Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, tegnap este óta (3 db)

6 hetes terhes vagyok, tegnap este óta sűrűn érzek belenyilalásokat a baloldali bordáim alatt. Köze lehet a tehességhez?

Legjobb válasz: IGen tág területet adtál meg. Nekem a szivem szokott szúrni,de már terhesség elõtt is. Azt mondják, terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. A szerveet változik, alkalmazkodik. Ha félsz, nézesd meg magad dokival, de szerintem nem kell izgulnod, amíg nem elviselhetetlen a fájdalom.

IGen tág területet adtál meg. Nekem a szivem szokott szúrni, de már terhesség elõtt is. Azt mondják, terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. A szerveet változik, alkalmazkodik. Ha félsz, nézesd meg magad dokival, de szerintem nem kell izgulnod, amíg nem elviselhetetlen a fájdalom.
Szia! Nem valószínû, hogy a terhesség miatt van.Lehet, hogy más oka van!Bár ezt nem tudom pontosan, de nekem nem voltak ilyen fájdalmaim!Most viszont 36 hetesen hihetetlenûl fáj nemcsak a bordám alatt, de a bordám is, mivel már nagy a babám!Remélem nem lesz semmi gondod!Grat. a babához!

6 hetes vagyok. Pár napja vérezgetek, ezéet Utrogestant szedek tegnap este óta. A vérzés még mindig tart. Mennyi idő után szokott általában segíteni, vagy kifeejteni a hzatását? Van valakinek pozitív tapasztalata?

Legjobb válasz: A kérdésedre sajnos nem tudok konkrétan válaszolni, de annyit tanácsolnék,hogy ki se kelj csak pisilni az ágyból. Én szednék még magne b6-ot és rutascorbint is a helyedben. És próbálj megnyugodni, szerintem a baba nem megy el ha már szedet a gyógyszert.

A kérdésedre sajnos nem tudok konkrétan válaszolni, de annyit tanácsolnék, hogy ki se kelj csak pisilni az ágyból. Én szednék még magne b6-ot és rutascorbint is a helyedben. És próbálj megnyugodni, szerintem a baba nem megy el ha már szedet a gyógyszert.
Nekem két nap után állt el teljesen a vérzés. Kitartás, nem lesz semmi gond! 32 hetes kismama
Szia Nekem az elsõ pillanattól felírta a doki a gyógyszert mert elõtte volt egy vetélésem a 7.hétnél picit vérezni kezdtem akkor meg lett emelve az adag olyan 2-3 nap után már csak 1-2 rózsaszínes pöttyök voltak és újabb kb 2 nap után már semmi 28 heteske
Szia! Azt nem írtad, hogy mekkora adagban kell szedned, mert nekem 4X1 kúp hatására 2 nap alatt múlt el. Ne aggódj minden rendben lesz, ahogy elõttem is írták, nagyon nagyon fontos az ágynyugalom, és ha fájdogál a hasad akkor a magne B6 is használ. Kitartás, sokan átestünk már ilyen kezdeti nehézségeken, és a többség már babázik az "eredménnyel":) Azért ha továbbra sem múlik a vérezgetés akkor legkésõbb hétfõn keresd fel az orvosod!

13+6 hetes terhes vagyok és tegnap este óta fáj a hüvelyem, olyan mintha a csontom feszítenék szét ott a bejáratnál. Bocsánat de nem tudom máshogy leírni. Ez mitől lehet? Menjek orvoshoz?

Mióta terhes vagyok nem szeretkeztünk a párommal el?z? 2 vetélés miatt,használtam utrogestant és szedtem duphastont,de már 1,5 hete nem kell szednem.Tegnap csiklón keresztüli orgazmusom volt,lehet ennek köze a fájdalomhoz?De így már máskor is csináltuk és akkor nem fájt.Elég kellemetlen,másnak is volt ilyen problémája?

Legjobb válasz: Szia!Ha ilyen problémáid vannak,akkor jobb,ha inkább felkeresed az orvosod!

Szia!Ha ilyen problémáid vannak, akkor jobb, ha inkább felkeresed az orvosod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!