Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes napos terhességet (9 db)

Aug 5-én voltam dokinál, megállapította a terhességet, akkor voltam 6 hetes. Szept 15-én visszamentem, 12 hetesen és közölte, hogy méretei szerint max 9hetes vagyok. Ha nekem a ciklusaim 40 naposak voltak, akkor indokolt a csúszás? Kata

A menstruáció els? napját figyelembe véve, akkor voltam 6 hetes. CRL:19 mm, BFD: 5 mm. De még a héten visszarendelt uh-ra:-(

Legjobb válasz: Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.

Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.
Ez tényleg nagyon kacifántos, de akkor hová lett a hiányzó 3 hét? 6 hét alatt csak 3 hétnyit fejlõdött volna a dokid szerint a baba..... furcsa mindenesetre. Nálam úgy volt hogy az elsõ UH-ra számítások szerint 7 hetesen mentem és nem volt embrió hanem csak petezsák, 9 hetesen kisebb volt, de volt szívhangja, a 11 héten viszont már nem volt szívhang se az embrióm felszívódóban volt. Így lett mûvi befejezés a vége.
A kérdező hozzászólása: De a leletemen az van, hogy jó vérkeringés van a méhfalban és az embrióban is, és hogy élõ 9 hetes terhesség. Nem értek semmit:-((

Bizakodhatok még? AZ első UH-on nem biztatott a doki. Elvileg 6 hetesnek és 5 naposnak kellene lennie a terhességnek, de ő csak 6 hetesre saccolta.

Abból gondolom a 6 hét 5 napot, hogy vezettem a h?görbémet és ovu tesztet is használtam a siker érdekében. A petezsákban volt már magzat, 6 mm-esnek mérte a CRL-jét. A szív pulzálását is látta, de azt mondta, nagyon gyenge, szinte nem mérhet?. Mivel a hónap második felében a férjem nem volt itthon, és nem voltunk együtt, elég kevés az esélye annak, hogy nem a ciklusom közepén fogant. Járt már valaki hasonló cip?ben? Hogy végz?dött a dolog? Két hét múlva kell visszamennem, nem tudom, hogy fogom kibírni addig ezt a bizonytalanságot. :(

Legjobb válasz: Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta,hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is,de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött,de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt,a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok,hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1,5 éves a lányom.

Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta, hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is, de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött, de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt, a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok, hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1, 5 éves a lányom.
én 6 hetes 3 naposan voltam uh-n. Vérzés miatt mentem be a kórházba. És akkor még csak petezsákot látott a doki, embriót nem. Szóval semmi jóval nem biztatott engem. Aztán 2 hét múlva újra mentem a dokihoz és már minden rendben volt, szívhang is volt, baba is volt. A terhesség elsõ 3 hónapjában menstruáltam. Ne aggódj, ott a baba, minden rendben lesz :)
Szerintem ne aggódj. 11 hetes ikerterhes vagyok. Amikor elõször voltam dokinál az uh szerint én is 6 hetes és 5 napos terhes voltam, de csak az egyik baba volt egyértelmû (élesszélû petezsák, szívhang), a másik kisebb is volt és a petezsák széle is elmosódott volt, de volt szívhangja. 2 héttel késõbb a pici lett a nagyobb és vele is minden oké volt (remélem most is az!). Pedig már mindenki azt mondta: biztosan felszívódóban van. A méret ilyen korai terhességnél szerintem nem sokat jelent. Ne aggódd túl magad, ott a lesz a pici két hét múlva is. :-)
Nyugi, mi alig találtuk meg a babát, pedig ott volt.Nekem is kisebbnek mérte a doki, pedig tudom mikor fogant.Ennek ilyenkor még semmi jelentõsége.Minden oké lesz.Van szívmûködés, és ez a lényeg.Nem tudom mit ijesztget.
6 hetesen vizsgáltak engem is elõször. Alig találták meg mert hátrahajló a méhem és még csak petezsák volt. Szívhang a 8. héten volt. Én úgy tudom 8 hetesen kell hogy legyen szívhang 6 hetesen még nem. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, kicsit jobb lett a kedvem, akkor még reménykedem egy picit.
5-6 hetes terhességet jelent.
Vagy 5-6 hetes terhesség, vagy 5 hetes 6 napos...nekem mindig az utobbi volt írva....

Tegnapelőtt voltam uh-n, a doki 6 hetes 6 napos terhességet állapított meg, a kicsi viszont csak 6 mm. Nem túl kicsi ez?

Azért kérdezem, mert olvasgatok könyveket, most úgy 4-5 hetes lehet maga a baba, és sok helyen olvasom, hogy ilyenkor már 1-1,5 cm.

Legjobb válasz: Nekem 8hetes1naposon volt a babom 15.5mm ugyhogy ne agodj a 6mm szerintem jó.Gratulálok a babához.14hetes kismama

Nekem 8hetes1naposon volt a babom 15.5mm ugyhogy ne agodj a 6mm szerintem jó.Gratulálok a babához.14hetes kismama
Szia! Nekem 6 hetesen 5mm-es volt a baba. Aztán hiába hogy két héttel hamarabb született, így is 3, 5 kg-val :o) Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Ezek szerint nincs miért aggódnom:)

Jók ezek a méretek 5 hetes 6 napos terhességhez?

Ma voltam orvosnál, a menstruációm szerint 7 hetes 3 napos vagyok, de mivel később volt peteérésem, mint középidő, így 5 hetes 6 napos terhességet állapítottak meg. A CTL 3 mm, és dobogott már a szíve :) Kinek mekkora volt ilyenkor? Jó ez a méret? :) Azt írta még rá a papírra, hogy: A rtf. gravid uterusban egy élő embryo látható. A Douglasban kevés szabad folyadék. Az adnexumok területén kóros terime nem ábrázolódott. Amúgy nem tudott hüvelyi UH-t csinálni, mert hiába mentem el pisilni előtte, mire sorra kerültem megint nagyon kellett, így hasit csinált.

Legjobb válasz: Nekem 7+1 naposan volt a CRL: 9mm. -tehát a baba mérete popsitól fejtetõig. Egyébként nekem ugyanezeket írták a papírra, ez teljesen oké, és nálunk is volt már szívhang. Viszont ha tényleg 3mm, akkor tény, hogy 5hetes lehetsz kb. Gratulálok! :) 18hkm

Nekem 7+1 naposan volt a CRL: 9mm. -tehát a baba mérete popsitól fejtetõig. Egyébként nekem ugyanezeket írták a papírra, ez teljesen oké, és nálunk is volt már szívhang. Viszont ha tényleg 3mm, akkor tény, hogy 5hetes lehetsz kb. Gratulálok! :) 18hkm
Hát, havonta járok a dokimohoz, akinek van UH gépe, mindig megnézzük, de eddig vagy aludt, vagy úgy fordult, hogy lehetetlen volt megállapítani. Azt mondta a dokim volt olyan akinek a 12héten megmondta, de olyan is akinek csak a 26-on. Már nagyon izgulunk :) Mindegy mi lesz, de azért nagyon kíváncsiak vagyunk :) Most pénteken megyek a genetikai 18hetes Uh-ra, jövõ kedden meg a dokimhoz. Ha egyik alkalommal sem mutatja meg magát akkor Apával megbeszéltük , hogy kérünk idõpontot 24-ik hétre 3D-re vagy 4D-re (babamozira) .
Már mi is nagyon várjuk pedig még csak 12 hetes.:D Jó lenne már tudni, mert akkor az ember úgy vásárolna.Így még nem nagyon merek enni semmi fiúsat vagy lányosat.Bár én szentül megvagyok gyözödve arról, hogy kisfiú.:D
Érdekes, nekem semmi megérzésem nincs, pedig sokan kérdezték már, hogy mit érzek. :) Anyukám egyértelmûen azt mondja h lányom lesz, mert Õ érzi :)
En most vagyok a 13.heten 6, 5cm a baba! De elvileg ez jo... A hasam meg nem nagyon latszik de mar nagyon varom h megnojon!! Kb. mikor fogom erezni szerintetek?
Nekem nem tudom miért ilyen nagy...:D csináltam róla képet csak nem tudom, hogyan lehet feltölteni de ha rájövök akkor berakom a linket.:) 12hkm
A kérdező hozzászólása: www.kepfeltoltes.hu Ide betallózod, lejjebb mész beírod az email címed rákatt, hogy feltölt, vársz pár percet, és utána bemásolod nekünk a linket amit kiad :) "link a képhez" címû sorból :)
Sikerült.Ekkora a pocim 12 hetesen.
Szépséges :) Akkora mint nekem 18 hetesen :) Sebaj :) Elsõ voltam.
Nagyon szep pocid van!!! 12 hetesen.... nekem semmi nem latszik 13 hetesen!!:-( mar erzed is ot??
Nem pici...:) Pedig nekem az elsõ babám úgyhogy ezért furcsálom, hogy ekkora már.:D mindenki azt mondja, hogy nagyon-nagy ahoz képest, hogy 12hetes.És már tudod mi lesz?és ha igen mikor derült ki?
Katacska... akkor már formás pocakod van :) Én is meg voltam gyõzõdve hogy 18 hetes hûû mekkora hasam van, aztán mondták, hogy nem. Van akinek sokkal nagyobb, de azért sem kell izgulnom hogy pici :) Ekkorák vagyunk mi 18hetesen :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/120507/2012-05-07_18.43.28_w..
Szia!Nekem 5 hetesen 5mm volt.nekem is hasit csinált.Most 12 hetes uh-on hétfõn 88mm volt.:) De azt mondták az enyém nagyobb az átlagnál, vagy egy kicsit elszámoltak valamit, majd a 18 hetes uh kiderül.:) 12 hkm
Katacska... Tényleg nagy a babád :) Most nézem a kiskönyvem, nekem 11hetesen volt: 48mm És 15 hetesen 94mm. Jövõhéten megyek a 19hetesre. Kíváncsi vagyok már mekkora :)
A védõnöm szerint nem baj, hogy nagyobb.Akkor lenne baj ha kisebb lenne.De ha a 18 hetes uh-on is ennyivel nagyobb lesz, akkor átírják a szülés dátumát.:) Egyébként szerintem nem jól számolták.:) De remélem azért nem lesz 4-5kg a "picurka".:D
Így van, sosem baj ha nagyobb, igazad van :) Meg egyébként is, amig egészséges és mindent rendben találnak addig sebaj :)
És egyébként ahoz képest, hogy 12 hetes vagyok, nagyon-nagy a pocakom.:DKb ilyen nagy:http://www.google.hu/imgres?q=16+hetes+pocak&num=10&hl=hu&cl..
5+6 naposan voltam én is ultrahangon, lombik beültetés után. Mindkét baba mérete egyforma volt, CRL:3 mm.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Jajj de jó, megnyugtattál!!! :) ))) Gratulálok!
Egyébként szerintem ha a 3mm kicsi lenne akkor az orvos szólt volna.Nem?nygodj meg biztosan minden rendben van.eddig én is idegeskedtem, hogy biztos minden rendben van-e.Mert ugye nem érzem, hogy mozog.de mikor láttam az uh-on mocorogni és azt, hogy mekkorát nõtt megnyugodtam:)
A kérdező hozzászólása: :) ) Megnyugodtam most azért :) ) De olyan messze volt a monitor, meg rövidlátó is vagyok, hogy sajnos én nem sokat láttam szegénykémbõl! :) ) 6 hét múlva megyek újra, akkor leszek 12 hetes! :) ) Remélem ott már több mindent fogok látni! :) ) Gratula Nektek a babákhoz!
Biztosan többet fogsz látni.:) Már tiszta kis ember formája lesz addigra.Nem is gondolnád.:)
Érezni érzem, de azt nem tudom a méhemet vagy a babát.Elõtte sem voltam egy nádszál.Teszek fel egy képet amin talán látni mekkora volt a hasam elõtte. http://www.kepfeltoltes.hu/view/120510/285689_19030563435658..

4 hetes + 6 napos terhességet meg tud állapítani az orvos?

Mindenképpen papír kéne nekem a terhesség fennállásáról, mert el akarnak küldeni a munkahelyemr?l és azt hiszik kitaláltam. Ráadásul pakolni és cipekedni kell tehát szeretnék táppénzre jönni de a háziorvosom csak akkor vesz fel ha viszek papírt a terhesség fennállásáról. Sajnos már volt egy vetélésem. Most 4 hetes vagyok de jöv? héten mennék dokihoz 4+6naposan.

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan menj mielõbb orvoshoz. Egyébként ha már bejelentetted a munkáltatónál hogy terhes vagy, akkor annak a munkáltatónak nagyon!!!!! óvatosnak kell lennie, mert csúnya pert akaszthatsz a nyakába, ha bejelnetés után mégis kirúgnak(nagyon alaposan meg kell ahhoz indokolnia a döntését). Az orvos meg fogja tudni állapítani a terhességet és írni fog róla egy igazolást. Szerintem már holnap irány a doki. Gratulálok, és szorítok nektek.Puszi.

Szerintem nyugodtan menj mielõbb orvoshoz. Egyébként ha már bejelentetted a munkáltatónál hogy terhes vagy, akkor annak a munkáltatónak nagyon!!!!! óvatosnak kell lennie, mert csúnya pert akaszthatsz a nyakába, ha bejelnetés után mégis kirúgnak(nagyon alaposan meg kell ahhoz indokolnia a döntését). Az orvos meg fogja tudni állapítani a terhességet és írni fog róla egy igazolást. Szerintem már holnap irány a doki. Gratulálok, és szorítok nektek.Puszi.
Vigyázz magadra dettó igy jártam és elment a babám, ne emelj nehezet!!!
Igen, Ha megkéred a dokit, elmondod neki, hogy mi a helyzet, akkor a leletedre, rá is írja, hogy vegyenek táppénzre terhesség gyanúja miatt (addig nem vagy terhes, amíg nem látszik a szívhangjuk, DOKI MONDTA)és az állapotod miatt indokolt. Amúgy elméletileg látszódhat az "üres" petezsák, esetleg egy nagyon pici valami... De ad igazolást... Vigyázz magadra, és a picire:) Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Nagyon szeretnénk ezt a babát és félek megint elveszítem ha így dolgozok. Elõzõ terhességemnél dolgoztam és elvetéltem. Minél hamarabb felkeresem az orvost akkor. Maximum vizeletbõl állapítja meg a terhességet. Nem?
Szia! Tuti kimutatja már a 4 hét 6 napot!! Irasd ki magad mindenképp!!! SOk sikert!
Szia.Azért, mert valószínüleg a méret után mondta.
Mikor menstruáltál utoljára?

Mensi elmaradás, 12. napon pozitív teszt az este a Medi-Lab tesztcsíkkal, tünetek nincsenek. Szerintetek ez attól még terhesség? Kb.5 hetes és 6 napos lehetek. (15-én kellett volna megjönnie)

Nem mértem soha a testhõmérsékletemet, csak most, ebben a pillanatban, mert olvastam, hogy az magasabb szokott lenni, nekem 36,5 volt. Holnap reggel is megmérem majd, hátha magasabb lesz. Orvoshoz idõpontot holnap tudok kérni, mellemben izomláz szerû fájdalmat érzek...picit aggódom, valaki tudna nyugtató választ adni? Ma rendeltem vateráról One Step tesztcsíkokat, 5 db-ot, de én azt olvastam ál-pozitív teszt csak valamilyen gyógyszer, vagy ciszta miatt lehet, egyik sem áll fent jelenleg.

Legjobb válasz: ha pozitivat teszteltel es mar kesik a mensi, akkor terhes vagy :)

ha pozitivat teszteltel es mar kesik a mensi, akkor terhes vagy :)
Ha pozitívat teszteltél akkor kismama vagy igen :) Tünetek mindenkinél más és más valakinél késõbb jelentkezik valakinek meg nincs semmi tünete.Gratula :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mostmár csak az elhalástól rettegek, de ilyenekre inkabb nem is gondolok, inkabb mondom neki, hogy várjuk :)
Gratulálok Vigyázz magadra
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Kb. 5 perce teszteltem egy One Minute vizeletsugaras teszttel is, és az is pozitív lett! :D Két teszt már csak nem téved! :)

Hogy fogjuk érezni az első mozgásokat? Ikreket várunk és 17 hetes 6 naposak vagyunk! Első terhesség és nem tudjuk mit kell érezni! Buborékoló furcsságok már vannak! Ez már az?

Legjobb válasz: Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.

Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.
Hidd el, egyszer csak valaki jól megbök odabent, akkor azt nem fogod eltéveszteni.Én is a 18. héten éreztem meg elõször tutira.Ne aggódj, nemsoká már, és észre fogod venni, összetéveszthetlen.
Nekem is elsõ baba, el is voltam kettyenve, hogy 19 hetesen még nem érzem. De aztán egyszercsak jelet adott: elõször 3 tompa rúgást éreztem, aztán nagy fészkelõdést, s hirtelen a gyomromba is úgy beletalált, hogy rendesen meglepõdtem. Most is mocorog...:-) Amúgy buborékolást és már a 16. héttõl éreztem, de mki azt mondta, hogy az csak bélmozgás. Pedig valószínû, nem az volt. Az elsõ babás anyukák egyébként is ált. a 18-20. héten érzik meg igazán. Természetesen a szerencsésebbek hamarabb. Nagy élmény lesz az elsõ rúgás, az tuti:-) 19+4 kismami
szia! Nekem enyhe buborékolás volt a "gyomromban". Elõször azt hittem, hogy mert ettem vagy ittam valamit és biztos beindult a belügy:) Aztán evés /ívás elõtt is éreztem (de nem korgást), és rájöttem, hogy az nem a belügy lesz...Aztán ezek az érzések egyre többször jöttek, egyre erõsebben. Akkor már nem tudtam "összekeverni" :) ) Ikreknél lehet hogy még érdekesebb lesz...:) ) Jó babavárást!:) 37 hetes kismami
Nekem barátnõm fogalmazta meg a legjobban, amikor kérdezgettem errõl (tavaly szült). Azt mondta olyan, mint amikor puki készülõdik, csak nem jön ki... Igaza volt, de persze mindeki máshoz hasonlítja. Egy biztos, tudni fogod, hogy Õk mocorognak bent és nem a beleid kuttyognak, hidd el! Élmény! Én imádom, amikor Maszatkám belendül! :-) Ja, a buborékoló furcsaság már Tõlük jön! Gratula az ikrekhez!!!
Szia!A buborék szerintem is a babáidtól van.Én 16 hetesen éreztem elõször(pedig elsõ baba), most 18 hetes vagyok és már a tenyeremmel is érzem ha mocorog:) A buborék pukkanáson kívül még olyat is éreztem mint mikor egy pezsgõtabletta pezseg.Furcsa és nagyon jó érzés...
Ezt nem tudni kell...érezni, és tuti fogod.Lehet, hogy az már az....:) ...jó egészséget nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!