Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes nem birok (10 db)

Mit csinàljak, hogy tudjak aludni? 5 hetes terhes vagyok, èjszakànkènt 5-6 szor felèbredek mert pisilni kell.5 òra utàn àltalàban màr nem birok visszaaludni.

Szedhetek valamit egyàltalàn? Mi az ami segithet?

Legjobb válasz: Szia! Ne szedj semmit, ez a hormonváltozások miatt van. Nekem is így volt, és elmúlt egy pár hét alatt. Aztán majd lesz olyan, hogy alig bírod nyitva tartani a szemeidet! Türelem és kitartás! Boldog babavárást! 23 hetes kismami

Szia! Ne szedj semmit, ez a hormonváltozások miatt van. Nekem is így volt, és elmúlt egy pár hét alatt. Aztán majd lesz olyan, hogy alig bírod nyitva tartani a szemeidet! Türelem és kitartás! Boldog babavárást! 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat ès megpròbàlom valahogy àtvèszelni ezt az idôszakot.
Én meg 36 és a terhességem legeleje óta felkelek pisilni min. hatszor. Este már kevesebb folyadékot kell inni és elvileg attól kevesebbszer is kell wc-re menni. Nekem ez nem vállt be, így maradnak az éjszakai "túrázások" a fürdõbe. Legalább edzésben leszünk, mire megérkezik a babánk. :)
Szia! Én 37 hetes vagyok és én is utoljára 5 hetesen aludtam igazán jól:) Ilyenek ezek a hormonok. Én az unalmas könyvekre esküszöm, ja és a helyzet valamivel jobb lett, mióta MagneB6-ot kezdtem szedni a keményedésemre. Kiderült, hogy jót tesz az idegrendszernek is. Ezt nyugodtan kipróbálhatod, csak vitamin, legalább annyira mellékhatásmentes, mint az unalmas könyv! Szép babavárást.
Szia! Hát én pár napja azt a trükköt alkalmazom amikor végképp nem birok vissza aludni hogy megiszok egy pohár langyos picit cukros tejet. Ha szereted próbáld ki nekem bevált. Lenyugtatja a gyomromat és beálmosít:-)
Ez teljesen nolmàris ön is most vàrom a gyermekemet és ige ez ezel jàr mert nyomja a hugyhojagot és még elég gyakran foksz vécére jàrni

Lehetséges, hogy a 6 hetes kisfiam eddig humana 1 evett és egy hete véletlen humana startot irattam, és ugy látom nem elég neki. mármint nem lakik jól vele? Mintha éhesebb lenne van mikor nem bir ki 3 órát.

Legjobb válasz: elõzõ válaszolónak! teljesen igazat adok neked, de a kérdezõ azt írta, hogy 6 hetes a baba. ilyen korban még nem kell 2-esre váltaniuk, majd fél évesen! nem is szabad ekkora korban 2-est adni a babának!

elõzõ válaszolónak! teljesen igazat adok neked, de a kérdezõ azt írta, hogy 6 hetes a baba. ilyen korban még nem kell 2-esre váltaniuk, majd fél évesen! nem is szabad ekkora korban 2-est adni a babának!
ez a kettõ nem ugyanaz? Bocs, nem tudom pontosan, csak mintha nekem az rémlene, hogy Humana Ha Start 1 és Humana 2 van nem? Bocsi, lehet nem tudom pontosan. Amúgy lehetséges, hogy kisebb a tápértéke, és éhesebb tõle, de a Startnak mindenképpen elégnek kellene lennie még egy 6 hetesnek, sõt, nem is biztos, hogy jó, ha nem azt kapja. errõl az orvos biztosabbat tud mondani!
Persze hogy lehetséges. Hiszen ahogy nõ úgy változik a tápanyag igénye. Ezért kell startról 1re, 1-rõl 12-re váltani.
szóval..1-rõl 2-re váltani
Nem azt írta, hogy váltson, csak a menetét írta le a dolognak.
2.vagyok. Így van! Én nem azt írtam , hogy váltson :O ezt nagyon benézted.

6 hetes a babóm és 2 napja nem bírok vele. Az időjárás miatt van?

Fél órákat alszik állandóan sír, éjjel és nappal is. Egyfolytában dajkálni kell és csak a cicin nyugszik meg. De a cicim már nem bírja, cumival meg nem lehet becsapni. Hasfájós is, lehet hogy a kett? most összejátszik neki? De most már nekem van szükségem az alvásra! Ti ezt hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Nem tudsz valakit befogni aki tudna segíteni a dajkálásban? Nekem most 5 hetes a babám, õ egy tündér, de a nagyfiam aki 12 éves õ hasfájó volt, és állandóan bömbölt, és csak úgy bírtam aludni kicsit ha valaki szopi után dajkálta õt.Muszály pihizned, úgyhogy nagyszülõk apuka! Bizto örülnek ha kapnak egy kis feladatot, mégha egy síró baba személyében kicsit nyomasztó is.

Nem tudsz valakit befogni aki tudna segíteni a dajkálásban? Nekem most 5 hetes a babám, õ egy tündér, de a nagyfiam aki 12 éves õ hasfájó volt, és állandóan bömbölt, és csak úgy bírtam aludni kicsit ha valaki szopi után dajkálta õt.Muszály pihizned, úgyhogy nagyszülõk apuka! Bizto örülnek ha kapnak egy kis feladatot, mégha egy síró baba személyében kicsit nyomasztó is.
http://www.iboly.hu/faq_gain.htm Most találtam, olvasd el. Lehet, hogy most van a növekedési ugrás neked is. Eleget eszik? Nekem is most többet van a cicin, és amit eddig soha, naponta 2x teljesen kiüríti. Elõzõ válaszoló vagyok.
Az enyém ugyan már 5 hónapos, de az elmúlt napokban alig bírok vele. Folyton nyûgösködik, én az idõjárásra fogom. Azt mondják, hogy a babák megérzik, mikor jönnek mennek a frontok. Én is többet foglalkozom vele és bízom benne, hogy elmúlik. Viszont a Te esetedben én is kérnék egy kis segítséget. Remélem módod van rá!
Én úgy csináltam, hogy mikor komfortszopizott, én is aludtam. A háztartást meg letojtam:) Mondjuk nekem szerencsém volt, mert 6 hétig fõzött rám anyukám és a párom is sokat segített..
A lányom 3 hetes, ma éjjel kerek 45 percet aludtam. Elaludt este 9-kor és fél 12-kor felkelt, már nem aludt vissza egészen reggel negyed 6-ig:( Én negyed 11-kor feküdtem le, mire elaludtam maradt háromnegyed órám az alvásra... És az elmúlt napokban sem tudtam tõle többet aludni 2-3 órkánál. Annyi különbséggel, hogy akkor általában fél 2 v. fél 3-kor kelt és reggel 7-ig volt ébren... Nappal nem tudok aludni, van egy fiam is, meg a háztartás...Segítség nuku... Átérzem az alvás iránti igényedet. Én már állva képes vagyok elaludni. Csak reménykedek, hogy mostmár vége lesz ennek az idõszaknak, különben zombivá válok:) Kitartást Neked (nekünk), és remélem ma már alszanak a babák és így mi is.
Én voltam az utolsó. Azt kihagytam, hogy nappal úgy szintén nem aludt/alszik (mondjuk ma szinte az egész napot átalussza, gondolom az éjszakai "banzáj" miatt). Az elmúlt napokban összesen (éjszakával együtt) kb. 8 órákat aludt. A doktornõ sem tudott tanácsot adni, állítólag 5-6 anyuka panaszkodott neki ugyan errõl:(((
Mi is így vagyunk, pedig angyali nyugodt babám van. Illetve volt. Reméelm hamar elmúlik, de nálunk is úgy néz ki, mintha a frontokra rájönne egy kis hasfájás... Azért én a frontra fogom. A háztartást ha nem csinálja más, ne foglalkozz vele, úgyis megvár. Amint elalszik a pici, próbálj meg aludni! (a picim 7 hetes, de nálunk bejátszik egy 2, 5 éves nagyobbis...)

SEGÍTSÉG! Kisfiam 6 hetes 3 hete csak sír egész nap! Gondolom a hasa fáj már mindent kipróbáltunk de semmi! Nem bírjuk tovább. Mi tehetnék? Szélcső? Tea?

kipróbáltuk a gripe watert, infacol, has simogatás, ringatás de csak sír és sír...

Legjobb válasz: Papaverines gyógyszertárilag kevert gyógyszer. Orvosi vényre kiadható. na nekünk ez nagyon bevállt. Kérd a gyerekorvost írja fel!! Köteles felírni, bár nem nagyon szeretik felírni, mert van benne valamennyi 0.000025 % pici nyugtató és ettõl nyugodtabb lesz, fog tudni aludni. meg van benne Nospa származék is, az is jó, nem fog görcsölni a hasa. kb.400 ft felírva. Mi tudtunk szerezni recept nélkül is, de írasd fel a dokival. 2x 1 kávéskanállal kell adni, de csakis ha nagyon fáj a hasija, nem szabad minden nap adni, mert megszokja. Mi mind a 2 gyerekünknél használtuk és semmi baj nem volt. átaludták az éjszakát. próbáld ki és írj hogy milyen hatással volt.

Papaverines gyógyszertárilag kevert gyógyszer. Orvosi vényre kiadható. na nekünk ez nagyon bevállt. Kérd a gyerekorvost írja fel!! Köteles felírni, bár nem nagyon szeretik felírni, mert van benne valamennyi 0.000025 % pici nyugtató és ettõl nyugodtabb lesz, fog tudni aludni. meg van benne Nospa származék is, az is jó, nem fog görcsölni a hasa. kb.400 ft felírva. Mi tudtunk szerezni recept nélkül is, de írasd fel a dokival. 2x 1 kávéskanállal kell adni, de csakis ha nagyon fáj a hasija, nem szabad minden nap adni, mert megszokja. Mi mind a 2 gyerekünknél használtuk és semmi baj nem volt. átaludták az éjszakát. próbáld ki és írj hogy milyen hatással volt.
húúúúúú, bocsánat, lehet hogy sokan nem fognak velem egyet érteni, de próbáld ki, ha gondolod. Kisfiam is nagyon hasfájós volt, semmi nem hatott neki. Aztán eszembe jutott, hogy anno , Öcsémnek ( ugyan 20 évvel ezelõtt ) No-Spát adtunk, nagyon -nagyon kicsi darabkát, összetörve. Hát, én is kipróbáltam, vállalva a felelõsséget. És láss csodát, Kisfiam kb. 10 perc után elhallgatott, mellékhatást eddig semmit nem tapasztaltam. Persze max. pár alkalommal kapott, nem csináltam rendszert a No-Spa adásából, de mindíg segített. Anno gyermekorvos tanácsára mertük adni Öcsinek.
14.58: próbáltátok már rázni? van, hogy ha a hasonhordás sem jön be, megfogom, vagy a térdemre ültetem, magamhoz húzom, hangosan énekelek, és közben baromira rázom azt a lábamat, amelyiken ül. ez altatásnak is bejött, ha nagyon kínlódik. :)
Szia! Sokan ellenzik, de nálunk a mecsek baby tea vált be. Tudom, hogy ne itassunk teát a gyerekkel, stb, de sírt-sírt, 6hetesen már semmi baja nem volt, napi fél deci tea segített. Tápszer mellé amúgy is ajánlják a folyadékot. A hordozókendõ is nagyon jó megoldás, ismerõsömnek az segített.
Szia!unokatesóm gyereke is ilyen volt, semmi nem haott csak az evés, mert bizony éhes volt még azért sirt.Próbáld meg nem e az a baj.sok sikert.írj majd mizu.
Ugyanezt szenvedtem végig én is a babámmal... Pokoli volt. Volt, hogy úgy sírt, h rohantam vele a rendelõbe. És egész nap. És karban sem volt jó, melegített cseresznyemagpárnával melegítettük a pociját EGÉSZ NAP, infacol, espumuisan, teák, stb. minden szart kipróbáltunk... Semmi Volt szélcsõ (az néha segített), és HÉT (!!!!!!) tápszer. A legutolsó volt a PEPTI 1, amit próbálunk. Addigra már 3 hós lett majdnem addig így szenvedtünk minden nap... A PEPTI 1 tejcukorérzékeny babáknak van. Tény, hogy innentõl SOKKAL jobb lett az állapota, de sosem tudjuk meg, ohgy tényleg a tápszer hatott, vagy egyszerûen 3 hós lett és amúgy is múlt volna a baja. Amúgy az enyém rosszul evett, nagyon kicsiket hízott, rosszul is aludt, irtó felületesen, kb. minden baja volt.... Mi nyugodt szívvel terveztük a második babát 10 hónapos korában, mondván , hogy ennél csak jobb lehet majd a másodikkal....
Szia! Igen, én is azt gondoltam, hogy ez nem normális, de mondták, hogy vannak ilyen gyerekek. Mondták, hogy lehet fejletlen még az idegrendszere és azért sír, illetve, azok a babák szoktak sokat sírni akiknek az anyukája kapott fájdalomcsillapítót szülés alatt. Nos én azt sem kaptam, úgyhogy nem tudom.
bocs, háziorvost
Szia! A mi babánk is egész nap sírt kb. 6 hónapos koráig. Éjjel aludt de nappal katasztrófa volt. Én is bõgtem vele. Voltunk hasi uh-on, vérvételen, volt székletvizsgálat, de semmit nem mutattak ki.Az ügyeletet és a háziorvóst is párszor kihívtuk. Semmi nem segített. Aztán kb. fél éves múlt mikor jobb lett, de aztán jött az éjszakázás a fogzás miatt. Aki nem volt így el sem hiszi mi az amikor szó szerint egész nap bõg. Borzasztó! A Papaverines dolgot mi is felírattuk de csak ritkán adta, fõlg este. Most 19 hónapos a babánk, nagyon sokat mosolyog, és nagyon keveset sír, szóval kitartás!:-)
Szerintem is vizsgáltasd ki, mert valaminek hatnia kellett volna!! Nálunk is ez volt, nagyon hasfájós volt de kb 2-3 hét alatt rájöttünk mi válik be neki(gripe water) de addig is voltak olyan dolgok pl.a masszírozás ami enyhítette! Szerintem ne érdekeljen hogy orvos háta mögött mert a babád a fontos!
Az egyik ismerõsömnek 6 hetes koráig minden egyes nap sírt a babája. A gyerekorvos azt mondta, hogy biztos a hasa fáj és így mindent kipróbáltak, de semmi nem használt. Már teljesen ki voltak készülve. Majd elvitték egy másik orvoshoz is és kiderült, hogy húgyuti fertõzése van. Kaptak rá gyógyszert és pár nap alatt rendbejött. Ebbõl okulva szerintem kérd ki másik orvos véleményét is.
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam arra hogy ki kéne vizsgáltatni mert ez nem normális dolog hogy ennyit sír. a doki nem írja fel a görcsoldót, a háta mögött meg nem igazán akarom be adni a gyereknek. jaj nem tudom mi lehet vele. remélem tényleg csak a hasa és nincs komolyabb baja... köszi az eddigi válaszokat
Nekünk a Sap Simplex görcsoldó vált be. Recept nélkül kapható! De ha egész nap sír, akkor tényleg érdemes lenne kivizsgáltatni.
elsõ vagyok: most olvastam végig sé a végén írod hogy nem írta fel.... a Heim Pál -ban támogatják ezt a gyógyszert. csak bizonyos orvosok ellenzik.... Akkor lenne ártalmas ha napi szinten kanálszámra adná az illetõ.... A mi gyerekorvosunk felírja már 20 éve.... hol laktok?próbáljátok meg elkérni a gyógyszertárban... egy beleérzõ gyógyszerész kiadja.mert megsajnál.... én csak segíteni próbálok neked.
Nekünk az Infacol és a GripeWater vált be. Már nem emlékszem, melyiket mennyi idõs kortól lehet adni, de azt hiszem a GripeWatert csak késsõbb. De nekünk nem múlt el 3 hós korban a hasfájóssá, csak késõbb, valamikor 5 hós kora körül.
Szerintem ne várjatok, hanem vigyétek be alapos kivizsgálásra kórházba. Lehet, hogy olyan probléma van amit nem vesz észre a gyerekorvos. Ha ennyire sír szegény annak biztos komoly oka van. Nekünk is volt hasfájás, de a 2. tápszer segített. Mi akkor a BEBA HA-ra váltottunk, arra amelyikben nincs bifidusz, ugyanis azt nem bírta kisfiam pocakja. Van olyan tápszer is, ami kimondottan hasfájós babáknak van.
Szia! 13:23-as vagyok; Mi is gondoltunk arra is, hogy tuti szemmel verte valaki.:-) Az fontos, hogy bármit kipróbálsz legalább 3 napig próbáld mert akkor lehet hatása, az Infacolra rá is van írva. Rázni ne rázd szerintem mert az nem jó a babának.

6 hetesen mért nem bír kihúzni a manóm 2 órát evés nélkül?

Nem tudom mit csináljak. A törpe eleinte 2 óránként evett (anyatejes,70 és 130 gr között eszik),de mivel 3700 grammal született,próbáltunk átálni a 3 órára.Ennek az lett a vége,hogy most 1,5 óránként éhes,és ha nem adok neki ordít,mint a sakál.Éjszaka is tartja a "napirendet" + hasfájás,úgyhogy mikorra lerakom az ágyába eltelik egy óra,fél óra alvás,aztán újra minden.Egy csöppet már elfáradtam.Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha õ 2 óránként éhes,akkor meg kell szoptatni 2 óránként,maximum húzhatsz kicsit az idõn teával.Ha 130 ml körül eszik,akkor mondjuk nem értem,mert az én lányom 4 hós koráig 150-el kibírta a 3 órát.

Ha õ 2 óránként éhes, akkor meg kell szoptatni 2 óránként, maximum húzhatsz kicsit az idõn teával.Ha 130 ml körül eszik, akkor mondjuk nem értem, mert az én lányom 4 hós koráig 150-el kibírta a 3 órát.
Mi is hat hetesek vagyunk.napközbe 2 3 óránként eszik.éjjszaka egyszer kell.adj neki kamilla teát nyugottan.
az anyatejes csecsemõk már csak ilyenek. bírd ki valahogy, jobb, mint a tápszer.
Az nem lehet, hogy nem tápláló neki a tejed eléggé és azért éhezik meg? Vagy csak szomjas és azért akar szopizni.
Eddig kibírta a 3 órát? Mert ha igen akkor csak növekedési ugrása van. Pár nap és minden a régi, ne aggódj. A következõ ilyenre 3 hónapos kora körül számíthatsz.
Nem alszik be evés közben? LEhet, hogy csak annyit eszik meg, hogy épp ne legyen éhes és ezért éhezik meg hamar. Egyébként szerintem ne teáztasd, csak szoptasd. Mondjuk én könnyen dumálok, mert átalusszuk az éjszakát... Kitartás!
allitolag 6hetesen van egy fejlödesi ugras, egyszerüen több kajara van szüksege. Szerintem szoptasd meg mikor keri, ilyenkor idö kell a tejnek is, hogy az ö igenyei szerint valtozzon, azt mondjak csak par napig tart.
Lehet hogy nem is éhes, csak egyszerûen megnyugszik, ha szopik. Ilyen súlyú babának elég a 3 óránkénti evés, ha van elég tejed. Az lehet hogy fejlõdési ugrás zajlik, de az akkor csak pár nap

Mikor fogok már szülni? 40+6 hetes vagyok. Nyákdugóval nem találkoztam, méhszájam teljesen zárt.. Már nem bírok várakozni! Nyugtassatok meg! Még sok idő mire beinditják a zülést, közben az eredményeink romlanak. Aggódom!

Legjobb válasz: Szia! Ha a dokid nem aggódik, akkor szerintem te se aggódj. Megkérdezted egyébként,hogy meddig engedik túlhorani a gyereket? Az én dokim azt mondta (MÁV-ban szültem, s a 2.-at is ott tervezem), hogy 1 hetet engedi túlhorani, utána befekvés, aztán majd akkor elválik. A barátnõm (aki Körmenden szült) 2 hetet húzott rá. 1,5 hét után befektették, és a 14. nap közölték, hogy másnap beindítják a szülést. Na persze, hogy hajnalban megindult minden magától, és a baba is, anyukája is tökéletes egészségnek örvendett. Lényeg, ne görcsölj, bízz a dokidban! Minden jót!

Szia! Ha a dokid nem aggódik, akkor szerintem te se aggódj. Megkérdezted egyébként, hogy meddig engedik túlhorani a gyereket? Az én dokim azt mondta (MÁV-ban szültem, s a 2.-at is ott tervezem), hogy 1 hetet engedi túlhorani, utána befekvés, aztán majd akkor elválik. A barátnõm (aki Körmenden szült) 2 hetet húzott rá. 1, 5 hét után befektették, és a 14. nap közölték, hogy másnap beindítják a szülést. Na persze, hogy hajnalban megindult minden magától, és a baba is, anyukája is tökéletes egészségnek örvendett. Lényeg, ne görcsölj, bízz a dokidban! Minden jót!
Szerintem se aggódj!! A barátnõm is túlhordta de megunta és szeretkezett a barátjával eggyet!!Másnap megszült, állítólag beindítja a szülést! 21 heteske
Én voltam a 18.23-as . Mi újság? jól vagytok?
Megint én vagyok. 14.03-as. Akkor nagyon szorítok, tudom én is milyen szar érzés ez a várakozás. Borzalmas volt. Ügyesek legytek holnap.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Nagyon köszönöm a válaszokat! Hát ha minden jól megy, holnap beindítják a szülést!!!! Nagyon várom! Szorítsatok!!! Köszönöm a segítséget, amiket idáig a fórumon kaptam!Írok ha túl vagyunk rajta, addig is mindenkinek minden jót kívánok!
Szia! Én ugyanígy voltam. Annyi különbséggel, hogy másnaponta jártam magzatvíz vizsgálatra és NST-re, illetve nekem jók voltak az eredményeim. Betöltött 41 hetesen befektettek a kórházba, akkor mondták, hogy 42 hétig lehet várni, és ha jók az eredmények, akkor ki is várják. (bár ez orvos és kórházfüggõ) Bennt mindennap jártam mindenféle vizsgálatra. 41+6 naposan vizsgálat után mondta a fõorvos, hogy nem fogom tudni megszülni a babót károsodás nélkül, tehát másnap császár. De még aznap sor került rá, mert leesett a szívhangja. Egy hétnél több Neked sem lehet már vissza. Sok sikert!
Hetente egyszer? Nekem ilyenkor már rég kellett járnom mindennap vizsgálatra. 8 nappal hordtam túl a babót, végül császár lett. Azért ugye ctg-t csinálnak minden nap, vagy minden másnap? És a dokid mégnézi azokat a rossz eredményeket? És nem mondd semmit? Én azért szólnék neki, ha már õ nem foglalkozik Veled. Kitartás, már nincs sok. Lehet a front beindítja. Egyik pillanatról a másikra elindulhat az a babus.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A dokim jövõ hét közepén akarja beindítani, de az aggodalmam akkor is nagy, mert a súlya csökkent, a szívhangja már nem olyan jó, és a méhlepényem 4-es...Nem értem miért várunk, a dokim hetente egyszer néz meg:-(((Az ügyeletes meg nem akarja beindítani a szülést...A lépcsõzés, bábakoktél, szex és egyéb dolgokon már túl vagyunk...semmi:-(((
én viszont csodálkozom a dokidon, álltalábban nem engedik hogy 41 hétnél tovább bent legyen a babóca.. szerintem beszélj a dokiddal errõl... egy szülésznõ és 2hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)))

6 hetes vagyok. ma elkezdett fájni a derekam, de annyira, hogy nem bírok lehajolni. Ilyen még nem volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szétmennek a csontjaid, hogy legyen majd helye a babának. Lesz még rosszabb is ne aggódj.

szétmennek a csontjaid, hogy legyen majd helye a babának. Lesz még rosszabb is ne aggódj.
"tágulsz", nem kell megijeded, csak pihenjj!
Semmi baj! Csak terhes vagy:-)! Mindig lesznek olyan tüneteid, ami eddig még nem! Erre jobb ha felkészülsz! Próbáld meg élvezni minden percét, olyan jó dolog:-)!

6 hetes vagyok, nem birok enni. Normalis ez?

az utolso mensim januar 21-en volt...igy kb 6hetes lehetek,de nem birok enni csak neha gyumolcsot...valamit ugy ennek erzesem van ,de ha meg is kivanok valamit 2kanallal eszem belole es mar nem kivanom...emelygek csak de nem hanyok...ez baj...?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Nekem sem volt étvágyam az elsõ 2-3 hónapban, még fogytam is. Nem volt hányinger meg rosszullét, meg semmi tünetem nem volt, talán csak fáradékonyabb voltam, de semmi más. És valahogy nem kívántam semmit sem enni. Nincs ezzel semmi baj. Emlékszem, az utolsó két-három hónapban annyit ettem, mint egy paci, szóval ez teljesen változó lehet. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Az én babám már négy hónapos és szép egészséges, pedig a világon semmi tünetem nem volt a terhesség alatt. Az étvágytalanság normális és nem okoz bajt.

Teljesen normális. Nekem sem volt étvágyam az elsõ 2-3 hónapban, még fogytam is. Nem volt hányinger meg rosszullét, meg semmi tünetem nem volt, talán csak fáradékonyabb voltam, de semmi más. És valahogy nem kívántam semmit sem enni. Nincs ezzel semmi baj. Emlékszem, az utolsó két-három hónapban annyit ettem, mint egy paci, szóval ez teljesen változó lehet. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Az én babám már négy hónapos és szép egészséges, pedig a világon semmi tünetem nem volt a terhesség alatt. Az étvágytalanság normális és nem okoz bajt.
nem hiszem, hogy baj, hogy nem hánysz. Édesanyám sem hányt velem, és itt vagyok 26 évesen. A B6-ot lehet szedni kismamiknak. Vagy ajánlani szokták itt még a háztartási kekszet émelygésre.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, csak aggodom...
szia, sajnos ez sokaknál így van. én 3hónapig hánytam és nem is tudtam enni, fogytam is / amúgy is 42kg vagyok, ebbõl leadtam hármat / már 19hetes vagyok, már teljesen jól vagyok és jön vissza az étvágyam is, meg a kilók is :D boldog babavárást

Mennyire normalis hogy 6 hetes terhesen majd szétrobban a fejem? és nem birok reggel kávét inni. Ezért fáradt vayok egésznap

Legjobb válasz: szia! Sajnos a hormonok miatt ez is "normális". Valamilyen gyógyszer van, amit lehet szedni 1-1 alkalommal a terhesség elsõ harmadában, a dokit kellene megkérdezni. Cappuchino-t próbáltad esetleg vagy a kakaót? ezekben is van koffein...

szia! Sajnos a hormonok miatt ez is "normális". Valamilyen gyógyszer van, amit lehet szedni 1-1 alkalommal a terhesség elsõ harmadában, a dokit kellene megkérdezni. Cappuchino-t próbáltad esetleg vagy a kakaót? ezekben is van koffein...
Szerintem teljesen normális, az elején én is nagyon fáradt voltam és az egész teresség alatt jobban megérzem a hidegfrontot, mint elõtte. (fejfájás, fáradtság)
Normális a fejfájás is, a fáradtság is. A kávé nem is lenne megoldás, mert ez nem olyan fáradtság ilyenkor nem segít az sem. Hacsak tudsz, pihenj, használj ki minden percet rá!
Szia! A fáradtság miatt úgyis kidölsz bármit csinálsz iszol. Nekem délben kellett lefeküdnöm mindig fenekem nem érte az ágyat és a fejem már aludt. Ez még nálam most is elõ jön néha. A kávé undor meg azt mondják az okosok hogy megundorodik az ember attól ami nem jó a babának úgyhogy erre gondolj. A te szívedet is feltudja esetleg pörgetni akkor képzeld el hogy abból Õ is kap valamennyit. 14 héten voltam 4d-s ultrahangon ittam egy fél energia italt hogy ned aludjon csináljon valamit. Elértem! nem lehetett normálisan õt felvenni mert nem állt meg egy percre se. Kávé amúgy se egészséges! de egy pár hét és az undor elmúlik úgyis.

6 hetes babátok betartja a 3 órát az etetések közt? Miért van az, hogy mostanában nem birja ki a 3 órát, előbb kér enni?

Legjobb válasz: Valoszinü hogy fejlödési ugrás szakaszba lépett.Az enyém ilyenkor 1.5 oránként is evett

Valoszinü hogy fejlödési ugrás szakaszba lépett.Az enyém ilyenkor 1.5 oránként is evett
Szia! Igeny szerint szoptass, amikor a babad keri, mert kulonben elmegy a tejed. Az enyem ket honapos koraig 2-2 es fel orankent kert enni. Ha jelzi hogy ehes, nyugodtan adj neki, nem kell kivarni a 3 orat, mert csak nyugos lesz a pici. Kesobb magatol at fog terni a 3 orankenti evesre.
Szia Én akkor szoptatok amikor a baba igényli van amikor 1-1.5 óra telik csak el van amikor 4-5 teljesen változó Engem kiakasztott mikor a kórházba 3 óránként hozták volt mikor annyira aludt hogy fel se tudtam ébreszteni volt mikor nagyon sokat evett és a következõ etetésnél nem volt annyira éhes és szegényem nagyon sokáig sírt mire hajlandóak voltak 2 etetés között is kihozni Mióta itthon vagyunk lassan 3 hete csak akkor lehet a hangját hallani mikor a sapit adom rá
A én lányom 7 hetes volt tegnap, de össze-vissza eszik. Délelõttönkét a kerbtben a jó levegõ- van hogy alszik 4-5 órát. Éjjelente is vagy 2x, vagy 3x eszik. Reggel felkelés után 7-8 között szokott enni, utána ált. nyûgösködik, olyankor "szórakozatani kell" és másfél-két óra múlva szokott még egy kicsit cicizni, aztán elalszik. Most is nemrég aludt el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a gyors válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!