Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes vagyok, káros lehet a (3 db)

6 hetes terhes vagyok, káros lehet a babára ha befestem a hajamat?

Bizonytalan vagyok, mert mindenki mást mond.

Legjobb válasz: na ez hülyeség hogy káros. nem káros. az anyukám fodrász mester fodrász és õ mondta hogy ez hülyeség. ez olyan mint amikor aztmondják hogy nemnfogja be a hajat menzikor a festék. baromség. nemjol keverte be.

na ez hülyeség hogy káros. nem káros. az anyukám fodrász mester fodrász és õ mondta hogy ez hülyeség. ez olyan mint amikor aztmondják hogy nemnfogja be a hajat menzikor a festék. baromség. nemjol keverte be.
Én a helyedben legalább az elsõ trimeszter végét megvárnám. Vagy inkább meliroztass festés helyett.
Szia. Èn egész terhesse´g alatt kihagytam.Azé´rt mondják, hogy káros, mert ign is az, NEM HÜLYESÈG, a felszabaduló gázokat belégzed.Ezért nem ajánlják terhesse´g alatt.Legfeljebb a természetes alapanyagúakat.PL.Ha fodra´sz terhes, ajánlják, hogy ne fessen, dairoljon hajat, max.ha maszkot vesz fel.
Viszont az te´nyleg h.....hogy mensikor nem fpgja meg a festék a hajat.
nem káros..hidd el.nem kell olyan sürün csinálni mint eddig és ha festitek huzatban legyen a helységben hogy annyira ne érezd a gázokat..
Úgy tudom nem árt, de én azért megvártam az elsõ trimeszter végét, 15 hetesen festettem be.
Úgy gondolom az elsõ 12 hetet várd meg biztos ami biztos, a fodrászom szerint utána már nyugodtan festheted. Én is így csináltam.31 hetes kismama
Szia! Megnyugtathatlak, hogy nem káros, én épp a dokimat kérdeztem meg errõl , és a fodrászomat is. A lényeg, hogy jól szellõztethetõ helységben legyen befestve. Egyébként pont tegnap lett az én hajam is befestve, mivel jó idõ van kint az udvaron csináltuk! Üdv.: 8 hetes kismama

Tegnap véletlenül megnyomtam az ujjammal a 6 hetes babám kutacsát és éreztem hogy bejjebb nyomtam. Most nem látom hogy bejjebb va e vagy nem. Lehet káros következménye?

Legjobb válasz: Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!

Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!
Nem hinném, bár nem tudom mennyire beljebb. Inkább hívd fel, vagy menj el a védõnõhöz, biztos ami biztos!!! (Tudom, hogy nehéz megszokni, hogy neki ott vigyázni kell, azért próbálj meg odafigyelni legközelebb) Nekem a védõnõm azt mondta inkább, ha valami hegyes dolog sérti ott, akkor van baj, de azért tompa tárgy se veszlytelen

Nem tudom, hogy lehet-e káros hatása a babámra, hogy a jobb petefészkemben több cisztát is találtak. Most vagyok 6 hetes terhes és remélem ez nem fog gondot okozni. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Semmi gond nem lesz. A ciszta majd felszívódik magától. Nekem majd a terhesség felét végigkisírték a ciszták. Még a 16.héten is egy petefészekben több 2-3cm-esek voltak. A gond akkor szokott lenni ha a petevezetékben vannak, mert eldurranhat. Nyugi. A babódnak semmi baja nem lehet.

Szia! Semmi gond nem lesz. A ciszta majd felszívódik magától. Nekem majd a terhesség felét végigkisírték a ciszták. Még a 16.héten is egy petefészekben több 2-3cm-esek voltak. A gond akkor szokott lenni ha a petevezetékben vannak, mert eldurranhat. Nyugi. A babódnak semmi baja nem lehet.
Szia! Nekem is 3 cisztám volt a baba mellett a 6 hetes uh-n. Az egyik ciszta nagyobb is volt, mint a baba, de mire a 12 hetes uh-ra mentünk már nem volt egy sem. Ne aggódj nem lesz semmi gond, szépen felszívódik. Ne idegeskedj, mert az árt a babának is. 36 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!