Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen a tisztaságin (5 db)

6 hetesen reggelre a tisztaságin mintha egy pici pirosas váladék lenne, alvás közben jöhetett ki, mert megszáradt. Baj van?

De olyan mintha véreztem volna este, már nincs, és csak az izgalomtól érzem furán magam. Mi a baj, ez természetes, vagy el fog menni a baba?

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz akkor nincs baj . Nekem is volt ilyen nem is egyszer meg a méhem mivel kisebb a normálisnál , sokkal jobban fájt és feszült ! Sokat pihenj legalább az elején !! Üdv:18.hetes Kismama:)

Ha nem görcsölsz akkor nincs baj . Nekem is volt ilyen nem is egyszer meg a méhem mivel kisebb a normálisnál , sokkal jobban fájt és feszült ! Sokat pihenj legalább az elején !! Üdv:18.hetes Kismama:)
A nõdokik is furán diagnosztizálnak néha! Viszont te meg kezdj el megnyugodni végre egy kicsit!!!!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: ja és 8, 4 mm-er csak a magzatvízet és a szikholyagott látta még, 2 hét múlva újra megyek, mert akkor már lesz szívhangja.
A kérdező hozzászólása: Baktériális hüvelyfertõzésem is van, amit nem tud kezelni, mert félti a magzatott, ezért vérezhettem egy picit. Nagyon aggaszt és mérges is vagyok, mert májusban kezelt gyuladásos méhszájsbbel, mert P3-as lett a citológiám. És akkor nem nézte meg , hogy a gyuladás miért alakulhatott ki, és szerintem ez a baktérium már akkor ott volt, már rég kikezelhetett volna. Egyébként P2-es lett juniusban a citológiám, csak a bacik maradtak.
A kérdező hozzászólása: Csak tegnap reggel volt egy pici pötty. Azótta semmi, és ma megyek 17.30-ra, megírom, hogy mit mondott rá. Köszi az érdeklõdést.
Szia! Sikerült ma elmenned dokihoz? Mit mondott a vérezgetésedre?
A kérdező hozzászólása: Nincs most semmilyen folyásom, csak este jöhetet egy kis csöpp ki. A hasszurka peddig olyan, mint az elmúlt napokban, már nem olyan furri. Holnap tudok legkorrában menni a dokihoz délután, elõbb sajnos sehogy nem tudom megoldani. (munkahely).
Az utóbbi hozzászóló vagyok, azt elfelejtettem leírni, hogy az elõzõ terhességem vetéléssel végzõdött, akkor én is már 5 napja szórakoztam a barnás cuccal, nem vettem komolyan, és csak akkor mentem dokihoz, amikor feltûnõen sok volt, és akkor már késõ volt...Ezért írtam, hogy inkább menj el fölöslegesen, mint késõbb hibáztasd magad, mint én! Drukkolok nagyon!
Szia! Lehet teljesen ártalmatlan dolog, de jelezhet kezdõdõ gondot is.Én is így jártam, csak a 9. héten, nálam már a petezsák is szabálytalan volt(úgy tûnt megkezdõdött a vetélés), így hormont kaptam, szigorú fekvésre ítéltek, és ma már a 19. hétben járunk :) )) Nem ijesztgetni akarlak, mert tényleg lehet teljesen ártatlan dolog is, de lehet gond is, amit meg lehet elõzni, ha idõben lépsz!!! Szorítok nagyon Nektek! Üdv.
A MagneB6-ból 3X2 szedjél be, nekem is ennyit kell, mert volt hasonló "jelenségem" és pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: Bevettem a MagneB6, remélem segít, most nincs csak a szokásos folyás, de ez miért lehet? Tágul a méhem és azért?Sajnos dologozom, így csak néha letüdok ülni, és csak a héten megyek elõszõr dokihoz, mert még nem látot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, úgy lesz!

Ma kell (ene) mennem a szülés utáni 6 hetes kontrollra, de olyan mintha most jönne meg a menzeszem (pár csepp, egy tisztasági betét elég volt tegnapra). Menjek így, vagy nem tud rendesen megvizsgálni?

Legjobb válasz: Én megkérdezném a dokit telefonba ne menjek potyára.Lehet hogy azért a sebet megnézné de rákszûrést is szoktak ilyenkor csinálni nálunk és azt így nem lehet.

Én megkérdezném a dokit telefonba ne menjek potyára.Lehet hogy azért a sebet megnézné de rákszûrést is szoktak ilyenkor csinálni nálunk és azt így nem lehet.
Nem kell ehhez napra pontosan ragaszkodni. Én megvárnám, hogy mi lesz, legfeljebb ha úgy jön ki, akkor egy héttel késõbb mennék, akkor sem történik semmi.
Én végig vérezgettem 6 hétig. A vizsg-on mondta a doki, hogy ez már menszesz. Rákszûrést így fél év múlva végez.

6 hetes kismama vagyok. Ma délután kevéske vér lett a tisztasági betétemen. Normális ez ilyenkor?

Hívom folyamatosan a n?gyógyászom aki nem veszi fel.Hová tudok fordulni ezzel a problémával?Már nem vérzek,de nagyon kiborultam.

Legjobb válasz: ügyeletet hívd fel mert ez már nem a beágyazódás ... nem terhelted meg magad ? nem emeltél nehezet ? nem fáj a hasad? pihenj le ! ne izgulj a nõgyógyász ha nem veszi fel két órán belül keresnék helyette másikat!!! komolyan.

ügyeletet hívd fel mert ez már nem a beágyazódás ... nem terhelted meg magad ? nem emeltél nehezet ? nem fáj a hasad? pihenj le ! ne izgulj a nõgyógyász ha nem veszi fel két órán belül keresnék helyette másikat!!! komolyan.
akkor vigyázzatok nagyon magatokra!
Jól van akkor most már ne idegeskedj hanem pihenj sokat.Valószínûleg a terhesség végéig táppénzen maradsz veszélyeztetett terhességgel. Azt mondják, hogy nagyon erõs ez már meg fog maradni, de azért még csak 8 hetes.Majd a 13 héttõl lehet jobban fellélegezni, bár pont tegnap olvastam itt, hogy a 26(!!!) héten halt meg a babája valakinek.....Szóval nekünk anyukáknak az egész terhesség egy aggódás.Úgyhogy nagyon sok pihenés, pozitív gondolatok és beszélni a babóhoz, hogy mennyire várjátok és kapaszkodjon rendesen:) ) Minden jót nektek! 25 hetes km
A kérdező hozzászólása: Nekem 11.Ezért is mondták azt, hogy 8 hetes vagyok.Én nem kaptam semmit.Azt mondta a nõgyógyász, hogy ha legközelebb is vérzek szóljak neki, ha viszont erõsebben akkor azonnal a kórházba.Egyébként mindent rendben talált.A kicsim nagyon édes, a szívmûködését is meghallgattuk. :) Azt mondta nagyon erõs és "ez már bent fog maradni"Nagyon tartok ettõl a vérzéstõl, mert amikor hazajöttem ismét észrevettem egy kis foltot.A doki azt mondta a vizsgálattól van.
Szia! Én is pont így vagyok, nekem ma reggelre lett egy kis barna foltom és azonnal a nõgyógyászati rendelésre mentem. 6 hetes vagyok, van is szívhang, de a vizsgálat közben bevéreztem. Nagyon megijedtem. Kaptam gyógyszert és táppénzre vettek. 4, 5 mm-es a baba. Neked mekkora?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a választ. Most értem haza a nõgyógyásztól.Sikerült felhívnom és azt mondta azonnal menjek be hozzá.Be is hívott egybõl pedig rengetegen vártak rá.Szerencsére már nem vérzek és nincs is semmi gond.A babuci nem 6 hetes hanem 8 :) ez most derült ki.Szegedre jártunk inszemre, de természetes úton jött össze.A nõgyógyászom szerint a szegedi vizsgálat miatt vérezhettem egy kicsit.Nem kaptam semmi gyógyszert, de ha mégegyszer elõfordul akkor azonnal el kell menni hozzá.Most már megnyugodtam :) Ez az elsõ babánk és nagyon aggódunk miatta.
Minél elõbb fordulj orvoshoz.Nekem a 12.hét környékén volt egyszer ilyen.Nagyon kétségbe estem és azonnal elrohantam a dokihoz.Nekem szerencsére nem volt semmi probléma, ezért azt mondom ne idegeskedj mert az nem tesz jót, nem feltétlenül jelent bajt, de dokival mindenképpen nézesd meg.Kitartás, sok szerencsét. 20+5hkm
Nem ez nem jelent jót akárki akármit monda vér sosem jelent jót.Orvos.
azonnal orvos. nekem is volt ilyen a 6.v a 7. hét környékén, azonnnal orvoshoz mentem. szerencsére nem lett baj, azonban a záró jeletésen ez állt: fenyegetõ vetélés. ne játsz vele, irány a doki!!!
Szia! Leírnám neked is a történetemet..de.. A lényeg, hogy azonnal ügyelet!! nekem sajnos pont egy hete volt vetélésem...én is csak barnáztam az elején, de a dokik nem törõdtek vele, és meg is lett a baj!! Irány a kórház!!! Van direkt nõgyógyászati ügyelet! és ne engedd, hogy lerázzanak!!! szorítok!
Ha nem érzed magad biztonságban vagy erõsödik a vérzés, menj be bármilyen szülészetre, bármikor, az éjjel közepén is. Ott megnéznek, csinálnak UH-t, megnyugtatnak. Izgulni nem kell. Nekem az elõzõ terhességemben volt kisebb vérzésem pont ilyen idõben. Valószínûleg az ikerterhesség ment el éppen. Ez természetes dolog (a terhességek 80%-ka ikerterhességként indul). 3 éves a kislányom :) (Az orvosod meg valószínûleg éppen "szül", elõfordul az ilyen. Meg lehet õ is néha magánember :) Bár, ha túl sokszor fordul ez elõ, akkor én elmennék máshoz.)
Igen!Irány az ügyelet, mert ez nem játék.De ne gondolj egybõl a legrosszabbra!Lehet, hogy ártalmatlan kis hormonzavar, és kapsz rá gyógyszert.Semmiképp ne ülj otthon!Most nem az orvos személye számít.Az ügyeleten is ugyanúgy megvizsgálnak, megultrahangoznak.És meg is nyugszol.Otthon egyébként se lenne egy nyugodt perced sem.Nem biztos, hogy baj van, de jót nem jelent a vérzés.Kapd össze magad, és indulj!Most, azonnal.
Egyáltalán nem normális. Azonnal doki!
feküdj le, vagy csak dölj le a kanapén, nyugodj meg, mély lélegzet, valószínûleg semmi baj.....menj be az ügyeletes kórházba, mindenképp lásson orvos, aki valószínû felír gyógyszert is.....hívd a férjed, vagy akárkit, nehogy buszozz v vezess.....NYUGI!!!!ne a legrosszabbra gondolj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat pihenek és vigyázok magamra.Már az elsõ hetek óta beszélek hozzá. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok!!!!
Szerintem menj el orvoshoz.drukkolok hogy úgy legyen ahogy te szeretnéd
szia.nekem 6 hete volt missed.ab spontán vetélésem. A mûtét után néha volt hogy nekem is vol véres-barnás a betétem, ezt tisztulásnak is mondják. Mi is voltunk együtt a párommal mûtét után 2 héttel és nem védekeztünk, nem lett semmi következménye.De azért még vigyázzatok én is jobban figyelek, nem szeretném ha megismétlõdne a dolog.Mielõbbi babásodást kívánok neked is.
Szia!Elõttem író sztem jól szólt, ezt tisztulásnak hívják, mert a currette után vérezgethetsz picit(gondolj csak bele, a méhedben seb keletkezett) akár 2-3 hétig is, és amikor orgazmusod van, akkor egy préselõ mechanizmus indul el a testedben, ami következtében a felgyülemlett vér kiürül.Ha ez a dolog a következõ mensid után is fennáll, sztem azért menj dokihoz, bár úgyis kell a kontroll miatt.Sajnálom a dolgot, de szorítok, hogy mihamarabb kisbabád legyen.Egy öreg róka

6 hetes terhes vagyok. Van egy fiam, de 8 hónapja volt egy vetélésem. Tegnap a tisztasági betéten volt egy véres folt, de azóta semmi. Minek lehet a jele? Lehet, hogy a szoptatás miatt, vagy a GynOphilus nevű tablettától van? Volt vkinek hasonló?

Legjobb válasz: Én az ilyentöl ugy félek most 17 honaposan le szoktatam a lányomat a ciciröl rögtön utána terhes lettem de nem sokáig tudtunk örülni 5hetesen el ment 1 hétig véreztem igy kezdödött:-(

Én az ilyentöl ugy félek most 17 honaposan le szoktatam a lányomat a ciciröl rögtön utána terhes lettem de nem sokáig tudtunk örülni 5hetesen el ment 1 hétig véreztem igy kezdödött:-(
sok mindentõl lehet, de jót szerintem semmiképpen sem jelent. Nekem a hematómát jelezte a vérzés. Mindenképpen fordulj orvoshoz. 36 hkm
mielõbb nézesd meg magad orvossal
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ nekem is elment. 11 hetesen tudtam meg, h már 8 hetesen "elment", de csak 1-2 héttel elõtte kezdtem vérezgetni. Már minden renden, de azért hétfõn megyek a dokihoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!