem kívánom azt az egy napot!! Sajnos a pici esély nem az enyém volt, 2 nap múlva mûtöttek. Õszintén kívánom, hogy te szerencsésebb legyél!
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem egy másik kórházba, megnézett egy másik orvos, és biztosan kijelentette, hogy nem él már a magzat, sõt, fel is szívódott az a 3mm-es kis embrió, ami volt. :( Úgyhogy már alig várom, hogy túllegyek a mûtéten, és mihamarabb jöjjön egy másik baba, aki majd mérhetetlenül boldoggá tesz.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy nem volt olyan szerencséd, mint nekem!Kivánom, hogy mielõbb felépülj, hogy hamarosan anyai örömök elé nézhess!
Szia! 13.15-ös válaszoló vagyok!Elõször nem találta a babát, pedig a tesztem + volt!Felment a vérnyomásom, pecsételõ vérzésem lett!Azt mondták menjek vissza 1 hét múlva, megnézik mi van!Visszamentem, akkor voltam a 8.hétben.Betalockot kaptam a vérnyomásra!Azt mondták, nincs szivhang!Akkor utánnajártam, terhességben ezt a gyógyszert nem is lehet szedni, mert fejlõdési rendellenességet okoz, ezt egy gyõri prof.mondta, mert neki telefonáltam és kérdeztem meg, mi van.Még jó, hogy nem vettem be, csak felet.Aztán 1 hét múlva megint UH, ott azt mondták, hogy van szivhang, de nagyon gyenge!Mostmár 15 éves a lányom.Kicsinek szivzöreje volt, kontrollra hordtuk Gyõrbe, de 3éves korára kinõtte.Szerencsém volt, mert nem hagytam magam!Remélem neked is lesz ilyen szerencséd, legalábbis ezt kivánom!
Mindenképpen nézesd meg magad még egyszer!!!Találkoztam múltkor egy hölggyel a kórházban aki ugyanígy volt 6 hetesen, és neki végül kiderült, hogy él a baba! Nem akarok hiú ábrándokat ébreszteni, hiszen ez borzasztó dolog, de szerintem elõtte még egyszer nézzék meg!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Nagyon sajnálom, hoyg így történt! Én szerencsére nem vérzek, és nem is görcsölök, de mégis elveszik. :( Az én tanácsom az, hogy ne görcsölj rá a következõ babára, mert akkor nem fog jönni továbbra sem. Igyál málnalevél, palástfû teát, és a barátod pedig egyen lícium gyümölcsöt, nekünk az segített! (sokkal több lett a párom spermája, és egészségesebb lett tõle). Ezt bioboltban, vagy herbáriában veheted meg, nem egy nagy összeg, mégis sokat segít! Kitartás, jönni fog, meglátod! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszolónak: Igen, elmegyek még egy másik orvoshoz, de az én orvosom azt mondta, hoyg minél többet várunk, annál nagyobb az esélye, hogy késõbb csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem eshetek teherbe.Ugyanakkor minden vágyam ez a Pici, hoyg éljen, és egészségesen fejlõdjön, de sajnos már egy ideje nem fejlõdik. Annyit tehetek, hoyg elmegyek holnap egy másik orvoshoz. Neked milyen problémák adódtak? A tiéd sem nõtt?
szia! Én a saját magam bõrén tapasztaltakat tudom veled megosztani! Tavaj nyár elején tudtuk meg a pasimmal, hogy szülõk leszünk! Aztán a felhõtlen boldogságunk nem tarthatott sokáig, mert a 11. héten mikor mentünk orvoshoz, hogy görcsölök, azt mondta az orvos hogy sajnos baj van. Megnézte a babámat ultrahangon, és közölte, hogy nincsen szivhang! Minden csodáa vágytam, és minden álmom az volt hogy megmaradjon kettõnk szerelmének gyümölcse, de még aznap este elkezdtem vérezni és iszonyatosan gõrcsölni. Olyan volt mint amikor meginditották a szülésemet 2-3 percenként görcsöltem, és dölt belõlem a vér! Mire beértél a korházba, azt mondta az orvos, hogy kilökõdött, nem lát semmit, de ilyen egészségügyi kaparást kell csinálnia! Még akkor éjjel megtörtént! Hála égnek nem voltak az orvosok lekezelõek, mert nem igy akartam, nekem minden álmom ez a Baba volt, de az élet közbe szólt. Eltelt azóta 10 hónap, és valamiért nem esek teherbe! Már nem tudom míg csináljak, hova és kihez forduljak!? Neked kitartást, és sok szerencsét kivánok a továbbiakhoz!
Szia! Végül is te tudod mit csinálsz, de én elmennék egy másik dokihoz, nem hagynám annyiban a dolgot!Nekem a 2.babánál voltak gondjaim és csak a 9.héten látszott a szivverése!Ezt is egy másik UH-s gépen vették csak észre!Ennyit errõl, a döntés a te kezedben van! Sok szerencsét!
Utolsó válaszoló vagyok! Bíznod kell!!Tudom, hogy nehéz és, hogy reménytelennek látszik a dolog, de nem szabad feladnod!!!!Nézesd meg magad 1 másik orvossal!!!Én drukkolok neked nagyon!!
A kérdező hozzászólása: Úristen! Ez tényleg csoda! De jó Neked! Nagyon örülök hogy veled ez történt, de én már nem tudok bízni sajnos. Azt sem gondoltam volna soha, hogy ilyen történik velem, és mégis... Az én petezsákom szabályos, az embrió is benne van, de hiába, mert semmit nem nõtt 1hét alatt, és már a szikhólyag sem látszik. :( Most vagyok 7 hét 4 napos. Szóval...
Sajnos elhalt az embrió. Sajnos minél hamarabb túl kell esni rajta. Sajnálom. Esetleg a megnyugtatás végett menj el másik orvoshoz, de nem hiszem, hogy egy ilyen diagnózist nem pontosan állítanak fel. Szorítok, hogy minél hamarabb újra sikerüljön és rendben legyen minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és sajnálom a babátokat, borzasztó érzés, tudom!
Szorítok Neked én is! Minden jót kívánok! Épülj fel hamar, és meglátod hamar jön az új csoda és minden rendben lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!