Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes szabad (31 db)

Lesz patkányom és ugye 6 hetesen fogom őket megkapni (akkor szabad megvenni ugye? ) kép kellene egy ilyen korú kölyökről.

Képek egy 6 hetes kölyökpatkányról.

Legjobb válasz: Igen, 6 hetesen lehet õket elvinni. http://www.mylovelyrats.com/wp-content/uploads/2007/08/mayra..

Jaj de édesek. Nem tudom, nem értek a patkányokhoz, de macskákat, kutyákat 8 hetesen lehet elválasztani az anyától.
Nekem kettõ van és mindkettõt 4 hetesen hoztam tenyésztõtõl. Nem volt velük semmi baj. Most már jó nagyok és egészségesek. A mama pati 3-4 hétig jó ha szoptatja õket, utána már nem tesz jót a mamának, ha túl sokáig vannak vele a kicsik, mert képesek halálig szoptatni néha. Szóval a tenyésztõk leválasztják õket már 4 hetesen, hogy a mamának leapadjon a teje. Ezután már lehet is vinni a kicsiket. Sõt már ilyenkor tudnak szaporodni, ezért is választják külön a fiúkat a mamától meg a többi lánytól.
Itt az enyém 4 hetesen: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kisrágcsálókat 4-5 hetesen el lehet választani.
Az, hogy 4 hetesen el lehet választani nem azt jelenti, hogy el is lehet hozni. A kispatikat az elválasztás után külön nemek szerint szét kell szedni, a fiúk mennek apához és a többi felnõtt hímpatkánnyal, a lányok maradnak anyánál + a többi felnõtt nõsténnyel és további két hétig a patkánylét fontos szabályait tanulják, ugyanis õk közösségben élnek és a patkánykolóniákban fontos a rangsor és a kommunikáció. Ezeket lesik el a nagyoktól, így tudnak majd leendõ patkánytársaikkal kommunikálni, együtt élni. Szóval akárcsak a lovak, kutyák, más társas állatok esetében itt is nagyon fontos, hogy kölyökként a saját fajtársaik között is éljenek, mielõtt hazavinnénk õket.

6 hetes terhes vagyok, szabad a Balatonban fürödnöm?

Legjobb válasz: Tamponnal állítólag lehet de én nem merek pedig lent vagyok a balcsin én is 6 hetes vagyok

Tamponnal állítólag lehet de én nem merek pedig lent vagyok a balcsin én is 6 hetes vagyok
Szia! Tamponnal ajánlom csak ha már mindenképp szeretnél egy kicsit megmártózni a Magyar Tengerben!:) Nem hiszem, hogy 1-2 óra pancsizás miatt lenne valami baj is..
az orvost kérdezd meg. Elvileg ha nincs semmi gond a terhességgel akkor szabad. Én mondjuk nem mertem.
Ha a méhszáj zárva van (márpedig ilyenkor zárva kell lennie), akkor nem valószínû, hogy bármit is összeszedsz. Én végig természetes vízben fürödtem. A strandot egyébként is lábmosónak hívom, oda még nem terhesen sem szívesen megyek!

6 hetesen hason alvas? Szabad e hason aludnia egy 6 hetes babanak vagy sem?

ha hanyatt teszem le aludni, akkor sokat sir, es nyoszorog, es hosszas ringatas utan alszik csak el mondtak hogy probaljam ki azt hogy tegyem hasra es hatha akkor jobban fog majd aludni nem tudom hogy baj e vagy hogy lehet e

Legjobb válasz: Fiam is es a lanyom is mar a korhazban hason aludtak. A doki annyit mondott, hogy ha van legzesfigyelo, akkor nyugodtan alhat hason. A lanyom most 4 honapos, nappal is hason alszik.

Fiam is es a lanyom is mar a korhazban hason aludtak. A doki annyit mondott, hogy ha van legzesfigyelo, akkor nyugodtan alhat hason. A lanyom most 4 honapos, nappal is hason alszik.
Milyen bajra gondolsz?
most is itt alszik mellettem, hason, háromévesen. Semmi baja nincs.
Az én fiaim 13 hónaposak, születésüktõl fogva csak hason aludtak (pedig koraszülöttek voltak és az egyik babának gond volt tüdejével, de már a kórházban az inkubátorban is szinte csak hasra fektették!). Egyikük kb. 1 hónapja már átfordul a hátára, oldalára is ha úgy van kedve, másikuk még mindig csak hason szeret aludni. Nyugodtan teheted hasra, fõleg ha van légzésfigyelõ, ha neki úgy kényelmesebb.
A legtöbb baba jobban alszik hason, mert így oda tudnak bújni valamihez (az ágyhoz), így jobban biztonságban érzik magukat. A mi kislányunk is gyakorlatilag születése óta hason alszik.
Én éjszaka az oldalán altattam bebugyolálva, de napközben hason aludt a hathetesem.
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszait megnyugodtan, es ki fogom probalni hogy hason hogy es meddig megy az alvas
kisfiam 3 hónapos, de csak hason altatom vagy oldalt...de éjszaka csak hason és már több, mint 3 hete átalussza az éjszakákat..:) nyugodtan altasd úgy:)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod en azt hittem hogy csak egy bizonyos kor utan lehet oket hasra fektetni en eddig feltem nehogy megfulladjon vagy esetleg valami mas baja legyen
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat igazsag szerint csak aggodok, meg felek nehogy valami baja legyen igy, de most hogy olvastam a hozzaszolasokat megnyugodtam hogy lehet
Kisfiam az elsõ itthon töltött éjszakától kezdve csak hason tudott aludni. 2, 5 éves, és jelentem, még él. :) Volt légzésfigyelõnk, így teljesen nyugodt voltam.
A kérdező hozzászólása: van legzesfigyelonk hat kiprobalom hatha tenyleg bevalik es alszik majd
A kérdező hozzászólása: de nem baj neki hogy meg ilyen picin hason van? es mennyi ideig lehet ugy hagyni?
Az én kislányom kötött csípõkkel született, az ortopédián a lelkemre kötötték hogy csak hason altassam. Kaptunk légzésfigyelõt, így nem aggódtam. Már elmúlt 1 éves, de azóta is hason alszik el.

6 hetes terhes vagyok és azt hallottam, hogy nem szabad elipszis (síelős gép) géppel tornázni, mert az veszélyes, ez igaz? Ha igaz, akkor kinek a cd-t vegyem meg? A dokim azt mondta, hogy nem lenne szabad híznom, mert van sajnos 15kg feleslegem.

Legjobb válasz: Az elso 12hetig en hanygolnam a tornat.Nekem is volt sulyfeleslegem(kb 10kg)de nem tornaztam semmit,megse hiztam nagyon,szules utan meg tobb ment le mint ami feljott.

Az elso 12hetig en hanygolnam a tornat.Nekem is volt sulyfeleslegem(kb 10kg)de nem tornaztam semmit, megse hiztam nagyon, szules utan meg tobb ment le mint ami feljott.
Étkezz egészségesen (gyümölcs, zöldség ezerrel) igyál sok ásványvizet vagy bármi szintén színezék és tartósítószermentes folyadékot. Fõzz minél kevesebb zsiradékkal egészséges házi kaját, aztán azt egyed. Lehet, hogy amúgy is rosszul leszel aztán nem tudsz majd rendesen enni. Egy kismamának nem szabad sem fogyókúrázni, sem megeröltetõ gyakorlatokat végezni. Sétálgass, ha jól esik, járj el kismama jógára vagy tornára. Persze nem kell halálra zabálnod magad, de ne foglalkozz a hízással (egy ilyen okos dokit én meg messzirõl elkerülnék, aki ezt mondta) Mindenki hízik valamennyit, mert a szervezeted visszatartja a vizet a szövetekben+magzatvíz+baba :)
Bár mi még most tervezzük a babát, de nekem is van otthon egy ilyen gépem, mert járok rendszeres edzeni is. A nõgyógyászom pont a múltkor kérdeztem, hogy ha terhes leszek, akkor ezeket csinálhatom-e! Õ azt mondta, hogy nyugodtan! Max. kevesebb ideig és ne mindennap. A súlyzós edzést kell hanyagolnom! De futni is futhatok rendszeresen. Õ mondjuk azt az elvet vallja, hogy a terhesség nem betegség és normális keretek között mindent lehet ugyanúgy tovább csinálni, mint eddig! De azért kérdezd meg a dokid!
Szia! Nekem is 15 kg feleslegem van, de az elsõ 12 hétben én nem merek tornázni, sokat görcsölt a hasam, így pihenésre vagyok ítélve... Amúgy elvileg nyugodtan mozoghatsz csak pulzusmérõ órával és ne engedd a pulzusod 130-140 fölé, ez nagyon fontos! 12. hét után is figyelni kell a pulzust, de akkor már kevésbé veszélyes. Én a Rubint Réka dvd-t vettem meg, azt fogom csinálni. 9 hetes km
Kétszer voltam terhes, mindkétszer használtam ellipszis gépet. Nem értem, miért ne lehetne használni terhesen? Gyenge fokozaton nyugodtan lehet, ne menjen fel a vérnyomásod, és max fél órát. Két egészséges gyerekem van. Ellipszisen kívül Réka és Alexandra terhestornáit csináltam.

6 hetes terhes vagyok és nem szabad nehezet emelnem, mivel találtak egy bevérzést UH-on. Mi számít nehéznek? Havat tolni, sepregetni sem szabad?

Legjobb válasz: Felejtsd el az ilyeneket. Nekem feküdnöm kellett, wc-re, tusolni és étkezni kelhettem fel csak! A párom végezte el itthon a házimunkát. A szülõk hoztak fõttételt, mert a párom egyébként egésznap dolgozik.

Felejtsd el az ilyeneket. Nekem feküdnöm kellett, wc-re, tusolni és étkezni kelhettem fel csak! A párom végezte el itthon a házimunkát. A szülõk hoztak fõttételt, mert a párom egyébként egésznap dolgozik.
2 kg-nál nehezebbet ne emelj, ne tolj, ne nyújtózkodj.
Nem! Pihenj sokat! A havat tolja el a párod!!!
Én dettó így voltam. Nem szabadott, csak pisilni, fürödni felkenem! Emelni, meg max 1 ásványvizet. És még így is kivérzett a haematomám a 12 héten, de akkor már nem bírta magával sodorni a babát. Én 7. héttõl a 16. hétig feküdtem. Szóval szerintem semmit ne emelj, és feküdj sokat! Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen. 36hkm
Pihenés, pihenés és pihenés. Fekvéssel kombinálva. Semmi megerõltetõ. Emelgesd a távirányítót, azt szabad. :-)
A kérdező hozzászólása: Azért én csak eltoltam a havat és már 33 hetes vagyok:-).

6 hetes a kisfiam. Szoptatok. Szabad mennem termálvízbe/gyógyvízbe?

Legjobb válasz: Szabad, persze. Televálasztást nem befolyásolja. Alapos emlõfertõtlenítés elõzze meg a szoptatást, mert hát nem kell ecsetelni gondolom hogy ez mennyire fontos.

Szabad, persze. Televálasztást nem befolyásolja. Alapos emlõfertõtlenítés elõzze meg a szoptatást, mert hát nem kell ecsetelni gondolom hogy ez mennyire fontos.

Kicsit kivagyok. Mar 6 hetesen megbeszeltem az orvosommal, hogy vallalja a szulest, most pedig kozolte (35 hetesen a maganrendelojeben), hogy a kiirt idopont elott ki kell vennie a szabiát, kulonben elvész? !

Imadkozhatok nehogy pont akkor jojjon a baba.Bar felajanlotta hogy bemutat kollegajanak, aki helyettesiti szabija alatt, de megsem hozza jartam eddig, nem ismerem.

Legjobb válasz: Nem tudok a kérdésedre válaszolni,de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Nekem 3 dokival dolgom:1.akihez terhesgondozásra,tanácsadásra jártam 2.akihez Uh.-ra jártam 3.akinél szültem. Én azért így csináltam,mert arra gondoltam,hogy több szem többet lát! 4hós kiscsaj anyukája

Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de talán egy kicsit meg tudlak nyugtatni. Nekem 3 dokival dolgom:1.akihez terhesgondozásra, tanácsadásra jártam 2.akihez Uh.-ra jártam 3.akinél szültem. Én azért így csináltam, mert arra gondoltam, hogy több szem többet lát! 4hós kiscsaj anyukája
Szerintem szülj az ügyeletesnél.Az uj dokit sem fogod már jobban megismerni, mint az ügyeletest.
Én is így vagyok a dokikkal. Van kettõ itthoni, de már az összeset ismerem szinte, mert már mindegyiknél jártam, és van egy pesti orvosom. És mindez 18 hetesen, elsõ terhességnél. Mivel hármasikreket várok. Pesten fogok szülni, a pesti dokimat kértem fel, hogy vállalja a szülést, ill. a kórházban a terhesgondozásomat. Bár õ is két kórházban dolgozik, így fogalmam sincs, hogy ha hirtelen "jön rám " a szülés, akkor hogy fog éppen odaérni hozzám. Lehet a másik kórházban is szülni fognak. Szerintem ne akarj most már másik dokihoz kerülni, mert ennyi idõ alatt õt se fogod jobban megismerni, mint az ügyeletest. Szülésznõd nincs? Mert szerintem az fontosabb természetes szülésnél, mivel õ lesz az aki szinte végig ott lesz veled, és nem a doki. Érdekes ez a hirtelen jött szabi. Bár a mostani rendeletekkel nem vagyok tisztában.
A kérdező hozzászólása: Koszi a nyugtatast!Tudom sokan vannak akik fogadott orvos nelkul szultek meg -vagy mert nem volt ra keret, inkabb a babara koltotték a penzt, -vagy mert igy lattak helyesnek, de rosszul esik, mert szamitottam Ra! Elozo szulesemnel is szabin volt a kiirt idopont elott 1 honapig, de akkor elore szolt.Igy is parazok az egesztol, hat meg a bizonytalansag..
2.5 fél éve ugyanigy jártam.A kiírt idõpont elõtt 3 héttel a dokim közölte hogy pont azon a héten nem lesz egy konferencia miatt.De beírta a kiskönyvembe a doki nevét akihez fordulhatok.Számomra is meglepi volt ez az egész de utána amikor lehigadtam én is ugy gondolkodtam mint az elõzõ író.Csak olyanra bíz rá akiben õ is megbízik.Már az utolsó héten ezt az új dokit kellett keresnem a ctg eredményekkel.Így legalább láttam.A szülés alatt pedig le a kalappal.A saját orvosom se lehetett volna jobb.így én még honoráltam is neki egy kicsit és szinte nem is akarta elfogadni.Így én azt mondom hogy nem biztos hogy rosszabbul jársz.J
Szia! Én csak a saját tapasztalatom tudomleírni, s nem biztos, hogy mérvadó. Amikor elsõ babámnál este 9 körül beindultak a fájások, felhívtam a dokim. Mondta, menjünk be a kórházba, az ügyeletes megvizsgál, és megbeszélik (megbeszéljük a tobábbiakat), attól függõen, hol tartok. Akkor még csak fél ijjbegynyire voltam nyitva, így hazamentünk. De hogy orvos és orvosközött milyen különbség van! Az ügyeletes úgy vbizsgált meg, hogy fájt, nagyon kellemetlen volt. Reggelig kitartottunk, s utána már a szülõszobán a saját dokim volt velem, és a legnagyobb fájások közepette történõ vizsgálatai sem fájtak. Egyébként, amíg nyári szabin volt, õ is "rábízott" egy kollegájára. Mivel õ ismeri azt, akinek átad, nekem kicsit megnyugtatóbbnak hangzik, mint egy vadidegennél szülni. De nem vagyunk egyformák. Minden jót, üdv!
Na ezért nem kell magándokikat tömködni pénzzel, mert ennyire lehet rájuk számítani.Nyugi, semmi gond nem lesz, ha ügyeletesnél szülsz.Lehet, hogy sokkal kedvesebb lesz, mint a te dokid!
A kérdező hozzászólása: De az is lehet, hogy a babo megvarja a dokit meg hazaer a szabibol, es felesleges ez az egesz aggodalmam, de azert jo lenne tudni valamit Sovago dokirol!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!

5-6 hetes terhes vagyok. Néha görcseim vannak. Szabad nemi életet élni?

Legjobb válasz: Hát...szerintem most pricit óvatosabban szeressétek egymást, ha görcsölsz szerintem függesszétek föl egy picit. Dokinak majd említsd meg ha mész vizsgálatra, és õ majd elmondja mit tegyél. 10 hetes km

Hát...szerintem most pricit óvatosabban szeressétek egymást, ha görcsölsz szerintem függesszétek föl egy picit. Dokinak majd említsd meg ha mész vizsgálatra, és õ majd elmondja mit tegyél. 10 hetes km
Én is így voltam, tényleg óvatosabban!
Szia!Szerintem is kérdezd meg az orvost.Nehogy ebbõl kifolyólag legyen valami.Sajnos mi elvagyunk tiltva a házas élettõl, mert voltak gondok a terhességem elején.De megéri ha a babáról van szó. Problémamentes babvárást kívánok!Vigyázz Magatokra! 12+2hetes

6 hetes terhes vagyok, kulfoldon elek es MagneB6-ot szeretnek szedni. Barki szedheti ezt terhesen, vagy kizarolag orvosi javaslatra szabad?

Honnan lehet tudni kinek mennyit szabad szednie??? En gorcsolgetesre (mindjart megjon erzes, sokszor nagyon intenziven), valamint a kovetkezo hetekben varhato kinzo hanyinger enyhitesere. Ti magatoktol kezdtetek el szedni, vagy az orvos mondta?

Legjobb válasz: szia!! Magyarországon ez ugye vény nélküli gyógyzser, így bárki hozzájuthat. nekem a doki javasolta, de nyugodtan szedd!! ártani nem hinném, hogy ártasz vele!! mellé még ugye a folsav+vmilyen mamavitamin szerintem. én nap 2-3 szemmel kezdtem, aztán (már az orvos tanácsára) napi 3x2re emelkedett az adag, de ez azért volt, mert kinyílt a méhszájam. szóval nyugodtan szedd!! 37 hetes pocis

szia!! Magyarországon ez ugye vény nélküli gyógyzser, így bárki hozzájuthat. nekem a doki javasolta, de nyugodtan szedd!! ártani nem hinném, hogy ártasz vele!! mellé még ugye a folsav+vmilyen mamavitamin szerintem. én nap 2-3 szemmel kezdtem, aztán (már az orvos tanácsára) napi 3x2re emelkedett az adag, de ez azért volt, mert kinyílt a méhszájam. szóval nyugodtan szedd!! 37 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szedheted magadtól, nem kell hozzá feltétlen a doki engedélye! Csak a 36.hét után már ne szedd! Illetve szerintem ha már nem lesz a terhesség eleji mindjárt-megjön-érzésed + hányingered, szerintem hagyd abba, és akkor kezdd újra, amikor keményedik a hasad! Szerintem most a 12.hétig inkább folsavat + vasat szedjél, az sokkal fontosabb lenne a baba fejlõdése szempontjából!
Elsönél az orvos mondta, másodiknál már magam kezdtem el.3 szor 1-et szedek, de van, hogy beveszek néha közte is.Ártani nem fogsz vele.Hányingeredre is jo lesz.
szio! 12. hetig inkabb folsavat szedj, ha a terhesvitamin mellett valamit szeretnel szedni, nekem a doki a 12. het utan mondta a magne b6ot. batran szedd a harmincvalahanyadik hetig, utana mar nem szabad. tobb tipusu magne b6 van, legalabbis magyarorszagon, es mindegyikbol mas mennyiseget kell szedni, ugyhogy az ottani gyogyszertarban kerdezd meg. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: A folsavat mar szedem, amiota pozitiv lett a teszt. (Elotte is szedtem vagy masfel honapig, de csalodott voltam es kimaradt kb. harom het.) De nekem ez kulonosen a gorcsolos enyhitesere kellene az elso trimeszterben, valamint akkor szednem meg, ha hanyinger gyotorne.
A kérdező hozzászólása: 3.valaszolonak: En is ugy terveztem, hogy a folsav mellett az elso 12hetben szednem a Magne B6-ot, amit persze abbahagynek a 12.hettol kezdve (marmint onnantol, h. belepek a masodik trimeszterbe). Sajnos csak karacsonyra megyek haza, epp a haza erkezesem masnapjan kezdem majd a 2. trimesztert. UH kb. december elejen/kozepen lesz itt, de majd el akarok menni a magyar dokimhoz is ket unnep kozott.
A kérdező hozzászólása: 4. hozzaszolonak annyit akartam hozzafuzni, hogy en csak folsavat szedek. Nem akarok terhes vitamint (Pregnacare es tarsai) szedni, a dokim szerint is eleg a folsav, ha rendszeresen es egeszsegesen taplalkozom. Szoval ha szednek komplex terhes vitamint, abban van magnezium, akkor nem is kuldetnek magamnak MagneB6-ot, hisz felesleges lenne dupla adagot szedni belole. Csak mivel en folsavat szedek onmagaban, igy esetleg meg jol is johet. Azert koszi. :)
Nekem a terhességem elejétõl kell szednem a MagneB6-ot (napi 4x1), a görcsölések miatt. nyugodtam szedheted, a 35. hétig szabad, ha jól tudom. Én ha elfelejtem bevenni akkor a szervezetem jelzi h szükség van rá. 16 hetes kismama
Az elõbb elfelejtettem, hogy 6 hetesen kezdtem el énis szedni, a terhesvitamin mellett. (16 hetes kismama)
A kérdező hozzászólása: Ja es mar megkertem egy baratnomet , hogy postazzon nekem a heten, ill. jovo het elejen. O ijesztett meg, hogy elobb kerdezzek meg orvost, lehet-e szedni, meg mennyit, mert o nem szedte koraterhesen, csak kesobb szules elott hetekkel, mert labikragorcse volt allandoan. Azt sejtettem, h. veny nelkuli, de azert megis picit megijedtem. Itt, ahol vagyok, nem igazan szedetnek magneziumot az emberrel a gorcsokre, hanyingerre. Egyedul a folsavat ajanljak erosen, de az meg gondolom onmagaban nem segit sem a hanyingerrel, sem a gorcsolgetessel, hiaba egy fajta B vitamin.

6 hetes vagyok és gyakran fáj a fejem. Fejfájás, torokgyulladás, láz esetén mik a gyógymódok? Milyen gyógyszert szabad bevenni?

Legjobb válasz: Terhesség alatt a PANADOL tbl.-t lehet szedni, v. egyéb paracetamol tartalmú szert! Megfázás esetén kamilla tea, gõzölögtetés sok folyadék, Stérimar orrspray stb.. A védõnõd biztosan válaszol majd a kérdéseidre kérdezd bátran! Szia, 29 hetes kismami

Terhesség alatt a PANADOL tbl.-t lehet szedni, v. egyéb paracetamol tartalmú szert! Megfázás esetén kamilla tea, gõzölögtetés sok folyadék, Stérimar orrspray stb.. A védõnõd biztosan válaszol majd a kérdéseidre kérdezd bátran! Szia, 29 hetes kismami
+ hársfatea, méz, párologtatás a lakásban, osscilococsinum, kakukkfû szirup hurutoldásra.
Rubophen, lándzsás útifû szirup, méz, meleg citromos tea, (hársfa, csipkebogyó, kamilla)Sterimar orrspray, borogatás, negro. Kb.ennyi. Én napi 2x-3x 1ev.kanál propoliszos mézet eszem. Óvatosan a gyógyszerekkel a legtöbbet nem ajánlják terhesség alatt, orrcseppet semmiképp. Ha nem múlnak a tünetek 3-5 nap után doki és antibiotikum.A lázzal is vigyázni kell.
Szia.Én 24 hetes vagyok.A fejem a kezdetektõl fájt nagyon.Erre nekem a nõgyógyászom Magnerot tablettát ajánlott.Recept nélkül kapható.Reggel 1 és este 1 az alkalmazása.Alkamzható izomzat ill. bármilyen görcsökre.(fej, Láb, fokozott ideg izomingerlékenység kezelésére.)De sima fejfájásra a Panadol szedhetõ.De nekem az nem volt jó ill nem múlt a fejfájásom.A 16 hét körül pedig rendesen megfáztam vártam 1-2 órát az orvosnál válaszként pedig azt mondták hogy mint kismama nem szedhetõ semmi csak:Kamilla tea, sok méz, citrommal, ill C vitamin még szedhetõ.jobbulást.Jó egészséget.24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!