Találatok a következő kifejezésre: 6 hetesen, első vizsgálaton hüvelyi vagy (3 db)

hüvelyi
Sziasztok, nekem nem hüvelyi volt. Majd a 12. heti lesz az.
nekem egy hüvelyi u.h. sem volt.dokija válogatja 36hetes kismama
Doki válogatja. Én 5 hetesen voltam (múlt héten) és elõször hüvelyi vizsgálat volt, majd átmentünk egy hüvelyi ultrahangra is. Én már láttam a szívösszehúzodásait a gombostûmnek. :)
A kérdező hozzászólása: de jó Neked, nagyon izgulok, hogy mi lesz, remélem minden ok lesz. :)
Nekem hüvelyi uh-t csinált a doki az elsö egyharmadban minden alkalomkor.
Hüvelyi uh volt az elsõ, de vizsgálni csak 12. héten rákszürés miatt, utána már csak hasi uh.
Nekem is huvelyi volt, meg a 18. heten is megkerdezte, nezheti-e azzal, mert sokkal jobban latja. Kesobb mar, mikor nagy a baba, akkor a hasi jobb.
En 9 hetesen voltam eloszor de a hasin az egvilagon semmi nam latszott, tehat huvelyit kellet csinaljon ezert, 13 heten is huvelyi volt nekem mert azon jobban latni mindent, 16 hetesen pedig mar hasi..

6 hetes leszek jövő héten, akkor lesz az első orvosi vizsgálatom. Miből áll egy ilyen vizsgálat (pl. hasi vagy hüvelyi ultrahangból? )

Milyen további vizsgálatokra küld el az orvos? Mikor kell mennem véd?n?höz? A 12. hétig lesz majd ezt követ?en valami vizsgálat?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh mindenképpen a 12 hetesen már lehet hasi uh lesz. Beutalót kaphatsz vérvételre , de én azt csak a 12. héten kaptam. Visszarendel uh-ra a 12. hétre. Ha a doki odaadja a papírt, amin a terhesség ténye szerepel, azzal mehetsz is a védõnõhöz. Elvileg kell hogy csináljon egy cytológiát, mert a következõ csak sokára lehet. Ha rendben van minden, akkor csak a 12. héten lesz vizsgálat.

Hüvelyi uh mindenképpen a 12 hetesen már lehet hasi uh lesz. Beutalót kaphatsz vérvételre , de én azt csak a 12. héten kaptam. Visszarendel uh-ra a 12. hétre. Ha a doki odaadja a papírt, amin a terhesség ténye szerepel, azzal mehetsz is a védõnõhöz. Elvileg kell hogy csináljon egy cytológiát, mert a következõ csak sokára lehet. Ha rendben van minden, akkor csak a 12. héten lesz vizsgálat.
Szia, Nálunk a menet: hat hetesen hüvelyi uh, utána két hét után megerõsítõ hüvelyi uh, és ha ott élõ fejlõdõ magzatot talál, akkor küldenek a terhes gondozásra, ott felveszik az adataid, a milyen színû a bugyidig mindent. Ott adják a beutalókat EKG házidoki, védõnõ, fogászat, labor. A 12. hétig ezzel el is leszel, és addig nõgyógyásznak nem is kell "piszkálnia". Hogy mikor mész védõnõhöz, az attól függ mikor tud fogadni, ha már van arról leleted, hogy terhes vagy, (nekem hiába volt szívhang 6hetesen, csak a 8hetes uhn adott olyan papírt a doki, hogy "terhesség, bizonyított" és küldött tovább)
Szia! Nekem ekkor még csak sima uhang volt, hüvelyi csak a 12.héten! Cytológia, védõnõhöz papírt kapsz (nálunk legalább is ez a szokás, hogy majd õ küldözget tovább), vérvétel, belgyógyászat kardiológia! Aztán szépen sorba a többi...:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!

Kb.6 hetes terhes vagyok, az első vizsgálatra hétfőn megyek. Apró szúrásokat érzek az alhasamban de tudom hogy normális. Most viszont lefelé érzem (vagy csak oda sugárzik? ) a hüvely felé. Nem erősek, 1-2 pillanatig tartanak csak. Másnak is van ilyen?

Els? baba... :)

Legjobb válasz: Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.

Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fájdalmaknak azért nem mondanám, csak olyan mint a hasszurka csak lefelé érzem. Csak az merült fel bennem nehogy a méhszáj picit nyitva legyen vagy ilyesmi. Azt nem érzem hogy nagy gond lenne csak tapasztalatlan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ja és napjában csak 2-3x érzek 1-2 ilyen szúrást, amikor teszek-veszek. Egyik nap reggel éreztem, ittam egy magne b6 feminat és kis idõre ledõltem és elképzeltem h minden rendben odabent. El is múltak aznapra ezek a szurasok, persze nem tudom melyiktõl. :)
Én egész végig éreztem ilyen-olyan szurkálásokat, nagyobb terhesen jóslókat, szurkált a hüvelyem, és konkrétan 40 hét 2 napig voltam tök zárt, nem nyílt a méhszáj. Amikor utána nyílt, nem éreztem. Szóval alapvetõen normális az enyhe szurkálás.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, akkor nem agyalok rajta.. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!