Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes normális az, hogy a (27 db)

Számitásaim szerint 6 hetes vagyok. Normális az, hogy a derekam fájon?

Legjobb válasz: szerintem igen.én is 6 hetes vagyok,és nekem is fáj.úgy mint mensi elött szokott.ismerõs doki mondta hogy tágul a medencém.hát elég korán... gratulálok a babádhoz!!!

szerintem igen.én is 6 hetes vagyok, és nekem is fáj.úgy mint mensi elött szokott.ismerõs doki mondta hogy tágul a medencém.hát elég korán... gratulálok a babádhoz!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!!én is grat neked és minden kis mamának.
Igen, teljesen normális, ha olyan mindjárt megjön érzésed van és fájdogál a derekad.
Igen, kb. 5-6 hetesen nekem is fájt, aztán elmúlt. Aztán a 12. héten újra kezdõdött és még mindig tart. :) 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ígen, olyan mint amikor meg akar jönni a derék fájásom.

6 hetes terhesen normális az, hogy a szeretkezés végén az orgazmuskor erős nyilaló érzésem van a méhem vagy a petefészkem környékén? Nem mindig ugyanott érzem. Akkor nem érzem amikor a párom megy el. A szeretkezés nem árthat a babának?

Lehet hogy kicsit túlintim a téma, de szeretném tudni hogy ez normális dolog e...

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy árthat-e a babának, de nekem a dokim azt mondta, hogy egyenlõre kerüljük a szexuális együttlétet a férjemmel. Egy 12 hetes kismama

Azt nem tudom, hogy árthat-e a babának, de nekem a dokim azt mondta, hogy egyenlõre kerüljük a szexuális együttlétet a férjemmel. Egy 12 hetes kismama
Az erõs nyílaló érzést sztem beszéld meg a dokival, nem szégyen, errõl is beszélni kell.Ha nem jólesõ, hanem fájdalommal jár, lehet szüneteltetni kell egyelõre, de csak magamból indulok ki.
Én 7 hetes terhes vagyok, és kb. egy hónappal ezelõtt kezdtem érezni, hogy valami gond lehet, mert orgazmus közben alhasi fájdalmat éreztem. Ez mostanában már egyre ritkább, akkor viszont még nem is tudtam, hogy gyermeket várok. Az orvosom épp a napokban világosított fel teljesen önmagától, hogy orgazmus után ne aggódjak, ha kb. félperces kellemetlen érzésem lesz, ezt a méh összehúzódása idézi elõ az orgazmus hatására. Véleménye szerint továbbra is élhetünk szexuális életet, de ne vigyük "túlzásba", vagyis ez azt jelenti, hogy azért ne csináljuk mindennap, mert az már nem tesz jót a babának... Nem tudom, hogy ez az "erõs, nyilaló érzés", amit leírtál, ugyanaz-e, mint ami nálam jelentkezett. Nekem inkább kellemetlen volt, de nem nevezném fájdalmasnak. Szerintem csak errõl lehet szó, emiatt pedig nem kell aggódnod, de azért én a helyedben megkérdeznék egy szakembert, fõleg, ha erõsebb fájdalmat érzel. Szerintem egyáltalán nem tabu. És gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazán megnyugtattatok! A nyilaló érzés csak egy pár másodpercig tart és inkább kellemetlen mint fájdalmas. De azért majd rákérdezek a dokinál is pénteken.

Üdv! Az normális, hogy a 6 hetes pitbull keverékem megszexuálja a lábam? O. O vagy ennek nincs köze az ivarérettséghez?

Legjobb válasz: 6 hetes? Egy 1,5 hónapos kutya? Közel sincs az ivarérettséghez, inkább azt jelzi, hogy a tulajdona vagy.

6 hetes? Egy 1, 5 hónapos kutya? Közel sincs az ivarérettséghez, inkább azt jelzi, hogy a tulajdona vagy.
Az õ szempontjából teljesen normális, õ ezzel csak azt mondja neked, hogy: "Hat hetes vagyok, de én vagyok a fõnök, a falkavezéred." Ez a te szempontodból abszolút nem... - hogy is kérdezted? - normális. Nem szabad hagyni neki, hogy ledomináljon téged, elvileg ugyanis neked kéne lenned a falkavezérének (de szép magyar mondat...). Ezentúl mindenképp tiltsd le, ha ledominál téged - bármilyen testrészedet. Ezen kívül ajánlanék egy cikket és egy videósorozatot a falkavezérségrõl. sosem lehet elég korán elkezdeni: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY
6 hetes kutya, és már ledominálja az embereket? Az igen, lesz még vele elég bajod, ha nem kezded el már most nagyon komolyan fegyelmezni. Mert egy 3-4-5 hónapos kutyánál azt mondom, hogy belefér, az már próbálkozik, de egy 6 hetes? Tényleg ne engedjétek neki!
A kérdező hozzászólása: Én nem is, ne aggódj, nekem van tekintélyem elõtte, csak attól félek h ha kezdõdik a suli és koleszon leszek, az itthoniak el fogják kényeztetni. Eddig csak berni pásztorkutyáink voltak, azokkal nem is volt semmi gond, és nem értik meg a szüleim h ezzel a kutyával pöppet szigorúbban kéne bánni :S
Megszexuálja. XD Biztos Kóka János volt a tenyésztõ és belenevelte az erõszakszexet. Amúgy tényleg valami olyasmi, mint amikor megjelöli a területét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébiránt nem engem molesztált, hanem anyámat :D szal pluszban azt se tudtam mire vélni h velem vagy hugommal miért nem csinálja, de már értem - anyám túl engedékeny vele, semmiért nem szól rá, "mert még kicsi". Holnap felvilágosítom a mutert :)
a dominanciáját mutatja, ne engedd neki!

Normális az, hogy 6 hetesen a mellbimbó udvarán semmi változás nincs? Bezzeg a mellem majd leszakad...

Legjobb válasz: normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.

normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is nõtt és keményedett is! A férjem nagy örömére:-) Csak azért kérdeztem, mert elég kicsi a mellbimbóm. Nem lesz ez gond a szoptatásnál?
nekem 12 hetesen kezdett...de nem mindenki egyforma..es ezutan is fog valtozni meg a merete es a szine is.
Nekem csak nagyon picit lett sötétebb. Persze a mérete változott. elõször a 8. héten majd a 34. héten nõtt még egy picit. Ne aggódj nem lesz gondod emiatt a szoptatással.

6 hetes kismama vagyok, normális az, hogy estére ugy felpuffad a hasam, mintha már kb.3-4 hónapos terhes lennék? Ez ugye a terhességtől van? Van rá valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy ne puffadjak ennyire?

Legjobb válasz: Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szia! Ez ismerõs helyzet, nálam is ez volt és tudom, milyen kellemetlen. Természetes reakcióról van szó, valahol azt olvastam, hogy a felpuffadt belek segítenek a belsõ szervek átrendezõdésében, tehát normális, ami veled történik. Vannak különbözõ tippek a csökkentésére, pl. egyszerre kisebb adagokban kevesebbet enni, jól megrágni, sok folyadékot inni, sokat mozogni, stb, de õszintén, nálam nem sokat segített. Van aki Rennie Deflatine-t szed rá, de én azt nem akartam, mert próbálom elkerülni a felesleges gyógyszerbevitelt, még a recept nélkülieket is. Pár hét múlva meg úgyis magától elmúlik:) !
Szia! Én is hasonló problémákkal küszködök pedig csak 7 hetes vagyok. Már vettem kismama nacit mert nem férek bele a nadrágaimba :-))), ma meg is kérdezték, hogy mikorra várom a babát, pedig hát még csak talán pár millis. Kipróbáltam, hogy többször eszek keveset, de valójában semmi sem tünteti el a puffadást, gyógyszert meg nem fogok szedni- az tuti. Állítólag a progreszteron hormon okozza, teljesen normális tünet...

Mit lehet tenni haspuffadás ellen? Egyáltalán normális az hogy 6 hetes múltam és nagyon fel van puffadva a hasa?

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális, és még egy darabig puffadni is fod, aztán meg nõni:)) Van aki már pont ezért nem tudja hordani a régi nadrágjait. Van a Rennie-nak olyan tablettája, amit nyugodtan lehet szedni (rágni).

Igen, ez teljesen normális, és még egy darabig puffadni is fod, aztán meg nõni:) ) Van aki már pont ezért nem tudja hordani a régi nadrágjait. Van a Rennie-nak olyan tablettája, amit nyugodtan lehet szedni (rágni).
Rennie Deflatine és Espumisan segíthet!Vény nélkül kaphatók!

6 Heteske vagyok és nyúlós tojásfehérjés folyásom van. Normális ez? És az, hogy a tüneteim hirtelen megszűntek mit jelent? Lehet elhalt?

Holnap megyek dokihoz,nagyon izgulok,hogy legyen ott :)

Legjobb válasz: A folyás mindegy milyen. És a tünetek elmúlása sem jelenti, hogy elhalt a baba. (Bár nem tudom, milyen tünetre gondolsz) Gratulálok a babához!

A folyás mindegy milyen. És a tünetek elmúlása sem jelenti, hogy elhalt a baba. (Bár nem tudom, milyen tünetre gondolsz) Gratulálok a babához!
mikor mész vissza?
A kérdező hozzászólása: csak petezsák, a képen én sem látok semmit.szikhólyagról nem beszélt, viszont a papíromon ezek állnak:TVS CERVIX 3000, GRAV 6 HÉT, 15, 3 MM PETEZSÁK, AMION GYÛRÛ LÁTSZIK, terhesség bizonyított.a doki gratulált is.lehet még az embriót se látta.az amion gyûrû az micsoda lehet?
szikhólyag látható volt??? vagy csak a petezsák?? semmi több?
A kérdező hozzászólása: 15, 3 mm a petezsák
A kérdező hozzászólása: 6+3 hetes terhes vagyok :) De még nem volt szívhang, 1 hét múlva vissza kell mennem.Ez normális, hogy még nincs szívhang?Vagy már lennie kéne?
várjuk a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat, ma megyek 4-re!Izgulok!!!Utána megírom.
írd meg, hogy mi volt a dokinál! Nem feltétlen baj, ha elmúlnak a tünetek...
A folyás természetes ilyenkor, van akinek végig van egész terhessége alatt (pl:nekem). A tünetek nem feltétlenül jelentkeznek minden nap, lehet, hogy jövõhéten olyan rosszul leszel, hogy majd megõrûlsz...Az viszont igaz, hogy sajnos nem minden esetben jelzi vérzés a baba elhalását, de ilyenre meg nem is szabad gondolni! Ne idegeskedj, mert azzal viszont jobban ártasz neki, mint egy túrázással! Sok sikert! Azért írd meg, hogy mi volt a dokinál, én drukkolok! 33 hetes km
Egy életerõs baba nem megy el ennyi "terheléstõl", egy beteg meg ennél kevesebbtõl is elmegy... SZóval ezen ne emészd magad! Amúgy nem vérzik azonnal, ha elhal egy baba, de vérezhet is, ez nem törvényszerû. Próbálj meg aludni. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) A tüneteim amik múlt héten voltak megszûntek, a mellfájdalom, a hasfájás, menzi szerû görcsök voltak, és szédülni sem szédülök.5 hetesen terhesnek éreztem magam, most nem :(Igaz nem vérzek, az jó jel ugye?Balatoni túrán voltunk 4 napot, nagyon sokat mászkáltam és dombra is felmásztam, remélem nem ártottam neki :(Ha elmenne, mindenképp véreznék?A nyúlós folyás nekem peteéréskor szokott lenni azért fura.De végül is nem ez aggaszt a legjobban.
Mi lett veled??
Ha aggódsz, beszélj a gyerekorvossal, védõnõvel. Esetleg keress korai fejlesztõt.
A szakirodalom az átlagot veszi. Tehát vkinek korábban, vkinek késõbb. Ne aggódj!
Szia! Az én fiam is csak 7 hetesen kezdett úgy igazán mosolyogni.Gagyogni késõbb.Mostmár egész nap vigyorog ránk(5 hónapos), de pl. idegenkre nem mindig, sõt...nagyon megválogatja, hogy kinek ad a mosolyából.És ismerõsök között is kell neki fél óra mire feloldódik.Egyik baba ilyen másik olyan.Majd kialakul idõvel, ne aggódj!
szerintem egyen fuggo.mi 5 naposan jottunk haza a korhazbol es a fiam mosolygott.6 hetes korara mar gugyogott.ma vagyunk 8 hetesek kb.1 hete hangosan kacag, sikongat.ne aggodj!minden gyerek nem egyforma, varj meg 1 honapot ha nem valtozik vidd szakorvoshoz.kitartast, udv!
6 hetesen evett, aludt, sírt. Aztán két hónapos korától egyik napról a másikra mosolyogni kezdett, azóta abba sem hagyta. :-) Ne aggódj, a szakirodalom szerint két hónaposan már olyan tornagyakorlatokat kellene csinálnia, amit a mi három hónaposunk a mai napig nem csinál... A gyerekorvosunk szerint majd ha még egy hónap múlva sem csinálja, akkor térjünk vissza a dologra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. De akkor nem értem, hogy a szakirodalom szerint miért most lenne normális, ha késõbb (is) az..
Nekünk a lányunk 8 hetes koráig csak álmában húzta mosolyra a száját. Utánna kezdett mosolyogni. De utánna sokat, fõleg reggel, mikor felébredt. Gagyogást késõbb kezdik. 2 hó körül. Utánna leállíthatatlanok. Ne félj, nincs probléma babáddal.
Elõzõ vok, ja és õ sem gagyarászott, csak 2 hónapos kora utántol!De most be nem áll a szája, nyugi!
A hatodik hét elõtt nekem sem sûrûn mosolgott, a 9-ik hét utántól le sem lehet törölni a képérõl a vigyort:-)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a védõnõvel, szerinte egészséges. Jó lenne, ha írna olyan anyuka, akinek szintén késõbb indult be a babája ezen a téren és azt is megírná nem lett-e baj belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

6 hetes terhes vagyok. Azon kívül hogy fájnak a melleim és fáradékonyabb vagyok nincs semmi panaszom. Ez normális? Vagy valami bajt jelent?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.

Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.
6 hetesen nekem is annyi tünetem volt, mint neked. Aztán a 7. héttõl rámtört az émelygés, hányinger, és szinte egész nap elkísért. Enni is alig tudtam valamit. Lehet persze, hogy téged ez elkerül, de még az elején vagy, bármi jöhet.
Persze hogy normális. Valaki terhességi vészes hányásba szenved. Valaki meg észre sem veszi hogy kismama. Nekem se volt semmi bajom. 14 hetes kismama voltam amikor kiderült. semmi jelét nem adta. Erre mondják hogy fiad lesz. Nekem bejött... :)
Szia! Örülj, hogy eddig nem tapasztaltál semmi rosszat. Bár az is igaz, hogy még nagyon az elején vagy, a java még most jön. Mindenki másképp éli meg a terhességét, de kívánom, Neked könnyû legyen! Boldog babavárást és vigyázz magadra!
teljesen! Én ekkor még nem is tudtam, hogy az vagyok! Majd késõbb jönni fognak ám azok a panaszok, de bár ne jönnének :) fõleg a vége felé lesz terhes a várandósság. üdv. 34 hetes kismama
Persze hogy az.
Szia. Elõfordulhat, hogy nem is lesznek tüneteid, de én is ezt hittem, most peddig minden reggel és este hányingerrel küzdõk. 7 hetes babás
teljesen normális az összes okostelefont naponta kell tölteni.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ :)
nekem is 4S 16 GB-om van és nekem is kb ennyit bír, bár az enyém 1, 5 éves :D
A kérdező hozzászólása: Most is 2, 5 órája használom és 60 % on van se kb 1 órát wifizek meg játszók is szerintem hamar lemerul ma is kb 6 órát fogja bírni amúgy neked milyen ios van rajta ??! :)
6.1.3
Sajnos az iPhonoknak elég gyenge az aksijuk. De lehet venni hordozható akkumlátort, én is ilyennel használom. Nekem ilyenem van: iPhone 4S; 16GB; iOS 6.1.3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!