Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, néhány napja (4 db)

Elvileg holnap vagyok 6 hetes, de néhány napja gyakorlatilag semmiféle terhességi tünetet nem érzek. Gond lehet?

Legjobb válasz: Dehogy gond! Mostanában menj el a dokihoz, majd a védõnõhöz. Nálam som volt semmi tünet egyik bébinél sem, most vagyok 20 hetes :) Boldog babavárást!

Dehogy gond! Mostanában menj el a dokihoz, majd a védõnõhöz. Nálam som volt semmi tünet egyik bébinél sem, most vagyok 20 hetes :) Boldog babavárást!
nyugii semmi gond :) ez csak azt jelenti hogy nem azon a szerencsesek koze tartozol, akik at esnek a terhesseg elejen a rosszul leten.. :) kellemes babavarast! :)

Mit csináltok 6 hetes babátokkal? Egész nap vagy cicizne vagy hurcolni kell a fenekét. Néhány jó tanács?

Legjobb válasz: Hát bizony ilyen korban ezek az elvárásaik. Én igény szerint szoptattam, ha már nagyon sokat lógott rajtam és nem bírt magával, akkor vagy az apukáján elfeküdt és nézelõdött, elaludt (érdekes módon ott általában nyugton volt) vagy levittem babakocsiban sétálni. Hidd el kinövi. Az pedig nem igaz, hogy ha sokat van cicin vagy ölben elkapatod, mert egész egyszerûen az idõ múlásával kinövi. Az én 5 hónapos kisfiam már csak szoptatáskor (ami saját igénye szerint már csak napi hatszor van, pedig csak anyatejes) van ölben, mert már nem akar, hiszen jobban érdekli a játék a játszószõnyegén. Kitartást kívánok.

Hát bizony ilyen korban ezek az elvárásaik. Én igény szerint szoptattam, ha már nagyon sokat lógott rajtam és nem bírt magával, akkor vagy az apukáján elfeküdt és nézelõdött, elaludt (érdekes módon ott általában nyugton volt) vagy levittem babakocsiban sétálni. Hidd el kinövi. Az pedig nem igaz, hogy ha sokat van cicin vagy ölben elkapatod, mert egész egyszerûen az idõ múlásával kinövi. Az én 5 hónapos kisfiam már csak szoptatáskor (ami saját igénye szerint már csak napi hatszor van, pedig csak anyatejes) van ölben, mert már nem akar, hiszen jobban érdekli a játék a játszószõnyegén. Kitartást kívánok.
hát az én fiam ennyi idõsen vagy evett vagy aludt, vagy volt olyan periódusa is, hogy õ feküdt az ágyon és nézett engem, én meg csináltam a dolgomat, vasaltam, takarítottam és közben rongyosra beszéltem neki a számat. De nem hurcoltam magammal, nem is bírtam volna. Ha nagyon nem tudtam vele mit kezdeni, akkor táncoltunk és zenét hallgattunk. Utána megint nyugi volt egy ideig.
szia, adj neki cicit, és hurcold. majd elmúlik. sajnos vannak olyan babák, akik bizony nem fekszenek nyugiban, hanem nyûglõdnek, majd üvöltenek...de majd jobb lesz, ha elkezd mászni, majd járni, és egyre jobban leköti magát. az enéym nagyon sokáig ilyen volt, aszittem megõrülök. most már jobb. látod, itt netezek, õ meg pakolászik, jön-megy. 15 hós nemsoká. :)
Nyugi nem vagy egyedül. az én kislányom 7 hetes de õ is ugyanezt csinálja. bár mostmár kezd kicsit ellenni egyedül. ha megunja azt a pozíciót akkor vagy megfordítom, vagy átrakom a hordozóba, ha azt is megunja megy egy kicsit a kiságyba.így nyerek egy kis idõt, hogy valamit tudjak csinálni. egyre több idõt van így el. vagy még megoldás lehet a hordozókendõ, rajtam is most itt alszik a kis édes.
Szia! Én nem hurcoltam, cicit adtam.Nagyon fárasztó volt, de hamar elmúlt.Próbálkoztam cumival, de nem jött be neki azóta se hajlandó elfogadni.Örülök, hogy nem hurcoltam, mert most sem egy ölbebaba.Inkább melléfeküdtem vagy ültem, úgy foglalkoztam vele. /Z/
Mi elejétõl fogva úgy csináltuk, hogy nem dajkáltuk, cipeltük a lányunkat, hanem odafektettük magunkhoz és úgy foglalkoztunk vele, úgy beszéltünk hozzá, mutogatjuk a játékait ( 8 hetes). Csak azt tudom javasolni, hogy amikor fenn van, akkor beszélgessetek vele, de vegyétek kézbe, hanem csak legyetek mellette. Így ha majd jobban felfedezi a körülötte lévõ világot, jobban el lesz egyedül is. Nálunk most ez van, sokat nézelõdik, gügyög magában, kifejezetten jól érzi magá, mi meg sokszor a háttérben figyeljük.
3. válaszoló vagyok. sajnos nem minden babánál jön be, hogy csak úgy odafekszik mellé az ember, mert van, aki cak azt szereti, ha kézben van. minden baba más. ha a tied ilyen, úgyis rövid úton kiderül, mert adidg fog üvölteni, amíg kézbe nem veszed. :) tesómnak 2 gyermeke van, és egyik nyugis, jól elvolt csecsemõnek, a másik meg...hajjaj. ugyanolyan feltételek mellett, teszem hozzá . nekem még csak egy van, de õ sem az a jól elvagyok egyedül típus, illetve, mint írtam, most már kezd jobb lenni. sõt, ma reggel pl. kivasaltam úgy, hogy egy nyikkja nem volt, na jó, egyszer lefejelte kicsit az ajtót, de miután megvigasztaltam, tovább molyolt egyedül. ha valaki ezt mondja még akár 3 hónapja is, hogy ez így lesz, kiröhögtem volna. :)

6 hetes terhes vagyok. Néhány napja rózsaszínű váladékot vettem észre. A doki azt mondja ez "belefér". Én azért aggódom. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia. Nekem volt az elején. Nem lehet, hogy elõtte szeretkeztetek? Mert lehet, hogy elpattant egy erecske.

Szia. Nekem volt az elején. Nem lehet, hogy elõtte szeretkeztetek? Mert lehet, hogy elpattant egy erecske.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem szeretkeztünk, csak úgy annélkül folydogál.Azért nagyon köszönöm a válaszaitokat.
Szia.Addig ameddig nem vérzik és nincsenek görcsök "normális".De nagyon sokat kell pihenni.


6 hetes terhes vagyok, néhány napja rózsaszínes-pirosas folyásom van. Mitől lehet, aggódjak?

Legjobb válasz: Mindenképpen irány a doki!!! Valószinûleg nincs baj, de orvosnak mindenképpen látni kell, és te is nyugodtabban leszel az ünnepek alatt, ha megnyugtat.

Mindenképpen irány a doki!!! Valószinûleg nincs baj, de orvosnak mindenképpen látni kell, és te is nyugodtabban leszel az ünnepek alatt, ha megnyugtat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!