Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, kb. két (2 db)

6 hetes tehes vagyok, kb. két hete fogröntgenen vettem részt. Árthattam a gyermekemnek ezzel?

Legjobb válasz: Szia! Azt mondják a fogröntgen annyira kis dózisú sugárzás, hogy nem árt. Ne aggódj! De azért tüdõszûrésre és más röntgenre ne menj terhesség alatt.

Szia! Azt mondják a fogröntgen annyira kis dózisú sugárzás, hogy nem árt. Ne aggódj! De azért tüdõszûrésre és más röntgenre ne menj terhesség alatt.
Nem ártottál! Mivel nem közvetlenül a pocakodat érte. De többet ne menjél!
Szia!! Én is voltam röntgenen, és lehet, hogy terhes vagyok!! Azóta mi történt? Sajnos én már elvesztettem egy babát, mégegyet nem szeretnék!!!
Ne aggódj nem ártottál a babádnak :) ) A kérdés kiírója.

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!