Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok strandra lehet (2 db)

6 hetes terhes vagyok strandra lehet menni?

Legjobb válasz: Mehetsz csak a kismamáknak sokkal jobban oda kell figyelni a higéniára. Pl csak papucsban mászkálj, csak a saját, tiszta törölközõdre ülj és igazából a fürdést nem nagyon ajánlják, mert amúgy is mindenféle gombát meg baktériumot össze lehet szedni, de terhesen sokkal veszélyesebbek. Mivel te még a beágyazódás idõszakában vagy nagyon sérülékeny az embiró és nem nagyon kell rá vigyáznod, ha meg akarod tartani.

Mehetsz csak a kismamáknak sokkal jobban oda kell figyelni a higéniára. Pl csak papucsban mászkálj, csak a saját, tiszta törölközõdre ülj és igazából a fürdést nem nagyon ajánlják, mert amúgy is mindenféle gombát meg baktériumot össze lehet szedni, de terhesen sokkal veszélyesebbek. Mivel te még a beágyazódás idõszakában vagy nagyon sérülékeny az embiró és nem nagyon kell rá vigyáznod, ha meg akarod tartani.
Lehet de vigyázz könnyen szedel össze bármilyen fertözést
Szia! Én azt olvastam, hogy ha lehet akkor a kismama kerülje azokat a heyleket, ahol fertõzést kaphat, pl ilyen a strand is. Szóval csak óvatosan:)
Manapság már csak azok a strandok üzemelhetnek, ahol 3 óránként bakterológiai gyorstesztet végeznek. :) A vízben csak klór lehetet, minden mást folyamatosan szûr a szûrõ. Nyugodtan mehetsz strandra. A veszélyforrás a közös mosdók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Szép baba várást kivánok mindenkinek!

6 hetes terhes vagyok. Lehet-e termálvízben vagy strandon fürdeni?

Legjobb válasz: Szia! Én a helyedben kihagynám, a termálvíz abszolút nem ajánlott, fõleg a meleg, mert alhasi vérbõséget okoz!A strand elvileg ha zárt vagy lehetne, de ki tudja mi van azokban a vízekben. 39 hetes km. Kérdezd a dokidat is meg szerintem.

Szia! Én a helyedben kihagynám, a termálvíz abszolút nem ajánlott, fõleg a meleg, mert alhasi vérbõséget okoz!A strand elvileg ha zárt vagy lehetne, de ki tudja mi van azokban a vízekben. 39 hetes km. Kérdezd a dokidat is meg szerintem.
Termálban nem, strandolni mehetsz, de inkább a természetes vizeket keresd fel! Arra figyelj, hogy a terhes nõk könnyebben kapnak el fertõzéseket, azok is, akiknek esetleg korábban nem volt ilyen jellegû problémája.
A termál vizet hagyd ki.Sok betegséget össze lehet szedni a strandokon, de a meleg víz kifejezetten kedvezõ környezet.Babásan amúgy sem ajánlják az ülõfürdõt meleg vízben.Strandra azért fogok menni én is a nyáron(okt.-ben szülök)Csak óvatosabb leszek.
Szerintem egyikbe sem szabad, a termál a hõfok miatt, vetélést is okozhat, a strandi víz meg ki tudja milyen bacikkal van teli, nehogy elkapj valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!