Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes természetes (18 db)

6 hetesen természetes az alhasi görcs, és a hátfájás?

Els? terhesség, ezért nem tudom, hogy az amit érzek az temészetes vagy van miért aggodnom. Tegnap elég sokat utaztam és estére elfáradtam, az alhasam elkezdett fájni, görcsölt, majd a hátam is. Ma reggel hátfájással ébredtem, és azért furri, mert reggelente inkább hányingerem szokot lenni, de a pocim eddig nem fájt, vagyis más jelét nem tapasztaltam annak, hogy babás vagyok. Néha volt hasszurka, de azonkivül csak a reggeli hányinger ami hamar elmúlik, mihelyt bekapok valamit.

Legjobb válasz: Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.

Szia. 6 hetesen nekem is voltak görcseim, olyan mindjárt megjön féle görcsök, nem túl erõsek, a dokim azt mondta akkor, hogy kora terhességnél normális, lehet, hogy megerõltetted magad. Én mondjuk minden pici gonddal felhívtam az orvosom, végülis azért van, ha aggódsz, szerintem menj orvoshoz. 19 hetes pocakos.
A has szurka nekem is megvolt , sot meg neha most is van, es az elejen nekem is borzaszto hatfajasom volt de annyira h azt hittem h mindjart beszakad a hatam kozepe...aztan ahogyan jott ugy el is mult a hatfajas , viszont jo 2 hetig kinzott. Emlitsd meg az orvosodnak, hat ha tud valami tanacsot tippet adni, nallam az is fenn allt h ha elfaradtam akkor kepes voltam elengedni magam...az az gorbe hattal jarkani... Gratulalok a babahoz! 17 hetes pocakos
ez nekem is volt és vn is 8hetesen, ez természetes ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megprobálom akkor elviselni.

5-6 hetesen természetes, hogy szinte semmi tünetem nincs? Amikor meg kellett volna jönnie akkor volt mindjárt megjön érzésem, azóta néha fájdogál a derekam és a hasam egy kicsit. Olyan is van, hogy az egyik oldalt fáj csak. Az nem baj?

Legjobb válasz: Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.

Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi
szia!remélem nem is lesz neked hányás...stb én ma vagyok 14hetes és hála az égnek semmi gondom !!remélem nem is lesz!!!!ezekután!!neagodjez minedkinél más!!jo babvárást!!!
Szia! Hasonló képpen vagyok én, is örülök neki, hogy nem vagyok egyedül a tünetmentességgel. Néha egy picit szúrkál a petefészkem -fõleg a jobb oldalt - aztán ennyi. Sem cici feszülés, sem émelygés.... azt hittem nálam van a hiba! DE még a java ugye hátravan! Boldog Babavárást Neked!
Szia! Nálam is igy kezdõdött.Na de aztán a 8-ik héttõl a 15. hétig végig hánytam a napokat.Jó baba várást 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és Nektek is minden jót!

Terhesen (6 hetes) természetes, ha hőemelkedésem van?

Legjobb válasz: Igen! Én is megijedtem, majd mondta a doki, h. ez is egy tünet, csak nem olyan gyakori mint a hányás. Nekem 2 hétig volt hõemelkedésem. A hõm mindig 37,2 és 37,5 között volt, égtek a szemeim... Nekem úgy mondta a doki, h. a lényeg, h. a 38-at már ne nagyon érje el, de 38,5-ig nem okoz semmi bajt a babánál. Gratulálok a babádhoz!

Igen! Én is megijedtem, majd mondta a doki, h. ez is egy tünet, csak nem olyan gyakori mint a hányás. Nekem 2 hétig volt hõemelkedésem. A hõm mindig 37, 2 és 37, 5 között volt, égtek a szemeim... Nekem úgy mondta a doki, h. a lényeg, h. a 38-at már ne nagyon érje el, de 38, 5-ig nem okoz semmi bajt a babánál. Gratulálok a babádhoz!
Igen, ez teljesen normális.Ez is egy jele a terhességnek. Nekem is volt hõemelkedésem.Nyugi, semmi probléma addig amíg nincs láz.De, akkor sem kell megrémülni.Mindenrõl be kell számolni az orvosodnak, ez a lényeg. Gratulálok!!! 17 hetes kismami
igen
Én 6 hetes terhes vagyok! Az orvos aki megállapította, végzet egy méhnyak rák vizsgálatot is rajtam. rá 1 nappal apró rózsaszin folyásom volt. Még egy nappal rá késõbb hõemelkedésem lett ( ez már 3 napja ) és viszketõ, csípõ érzésem ven a hüvelyben . Szerintetek a hõemelkedés normális ? Kérdeztem az orvosm. Õ azt mondta ez nem fûgg össze . A hõemelkedésre se mondta , hogy normális ! Fogalmuk sincs, hogy miért van hõemelkedésem ! Nõgyógyász és körzeti orvosom se tudja ! A "normális" hõemelkedés terhesség alatt, csak forúmokon látom ! Egy orvos se és könyv se írja, hogy ez normális. Nekem legalább is nem volt hõemelkedésem, amíg nem mentem el megvizygálni magam ! Nem fáj a torkom. Nem folyik az orrom ! Nem érzem magam betegnek, csak a hõemelkedéstõl gyengének és fáj egy kicsit a fejem !

6 hetes terhesen természetes az hogy közbe görcsöl a petefészkem?

Legjobb válasz: én is görcsölök, ne aggódj, szedj magne B6-ot! amíg nem vérzel, nincs baj! én holnap leszek 6 hetes :) problémamentes babavárást! :)

én is görcsölök, ne aggódj, szedj magne B6-ot! amíg nem vérzel, nincs baj! én holnap leszek 6 hetes :) problémamentes babavárást! :)
ugy ahogy az elsö válaszoló irta vegyél magnéziumot folsavat és sokat pihenj ha lehet

A 6 hetes kisfiam fütyijét ha felhúzom picit fürdésnél, olyan fehér neki odabent. Tuti, hogy nem gomba, de akkor vajon mi lehet? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc,az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam ,baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen,de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr ,kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt,bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.

szia!az a fehér az faggyú(azthiszem igy hivják)nem gomba hanem ilyen faggyú szerûvé összegyûlt cucc, az segit a bõrnek a leválásban csak odáig el is kell érni.nekem 5 éves a fiam , baba kora óta huzogatom neki orvosi javaslatra és még mindig nem megy fel teljesen, de mikor elérünk egy ilyen fehér cuccos részt akkor tök simán elválik ott a bõr , kijön alóla a fehér és igy haladunk szépen hétrõl hétre.lassú a folyamat de az én fiam fütyijét ugyan nem fogják feltépni amig nem muszáj.szóval semmi gond az természetes jelenség ott a bõr alatt, bár van akinek begyullad egy idõ után, akkor mindenképen vidd el orvoshoz.
Biztos, hogy muszáj neki már ilyen fiatalon huzigálni? miért nem kérdezed meg inkább a doktornõt?
A kérdező hozzászólása: Nyilván azért huzigálom NAGYON ÓVATOSAN ÉS NAGYON KICSIT, mert azt mondták, hogy kell.Ha nem kellene, nem huzigálnám, a gyerek pedig meg sem érzi, annyira picikét mozdítom.
A kérdező hozzászólása: ...köszönöm a válaszokat!
Én is szoktam, de én is csak picit, hogy nincs e alatta ez a fehér cucc. Én még nem hallottam errõl a faggyús izérõl. Én eddig azt hittem, hogy egyszerûen csak a popsikenõcs megy alá....
Magzatmáz maradék nem lehet? Nekem kislányom van, de szerintem az magzatmáz lesz még, onnan nem tudott még kitisztulni.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, de ha valami gyulladás lenne, akkor piros is lenne gondolom..Remélem, tényleg ez a faggyús téma van alatta...
Azt faggyúnak hivják és olajos fültisztitópálcával kitisztitható onnan óvatosan. Nem kötelezõ vele foglalkozni, majd magától kb másfél 2 éves korára elmúlik neki. Hormonális folyamat, nem gomba és nem gyulladás. Semmi gond nincs vele.

6 hetes vagyok és sötét barna folyásom van, szúr a méhem és néha megjön görcseim vannak. Ez most természetes?

Legjobb válasz: Nem természetes! Sürgõsen keresd fel a dokidat. Nekem is pont így volt és méhenkívüli terhességem volt. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb az elõvigyázatosság!

Nem természetes! Sürgõsen keresd fel a dokidat. Nekem is pont így volt és méhenkívüli terhességem volt. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb az elõvigyázatosság!
Én is 6 hetes vagyok nekem nincs ilyen, gyorsan menj orvoshoz! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
Irány a doki, mert ez nem csak méhen kivüli lehet, hanem vetélés is (ha élénk piros vérzéssel társul) Fekügyél sokat és nyugi nem lesz semmi baj...
Ne ijedj meg azért, több terhesség elején fordult már ilyen elõ. Viszont komolyan kell venni, vetélést is jelenthet, remélhetõleg nálad sem lesz semmi gond. Menj el dokihoz, vagy hívd fel az orvosodat legalább. A barna folyás azt jelenti, hogy valahol vérzés van. Lehet hogy alacsony a progreszteron (erre tablettát, hüvelykúpot adhatnak, és adnak is legtöbbször) , az is lehet, hogy vérömleny keletkezett a petezsáknál. Nekem az utolsó eset volt, az magától is felszívódik és rendbejön legtöbbször. Nekem görcseim nem voltak, viszont tesómnak igen. Õ Utrogestant kapott rá az orvostól amit 12. hétig kellett használni. Minden rendben volt. Szóval amint látod, elég gyakori, orvossal beszélj azért, de kétségbeesni egyenlõre nem kell.

Két terhességem volt egyszerre, az egyik méhben 6 hetesen elment (nem kapartak). Rá két hétre méhen kívülit találtak a jobb petevezetőmben (laparoscopiával el kellett a jobb petevezetőt távolítani). Esély van a teherbeesésre még természetesen?

4 éve próbálkozunk, egy csoda volt hogy természetesen teherbeestem(felh?tlen boldogság),de elveszítettem, azután most karácsonyra majdnem meghaltam a rengeteg vért?l a hasamban, irány m?tét, és így már, hogy még kevesebb az esély,hogy babám lehessen egy petevezet?vel, bele?rülök a tudatba.Ha van hasonló eset,ami végül babát eredményezett, írjatok!

Legjobb válasz: Szia! Elõször is nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokat kellett átélned, de a reményt soha nem szabad feladni. Van egy ismerösöm akinél az elsõ terhessége méhen kivüli volt és most van két gyereke akik természetes uton fogantak. A másik ismerösömnek meg szintén csak az egyik petevezetéke volt átjárható és mégis sikerült teherbe esnie. Most meg kellene probálnod lelkiekben feldolgozni az eseményeket. Nem irtad hány éves vagy. Mi 5 éve probálkozunk, már elmultunk 35 évesek, négyszer sikerült teherbe esnem és mind a négyszer elhalt a magzat az 5-8 hét között. Már minden vizsgálaton túl vagyunk és minden rendben is van velünk. Szóval sok türelmet és kitartást kivánok, ha a kisbaba jönni akar akkor jönni is fog.

Szia! Elõször is nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokat kellett átélned, de a reményt soha nem szabad feladni. Van egy ismerösöm akinél az elsõ terhessége méhen kivüli volt és most van két gyereke akik természetes uton fogantak. A másik ismerösömnek meg szintén csak az egyik petevezetéke volt átjárható és mégis sikerült teherbe esnie. Most meg kellene probálnod lelkiekben feldolgozni az eseményeket. Nem irtad hány éves vagy. Mi 5 éve probálkozunk, már elmultunk 35 évesek, négyszer sikerült teherbe esnem és mind a négyszer elhalt a magzat az 5-8 hét között. Már minden vizsgálaton túl vagyunk és minden rendben is van velünk. Szóval sok türelmet és kitartást kivánok, ha a kisbaba jönni akar akkor jönni is fog.
Az egyik barátnõmnek mind a 2 petevezetékét elkötötték, és most 10 éves a fia. :) Neked nagyobb esélyed van a teherbe esésre, mint akkor neki.
Ha olvasod, erre jársz, kérlek írjál, hogy hogy vagy? Sikerült-e a baba?

Hát és derékfájás 6 hetesen? Baj van? Természetes?

még uh n nem láttuk a babát de a derekam alja fájdogál és a hátam teteje bár most köhögök is.Ha fekszem elmulik.A dr ur mikor vizsgált mondta hogy egyértelm? terhesség.holnap megyek uh-ra de félek.nem görcsölök,nem vérzek.,.minimális sárgás folyásom van..Azon kivül semmi bajom.

Legjobb válasz: Ne aggódj! 5 hetesen aludni nem tudtam két éjszakát sem, mert majdnem beszakadt a hátam annyira fájt és a kezemet is alig tudtam mozdítani.

Ne aggódj! 5 hetesen aludni nem tudtam két éjszakát sem, mert majdnem beszakadt a hátam annyira fájt és a kezemet is alig tudtam mozdítani.
Elkezdett dolgozni a szervezeted, és minden porcikád hogy a baba ahogy növekszik, legyen helye.Semmi gond.Nekem is volt sárgás-barna folyásom kaptam Utrogestan nevû gyógyszert.Ne felejtsd el említeni a dokinak a folyást, mert lehet neked is kell ilyen.Majd, azért írj, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp uh aztán pár nap és megyek dokihoz.Csak félek nehogy baja legyen a kicsinek:SParamami vagyok
AAAJJJAAAJJJJJJ...... Ha már most így parázol, mi lesz a végéig.... Na jó , én is ilyen voltam... A másodiknál könnyebb lesz, mert akkor már tudom, mi miért van, hogyan mûködik.Egyébként nekem már az UH-án adta a doki, azt a gyógyszert amit írtam.Ne félj ennyire, a derékfájás nem gáz ilyenkor.Ha vmi baj lenne, azért ennél komolyabb tünetek lennének.És a picinek is ártasz ezzel.Szép terhességet, élvezd minden pillanatát.
Ne izgulj! Nekem idõszakaim vannak, amikor annyira fáj a derekam és a csípõm, hogy nem tudok menni, szó szerint.Elõször nekem is hat hetes korban volt, aztán kilenc hetesen és most. 13hkm

6 hetes terhesen természetes ha vannak olyan napjaim h nagyon görcsöl a hasam? Olyan megjön érzés. Duphastont kell szednem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt, a hetedik héttõl kb két hétig. A hasam alja görcsölt,mint mensi elõtt. Nekem is ezt irta föl a doki, a 12 hétig kellett szednem,és sokat kellett pihennem. Most 29 hetes vagyok :) Ha nincs vérzésed ne aggódj. Azért ha nem javul vagy erõsebb lesz a fájdalom hivd fel a dokid. Vérzés esetén pedig irány az ügyelet! De addig ne aggódj,pihenj sokat. Boldog babavárást!

Szia! Nekem is volt, a hetedik héttõl kb két hétig. A hasam alja görcsölt, mint mensi elõtt. Nekem is ezt irta föl a doki, a 12 hétig kellett szednem, és sokat kellett pihennem. Most 29 hetes vagyok :) Ha nincs vérzésed ne aggódj. Azért ha nem javul vagy erõsebb lesz a fájdalom hivd fel a dokid. Vérzés esetén pedig irány az ügyelet! De addig ne aggódj, pihenj sokat. Boldog babavárást!
Szia Nekem is voltak kisebb gorcseim, es a mindjart megjon erzes kb.10. hetig megvolt. MEg most is elofordul kisebb szurka, gorcs, de azt mondjak, ez vegig megmarad. Boldog babavarast kivanok 16 hetes kismama
Nem.
Semmi az ég egy adta világon!!!!!! Most viszont már vigyázz magadra. Gratulálok:) )))
Nem lehet semmi baja.
Nem lesz semmi baja, viszont örüljetek nagyon, mert akkor mégis összejött spontán a baba! Gratulálok, boldog babavárást!
Semmi baja nem lesz a babának. A spermiumok kb. 80-90 nap alatt fejlõdnek ki, érnek, úgyhogy az aktus napján történõ berúgás ezt egyáltalán nem befolyásolja. Boldog babavárást!
Én is egy alaposan átmulatott éjszaka után lettem terhes...
Én életemben kétszer rúgtam be, egyszer még tizenévesen másodjára amikor terhes lettem. :) ) Persze utólag nagyon megijedtem, mert azt mondta a doki, hogy nagyon nehezen fogok teherbe esni.
Semmi baja nem lesz! :-) Nekem október 3.-án azt mondta az orvos hogy csak lombikkal lehet gyerekem, 2 ciklussal késõbb spontán teherbe estem! Vigyázz magadra! :-) 20 h kismama
semmi baja nem lesz. mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor voltak a munkahelyi karácsonyi bulik, ahol azért ittunk 1-1 pohár bort és rövidet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!