Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, mindig azt álmodom, (1 db)

6 hetes terhes vagyok, mindig azt álmodom, hogy elvetélek. Mi okozza? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!

Szia!! Én is álmodtam rosszakat! Ne gondolj rá!!! Szerintem ezek a félelmeid, és nem lesz semmi baj! Csak ne hagyd, hogy magával ragadjon az álom. Nem kell vele foglalkozni!!! Csak pozitívan!!!!
A tudatalatti aggodalmad, de csak annyit tehetsz, hogy ha felébredsz próbálj megnyugodni, mielõtt lefekszel pedig igyál egy poár langyos tejet, attól jobban tudsz aludni, én is ezt álmodtam egy csomószor és rossz volt, de a következõ orvosi vizsgálaton rákérdeztem egy két aggasztó dologra és elmúlt--te is tedd ezt. Írd fel az aggodalmaidat és kérdezz rá, utána jobb lesz.
gondolj arra hogy nem lesz baj, vagy vetéltél már el?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért álmodok mindig halállal, vagy veszéllyel? Volt ami megtörtént.

Volt, hogy egy rokonunk, és hogy egy osztálytársunk halálát álmodtam meg, más időközökben, de az álom után be is következett.

Vagy olyat álmodom, hogy más osztálytársunk balesetezett a szüleivel, ők meghalnak, a srác meg intenzívre kerül, élet és halál közé.

A legutóbbi pedig (a múlt éjjeli): azt álmodtam, hogy a két kert helyén a házunkban, lett két medence, trópusi, pálmafás, sziklás környezetben, csak úgy, nem tudom hogy. Több oszt. társunk volt ott, úgymond nyaraltak. Szép és napos idő volt. Az egyik a lépcsőn ült, arról beszéltünk mennyit érne így a ház, ezzel a két "szigettel". Így mondtam. Erre a kapunk előtt megállt egy majdnem kopasz alak, nem nagydarab, de kigyúrt és azt mondta, hogy engem keres. Megmondta az osztálytársunk (és mutatta is, hol ülök) mire elővett egy hangtompítós fegyvert... én tudtam, hogy ebből nem jönnék ki én jól, elkezdtem izomból a házba futni, és hívtam a zsarukat. A fickó elfutott aztán, mire kiértek, a kapun nem jutott át. Elmenekült de a rendőrség tudta ki az a hapi. A végén találgattuk a haverokkal, ki volt, és miért akart megölni.

Miért álmodok mindig ilyeneket? Nagyon szar...

2

Álomfejtők! Mit jelenthet ez? (többi lent)

Szóval azt álmodtam, hogy barátokkal vagyok és akadályokon megyünk át..a legnehezebb akadályt viszont egyedül kellett csináljam, nem segítettek.. Viszont amikor fel akartam adni, egy idegen segített, aki később az utálóm lett.
Ez mit jelenthet?

2

Egy alvó leprás embert láttam álmomban, de nem találtam sehol a jelentését. Létezik, hogy jelent valamit?

1

Mit jelenthet ez az álmom? Kutyatámadás/harapás, kígyótámadás?

Az utcán megtámadott egy nagyobbtestû világos szörû kutya. Megharapot. Valaki kihívta a nem tudom kiket, azok kábító lövedékkel kilôtték. Ott feküt a nyaka körbe sebes volt. A földröl felkaptam egy fertôtlenítô sprét olyan zöldeskék színe volt ami kijött belôle és befujtam a kutya nyakát. Párperc múlva felébret és újra nekem támadt futottam és kergetett, újra lelôtték a kábitóval az árokparton áltam ekkor. Amikor egy kigyó támadt meg. Mikor már minden rendben volt beültettek a kocsiba aminek mindkét oldalán volt kormány, nô vezetett. Rákérdeztem, hogy miért van kettõ és azt mondta azért mert nincs rajta vízum ( ez jó Nagy hülyeség )

4

"Férfi rendelés" Mit jelenthet ez?

Azt álmodtam tegnap este, hogy van egy cég, ami férfiakat közvetít tulajdonságok alapján.Nekem csak a nekem tetsző tulajdonságokat kell bekarikázni, és egy életkort megadni. A recepciós nőnek azt mondtam legyen 20 éves, de ő azt írta a papírra, hogy 23 éves hívő férfi.
Mi lehet ez?

2

Mit jelent ha tolókocsiban ültem álmomban?

az éjjel azt álmodtam hogy tolókocsiba kényszerültem nagyon rossz volt...reggel ugy ébredtem hogy sírtam is..szerintetek mit jelenthet ez?? Köszi elöre is..

6

Mit jelent, hogy reszelem a fogam reszelövel, hogy egyenesebb legyen és fáj?

7

Mit jelent ez az álom?

Azt álmodtam éjjel, hogy a sógornőm a 3 éves kislányát áthozta hozzánk, hogy vigyázzak rá, mert neki dolga van... lementem a kislánnyal sétálni bementem egy közértbe, ő kint maradt kb 1 méterre tőlem, de a bolton kívül, elfordultam 1 pillanatra és eltűnt a gyerek.Mit jelenthet ez?

1

Hogyan tudnék olyanról álmodni, amiről akarok?

A kérdés magáért beszél.Várom a válaszokat.

4

Az mitől van hogy folyamatosan rémálmom van a metróval kapcsolatban?

Sosem volt semmi rossz élményem vele, mégis pár napja pl azt álmodtam hogy a szemen láttára gázolt el egy nőt a metró, és ebben az álmomban még anyukám is a metro alá esett és meghalt, mameg álmodtam hogy nagyon sok emberi maradvány van a metro alagutban és láttan is öket. Ezt hogy tudnám megszüntetni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!