Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, mindig azt álmodom, (1 db)

6 hetes terhes vagyok, mindig azt álmodom, hogy elvetélek. Mi okozza? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!

Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!
A tudatalatti aggodalmad, de csak annyit tehetsz, hogy ha felébredsz próbálj megnyugodni, mielõtt lefekszel pedig igyál egy poár langyos tejet, attól jobban tudsz aludni, én is ezt álmodtam egy csomószor és rossz volt, de a következõ orvosi vizsgálaton rákérdeztem egy két aggasztó dologra és elmúlt--te is tedd ezt. Írd fel az aggodalmaidat és kérdezz rá, utána jobb lesz.
gondolj arra hogy nem lesz baj, vagy vetéltél már el?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Álmomban 2db fülbevalót adott a barátnőm, akivel most nem vagyok jóban. Ez vajon mit jelenhet?

1

Miért nem tudok elmenni álmomban?

Tegnap este azt álmodtam, hogy a fürdőkádban maszturbáltam és már nem sok kellett hozzá, éreztem, hogy nem sokára elmegyek, de nem sikerült. Mindig ez van, nem egyszer álmodtam már ezt, és mikor elmentem volna, vagy felébredtem vagy álmomban zavart meg valaki. Mi gátol meg?

Valóságban van orgazmusom, magamtól is, barátomtól is. Igaz szex közben nem, csak ha izgatom a csiklóm. Tud valaki segíteni?

19/L

9

Mit hjelent ez az álom? (picit hosszú) a vége rövid tudatos álom volt

A sulibam vagyok, és szólok az egyik gyereknek, hogy jó volna ha térítteni a 4pudingos tartozását. Ekkor a zsebéből előveszi a 400 forintot, és ezzel le is van tudva. Ezután lemegyek egy csapóajtón. Ott egy szoba, és egy asztali gép. Beindul a gép, majd szinte egyből ki is gyullad és sec perc alatt hamuváég. Nembaj, ezért van egy tartalék gép. Tesóm odajön, és mondja hogy szerinte az alaplap volt rosz, és a biztonság kedvéért venni kéne úljat. Apám is odajön, és mondta hogy segítt lejebb venni a dolgokat és úgy jó lesz. Felmegyek az ajtón, és otthon vagyok. A kanapéra leülök. Az uncsitesóim belépnek az ajtón. Hogyhogy eljöttetek? Kérdeztem az idősebbtől. Ezt mondja: Csak azért mert múltkor nem tudtam. A mostani "otthonom"ból elindulok az út mellet egy tisztásig. Ott lefekszem, és elalszom. Arra ébredek hogy hatalmas fekete felhők vannak és 3 tornádó van. Az egyik a "nevelő "apám"" háza felé megy. Át is megy rajta és szétszedi az egészet. A szembe levő házba bemegyek. Egy hatalmas terem. Több százan vannak ott, és nézik az ablakot, és a kinti tornádókat, mindta csak egy film lenne. Nagyszüleim és a tesóm odajön, és vmiről elkezdünk beszélgetni. Tesóm mondta hogy elmegy kajáért. Kb 10másodperc múlva egy pizza szerű cuccal ott van, és mondja hogy csak egy picit volt drágább. És mennyi volt? 720ft. Az ablakon kinézek, és szembe fákkal borított hegy. A hegy és az épület közt egy folyó, és a folyón balról jobbra megy egy hatalmas tornádó. Az angoltanár erre odajött, és elkezdte magyarázni hogy hogyan jött össze a férjével. Egy panelnél voltam. Egy fiú az ablakon kidob véletlenül egy kosárlabdát. Pattog, majd egy gatyába beleesik, és az az angoltan1omé volt.
Ekkor a nagyszüleim hegyi lakásába vagyok.az idősebbik uncsitesóm és a tesóm is ottvan. A szobából nincs kivezető ajtó. Az ablak nyitva, de nem tudunk valamiért kimenni rajta. Nem volt az égen felhő, és a nap pont a másik oldalról sütött. Az uncsitesóm odament az ablakhoz, ahol a földön volt egy dobozféle. Ekkor leszakadt a plafonról egy vasrúd, de átment rajta. Mind a 3an rohadtul meglepődtünk hogy mi a rosseb történt! Ez csak egy álom, hajtogattam. Az is volt.. Rá is eszméltem, majd leszartam hogy nem tudtunk kimenni az ablakon, megpróbálom. Ki is mentem rajta. Uncsitesóm magyarázta hogy átment rajta egy vasrúd... Jött a másik uncsitesóm és elterelte a figyelmem, majd visszaestem sima álomba.

2

Mit jelent néger emberekkel álmodni?

Éjjel azt álmodtam, hogy búcsúban voltam itt Magyarországon és nagyon sok néger ember volt ott. Azóta ezen gondolkodom, hogy mit jelenthet. Szerintetek?

8

Vajon ha álmodom egy illetővel, az az illető is velem álmodik? Vagy talán a tudatalatti szeretne üzenni avval, hogy milyen jó az ha éreztetik az emberrel, mennyire fontos? Fel kellene keresnem az illetőt, főleg ha emlékszem rá?

Az álom néha igazságot rejt.
"George R. R. Martin"
Vajon ha álmodom egy illetővel, az az illető is velem álmodik? Vagy talán a tudatalatti szeretne üzenni avval, hogy milyen jó az ha éreztetik az emberrel, mennyire fontos??? Fel kellene keresnem az illetőt, főleg ha emlékszem rá???

2

Mostanában kaszakő zajára ébredek. Eljön értem a Nagy Kaszás?

Nyugtalanul alszom, fáradtan ébredek, s erre a zajra. Csak én hallom.

6

Azt álmodtam hogy bekéreszkedek a tesiterembe mert soká megy még a buszom. Beengednek, és ott látom hogy mind a tizen valahány csaj pucéran tesizik ez mit jelenthet?

5

Vajon mit jelenthet?

Ma hajnalban azt álmodtam,hogy ...huu..valami hülyeség volt,de a végén pedig a párom meghalt.Mit jelenthet ez az álom?

4

Mit jelent az, hogy az álmaimban meghalok?

Többször is álmodtam már azt, hogy meghalok az álmaimban. Különböző történet, helyszín volt, de a lényeg hogy mindig meghaltam. Ez mit jelenthet? Elég idegesítő néha....

4

Mit jelent a már 3szor visszatérő álmom?

Sziasztok! Na szóval az álmom....
Alszok (az álmomban xd), és bejön a szobámba egy emberke, elzár minden kijáratot, az ablakot, az ajtót. Aztán kimegy. Amikor fölébredek (az álmomban) akkor próbálok kiszabadulni valahogy. Az ablakon ki tudom préselni magam. Aztán észreveszik az emberkék, akik bezártak, hogy megszöktem és követni kezdenek. Én a háztetőkön ugrálva próbálok elmenekülni előlük, de ők követnek.

Csak ennyire emlékszem :) kérlek benneteket, hogy NORMÁLIS válaszokat adjatok, ne olyanokat h 'Vegyé' vissza a szerből' (nem füvezek)
Köszi! Sziasztok!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!