Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok és néha (20 db)

6 hetes vagyok és sötét barna folyásom van, szúr a méhem és néha megjön görcseim vannak. Ez most természetes?

Legjobb válasz: Nem természetes! Sürgõsen keresd fel a dokidat. Nekem is pont így volt és méhenkívüli terhességem volt. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb az elõvigyázatosság!

Nem természetes! Sürgõsen keresd fel a dokidat. Nekem is pont így volt és méhenkívüli terhességem volt. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb az elõvigyázatosság!
Én is 6 hetes vagyok nekem nincs ilyen, gyorsan menj orvoshoz! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
Irány a doki, mert ez nem csak méhen kivüli lehet, hanem vetélés is (ha élénk piros vérzéssel társul) Fekügyél sokat és nyugi nem lesz semmi baj...
Ne ijedj meg azért, több terhesség elején fordult már ilyen elõ. Viszont komolyan kell venni, vetélést is jelenthet, remélhetõleg nálad sem lesz semmi gond. Menj el dokihoz, vagy hívd fel az orvosodat legalább. A barna folyás azt jelenti, hogy valahol vérzés van. Lehet hogy alacsony a progreszteron (erre tablettát, hüvelykúpot adhatnak, és adnak is legtöbbször) , az is lehet, hogy vérömleny keletkezett a petezsáknál. Nekem az utolsó eset volt, az magától is felszívódik és rendbejön legtöbbször. Nekem görcseim nem voltak, viszont tesómnak igen. Õ Utrogestant kapott rá az orvostól amit 12. hétig kellett használni. Minden rendben volt. Szóval amint látod, elég gyakori, orvossal beszélj azért, de kétségbeesni egyenlõre nem kell.

6 hetes vagyok nagyon örülök a bbaának de néha olyna érzésem vna hogy most télleg kisbabám lez és ugy megilyedek kicsit mással is volt már ilyen? Engme ugyzavar olyan rosszul érzem magam tőle

Legjobb válasz: Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok,orvos még nem látott,nem akarom elkapkodni,az se jó,ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot,addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen,bár ha elsõ babád,akkor természetes,hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.

Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok, orvos még nem látott, nem akarom elkapkodni, az se jó, ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot, addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen, bár ha elsõ babád, akkor természetes, hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.
gondolom valami vicc vagy, hogy 2 mondatot nem bírsz normálisan leírni.
A kérdező hozzászólása: elnézést hogy nem irtam helyesen de eléggé ideges vagyok ha csak ilyen válaszokat tudsz irni akkor neis irjál inkább kösz!
ne izgulj, teljesen természetes ez.én már túl vagyok az elsõ felén a terhességnek és belegondolok, hogy karácsonyra már nem ketten, hanem 3an leszünk, megijedek én is.és hogy mit fogok én egy olyan picuri kis emberrel csinálni, akinek a sorsa tõlem függ.de aztán elmúlnak ezek az érzések, mikor mocorog a pocimban.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: igen az elsö babóca lesz:)
Nyugi, nem fog elmúlni...:-) Minél közelebb a vége, mindig csak arra gondolok, vajon jó anya leszek e, meg tudok e adni neki mindent, el tudom e majd látni egyedül, mit csináljak vele ha sír....stb.stb. Én is félek, de már nagyon várom. 38 h
Teljesen normális amit érzel! Én 29 hetes vagyok, elsõ baba, és még mindig nem fogom fel hogy tényleg babánk lesz, én is félek néha, hogy jó anya leszek-e, fogom-e tudni mit kell csinálni, és persze mostmár a szüléstõl is kezdek izgulni. Boldog babavárást!
A 9. hétben vagyok és nem igazán fogom fel hogy babám lesz. Sokat dolgozok, idõs szülõkrõl gondoskodok, örülök ha élek és a tüneteken sincs idõm filózgatni. Az eszemmel tudom hogy mi fog történni, hogyan készüljek, mire vigyázzak, de olyan taposómalom minden napom hogy átérezni még nem tudtam, mintha nem is velem történne. Lehet hogy jobb is mert így megy minden a maga útján, remélem ugyanilyen természetesen veszem majd ha már köztünk lesz. Szal ne aggódj, nagyon sok örömed lesz benne és tudni fogod mit kell tenni :)

6 hetes terhes vagyok és néha nagyon belenyilal lent a hasamnál kb 1 percig és nagyon rossz! Ez baj?

Legjobb válasz: Valószínûleg nincs baj, ilyen nyilallásokat én is éreztem anno. Az történik, hogy nõ a méhed, egyre nehezebb és nyúlnak a tartószalagok. Ha nem állandó görcsökrõl van szó és nincs vérzés, nem lesz baj. De ha az jobban megnyugtat, kérdezz rá a dokidtól, vagy a védõnõtõl. Remélem, tudtam segíteni. 34 hetes kismama

Valószínûleg nincs baj, ilyen nyilallásokat én is éreztem anno. Az történik, hogy nõ a méhed, egyre nehezebb és nyúlnak a tartószalagok. Ha nem állandó görcsökrõl van szó és nincs vérzés, nem lesz baj. De ha az jobban megnyugtat, kérdezz rá a dokidtól, vagy a védõnõtõl. Remélem, tudtam segíteni. 34 hetes kismama
En 11 hetes vagyok, pont ezt kerdeztem meg tegnap a dokimtol, mert meg neha nekem is vannak ilyen nyilallaszok...azt mondta semmi baj mig nem allandoak es nem tart sokaig.Ha csak hebe-hoba jelentkezik az OK. Gratulalok a bebihez!
Én az 5. héten vagyok, és én is tapasztalom. Ha nincsenek görcseid, vérzésed, akkor ne aggódj!

Most 6 hetes terhes vagyok és néha fájogat a hasam alja, nem erősen és pár pillanatig. Még nem voltam orvosnál, kiakartam várni a 2 menstruáció kimaradást. Van okom félni és forduljak orvoshoz vagy ez természetes folyamat?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy terhes vagy, miért vársz a dokival? Szerintem jobb lenne, ha elmennél...legalább alaposan megvizsgálna, tanácsot adna, lehetne vérképet ellenõrizni.. A hasfájás elõfordul a terheség alatt, elég gyakran, nekem sokszor fáj. Szerintem ne várj még 2 hétig!

Ha tudod, hogy terhes vagy, miért vársz a dokival? Szerintem jobb lenne, ha elmennél...legalább alaposan megvizsgálna, tanácsot adna, lehetne vérképet ellenõrizni.. A hasfájás elõfordul a terheség alatt, elég gyakran, nekem sokszor fáj. Szerintem ne várj még 2 hétig!
Szia! Az hogy fáj a hasad alja, fõleg, hogy nem erõsen nem ad okot az aggodalomra. Nekem is fájt, és néha még mindig elõfordul. Sõt egyre több helyen tud szúrni, fájni. Szerintem ráérsz, ha semmi más gond nincs 1-2 hét múlva menni, mert addig úgysincs szívhang.
hát én elmennék a helyedben, legalább azt megnézetni hogy jo helyen van e a baba
Érdemes elmenni 6 hetesen a dokihoz. Megnézi, hogy jó helyen van e a baba, és te is láthatod, hogy milyen a maszatod. Megnyugtat a doki, hogy minden oké és elmond pár dolgot. Ez pozitív dolog, szerintem ne várj tovább! Felteheted a kérdéseidet is! Boldog babavárást!
Szerintem is érdemes minnél elõbb elmenni dokihoz. Hisz az a legbiztosabb, mert meg tudja mondani, hogy jó helyen van-e baba, és tényleg látni már egy pirinyi kis "valamit". :) A hasad pedig úgyis fog fájogatni a késõbbiekben is, ettõl annyira nem kell megilyedni. De ha mindenképpen biztosra akarsz menni menj orvoshoz, és majd õ megnyugtat, hisz ez a feladata!

5-6 hetes terhes vagyok és néha émelygek és aluszékonyabb fáradékonyabb vagyok de a melleim nem feszülnek ez gond?

Legjobb válasz: Nem gond! Nem kell minden terhességi tünetnek meglenni! Valakinek egyáltalán nincs semmi tünete, csak a menstruáció marad el.

Nem gond! Nem kell minden terhességi tünetnek meglenni! Valakinek egyáltalán nincs semmi tünete, csak a menstruáció marad el.
Szia! Én 6 hetes vok, és én is sokszor elfáradok, és álmos vok. A melleim sem fájnak non-stop, inkább esténként. sokat járok pisilni, és néha "szurkál alul a hasam", de nem fáj. Gratula!
mindenkinél mások a tünetek!!! Ne aggódj ilyen dolgokon, mert hamar meg fogsz õrülni. A várandósság nem megy Nagy Könyv szerint, se a szülés, se a gyereknevelés. Korai belebolondulnod :)
ez természetes!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat én is gratulálok minden kismamának és boldog babavárást mindenkinek :-))))))
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a gyors választ, ez megnyugtató neked is :)
Szia, Igen. És ez egy darabig állandósulni is fog. NE aggódj. 10hetesen szülési fájásaim voltak, 5-3percesek, semmi beavatkozást nem igényelt, egészséges a babám, és nem akar elõbb kijönni. Boldog babavárást 27hetes KM

Normálisnak mondható, hogy néha (hetente kb 2-3x) egy nap kétszer is híg sok, kissé híg, sárgás széklete van a babámnak? 6 hetesek vagyunk, anyatej+tápszer a kajcsija. Ja, és szegénykém hasfájós is.

Legjobb válasz: Normális persze hiszen szilárd ételt nem eszik a folyékony tejtõl meg folyós a kaksika.Ha sárga az nagyon egészséges.

Normális persze hiszen szilárd ételt nem eszik a folyékony tejtõl meg folyós a kaksika.Ha sárga az nagyon egészséges.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál.

6 hetes vagyok. Kb 2-3 óránként olyan éhségérzet jön rám, és ha nem ennék úgy érzem rosszul lennék. Ez normális? Nem mindig, csak néha.

Legjobb válasz: Én eddig is így ettem, hogy sokszor keveset, kb 3 óránként ennem kellett, de most jobban érzem.

A kérdező hozzászólása: Én eddig is így ettem, hogy sokszor keveset, kb 3 óránként ennem kellett, de most jobban érzem.
Szia! Nálam is így kezdõdött, aztán meg hetekig nem tudtam rendesen enni. Ezt nem kívánom neked. Sztem nem érdemes találgatni, majd alakul valahogy, mindenkinél máshogy. Az a lényeg, h a baba jól legyen! Minden jót!
Nálam úgy volt , egyik pillanatról a másikra ha nem ettem , de azonnal , akkor hányingerem lett :) Ez szerencsére nem tartott sokáig , kb:6-8 hetes korom után elmúlt ! 16 hetes Kismama :)
Teljesen normalis, mert allitolag leesuk a vercukor szint. En most mar folyamatosan tartok a taskamban egy keves kekszet, azota semmi bajom nincs.
Hát én ilyet az elején abszolút nem tapasztaltam, mivel én az elsõ 4.5hónapot végigrókáztam, de szó szerint...állandóan a wc csészét ölelgettem...most viszont annyira jó vagyok, hogy 2.5hónap alatt híztam 7kgot...pedig nem eszem annyira sokat, fõként zöldeket eszem és salátákat...de azért néha csoki, szalámi meg ilyenek. De szerintem ez az idõszak nem arról szól, hogy mennyit ne együnk, egyél azt, amit megkívánsz, és annyit amennyit akarsz. Úgysem bírsz sokat enni...ez tapasztalat. Boldog babavárást. 28hetes kismama

6 hetes terhes vagyok és aggódom. Néha sárgás folyásom van és alhasi görcsök ami már ritkább de még mindig van. Mintha meg akarna jönni. Honnan tudom, hogy megvan-e még a babám?

Múlt hét hétf?n voltam n?gyógyásznál ? közölte a terhességet.Akkor még 4mmes volt a picike és volt szívverése.Ma is voltam orvosnál nem vizsgált meg,írt fel kúpot.Túl dramatizálom?Mondták,h a 12. hétig elmehet a baba.Én nagyon félek ett?l!!!Olyan írjon légyszives aki tud err?l mondani valamit,vagy jártas ebben.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem is volt néha sárgásabb folyásom. Kaptam rá canestent, bár mondta a doki hogy ez normális. Amíg nem csíp/viszekt/büdös.. addig nincs baj. A terhesség egész ideje alatt lehet baj, DE NE LEGYEN!! és ne erre gondolj. Átéltem ezt én is, iszonyatosan paráztam, de a megjönérzés is normális, nekem is volt akkor és lassacskán elmúlt. Most 17 hetes vagyok és még néha visszatér. Ne aggódj. Próbálj csak pozitívan gondolkodni, nehéz de muszáj! Én is azt teszem/tettem. Kitartás! A következõ uh-n is ott lesz a bébid és egészséges lesz! Boldog babavárást kívánok!

Nekem is volt néha sárgásabb folyásom. Kaptam rá canestent, bár mondta a doki hogy ez normális. Amíg nem csíp/viszekt/büdös.. addig nincs baj. A terhesség egész ideje alatt lehet baj, DE NE LEGYEN!! és ne erre gondolj. Átéltem ezt én is, iszonyatosan paráztam, de a megjönérzés is normális, nekem is volt akkor és lassacskán elmúlt. Most 17 hetes vagyok és még néha visszatér. Ne aggódj. Próbálj csak pozitívan gondolkodni, nehéz de muszáj! Én is azt teszem/tettem. Kitartás! A következõ uh-n is ott lesz a bébid és egészséges lesz! Boldog babavárást kívánok!
Szia! Eléggé jártas vagyok ebben, ugyanis 4 hetesen vettem észre elõször a sárgás folyást, ami most már nagyon halvány sárga, de van olyan nap, mikor teljesen fehér. Most 8 hetes vagyok. A hasi görcsölgetések, sõt, volt mikor határozottan erõsen fájt, kb 3-4 nappal ezelõtt szûntek meg teljesen. De lehet, hogy még majd vissza-visszatér. Tavaly volt már egy vetélésem 9 hetesen, így elég izgulós vagyok most. A folyás miatt viszont nem aggódtam, csak a görcsök miatt. De már elmúlt. Most a derékfájás miatt aggódom egy kicsit, de hát egy vetélés után fõleg fel van az ember "aljzva".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

6 hetes terhes vagyok, és szúr, nyillal néha a jobb oldali petefészkem. Mitől lehet? Kell-e aggódni?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ebben az idõszakban normális a szúró fájdalom! Én 6 hetesen tudtam meg, hogy babánk lesz, és utána 3-4 hétig szinte minden nap úgy éreztem mintha meg akarna jönni, és mindig szúrkált a hasam, de az orvos megnyugtatott, hogy ebben az idõszakban ez teljesen normális, mert az egész szervezeted átalakul. Nyúlnak a méhszalagok stb... A lényeg, hogy ne aggódj, mert azzal ártasz a babócának! Kellemes babavárást! 11 hetes kismami

Nem kell aggódnod, ebben az idõszakban normális a szúró fájdalom! Én 6 hetesen tudtam meg, hogy babánk lesz, és utána 3-4 hétig szinte minden nap úgy éreztem mintha meg akarna jönni, és mindig szúrkált a hasam, de az orvos megnyugtatott, hogy ebben az idõszakban ez teljesen normális, mert az egész szervezeted átalakul. Nyúlnak a méhszalagok stb... A lényeg, hogy ne aggódj, mert azzal ártasz a babócának! Kellemes babavárást! 11 hetes kismami
Nem a hasa szurkál(az általában normális), hanem a petefészke... Valószínû a sárgatest dolgozik, ahonnét kiszabadult a petesejt(nekem is így volt és mondtam dokinak adott gyogyszert)!Ha még nem voltál orvonál szerintem menj el és mond el a panaszod!Boldog Babavárást:-)
A kérdező hozzászólása: Fõleg hirtelen mozdulatoknál fordul elõ, elég éles, szúró, pillanatnyi fájdalom. 2 hét múlva kell dokihoz mennem, remélem, normális dolog ez is, és nem hormonzavarra utal. Köszönöm a válaszokat!
Nekem is szurkált épp a jobb oldalon, de az orvos szerint ez normális. Hirtelen mozdulatokat én sem nagyon csinálhattam, mert akkor erõsebb volt. Nekem elég sokáig volt ez, kb. a 6-14 hét között. Aztán pedig szépen elmúlt! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mivel nem görcsöl, csak picit szurkál, én sem gondolom, hogy baj lenne. Köszönöm szépen!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!