Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen a (1945 db)

Hasi UH-n látszani fog 6 hetesen a baba?

Szívhang lesz már?

Legjobb válasz: Nekem hüvelyin látszott, akkor volt 6 hetes és 2 napos. Szívhang volt már. Ilyen korai szakaszban szerintem csak hüvelyin látszik.

Nekem hüvelyin látszott, akkor volt 6 hetes és 2 napos. Szívhang volt már. Ilyen korai szakaszban szerintem csak hüvelyin látszik.
Hüvelyi UH-ra készülj, mert azt csinálnak ilyenkor. Lesz szívhang is már, és a petezsák jól látható.
Nekem látszott a petezsák hasin 6 hetesen.
Ez rajtad múlik (azaz az alkatodon, és a hasfal vastagságán). Ui nekem 4-5 hetesen látszódott hasi uh-on, egyszer 7 hetesen azért csinált hüvelyit mert pont a feje búbja látszódott a hasin.
4 hetesen az elsõ vizsgálat során hasi uh-val nézte meg. :) látszódott :)
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz szívhang! Én is itt olvastam ezt, jól meg is ijedtem mikor 6+2 hetesen még nem volt, csak a szikhólyag. Aztán 8 hetesen már volt embrió és lehetett látni a szívmûködést is, de persze szívhangot ilyen fiatalon még nem néznek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ma mondta az orvos, hogy szerinte egy hét múlva menjek UH-ra (szerintem csak hasi van, mert sztk, de ez nem tuti), de még annyira pici, hogy nem tudom, van-e értelme. Természetesen elmegyek, csak hogy ne kapjak idegbajt, ha még nem sok mindent tudnak ennyi idõsen mondani. Köszi még egyszer. Ha vki még tud mit hozzáfûzni, szívesen fogadom:)
Nekem elsõ uh 6+5-nél volt, természetesen hüvelyi, de utána megnézte hasival is és tökéletesen látszott, pedig nem volt egy jó gép.

Más baba is ilyen? 6 hetes a babám. A tegnapi napot végigaludta, ma meg egész nap nyűgös.

Legjobb válasz: Szia! Sorstársak vagyunk :-). 6 hetes a babó. Az a különbség hogy mi a tegnapi napot is végig nyûgösködtük, semmit nem aludt talán 3x 20 percet egész nap. Éjjel viszont egyhuzamban 6 órát úgy elfáradt. Ma sem alszik. Most aludt el 2 perce azt várom mikor folytatja :-(. Ez hiszti egyébként? Hisztiznek már ilyen pici korban? A férjem azzal piszkál hogy ne vegyem fel mert elrontom.

Szia! Sorstársak vagyunk :-). 6 hetes a babó. Az a különbség hogy mi a tegnapi napot is végig nyûgösködtük, semmit nem aludt talán 3x 20 percet egész nap. Éjjel viszont egyhuzamban 6 órát úgy elfáradt. Ma sem alszik. Most aludt el 2 perce azt várom mikor folytatja :-(. Ez hiszti egyébként? Hisztiznek már ilyen pici korban? A férjem azzal piszkál hogy ne vegyem fel mert elrontom.
Biztos az idõváltozás miatt. Mivel tegnap egész nap aludt, ki van pihenve és gondolom most meg már nem bír elaludni amikor kéne.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom , hogy hiszti-e, de sokáig nem bírom, és felveszem...
Azért egy hat hetes baba még nagyon kicsi, vedd fel elrontani még nem lehet.Szüksége van a közelségedre.Mindig abba gondoljatok bele, hogy neked sincs két egy forma napod, te is nyügi vagy néha.Õk meg még nagyon picik, ez a nagy meleg kikészíti õket akár csak minket.Kitartás csajok!!!
Az én babám is 6 hetes és ugyanez van! Tegnap szinte egész nap aludt, ma szinte semmit. De nem volt nyûgös, csak most késõ délután kezdte. De ma pl. reggel és délben sokkal többet evett, mint eddig, ez is olyan furcsa.

8+6 hetesen a CLR 26 mm. Ez jó méret? Nem nagy?

Els? babám kb ekkor 18 mm volt.

Legjobb válasz: 8 hetesen 15-20mm 9 hetesen már 2,5 cm az átlag úgyhogy jó szerintem!!

8 hetesen 15-20mm 9 hetesen már 2, 5 cm az átlag úgyhogy jó szerintem!!
A kérdező hozzászólása: Más babája mekkora volt ennyi idõsen?
8 hetesen nekem 16 mm-es volt!


6 hetes a babám, és egyedül vihetem kocsival?

Csak a hátsó ülésen utazhat,mert el?l nem lehet kikapcsolni a légzsákot. Ti mikortól mertetek egyedül vezetni vele? kb: 20 perces az út ahová menni akarok.

Legjobb válasz: Én már 3 hetes korába egyedül mentem vele mamihoz. Csak elõre mertem ültetni. Bár nekünk ki lehet kapcsolni a légzsákot. Most 6 hós de soha nem vezettem még úgy, hogy õ hátul egyedül ült volna.

Én már 3 hetes korába egyedül mentem vele mamihoz. Csak elõre mertem ültetni. Bár nekünk ki lehet kapcsolni a légzsákot. Most 6 hós de soha nem vezettem még úgy, hogy õ hátul egyedül ült volna.
Én is vittem már 3 hetes kora óta. Bár én bevallom õszintén hogy ha egyedül megyek vele elõre rakom õt a hordozóba és teljesen hátra tolom az ülést, nekem sem lehet kikapcsolni a légzsákot. És persze 1000-szer óvatosabban vezetek. Én úgy nem merem hátra rakni mivel nem látom. Most lesz már 4 hós vasárnap. Eddig a rendõrt még megúsztuk. Mondjuk nem is érdekel a megbüntet. Nekem így a biztonságos. Hozzáteszem nekem nagyon bukós a lányom és van hogy ugye alig kap levegõt ha bukik vagy félrenyel. Ha nem lenne ilyen baja lehet hogy hátra merném tenni õt.
Én is már a kezdetektõl mentem vele egyedül. Mivel én is csak hátra tudom tenni, vettem a bababoltban fejtámlára tehetõ tükröt, így nyugodtabban vagyok, mert látom a visszapillantóban.

6 hetes a kis bichon havanesem ma hoztuk aza már ismerkedik egy kicsit a környezetettel de sokat pihen és fekszik és csak néz előre vagy néha alszik, ez normális?

A másik hogy van mikor elkezdni harapdálni a lábait egy ideig csinálja aztán abbahagyja,tisztogat is de néha harapdálja, ma lett be oltva el?ször és féregtelenítve.

Legjobb válasz: Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD

Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD
8 hetesnél fiatalabb kölyköt nem szabad kivenni az alomból! Legalább az utcára ne vidd ki, mert semmi védettsége nincs! Ha ma volt féregtelenítve, akkor figyeld az ürüléket, hogy nincs-e benne féreg, vagy lárva. A szõrét is nézd át, ha apró fekete bogyókat látsz benne, akkor bolhás. De a lábrágás gyakran utal ételallergiára is.
igen elég hamar elhoztad, de én nem téged hibáztatlak, hanem azt a felelõtlen szaporítót! kérdésem lenne, hogy a kutyának vettetek valami rágó játékot? ha még nincs nagyon mit rágcsálnia akkor vegyetek :)
Jajj, de jó, egy újabb "felelõsségteljes" gazdi, aki még a féreghajtás szót se ismeri...
Egy ilyen kiskutya még nagyon sokat alszik. de az annyira nem jó, ha harapdálja a lábai. nézzétek nincs-e benne féreg.
Szia én is hat hetesen kaptam meg a kicsi havanese-m igazából nekem is sokat alszik félórát játszok vele és kidöl 3 órára, de ez nem baj:D Nekem is harapdálja néha a lábát de a kakijába nincs féreg megnéztük!
az ilyen pici kutya inkább fel van puffadva ha férges.
onann tudod h férges-e h lefogy, mert a féreg megeszi helyette a kaját, de amúgy kapnia kell féreghajtót és akkor semmi baja nem lesz már. Szerintem is egy picit korán hoztátok el.
Szia! Tényleg még elég pici, úgyhogy sokat alszik! ezen ne aggódj...ráadásul új környezetbe is került, úgyhogy ez teljesen normális. Pluszba oltást is kapott, ami után 3-4 napig kába lehet. 4-5 nappal az oltás után már elkezdenek kitermelõdni az ellenanyagok.Kertben, elzárt területen lehet a szabadban! sõt! ha lakásban laksz az utcára is kiviheted, amennyiben gondos gazdi vagy és egy kis területet fertõtlenítesz mésztejjel.A lábharapdálás sok mindenre utalhat, de ha nem túl sokat és nem túlzottan vadul harapdálja akkor nincs gond! Szokás....Vakarózni is szoktak, ahogyan az ember, nem csak bolhára utal. Jó kutyázást!
Augusztus 1. óta életbe lépett az állatvédelmi törvény módosítása, miszerint 8 hetesnél fiatalabb kutya kölyköt nem szabad az anyjától elválasztani...
elõször megkérdezed, hogy tudod megnézni, utána lecseszel, hogy miért okoskodok, amikor a kérdésben benne van, hogy volt féregtelenitve. na mármost. ha a székletben nincs féreg, akkor a következõt 2 hét múlva kell, viszont ha van, akkor hamarabb. márpedig biztosan van, ha olyan jó helyen vetted, ahol 6 hetesen odaadták.
de úgy tudod megnézni, hogy férges-e , hogy beadtátok neki a féregtelenítõt.. volt a kaksijába féreg??? ha nem akkor nem férges..amúgy pici fehér rizs szemhez hasonló a féreg illetve hosszú féreg alakú is lehet.. 6 hetes elég fiatal, 8-9 hetesen szabadna elhozni csak!!
A kérdező hozzászólása: Oda van írva hogy a kérdésnél hogy féregtelenítve volt éppen ma... szóval olvasd el normálisan és utánna mond amit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hogy nézzük meg hogy férges-e?
Szia! A barátnõmnek ezt csinálta a kutya az összes lábával (skót juhász) és férges volt.. Azt hiszem 10 vagy 11 hetes volt.. És elvileg úgy vették, hogy féregtelenítve van... Mindenképpen nézesd meg az állatorvossal!

Érezhetem 13+6 hetesen a babát? Első baba.

Ilyen nagyon enyhén bugyborog a hasam, vagy az még csak az emésztés miatt van?

Legjobb válasz: Én 14 hetesen éreztem elõször (elsõ baba), úgyhogy elképzelhetõnek tartom.

Én 14 hetesen éreztem elõször (elsõ baba), úgyhogy elképzelhetõnek tartom.
Elsõt nem szokták ennyire korán érezni, inkább max a 16. héttõl, de bármi lehetséges! :) )) Lehet, hogy neked ilyen érzékeny a pocid, a babád meg egy sajtkukac! :D
Szia! nekem a 12.héttõl bugyborékolt a hasam alul, de nem mondanám, hogy a baba volt, mert ezt nem tudom biztosan :) az igazi rúgást vagyis inkább csak nyomkodást a 15.hét elején éreztem elõször, nekem is elsõ baba :) 20h km
Szerintem érezheted. Nekem a 14. héttõl volt bugyborékolás, és biztos vagyok benne, hogy nem emésztés volt, mert egyszerûen éreztem, hogy ez valami más! S elsõ baba. 20 hetes kismama
Szia! Én 14 héttõl éreztem, úgyhogy lehet te is azt érzed, . Nem tudom miért mondja mindenki, hogy buborékol, nahát nekem nem! Az elsõ pillanattól kezdve éreztem azt a feszítõ érzést amit most, mikor a hasfalam közelébe ér és kidudorodik, mint egy dinnye. (22 hetes kismami)

Elapadt volna a tejem? Ugye nem? Csak átmenet? MÉg csak 6 hetes a babám.

4 nappal ezel?tt mintha pecsételve véreztem volna. De nem er?s menszi.Megjött a doki szerint. 6 hetes a babám. Csak anyatejes. És eddig rengeteg tejem volt. egyik napról a másikra pedig kevés. Annyira, h pótolnom kell a fagyasztott tejb?l. Tényleg elapadhat a tejem? Rettegek t?le. Tapasztaltatok hasnolót?

Legjobb válasz: Nem fog elapadni! A mensi befolyásolhatja a mennyiséget és az ízét is. Lehet, hogy a babádnak most nem ízlik annyira. emellett 6 hetes kor körül van egy fejlõdési ugrás is, ilyenkor a babák több tejet igényelnek. Hogy több termelõdjön, sûrûbben kell mellre rakni a babát, így a szervezetjelzést kap, hogy többet termeljen. Viszont ha mindig kiegészíted a szopikat pótlással, a bab nem lesz hamarabb éhes, nem akar sûrûbben szopni, így nem lesz több tej se... ördögi kör. Legyél nyugodt, pihenj, igyál sokat, szoptatások elõtt legalább 15 percet pihenj, és nem sokára több lesz ismét a tej! A mell keménysége nincs összefüggésben azzal, mennyi van benne, hisz a tej nagy része szoptatás közben termelõdik :)

Nem fog elapadni! A mensi befolyásolhatja a mennyiséget és az ízét is. Lehet, hogy a babádnak most nem ízlik annyira. emellett 6 hetes kor körül van egy fejlõdési ugrás is, ilyenkor a babák több tejet igényelnek. Hogy több termelõdjön, sûrûbben kell mellre rakni a babát, így a szervezetjelzést kap, hogy többet termeljen. Viszont ha mindig kiegészíted a szopikat pótlással, a bab nem lesz hamarabb éhes, nem akar sûrûbben szopni, így nem lesz több tej se... ördögi kör. Legyél nyugodt, pihenj, igyál sokat, szoptatások elõtt legalább 15 percet pihenj, és nem sokára több lesz ismét a tej! A mell keménysége nincs összefüggésben azzal, mennyi van benne, hisz a tej nagy része szoptatás közben termelõdik :)
ilyen idõs korában nekem is kevesebb volt, a kicsim meg folyton evett volna.adtam én is fagyasztottat.aztán helyre állt a rend, most már van annyi, ami neki elég.
Próbáltad 2 mellbõl szoptatni? Úgy is hamar lenne több tejed... minél több inger éri, annál hamarabb lesz több...
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok! amúgy azért pótolok, mert nem tudom egész egyszerûen kielégíteni az igényét és sir.pótlás után alszik, pihen és nem sir
A kérdező hozzászólása: persze két mellbõl szoptatok.eddig egy is elég volt. már 2 sem.
Nekem is kevesebb, amikor megjön. De csak pár napig. Ilyenkor felkel és éjjel is szopizik, és 2-3 nap múlva megint több lesz a tejcsi. Szoptass sokszor, az a legjobb. Sok sikert!!

36 (36+6) hetesen a következő adatokat mérték: BP: 93 mm, AC: 330 mm, FL: 68 mm. Súly: 3170 gramm. Jók az adatok?

Légyszi táblázatokat ne linkeljetek be, mert ismerem mind, inkább arra lennék kíváncsi, hogy kinek mekkora volt ilyenkor a babája!

Legjobb válasz: Teljesen jók! Nálunk is hasonlóan alakult! 38 hétre még szedett magára a babám, 3670g-ra. 39 hetes

Teljesen jók! Nálunk is hasonlóan alakult! 38 hétre még szedett magára a babám, 3670g-ra. 39 hetes
A kérdező hozzászólása: Bocsi, 7 hetes.
Az orvosod nem mondott semmit errõl? Csak a leleteket adta oda?
Szia! Másold be ezt a keresõbe és itt napról napra nyomon követheted a babád méreteit! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Egyébként tökéletes! :) 7 hetes babára 11 mm-ert ír! :) Gratulálok! 10 hetes kismama
De fura, nekem 8 hetesen volt 14 mm a petezsák....És nem volét pici baba.Nincsnek õk véletlenül ketten :o)
szia nekem 6hetesen 12 milli a petezsák baba még nem látható
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de az az iker dolog megrémít egy kicsit, vannak mind a 2 oldalról a családban :)
Én 5 hét 6 naposan voltam elõször dokinál és 14 mm-es volt a petezsák! Lehet, hogy tényleg többen vannak! :) 10 hetes kismama

Normális az, hogy 6 hetesen a mellbimbó udvarán semmi változás nincs? Bezzeg a mellem majd leszakad...

Legjobb válasz: normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.

normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is nõtt és keményedett is! A férjem nagy örömére:-) Csak azért kérdeztem, mert elég kicsi a mellbimbóm. Nem lesz ez gond a szoptatásnál?
nekem 12 hetesen kezdett...de nem mindenki egyforma..es ezutan is fog valtozni meg a merete es a szine is.
Nekem csak nagyon picit lett sötétebb. Persze a mérete változott. elõször a 8. héten majd a 34. héten nõtt még egy picit. Ne aggódj nem lesz gondod emiatt a szoptatással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!