Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes napos vagyok. Ma megyek (5 db)

6 hetes 4 napos vagyok. Ma megyek UH-ra. Esélyes hogy lesz már szívhangja?

5 hetesen is csinált UH-t, azt mondta nagyon szép, pont jó helyen van, jók a méretei, és ma estére rendelt vissza hogy nézzünk szívhangot, és én már egész nap olyan izgatott vagyok, már úgy várom! :) Szerintetek van már esélye hogy ma meghalljuk??

Legjobb válasz: Én a 6 hetes UH- on, láttam, és nem hallottam a szívdobogását, de az is nagyon jó volt.

Én a 6 hetes UH- on, láttam, és nem hallottam a szívdobogását, de az is nagyon jó volt.
Lehet nekem már volt ilyenkor.Üdv 37hetes kismama
Szia! Szerintem esélyes, nekem 6 hetes terhesen mutatták meg elõször, annyira meglepödtem...majdnem sírtam!:)
Hát nem valószínû, mert legjobb tudomásom szerint a 7. héttõl van leginkább, de ez változó bébirõl bébire. És, amint látod, az elõttem szólók egy részének már volt. :-)
Szia! Esélyes, hogy lesz, nekem 6 hét 6 naposan már volt. Boldog babavárást!:)
5 hetesen láttam a szívverését, de hangot nem hallottam. Szerintem ilyenkor még nincs.

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott

Ma megyek először dokihoz 6 hetes 6 napos vagyok. Nagon ideges vagyok. Más is ilyen ideges volt első alkalommal? Lesz már szivhang szerintetetek?

komolyan lehet tullihegem az egészet de 4 re megyek du és már nem birtam aludni majd kiugrik a szivem...

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós

Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós
Szia én is most szombaton csináltam tesztem meg ma is egyett erõs két csikos mind a kettõ!!!3 év próbálkozás után én majd csak a jövõ éten tudok dokihoz menni de már annyira várom olyan messze van még!!!!:) De majd csak kibirom és most már kismamának érezhetem magam!!!Juhéééééé
Jajj, lehet nem jól fogalmaztam, nem ennél a terhességnél mondták azt a szörnyûséget, hanem két elõzõ terhességemnél(7 és 18 hetesen.)Mindkétszer az uhán derült ki hogy baj van, ezért is féltem a mostani terhességemnél minden uh elõtt.Eleinte két hetente mentünk dokihoz.Hála az égnek minden ok. Minden jót.
Szia.Ha megnyugtat, én már 30 hetes vagyok, de még mindig izgulok a vizsgálatok elõtt, még a védõnõnél is.Ilyen vagyok, hiába mondják hogy nyugi, meg hogy ne idegeskedjek, ha ilyen vagyok, akkor nem lehet mit tenni. Nekem már kétszer közölték ultrahang alkálmával hogy nem él a pici, hát persze hogy minden ilyen elõtt paráztam nehogy megint baj legyen.De mióta mozog a pici, és érzem, azóta valamivel jobb, majd neked is jobb lesz, de lehet végig izgulod az egészet, hisz dokinál általában mindenki idegesebb. Szívmûködés már lesz, de hallani még nem biztos hogy hallod, de a pulzálást már látni fogod. Minden jót nektek.
elsõ vagyok: nekem az elsõ uh-n 110 volt a pulzusom, a doki alig tudta megkülönböztetni a baba 130-asától:)
lazits egy kicsit.Nekem is 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat és már szépen látszott a szívmükõdése. Nyugalom nem lesz semmi baj 39hetes km
Ha pozitív volt a teszt, akkor az tényleg nem hazudik.Ne izgulj, már szerintem lesz szívhang.Én 16+5 hetes vagyok, de mindig izgulok, mikor orvoshoz megyek, de inkább amiatt, hogy lássam végre.De legközelebb csak 2 hét múlva megyek.Tényleg pihenj sokat, ha megteheted!Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Én a múlt héten voltam, ugyanennyi idõs voltam mint most Te és hallani még nem lehetett, de látni igen, ahogy dobog a kis szíve! Csak egy kis folt volt minden, de nagyon örültem, hogy minden rendben van! Ne aggódj, inkább csak várd nagyon, minden oké lesz!
Szia! Sztem ne idegeskedj mert az nem tesz jót sem neked sem a magzatodnak! Inkább gondolj arra, hogy ma láthatod elõször! Különben sztem még nem lesz szivhangja, de valószinü hogy a szivecskéje pulzálni fog! Nekem is + lett a tesztem pénteken, majd szerdán megyek én dokihoz! Sok szerencsét nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást. Az azért szörnyû hogy már kétszer mondtk hogy nem él a baba..de az a lényeg hogy jol vagytok.. Gondolom 30 hetesen vaalmivel nyigodtabb leszek mint igy az elején köszi a biztatást.Neked kitartást és könnyû szülést!És sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szia gratula neked is.. Köszi hogy ilyen hamar irtál. Remélem csak az wlsõnél izgulok ennyire. De már a tenyerem is izzad..:-) De Gondolom azért mert ennyire ideges vagyok.Hogy minden rendben van e jó helyen van e a baba meg él e meg ilyesmi. Nem vagyok komplett...Már arra is gondoltam lehet nem is vagyok babás..De 3 + teszt csak nem hazudik..:-)) Szoval pozitivan gondolkodok meg ugy alapbol jó kedvem is van csak feszült vagyok...:-)) remélem elmulik...mert ha igy folytatom mire odaérek a dokihoz elájulok...:-((
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál olyan jó érzés volt vert a pici szive...:-)) Nagyon boldog vagyok! de olyan ideges voltam hogy szinte remegtem mire odaértem nem is nagyon hallottam mot mond a doki az elején komolyan aztán mikor mutatta a babát utánna tök jól lettem...:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokaz. Igyekszem megnyugodni csajok remélem nem leszek ennyire ideges..:-)) Mindenkinek gratula remélem rendben lesz minden mindenkinél köszike!

Holnap megyek nőgyógyászhoz UH-ra. Kb ma vagyok 6 hetes 2 napos terhes. Szerintetek lesz már szívhangja a babámnak?

Olyan izgatott vagyok :) Már alig várom,hogy lássam és halljam a kis szívét dobogni :))

Legjobb válasz: 50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D

50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami..ugye duci kismama vagyok??Soha nem voltam vékony, kislány korom óta mindig volt rajtam felesleg, kb 10 éve küszködöm a súlyommal, de amióta terhes vagyok, a kívánósság is megnehezíti a dolgom, és csak gyarapodok :( Még csak 6 hetes vagyok, de már 78 kg..mi lesz így velem a terhesség végéig?A védõnõ biztosan fogyókúrára fog fogni ha meglát.Itt a képem:http://www.kepfeltoltes.hu/view/120910/DSC01252_www.kepfelto..
Én 6+3 voltam, mikor már volt szívhang. Annyira azért nem vagy duci szerintem! Hány cm vagy? Én 70 kg-val kezdtem, de ilyesmi pocim volt nekem is, 170 cm vagyok hozzá. Most 72 kg vagyok. 17 hkm
Szia! Én is ilyesmi alkatú vagyok mint te. A 12. hétig elég sokat híztam, azóta tartom magam a havi 1 kg-hoz, sõt most 2 hónap alatt 1, 5 kg és volt hogy 2 hét alatt -1 kg. Ha ilyen alkatú vagy úgysem tudnak veled mit csinálni..... Téged meg ne érdekelljen.. :) Az elsõvel 28 kg híztam, fél év alatt soványabb lettem mint elõtte valaha voltam. Nekem 6+3 hetesen volt szívhang, de elég necces volt, mert még csak 3, 6 mm volt a bébi. Ha most nincs majd 1 hét múlva lesz!!! Üdv. 27 h kismami
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló:160cm vagyok, és ehhez a magassághoz sztem sok a súlyom :( De azért nem szeretnék olyan nagyon sokat fölszedni a terhesség alatt.Hát majd ma délután 4-kor kiderül, hogy lesz-e szívhang. :) Köszönöm a válaszokat :)
78 kg vagy és 160 cm? én nem tudom az én mérlegem hogy mér, de én is 160 cm vagyok és 85!!!!! kg, viszont (meg ne sértõdj, csak elcsodálkozom!!!), rajtam nem látszik ennyinek! nem vagyok csíkos sehol, a hasam nekem is nagy, de sztem nem látszik így (lehet, hogy elfogult lennék??? próbálok képet feltölteni! jah, amúgy nekem még 6+3 hetesen nem volt szívhang, bár olyan õskori gépe volt a dokinak, hogy lehet, hogy csak nem látszott... 7+5hetesen voltunk legközelebb vérzés miatt, akkor már látszott a pici szívverése. most csütörtökön megyünk 12 hetes UH-ra, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! jah és eddig nem híztam egy dekát sem, igaz már nem mozgok (párom letiltott a görkoriról meg már nem dolgozom, pedig sokat bicajjal jártam (20km oda 20 vissza). biztos fogok hízni. az émelygõs idõszakban fogytam fél kilót, de az már sztem vissza jött. sok sikert és egészséges babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló:nekem azért csíkos a hasam, a derekam, mert én kb 4 évvel ezelõtt több mint 100kg voltam, és lefogytam 63kg-ra :) Ebbõl sajnos télen visszajött 5kg, és június 3.án volt 1 éve, hogy összeköltöztem a párommal, és mivel együtt jobban esett az evés, így feljött még 7kg.És most vagyok 78-79.Voltam a dokinál, hasi UH-on még csak a petezsákot látta, de csinált hüvelyit is, és azon már látta az élõ embriómat, és hallottam a szívhangját is :D :) ) Jajj úgy örülök neki..6 mm-es a babám :)
szóval akkor te is ilyen súlyelhagyó, súlyfelszedõ vagy! én is... mielõtt összejöttem a párommal (decemberben lesz 4 éve) 58 kiló voltam, tiszta izom, a sport volt a mindenem. õ sovány volt, elhatároztam, hogy felhizlalom, hát rá csak 10 kg, rám viszont 30 jött... :S Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babáddal! mikor kell vissza menned? én holnap megyek, már alig várjuk, és holnap leszünk 12. hetesek is! :) sok-sok sikert, és nagyon gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is ilyen vagyok..sajnos.Igen hála Istennek minden rendben van vele. :D Nagyon boldog kismami vagyok :) Majd 3 hét múlva kell visszamennem UH-ra.Remélem veletek is minden rendben lesz!!Gratulálok a babádhoz :) Akkor ti már elértetek egy állomást, és kezdõdik az újabb trimeszter :D De jóóó :) Remélem az én babám is szépen fog fejlõdni..eddig ügyesen csinálja egyem meg a kis szívét..jaj de imádom :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!