Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok. Õ a harmadik (3 db)

Kell, mindig kell, csak így ingyenes lesz neki-ez az egyetlen különbség....
Szerintem mindent végig kell ugyanugy járnia mintha elsõ gyerek lenne:-( Védõnõ ugyis elmondja majd.
Bocs, hamar elküdtem. Még azt akartam írni, hogy talán Õ lesz az egyetlen aki majd egy pohár vizet ad neki örgségére, soha nem lehet tudni.
Esetleg elgondolkodhatna, hogy ha elkötötték és ez a gyermek mégis megfogant, akkor ez nem lehet véletlen, nem?
Igen, igazuk van az elõttem szólóknak! Ez a gyereket meg kell tartani, nem fogja megbánni!
Szia! nekem is az ugrott be rögtön, hogy aki 3 gyereket szült az hogyan tudná elvetetni a 4.-et?! nincs rá esély, hogy õt is megtarthassa???
Én is pont arra gondoltam, amire az elõttem válaszoló...

6 hetes kismama vagyok. Ti mivel csökkentettétek/csökkentitek a hányingert a terhesség első harmadában?

Nekem egyre rosszabb, egyre er?sebben van hányingerem. Most már van olyan, hogy nem csak reggel, de nap közben vagy este is. Még nem kérdeztem meg a patikában, hogy a Daedalon nev? hányinger csökkent? gyógyszert szedhetem-e ilyenkor rendszeresen vagy esetleg árt a babának. Ti szedtetek ilyet? Vagy homeopátiásat, mint a Cocculine? Vagy valami más módszert tudtok? Ez az els? terhességem, sajnos nem ismerek még praktikákat.

Legjobb válasz: szerintem semmiképp ne szedj be gyógyszert, hamarosan túl leszel ezen az idõszakon. Próbálj meg inni egy pohár vizet, vagy enni valamit. Mikor én voltam ilyen helyzetben, segített a korai reggeli. ezt át kell vészelni, gyógyszer nélkül...

szerintem semmiképp ne szedj be gyógyszert, hamarosan túl leszel ezen az idõszakon. Próbálj meg inni egy pohár vizet, vagy enni valamit. Mikor én voltam ilyen helyzetben, segített a korai reggeli. ezt át kell vészelni, gyógyszer nélkül...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, lányok! Igazatok van, ezt az idõszakot ki kell bírni. Nagyon boldog vagyok egyébként a terhességem miatt és azért ez is sokat segít! :) Nem szedtem még ezeket a hányinger elleni gyógyszereket, mert semmiképpen nem akarok ártani vele a babónak, csak gondoltam rákérdezek, hogy ti szedtétek-e és szabad-e.
Nekem segitett, ha sosem volt üres a gyomrom, a gyomorsav miatt. Igy reggel csak Wasa kétszersültet ettem, azt nem hánytam ki, meg kiderült, hogy a kávétól nagyon rosszul vagyok, azt is abbahagytam. Mellé ittam egy jó erõs Lipton teát, az mindig jól esett valahogy. Napközben nem volt bajom szerencsére. Fel a fejjel, majd elmúlik :) )
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak is köszönöm a hasznos tanácsokat!
szia, most várom a második babámat és hát érintett vagyok benne magne B6-ot szedek, és ha nagyon rossz Cocculine-t pár napja rájöttem, ha jéghideg vizet iszom, attól is elmúlik. talán hamarabb mint egyébtõl az elsõ terhesség alatt, enni se tudtam a folyamatos hányingertõl, akkor mentateát ittam, mézzel és sok citrommal, az jót tett (mindig is utáltam, azóta se ittam) az elevit is kiválthat hányingert, nálam legalább is igy történt, úgyhogy nem is szedem
Nekem segített a hideg citromos borsmenta tea. Azt hittem rossz íze lesz, nekem is ajánlották, de kifejezetten finom. Gyenge borsmenta tea, sok citrommal, cukorral/édesítõvel, jégkockával. Talán azért mert hideg, de nagyon kellemesen hûsíti a gyomrot. Jégkockát is szopogattam, az is használt. Kitartás, nem tart sokáig, minden percét élvezzük ki a babavárásnak :) Üdv. szép napot
Én magne B6-ot szedtem, az sokat segített.

6 hetes terhes vagyok. Õ a harmadik babóca. Akartuk ezt a terhességet, most mégis teljesen elbizonytalanodtam. Normális ez?

Két nagylányom van(11 és 9 évesek)anyagilag próbáljuk szinten tartani magunkat,nem vagyunk gazdagok.A kapcsolatunk jó a férjemmel,mégis negatív gondolatok árnyékolják be a babavárást.Mi lesz,ha anyagilag nagyon megterhel? lesz?Mi lesz,ha megromlik a kapcsolatunk,hiszen már olyan "könny?" a két nagylánnyal.Mi lesz,ha valami történik a férjemmel?És hasonló gondolatok.Egyik percben örülök,utána meg teljesen elbizonytalanodom.:(

Legjobb válasz: Szia.Ezek teljesen normális gondolatok.Mindenkiben van fõleg a 3.babánál.Ne aggódj minden rendben lesz.Ülj le és beszélgess a pároddal errõl, hidd el segíteni fog.

Szia.Ezek teljesen normális gondolatok.Mindenkiben van fõleg a 3.babánál.Ne aggódj minden rendben lesz.Ülj le és beszélgess a pároddal errõl, hidd el segíteni fog.
Nincs semmi baj!Várandós vagy , ezért gondolsz mindenfélét.Boldogság a gyerek, örömforrás.Én is sirdogáltasm mikor kiderült, hogy jön a harmadik, most meg nem adnám semmi pénzért...
Szia. Ne izgulj nem lesz semmi gond. Mikor meg lesz a baba feledtet veled minden rossz gondolatot. Valóban beszélgess sokat a családoddal, fõleg a pároddal. Kitartást! És gratulálok!
Teljesen normális. Én az elsõ babámnál rettegtem örökké, hogy mi lesz ha beteg lesz, mi lesz ha nem tudom megszülni, mi lesz ha nem tudom rendesen ellátni, stb. Ez csak azt mutatja, hogy felelõsségteljes anya vagy :)
Nagyon jó lesz, hidd el! Nálunk kisebb a korkülönbség (6, 4 és 1 évesek), de a kicsinek király(nõ)élete lesz, ti pedig újra élvezni fogjátok a babázást! A nagyok már segíteni is fognak, így neked már csak az élvezet marad! Ne aggódj, minden rendben lesz, szuper lesz, és az anyagiak is mindig össze fognak jönni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!