Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok. Ma egy kis (6 db)

6 hetes terhes vagyok. Ma egy kis rózsaszín cm darab jött ki belőlem, és fájt a hasam. A doki azt mondta ez normális. Tényleg az, ugye nem vetélek?

Legjobb válasz: okos döntés volt hogy elmentél orvoshoz... és hogy ha ö megnyugtatott, akkor nem hiszem hogy baj lenne :) ugy hogy ne aggódj bízz meg a dokidban :)

okos döntés volt hogy elmentél orvoshoz... és hogy ha ö megnyugtatott, akkor nem hiszem hogy baj lenne :) ugy hogy ne aggódj bízz meg a dokidban :)
Szia, nekem is volt ilyen rózsaszínû folyásom a terhesség elején (7. héten). A dokim mondta, hogy ameddig nem élénk piros a színe, adig nincs baj.

4 hetes 6 napos vagyok. Ma szexeltünk a párommal. Most vettem észre egy kis csöpp barnás valamit a bugyimon. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Ez elméletileg "normális" is lehet, de keresd fel a nõgyógyászod, fõleg, ha elsõ terhesség.

Szia! Ez elméletileg "normális" is lehet, de keresd fel a nõgyógyászod, fõleg, ha elsõ terhesség.
Terhesség alatt minden barnás, véres csepp, folyás gond. Menj orvoshoz!

Ma kaptunk egy 6 hetes kis yorkit a két meglévõ kutyusunk mellé. A másik kettõ fekete volt picinek ez viszont barna. Lehet hogy nem yorki? Vagy lehet ilyen színû is?

Legjobb válasz: A yorkie egy színben van és az nem a barna.... ha tényleg barna akkor kizárt, hogy yorkie legyen.. Egyébként a törvény szerint 8 hetes kor alatt tilos kölyköt eladni/venni...azt már meg se említem, hogy ma Magyarországon kutya csak chippel cserélhet gazdát (ez kölykökre és felnõttekre egyaránt vonatkozik így annak is lennie kellene meg két oltásnak...

A yorkie egy színben van és az nem a barna.... ha tényleg barna akkor kizárt, hogy yorkie legyen.. Egyébként a törvény szerint 8 hetes kor alatt tilos kölyköt eladni/venni...azt már meg se említem, hogy ma Magyarországon kutya csak chippel cserélhet gazdát (ez kölykökre és felnõttekre egyaránt vonatkozik így annak is lennie kellene meg két oltásnak...
Ha nincs törzskönyve, 6 hetesen odaadták, nincs benne chipp, nincs 2 oltása és nincs 4x féreghajtva, akkor jó eséllyel egy fajtajellegû keveréket kaptatok, vagy egy full keveréket. Ezzel önmagában nincs baj, ha nem fizetettek érte 20-30 ezret. Illetve törvény tiltja, hogy 8 hetes kora elõtt elhozz kutyát.Illetve kötelezõ a chip minden egyes kutyába, aki gazdát vált. Nekem a színe sem elég meggyõzõ.
Majd kiderül 7-8 hónaposan, hogy mit kaptatok.
Többféle színû yorkshire létezik, itt olvashatsz róluk: http://www.yourpurebredpuppy.com/faq/yorkshireterriers.html
Tenyésztõtõl vettétek vagy szaporítótól? Mutatsz róla képet?
Tegyél fel róla képet.
A hivatalos standard szerint egy szín van, minden más keverék...
mutasd meg képen!
Jézusom!!!! Hogy lehet egy kutyust 6 hetes elhozni??? Annak még az anyja mellett a helye!!! Mond, tudsz te bármit is a kutya tartásról????

6 hetes a kis bichon havanesem ma hoztuk aza már ismerkedik egy kicsit a környezetettel de sokat pihen és fekszik és csak néz előre vagy néha alszik, ez normális?

A másik hogy van mikor elkezdni harapdálni a lábait egy ideig csinálja aztán abbahagyja,tisztogat is de néha harapdálja, ma lett be oltva el?ször és féregtelenítve.

Legjobb válasz: Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD

Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD
8 hetesnél fiatalabb kölyköt nem szabad kivenni az alomból! Legalább az utcára ne vidd ki, mert semmi védettsége nincs! Ha ma volt féregtelenítve, akkor figyeld az ürüléket, hogy nincs-e benne féreg, vagy lárva. A szõrét is nézd át, ha apró fekete bogyókat látsz benne, akkor bolhás. De a lábrágás gyakran utal ételallergiára is.
igen elég hamar elhoztad, de én nem téged hibáztatlak, hanem azt a felelõtlen szaporítót! kérdésem lenne, hogy a kutyának vettetek valami rágó játékot? ha még nincs nagyon mit rágcsálnia akkor vegyetek :)
Jajj, de jó, egy újabb "felelõsségteljes" gazdi, aki még a féreghajtás szót se ismeri...
Egy ilyen kiskutya még nagyon sokat alszik. de az annyira nem jó, ha harapdálja a lábai. nézzétek nincs-e benne féreg.
Szia én is hat hetesen kaptam meg a kicsi havanese-m igazából nekem is sokat alszik félórát játszok vele és kidöl 3 órára, de ez nem baj:D Nekem is harapdálja néha a lábát de a kakijába nincs féreg megnéztük!
az ilyen pici kutya inkább fel van puffadva ha férges.
onann tudod h férges-e h lefogy, mert a féreg megeszi helyette a kaját, de amúgy kapnia kell féreghajtót és akkor semmi baja nem lesz már. Szerintem is egy picit korán hoztátok el.
Szia! Tényleg még elég pici, úgyhogy sokat alszik! ezen ne aggódj...ráadásul új környezetbe is került, úgyhogy ez teljesen normális. Pluszba oltást is kapott, ami után 3-4 napig kába lehet. 4-5 nappal az oltás után már elkezdenek kitermelõdni az ellenanyagok.Kertben, elzárt területen lehet a szabadban! sõt! ha lakásban laksz az utcára is kiviheted, amennyiben gondos gazdi vagy és egy kis területet fertõtlenítesz mésztejjel.A lábharapdálás sok mindenre utalhat, de ha nem túl sokat és nem túlzottan vadul harapdálja akkor nincs gond! Szokás....Vakarózni is szoktak, ahogyan az ember, nem csak bolhára utal. Jó kutyázást!
Augusztus 1. óta életbe lépett az állatvédelmi törvény módosítása, miszerint 8 hetesnél fiatalabb kutya kölyköt nem szabad az anyjától elválasztani...
elõször megkérdezed, hogy tudod megnézni, utána lecseszel, hogy miért okoskodok, amikor a kérdésben benne van, hogy volt féregtelenitve. na mármost. ha a székletben nincs féreg, akkor a következõt 2 hét múlva kell, viszont ha van, akkor hamarabb. márpedig biztosan van, ha olyan jó helyen vetted, ahol 6 hetesen odaadták.
de úgy tudod megnézni, hogy férges-e , hogy beadtátok neki a féregtelenítõt.. volt a kaksijába féreg??? ha nem akkor nem férges..amúgy pici fehér rizs szemhez hasonló a féreg illetve hosszú féreg alakú is lehet.. 6 hetes elég fiatal, 8-9 hetesen szabadna elhozni csak!!
A kérdező hozzászólása: Oda van írva hogy a kérdésnél hogy féregtelenítve volt éppen ma... szóval olvasd el normálisan és utánna mond amit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hogy nézzük meg hogy férges-e?
Szia! A barátnõmnek ezt csinálta a kutya az összes lábával (skót juhász) és férges volt.. Azt hiszem 10 vagy 11 hetes volt.. És elvileg úgy vették, hogy féregtelenítve van... Mindenképpen nézesd meg az állatorvossal!

6 hetes kismami vagyok. Ma reggel volt egy kis barna folyásom. Ez baj? Tegnap szeretkeztünk először amióta teherbe estem, lehet hogy attól volt?

Legjobb válasz: Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!

Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!
A szeretkezés nem okoz gondot az egészséges terhességnek. Ne aggódj. A folyás nem gond, csak ha élénkpiros vérzés, meg ha görcsölsz mellette.
az én nõgyógyászom is mondta, hogy szeretkezés után elõfordulhat, lehet akár hámsérülésbõl adódóan is. nem kell mindenért orvoshoz rohangálni! Persze, ha nem szûnik, folyamatosan jelen van, akkor mutasd meg magad a dokinak!
Szerintem hívd fel a dokit és mond el neki és ezerrel pihenjél, ne csinálj semmit.
Elõször is nem szabad megijedni.A barnázásnak sok oka lehet.Egyrészt lehet nálad tényleg a szex váltotta ki, vagy lehet most mensiznél eredetileg, vagy lehet hormonpótlás kell, és akkor a doki tud adni gyszert.Az a lényeg, hogy ha ismétlõdik, beszélj orvossal, nert egyrészt õ tud megnyugtatni, másrészt van olyan hogy pont a vérezgetés miatt eltíltják az embert a szextõl az elején.Inkább orvos mondja meg mi okozta, ne mi találgassunk.Boldog babavárást! Egy szextõl eltíltott kismama:-)

Nagyon aggodom, 6 hetes terhes vagyok tegnap együtt voltunk a ferjemmel es az aktus utan barna nyalka szerü kis darabkak jöttek ki belölem! Es meg ma du. Is! Lehet ez egy veteles elöjele? Remelem nem! Varom mielöbbi valaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia Minden képen keresd fel a dokidat szerintem azért biztató hogy nem véres volt a doki minden bizonnyal felír neked tabit vagy kúpot amit a 12. hétig használnod kell és persze egy ideig pihentetni kell a szexet.

Szia Minden képen keresd fel a dokidat szerintem azért biztató hogy nem véres volt a doki minden bizonnyal felír neked tabit vagy kúpot amit a 12. hétig használnod kell és persze egy ideig pihentetni kell a szexet.
Én nem vagyok orvos, de azt tanácsolom, hogy most egy pár napig szüneteltessétek a szexuális együttlétet. Szerintem nem vetélés elõjele lehet, hanem valami megsértõdhetett odabent vagy hasonló...az a lényeg, hogy ne legyen nagyobb mennyiségû és ne tartson sokáig! Minden jót kívánok és problémamentes terhességet!
1.dolgod holnap a doki legyen!! és bírjátok ki az elsõ harmadot szex nélkül, annyit egy orgazmus se ér h véletlenül elveszíts egy babát! de remélem minden ok veled, ha görcsölnél is, az lenne az igazi baj, de a doki így is 1. legyen! és ha nem a te dokid rendel azzal se törödj, menj az sztk-ba, 7tõl mindenhol van rendelés
Szerintem is irány az orvos! Nekem ilyen barnázással kezdõdött és sajnos rossz vége lett, pedig mi nem is mertünk egyáltalán szexelni.. De nagyon drukkolok Neked! Írd majd meg, mit mondott a doki! E.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!