Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, mindig azt álmodom, (1 db)

6 hetes terhes vagyok, mindig azt álmodom, hogy elvetélek. Mi okozza? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!

Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!
A tudatalatti aggodalmad, de csak annyit tehetsz, hogy ha felébredsz próbálj megnyugodni, mielõtt lefekszel pedig igyál egy poár langyos tejet, attól jobban tudsz aludni, én is ezt álmodtam egy csomószor és rossz volt, de a következõ orvosi vizsgálaton rákérdeztem egy két aggasztó dologra és elmúlt--te is tedd ezt. Írd fel az aggodalmaidat és kérdezz rá, utána jobb lesz.
gondolj arra hogy nem lesz baj, vagy vetéltél már el?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az alvás öntudatlan állapot?

1

Álmaimban legtöbbször menekülök valami elől, vagy meg kell küzdenem a túlélésért. Ez mit jelenthet?

Az álmaim 70%-a arról szól, hogy menekülök valami elől, legyen az késes gyilkos vagy természeti katasztrófa. Illetve sokszor álmodom, hogy valamilyen okból eljön a világvége, és túl kell élnem.
Miért vannak ilyen álmaim?

4

Mi a jelentése ennek a romantikus, de fura álomnak?

A suliban voltam és épp a folyosón sétáltam amikor megláttam az egyik gyerekkori (fiú) barátomat.Õ az álmomban szerelmes volt belém(fura,mert nyuszifül volt rajta..)Szóval ő már rég elment a suliból,mert valami dolga volt.Ezért is lepődtem meg amikor megláttam.Köszönt nekem és azt mondta menjek utána.Egy fura helyen voltunk és egyszercsak....megcsókoltam,aminek nagyon örült.(pedig én ilyet nem tennék)A fiú nem volt egy adomisz,de nekem akkor is tetszett,mert aranyos,kedves, félénk volt.Egyébként amikor elvezetett arra a helyre már nem viselte a nyuszifület.(a fiú a való életben nem létezik)

3

Ez a zagyvasag mit jelent?

Azt almodtam mar nagyon sok alkalommal hogy hazamban fogvatart egy oregember meg egy kigyurt csavo. mindig elakarok szokni amikor nem sikerul akk felebredek de mikor sikerul elmenekulni akkor jon a vicces 120 km/h sebesseggel ugralva futok a gumi betonon! raadasul a kigyurt csavo is ugyanugy! es utkozbe mindig mas tortenik pl talalok egy reszeg csontvazat vagy egy csomo penzt de meg lofegyvert is csak a kigyurt csavo golyo allo :D eddig meg nem sikerult elmenekulnom mert vagy felebredtem vagy elkapott. ez az alom mit jelent?

2

Szoktál a Sátánról álmodni?

Mit?

5

Mire gondoljak hogy el tudjak aludni?

2 hete már írtam ki itt egy kérdést hogy Honnan tudom hogy elaludtam.Azt írták rá hogy sehonnan mert az alvás egy öntudatlan állapot.
Erre gondoltam és sikerült elaludnom,De 2 napja megint visszajött és egyszerűen nem tudok elaludni ha sikerül akkor nagyon későn.Hajnali 1 óra.Kérlek valami tanácsot adjatok hogy mitől aludhatok ugyanúgy mint régen.
Köszönöm

8

Miért álmodhattam ilyet?

Azt álmodtam, hogy megöltem egy vagy talán kettő embert, a körülményekre egyáltalán nem emlékszem.. Ez egy éjszaka, második éjszaka pedig azzal folytatódott, hogy bujkálok a rendőrök elől, akik körül vettek, de még sem ismertek fel

3

Nektek mi a véleményetek erről?

Mielőtt elolvasod, gondold meg, hogy szeretnél-e válaszolni!
bunkókat nem kérek. kösz.

Kiskoromban, (kb 5 évesen) olyanokat álmodtam (folyton, minden elalvásomnál) hogy tudok repülni, és 6 éves koromig elhittem, hogy tényleg tudok. Az álmokban olyan helyeken voltam, amik a falubanvannak, gyakran járunk oda stb...
ez az egyik, mi a véleményetek?
a másik:
amikor megtanultam írni, és otthon voltam, a szobámban, egyedül (többiek másik szobákban stb) akkor gyakoroltam írni, és ma megtaláltam az egyik olyan füzetemet, amikbe fordítva írtam! Úgy írtam le, hogy ha odaraktam a tükrömet, akkor érthetően eltudtam olvasni, mint ezt a szöveget (jobbról balra írtam, tükrözöt betűkkel)

4

Miért van az hogy soha nem emlékszem, hogy mit almodtam, vagy nem is szoktam álmodni?

2

Csókkal álmodni mit jelent?

Rövid időn belül már többedszerre álmodom azt, hogy megcsókolok valakit. Először egy majdhogynem ismeretlen lányt, másodjára pedig egy olyan lányt, akit szeretek, de nincs vele komolyabb kapcsolatom sajnos.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!