Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen az alhasi görcs, (4 db)

6 hetesen természetes az alhasi görcs, és a hátfájás?

Els? terhesség, ezért nem tudom, hogy az amit érzek az temészetes vagy van miért aggodnom. Tegnap elég sokat utaztam és estére elfáradtam, az alhasam elkezdett fájni, görcsölt, majd a hátam is. Ma reggel hátfájással ébredtem, és azért furri, mert reggelente inkább hányingerem szokot lenni, de a pocim eddig nem fájt, vagyis más jelét nem tapasztaltam annak, hogy babás vagyok. Néha volt hasszurka, de azonkivül csak a reggeli hányinger ami hamar elmúlik, mihelyt bekapok valamit.

Legjobb válasz: Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.

Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.
A has szurka nekem is megvolt , sot meg neha most is van, es az elejen nekem is borzaszto hatfajasom volt de annyira h azt hittem h mindjart beszakad a hatam kozepe...aztan ahogyan jott ugy el is mult a hatfajas , viszont jo 2 hetig kinzott. Emlitsd meg az orvosodnak, hat ha tud valami tanacsot tippet adni, nallam az is fenn allt h ha elfaradtam akkor kepes voltam elengedni magam...az az gorbe hattal jarkani... Gratulalok a babahoz! 17 hetes pocakos
ez nekem is volt és vn is 8hetesen, ez természetes ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megprobálom akkor elviselni.

6 hetes terhességnél érzett valaki alhasi görcsöket? Nálam vannak és kicsit aggódomb bár a doki azt mondja, csak növekszik a méhem azt érzem, ez majd elmúlik.

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 6-8.hét között volt ilyen érzés,de már csak néha jön elõ hírtelen mozdulatokra.

Szia!Nekem a 6-8.hét között volt ilyen érzés, de már csak néha jön elõ hírtelen mozdulatokra.

6 hetes terhes vagyok az uh szerint 15x 12 mmes petezsák embrió szikholyag nem ábrázolódik. Tegnap elkezdtem barnázni, azóta átment piros vérzésbe. Semmi fájdalom semmi alhasi görcs. Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Sima házi orvosi ügyeleten voltál???Mert ha igen,akkor én a helyedben még ma bemennék a kórházba és ott nézetném meg magam!!A házi orvosi ügyelet nem ért a kismamákhoz és a terhességi problémákhoz!!!!Ehhez rendes nõgyógyászati ügyelet kell!!!Ha azon voltál,akkor viszont várd ki a 2 napot és menj vissza Uh-ra. Remélem nem lesz vetélés belõle és babát is látni fognak nemsokára!! 27+5 hkm

Sima házi orvosi ügyeleten voltál???Mert ha igen, akkor én a helyedben még ma bemennék a kórházba és ott nézetném meg magam!!A házi orvosi ügyelet nem ért a kismamákhoz és a terhességi problémákhoz!!!!Ehhez rendes nõgyógyászati ügyelet kell!!!Ha azon voltál, akkor viszont várd ki a 2 napot és menj vissza Uh-ra. Remélem nem lesz vetélés belõle és babát is látni fognak nemsokára!! 27+5 hkm
Ügyeletre menj be azonnal!
sajnálom :( ilyen elõzményekkel szerintem szerezz be Utrot és amint legközelebb + lesz a teszted, kezdd el szedni. Bajt nem csinálsz vele, viszont abból lehet gond ha nem szeded :(
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni hogy nem terveztük a terhességet, csak úgy jött. Viszont van egy alap betegségem 20 éve sztem emiatt nem sikerült:-(((( Akkor várjak amíg elmulik az uhval? Holnap kellene vissza mennem...
Szia! 11/15-ös voltam. Hidd el, sajnos nagyon sokan vagyunk így, nekem is sok erõt adott amit akkor írtak, bár segíteni konkrétan nem tudtak, de a lelkemre gyógyír volt valamelyest. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ilyen fiatal terhességnél a természet teszi a dolgát, így nekem sem kellett a mûtét. Meg sem néztek miután kiderült hogy már elhalt a terhesség, pedig én nem véreztem! Több nap volt mire "el tudtuk engedni egymást", és akkor sem volt sok vérzés; érdekes. Biztosan kitisztulsz, de nem árt ellenõrizni. Menj vissza amikorra visszarendeltek, vagy csörögj rájuk hogy mit csinálj, mert még vérzel. ÉS igen, ha majd tervezitek a babát, mond el ezt az orvosnak, mert valószínûleg szükséged lesz egy kis progeszteron támogatásra Utrogestan formájában. Kívánom hogy minden rendben legyen veled.
Én visszamennék holnap. Sajnálom ami történt.
ahogy gondolod, így is meg tudnak ultrahangozni szerintem!
Szerintem minél hamarabb menj be a kórházba. Én is véreztem a terhesség alatt. Volt olyan, hogy ömlött belõlem a vér, mégis itt van egészségesen a babám. Lehet, hogy nem sok esély van rá, de sose lehet tudni.
Szia nekem is volt mint amit az utolso irt hogy folyt belölem a vér és szerencsére a babának semmi baja már 16 hetesek vagyunk és remélem most már nem is lesz gond!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem volt sajnos szerencsém tegnap elment a baba szerencsére nem kellett hozzá orvosi beavatkozás mert magától kitisztult.
Sajnálom......
ha elmúlt a vérzésed egy ultrahangot csináltass, ahol látszik, hogy kitisztultál-e!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Az utolsó válaszolónak meg különösen. Valahogy erõt adtál nekem.Most már biztos hogy elment a baba, mert annyira vérzek mint amikor megjött régebben.Abban bízok, hogy teljesen kitisztulok, legalább ennyi szerencsém lehetne......:-((((
és írj, hogy mi van!
Menj be az ügyeletre, de sajnos valószínû, hogy elmegy a baba.
A kérdező hozzászólása: Voltunk tegnap délután ahogy pirosba ment a vérzés megvizsgált a doki azt mondta akkor lehetne aggódni ha eddig lett volna embrió most meg nem lenne.Igazából értelmes választ nem adott hogy most mi van:s 2 nap mulva Uh kontroll.
Menj orvoshoz, valószínûleg vetélés kezdete.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kérdeztem az orvostól de nem adott konkrét választ rá.Ha lenne embrió vagy szikhólyag akkor tudna biztosat mondani:s azért kösszi mindenkinek.
valószínû, hogy nem volt egészséges a baba, hiszen ennyi idõs terhességnél már nem csak petezsákot kellene látni. Ezért is indult meg a vetélés. Majd azért menj vissza a dokihoz, hogy megnézze rendesen kitisztultál-e.
A kérdező hozzászólása: Nem rendes nõgyógyászati ügyeleten!!!!! Az egyik legjobb prof. vizsgált meg. Én is arra gondoltam hogy nem fejlõdött rendesen, de mind a 3 orvos( a nõgyógyászom, a prof, meg az uh-s doki is) azt mondta hogy ne veszítsem el a reményt.Az elsõ babánk lenne....:ss
Már látni kellene legalább a szikhólyagot, valószínûleg sajnos az embrió nem tapadt meg, így el is ment már, ilyenkor mûvi befejezést végeznek! Sajnálom
Én 5 hetesen jártam így, és a terhesség elvesztése lett a vége. Nekem azonnal csináltak béta HCG vizsgálatot is, és az UH kontroll mellett azt is nézték. És használnom kellett az Utrogestant a controllig. De elveszítettük sajnos. Mást nem tehetsz, légy türelmes. Ha a baba beteg, akkor a Jóisten sem tudja ott tartani ha menni akar. Ezt a dokim mondta, de így is van.
Sajnálom! Az én babám is elment, 10 hetesen, engem mûtöttek is..Sajnos sok nõnél van ez így.. Pár menstruációt hagyj ki és próbálkozhattok újra! Javaslom a terhesvitamin szedését, akár már most is elkezdheted(persze csak ha 3 hónap múlva szeretnétek megpróbálni újra), hogy egy kicsit rásegíts a következõ kisbabád fejlõdésére!

6 hetesen normalis az enyhe alhasi gorcs?

Nem verzem,nem is barnazok,de eleg sokat gorcsolok enyhen,hetfon megyek nodokihoz.Mar van egy 16 hos fiam,vele nem volt ennyi para :)...csak azota annyi rosszat olvastam,es hallottam terhessegekrol,hogy nagyon aggodni kezdtem.Tudom nem szabad,es art,probalom is terelni a gondolataimat,csak zavarnak ezek a gorcsok :(

Legjobb válasz: Teljesen normális!! Sztem! Nekem is így volt kb. 12. hétig, végig paráztam az egészet, hiába mondta a dokim, hogy nyugi. 8 hós baba mamija. :-)

Teljesen normális!! Sztem! Nekem is így volt kb. 12. hétig, végig paráztam az egészet, hiába mondta a dokim, hogy nyugi. 8 hós baba mamija. :-)
Mindenképp szedj MagneB6-ot. Nekem is folyamatosan voltak görcseim, most már kezdenek múlni (kopkopkop) :) Inkább akkor voltak, mikor dolgozom. Szóval a MB6-ból akár 3x2-t is bevehetsz, nekem nagyon sokat segített! Nyugodt és boldog babavárást! 12hkm
Normális, bár én is aggódok, 2. baba. A fiam 1 éves, nála nem izgultam így. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!