Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen a tisztaságin mintha (2 db)

6 hetesen reggelre a tisztaságin mintha egy pici pirosas váladék lenne, alvás közben jöhetett ki, mert megszáradt. Baj van?

De olyan mintha véreztem volna este, már nincs, és csak az izgalomtól érzem furán magam. Mi a baj, ez természetes, vagy el fog menni a baba?

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz akkor nincs baj . Nekem is volt ilyen nem is egyszer meg a méhem mivel kisebb a normálisnál , sokkal jobban fájt és feszült ! Sokat pihenj legalább az elején !! Üdv:18.hetes Kismama:)

Ha nem görcsölsz akkor nincs baj . Nekem is volt ilyen nem is egyszer meg a méhem mivel kisebb a normálisnál , sokkal jobban fájt és feszült ! Sokat pihenj legalább az elején !! Üdv:18.hetes Kismama:)
A nõdokik is furán diagnosztizálnak néha! Viszont te meg kezdj el megnyugodni végre egy kicsit!!!!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: ja és 8, 4 mm-er csak a magzatvízet és a szikholyagott látta még, 2 hét múlva újra megyek, mert akkor már lesz szívhangja.
A kérdező hozzászólása: Baktériális hüvelyfertõzésem is van, amit nem tud kezelni, mert félti a magzatott, ezért vérezhettem egy picit. Nagyon aggaszt és mérges is vagyok, mert májusban kezelt gyuladásos méhszájsbbel, mert P3-as lett a citológiám. És akkor nem nézte meg , hogy a gyuladás miért alakulhatott ki, és szerintem ez a baktérium már akkor ott volt, már rég kikezelhetett volna. Egyébként P2-es lett juniusban a citológiám, csak a bacik maradtak.
A kérdező hozzászólása: Csak tegnap reggel volt egy pici pötty. Azótta semmi, és ma megyek 17.30-ra, megírom, hogy mit mondott rá. Köszi az érdeklõdést.
Szia! Sikerült ma elmenned dokihoz? Mit mondott a vérezgetésedre?
A kérdező hozzászólása: Nincs most semmilyen folyásom, csak este jöhetet egy kis csöpp ki. A hasszurka peddig olyan, mint az elmúlt napokban, már nem olyan furri. Holnap tudok legkorrában menni a dokihoz délután, elõbb sajnos sehogy nem tudom megoldani. (munkahely).
Az utóbbi hozzászóló vagyok, azt elfelejtettem leírni, hogy az elõzõ terhességem vetéléssel végzõdött, akkor én is már 5 napja szórakoztam a barnás cuccal, nem vettem komolyan, és csak akkor mentem dokihoz, amikor feltûnõen sok volt, és akkor már késõ volt...Ezért írtam, hogy inkább menj el fölöslegesen, mint késõbb hibáztasd magad, mint én! Drukkolok nagyon!
Szia! Lehet teljesen ártalmatlan dolog, de jelezhet kezdõdõ gondot is.Én is így jártam, csak a 9. héten, nálam már a petezsák is szabálytalan volt(úgy tûnt megkezdõdött a vetélés), így hormont kaptam, szigorú fekvésre ítéltek, és ma már a 19. hétben járunk :) )) Nem ijesztgetni akarlak, mert tényleg lehet teljesen ártatlan dolog is, de lehet gond is, amit meg lehet elõzni, ha idõben lépsz!!! Szorítok nagyon Nektek! Üdv.
A MagneB6-ból 3X2 szedjél be, nekem is ennyit kell, mert volt hasonló "jelenségem" és pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: Bevettem a MagneB6, remélem segít, most nincs csak a szokásos folyás, de ez miért lehet? Tágul a méhem és azért?Sajnos dologozom, így csak néha letüdok ülni, és csak a héten megyek elõszõr dokihoz, mert még nem látot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, úgy lesz!

Ma kell (ene) mennem a szülés utáni 6 hetes kontrollra, de olyan mintha most jönne meg a menzeszem (pár csepp, egy tisztasági betét elég volt tegnapra). Menjek így, vagy nem tud rendesen megvizsgálni?

Legjobb válasz: Én megkérdezném a dokit telefonba ne menjek potyára.Lehet hogy azért a sebet megnézné de rákszûrést is szoktak ilyenkor csinálni nálunk és azt így nem lehet.

Én megkérdezném a dokit telefonba ne menjek potyára.Lehet hogy azért a sebet megnézné de rákszûrést is szoktak ilyenkor csinálni nálunk és azt így nem lehet.
Nem kell ehhez napra pontosan ragaszkodni. Én megvárnám, hogy mi lesz, legfeljebb ha úgy jön ki, akkor egy héttel késõbb mennék, akkor sem történik semmi.
Én végig vérezgettem 6 hétig. A vizsg-on mondta a doki, hogy ez már menszesz. Rákszûrést így fél év múlva végez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!