Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen az alhasi görcs, és (2 db)

6 hetesen természetes az alhasi görcs, és a hátfájás?

Els? terhesség, ezért nem tudom, hogy az amit érzek az temészetes vagy van miért aggodnom. Tegnap elég sokat utaztam és estére elfáradtam, az alhasam elkezdett fájni, görcsölt, majd a hátam is. Ma reggel hátfájással ébredtem, és azért furri, mert reggelente inkább hányingerem szokot lenni, de a pocim eddig nem fájt, vagyis más jelét nem tapasztaltam annak, hogy babás vagyok. Néha volt hasszurka, de azonkivül csak a reggeli hányinger ami hamar elmúlik, mihelyt bekapok valamit.

Legjobb válasz: Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.

Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.
A has szurka nekem is megvolt , sot meg neha most is van, es az elejen nekem is borzaszto hatfajasom volt de annyira h azt hittem h mindjart beszakad a hatam kozepe...aztan ahogyan jott ugy el is mult a hatfajas , viszont jo 2 hetig kinzott. Emlitsd meg az orvosodnak, hat ha tud valami tanacsot tippet adni, nallam az is fenn allt h ha elfaradtam akkor kepes voltam elengedni magam...az az gorbe hattal jarkani... Gratulalok a babahoz! 17 hetes pocakos
ez nekem is volt és vn is 8hetesen, ez természetes ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megprobálom akkor elviselni.

6 hetes terhességnél érzett valaki alhasi görcsöket? Nálam vannak és kicsit aggódomb bár a doki azt mondja, csak növekszik a méhem azt érzem, ez majd elmúlik.

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 6-8.hét között volt ilyen érzés,de már csak néha jön elõ hírtelen mozdulatokra.

Szia!Nekem a 6-8.hét között volt ilyen érzés, de már csak néha jön elõ hírtelen mozdulatokra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!