Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, mindig azt álmodom, (1 db)

6 hetes terhes vagyok, mindig azt álmodom, hogy elvetélek. Mi okozza? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!

Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!
A tudatalatti aggodalmad, de csak annyit tehetsz, hogy ha felébredsz próbálj megnyugodni, mielõtt lefekszel pedig igyál egy poár langyos tejet, attól jobban tudsz aludni, én is ezt álmodtam egy csomószor és rossz volt, de a következõ orvosi vizsgálaton rákérdeztem egy két aggasztó dologra és elmúlt--te is tedd ezt. Írd fel az aggodalmaidat és kérdezz rá, utána jobb lesz.
gondolj arra hogy nem lesz baj, vagy vetéltél már el?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ismerősömmel álmodtam, mit jelent? (több lent)

Olyan ismerősömmel álmodtam , akit nem sokszor látok és elég ritkán beszélünk ...Viszont a tegnap éjjel vele almodtam , és fura volt kicsit ,ezért elmeséltem neki.
Szóval.. Egy kávézó féleségbe mentem , amikor is meglattam a barétnőmet, aki háattal volt nekem , s a bordö felsőjébe volt, amit mér sokszor láttam rajta, megszoltitottam , hátra nézett , valahogy biztam benne , hogy megismerjuk egymast. O egy idosebb (23 ra tippeltem en ) pasival volt. Akit az álmomba , elég mackó alkatunak láttam . Van szakálla és sötét haja , magas ,és egy kis poci is van . Leüétünk egz asztalhoz közösen , s folytak a dolgok beszélgetések. A durva, az hogy mikor meséltem a baratnőmnek nem mondtam igy reszletesen . S megemlitette, hogy ő akkor éjjel egy klubba volt, abba a felsőbe amiről álmodtam . A pasijavál , akiről kiderült, hogy 22 éves, és magas, szakállas, ls van egy kis pocija is... Ahogy megálmodtam , mellesleg nem is tudtam , hogy van pasija. Szóval elég bizar... ez , hogy lehet?

3

Mit jelenthet ez az álom?

Van egy srác,aki szeptemberben lett osztálytársam,és elő látásra beleszerettem.Találkozásunk után kb két nappal már álmomban olyasmit mondott,hogy hagyjam el az akkori barátomat és ő vár rám.Aztán az akkori kapcsolatomnak vége lett(nem az álom miatt).Azóta az álom óta nagyon sokszor álmodtam azzal a sráccal( akibe szerelmes vagyok ) de mindig olyanokat,hogy tudtam,hogy ő is szeret engem,vagy átölelt,vagy fogta a kezemet,vagy megcsókolt,meg ilyesmi.
Ez azért van,mert ezzel foglalkozok,vagy valami mást is jelent? Egyébként egy közeli hozzátartozó halálát is megálmodtam,és és azt is,hogy a legjobb fiúbarátom szerelmes lesz belém és meg akar csókolni...
15l
Ez az egyik koábbi kérdésem,és ehez kapcsolódik a következő: Úgy 2 hónapja már nem álmodok a sráccal,vagy ha igen,akkor nem olyanokat mint eddig,hanem teljesen semlegeset.Még mindig szerelmes vagyok belé,viszont úgy 2 hónapja(mióta már nem álmodok vele) szinte egyáltalán nem beszélünk,meg semmi.Az utolsó álom után viszont beszéltünk,megkérdezte,hogy nem -e megyek vele megkeresni valakit,de én nem tudtam menni...

1

Mit jelenthetnek az álmaim?

Álmomban egy nagy szerelmemmel álmodok. Sose mondtam el neki,hogy mit érzek iránta,mivel párkapcsolatban van. Viszont rendszeresen azt álmodom,hogy megnősül/ feltárom neki az érzéseim. Tegnap se volt ez másképp este,csak az álmom vége az lett, hogy csókolóztunk.

2

Mit jelent a lótuszvirág és a Buddha az álmomba?

Pontosan nem tudom mit álmodtam, csak annyira emlékszem hogy valahol találtam egy lótuszvirágot s rögtön Buddhára gondoltam. Majd álmomban meg akartam nézni az álmoskönyvbe. Felkeltem, de sehol sem találtam választ. Pontosan mit jelent a buddha meg a lótuszvirág? Buddha valamit küldött vagy küldeni fog? Mit jelent? Előre köszönöm!

2

Szerintetek mit jelenthet ez a borzalmas horror az álmaimban? Mostanában egyre többször álmodok ilyet és ennél durvábbat, valaki meg tudná fejteni?

Olyan problémám lenne, hogy mostanában egyre tobbet álmodok egyenesen horror filmbe illő jeleneteket! A legtöbbre nem emlékszem, viszont a maira kifejezetten mivel nemrég keltem és még friss! Egy álmoban kettő helyszín is volt, egyik a volt álltalános iskolám közelében, ott az történt, hogy valamilyen társasággal kinnt ültünk a padoknál de számomra teljesen ismeretlenekkel, az ég is olyan szürkés és nagyon beborult volt, majd hirtelen valami tűz lobbant fel mellettünk. Olyan volt mint egy tábortűz. Szóbajött a woodoo és én nevetve mondtam, hogy hülyeség mire az egyik ember feljebb húzta a sapkát a bal fülemnél és kétségbeesetten mondta, hogy meg vagyok átkozva és én ettől halálra rémültem.

A másodikban hirtelen bekerültünk egy nagyon sok fém, műanyag hulladékkal teli épületbe. Tipikus horror filmes, a lift nem megy, sötét, tele van minden szeméttel, sötét minden én és még 3 "barátom" (mert nem tudom kik voltak). Egyszer csak mikor átmászunk mindenféle tárgyon, kanapén meg fémcsöveken, hogy elmenjünk menedéket keresni. Betértünk egy hosszú folyósóra aminek a végén ágyak voltak és úgy gondoltunk pihenjünk meg. Hirtelen kinntről zajok szűrödtek be, ezért kimentünk és ott volt valami gondnokféle ember aki ordibált velünk mi meg csak hallgattunk.Ekkor mögötte a liftből kisétált egy halott kislány és mi a félelemtől ordítva futottunk vissza a szobába mert másfelé nem lehetett a sok szeméttől. Néma csend majd egyszer bejön a gondnok féle ember és teljesen el van változva a szeme meg a hangja olyan démoni volt. 1 srác neki esett aki meg is halt de arra nem emlékszem, hogyan. Én felkaptam egy vascsövet a végén ilyen lapát szerűséggel és ahogy fejbe vertem levállt az álkapcsa de nem esett le hanem csak ott lógott és emiatt lehett látni az agyát. Fogtam egy nagy ütéssel belevágtam a levállt részhez és szó szerint feltrancsíroztam. És felébredtem.

5

Régebben elalvás után kb 10 perccel mindig azt álmodtam hogy beleraknak 1 nagy zsákba összekötik és beledobnak 1 folyóba . Tudni kell még azt is hogy én írtozom a víztől (? )

lehet hogy előző életmben úgy haltam meg ?

3

Mit jelenthetett? Mikor felébredtem nagyon fájt a lábam.

Azt almodtam, hogy bujocskazunk. Kulon fele tarsasagokbol amikben megfordulok, csak fiuk es en. De nem jatek volt, ugy tunt mintha verre menne ez az egesz. Pedig mind baratok voltunk. Futottam, bujkaltam.. Nagyon megfajdult a sok gyaloglastol, futastol, valaki megmasszirozta. A vegen megtalaltak. Egy nagy moge bujtam, a volt baratom vett eszre es o segitett ki. Ekkor ebredtem fel. Felkeltem es alig birtam menni, ugy fajt a talpam. Ja meg annyit, hogy ez az egesz este jatszodott.

5

Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet? (rémálom)

először azt szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon kulonos volt számomra ez az álom, mert sok idő (1-2 hét) esemènyeit mutatta be, ami velem eddig még nem fordult elő.
más okbol is kulonos..kezdem:
Az egész álom egy helyszínen volt. A szobámba! egyertelmuen a szobam volt, csak ilyesztobb (üres fal, titokzatos szék a szobaban, ami azthiszem felesleges...stb)
De álmomban a szobám nem a szobam volt. hanem táborban voltam, abban a faházban..2 szobatásam volt, de egyik csak rémlik. a story eleje halványan sincs meg, de a lényeg, hogy furcsa hAngokat hallottunk (kaparás, kopogás, stb) a szobatarsam agya korul. nagyon feltunk. egyszer egy pillanatig egy arcot lattam messzirol az ágya végénél, de azt hittem csak odaképzelem. megijedtem, de nem torodtem vele. aztán (ez amugy mar kb 2 hettel az eleje utan van) egyszer beszelgettunk a szobatarsammal (itt is csak remlik a 3. lany....), arrol amik tortennek korulottunk. epp masztam le az emeletes ágyamrol (igy voltak az agyak: egy emeletes: felul en, alul senki. 2 sima: ott a 2 szobatarsam aludt) a szobatarsamhoz, es neglattunk ugyanott ahol en eloszor egy nagyon ijeszto noi arcot, es en orditva kirohantam a szobabol. Vége.
Az is erdekes meg, hogy szépia effektesen birok csak visszaemlekezni az almomra, pici barna es piros szinnel.
Ez még fontos lehet: igazibol is emeletes agyam van, en felul, alul senki.

12/L

4

Mit jelent vajon ez az álom?

Sosem felejtem el senki szülinapját, főleg nem azokét, akik fontosak, vagy valaha fontosak voltak. Álmomban azon kaptam magam, hogy 10 nap telt el, és akkor döbbentem rá, hogy elfelejtettem felköszönteni a volt páromat. Teljesen rosszul érintett a dolog, mert velem még ilyen sosem fordult elő. És kétségbeesetten próbáltam rájönni álmomban, hogy mit tegyek: 10 nap után már szégyen lenne utólag felköszönteni

3

Mit jelent ha álmomban meg akart ölni a hittan tanárom?

Valami csúnyát mondtam istenről és ő ezért meg átkozott és megakart ölni, aztán ilyen rituálét csinált és beszállt az egész osztályom, az iskola pedig furán nézett ki, ilyen nagyon színes volt minden és félelmetes... Megrögzött ateista is vagyok ha ez számít valamit :D

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!